Találatok a következő kifejezésre: Régebben azt hogy kb. 18 éves (2 db)

Régebben azt olvastam, hogy kb. 18 éves korunkig alakul ki a szexualitásunk, s amíg keressük, a fiatalok 90%-a kipróbálta a saját nemével. Ez nagyon durván hangzott. Ugye, hogy nem igaz?

Nyugtassatok meg. Egyáltalán bárki próbálta közületek?

Legjobb válasz: sztem ez marhaság, az a 90% rohadt sok! am én nem próbáltam és nem is fogom az tuti...

sztem ez marhaság, az a 90% rohadt sok! am én nem próbáltam és nem is fogom az tuti...
A melegek aránya 1% körüli, de azért tûnik többnek, mert a médiában szinte mindenki az, nagyon erõs a meleg lobbi. Egyébként így lehet megállapítani , hogy valaki meleg-e, ha nagy %-ot mond akkor meleg, csak saját maga elõtt is szégyelli és úgy próbálja elkenni, hogy mindenki az.
Fiúk 20%-a próbálja ki, nõk közül szinte mind, legalább egy csók, vagy valami.
Hát persze, apád is leszopta a szomszéd fiút, anyád is kinyalta a takarítónõt, öcsédat meg apostás kúrta meg.
Igaz, az emberek 90% meleg, 95% szadó-mazó, 98% kaki szex kedvelõ, 99% állatszexet kipróbált, 99, 999% 230V-al izgatja magát. Normáls szex kedevelõ nem kimutatható.
A 90% nagoyn sok. Én sosem próbáltam ki, még nem is "segítettünk" egymásnak, bár ez nem tudom mit jelent... Egymás farkát húzogatni vagy mi? Na mindegy de az viszont tény hogy a lányoknál a homoszexualitás gyakoribb, mivel több bennük a férfi hormon, mint bennünk a nõi. Így náluk elfogadottabb a dolog. Általában ezért is toleránsabbak a nõk a homoszexuálisokkal, mivel nekik nem olyan borzalmas, mint nekünk férfiaknak.
hát nemtudom... ahogy #1-ben is írtam nem próbálnám ki... viszont beszélgettem bnõmmel...és õ kipróbálta... am sztem ez a nõknél gyakoribb (lehet) bandee voltam ^^
szerintem rosszul olvastad. A 90% nem a kipróbálásra vonatkozik, hanem arra, hogy támadt ilyen jellegû vágya. A szexualitás fejlõdés elején teljesen természetes a saját nemhez való vonzódás. Végülis azt ismeri, pontosabban kezdi önmagán keresztül megismerni. Ezért nincs semmi meglepõ abban (sõt, logikus), ha másik ember, az elsõ elképzelt szexulis partner azonos nemû. Ez az idõszak egyébként jellemzõen nagyon rövid, és nem is teljesen tudatos. én egyébként kipróbáltam. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de ennyi úgy nagyjából elég is volt belõle. Mondjuk van akit nem rugnék le az ágyamról, de nem jellemzõ a dolog... :)
Szerintem is túlzó ez az arány! Ez így nem igaz, meg amúgy is tudja már egy 15-16 éves, hogy mégis melyik nemhez vonzódik.
Talán sok a 90% de az biztos hogy sokan próbálják ki a saját nemükkel még ha egyáltalán nem is melegek. És a kipróbálás nem csak a szexre vonatkozik, hanem petting, egymás "segítése" amin a fiú barátaim nagy része már túlesett a saját nemével, bár volt aki tagadta de késõbb bevallotta hogy volt ilyen. Én lány vagyok, kipróbáltam már lánnyal mert szerintem semmi rossz nincs benne.
A szexuális irányultság 13-14 éves korban alakul ki, de a melegek gyakran elfojtják, és csak sok év után vállalják fel maguk elõtt, a külsõ nyomás miatt. Ez alatt az idõ alatt elég sok komplexus kialakulhat bennük, szóval az elfojtás nem a legjobb ötlet. A 90% az sok.
Ja, amúgy a 90% az nagyon sok, szerintem nem létezik, hogy ennyi!
én kipróbáltam a saját nememmel! Amúgy lány vagyok! De nem azért, mert kerestem önmagam, meg a hova tartozásomat, hanem mert így alakult! Nem bántam meg!
Persze, mert a sok idióta csaj mind kipróbálja, milyen csókolózni a legjobb barátnõjével, mert az annyira buli. "én kipróbáltam a saját nememmel! Amúgy lány vagyok! De nem azért, mert kerestem önmagam, meg a hova tartozásomat, hanem mert így alakult! Nem bántam meg! " K*rva büszke lehetsz magadra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!