Találatok a következő kifejezésre: Régebben azt hogy kb (14 db)

hogyan állsz az életed irányításával?
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted?
Ha ez a zsákolás és vízbedobás komoly félelmed, esetleg maga a fulladás is, akkor valószínûsíthetõ, hogy elõzõ életbõl származik a trauma. :) Ám azért egy profi álomfejtõt megkereshetsz ezzel, mivel valószínûleg a megfejtés is problémát okoz az életedben (pl. nehezen úszol az árral, inkább csak sodródsz, meg van kötve a kezed, stb).

Régebben azt olvastam, hogy kb. 18 éves korunkig alakul ki a szexualitásunk, s amíg keressük, a fiatalok 90%-a kipróbálta a saját nemével. Ez nagyon durván hangzott. Ugye, hogy nem igaz?

Nyugtassatok meg. Egyáltalán bárki próbálta közületek?

Legjobb válasz: sztem ez marhaság, az a 90% rohadt sok! am én nem próbáltam és nem is fogom az tuti...

sztem ez marhaság, az a 90% rohadt sok! am én nem próbáltam és nem is fogom az tuti...
A melegek aránya 1% körüli, de azért tûnik többnek, mert a médiában szinte mindenki az, nagyon erõs a meleg lobbi. Egyébként így lehet megállapítani , hogy valaki meleg-e, ha nagy %-ot mond akkor meleg, csak saját maga elõtt is szégyelli és úgy próbálja elkenni, hogy mindenki az.
Fiúk 20%-a próbálja ki, nõk közül szinte mind, legalább egy csók, vagy valami.
Hát persze, apád is leszopta a szomszéd fiút, anyád is kinyalta a takarítónõt, öcsédat meg apostás kúrta meg.
Igaz, az emberek 90% meleg, 95% szadó-mazó, 98% kaki szex kedvelõ, 99% állatszexet kipróbált, 99, 999% 230V-al izgatja magát. Normáls szex kedevelõ nem kimutatható.
A 90% nagoyn sok. Én sosem próbáltam ki, még nem is "segítettünk" egymásnak, bár ez nem tudom mit jelent... Egymás farkát húzogatni vagy mi? Na mindegy de az viszont tény hogy a lányoknál a homoszexualitás gyakoribb, mivel több bennük a férfi hormon, mint bennünk a nõi. Így náluk elfogadottabb a dolog. Általában ezért is toleránsabbak a nõk a homoszexuálisokkal, mivel nekik nem olyan borzalmas, mint nekünk férfiaknak.
hát nemtudom... ahogy #1-ben is írtam nem próbálnám ki... viszont beszélgettem bnõmmel...és õ kipróbálta... am sztem ez a nõknél gyakoribb (lehet) bandee voltam ^^
szerintem rosszul olvastad. A 90% nem a kipróbálásra vonatkozik, hanem arra, hogy támadt ilyen jellegû vágya. A szexualitás fejlõdés elején teljesen természetes a saját nemhez való vonzódás. Végülis azt ismeri, pontosabban kezdi önmagán keresztül megismerni. Ezért nincs semmi meglepõ abban (sõt, logikus), ha másik ember, az elsõ elképzelt szexulis partner azonos nemû. Ez az idõszak egyébként jellemzõen nagyon rövid, és nem is teljesen tudatos. én egyébként kipróbáltam. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de ennyi úgy nagyjából elég is volt belõle. Mondjuk van akit nem rugnék le az ágyamról, de nem jellemzõ a dolog... :)
Szerintem is túlzó ez az arány! Ez így nem igaz, meg amúgy is tudja már egy 15-16 éves, hogy mégis melyik nemhez vonzódik.
Talán sok a 90% de az biztos hogy sokan próbálják ki a saját nemükkel még ha egyáltalán nem is melegek. És a kipróbálás nem csak a szexre vonatkozik, hanem petting, egymás "segítése" amin a fiú barátaim nagy része már túlesett a saját nemével, bár volt aki tagadta de késõbb bevallotta hogy volt ilyen. Én lány vagyok, kipróbáltam már lánnyal mert szerintem semmi rossz nincs benne.
A szexuális irányultság 13-14 éves korban alakul ki, de a melegek gyakran elfojtják, és csak sok év után vállalják fel maguk elõtt, a külsõ nyomás miatt. Ez alatt az idõ alatt elég sok komplexus kialakulhat bennük, szóval az elfojtás nem a legjobb ötlet. A 90% az sok.
Ja, amúgy a 90% az nagyon sok, szerintem nem létezik, hogy ennyi!
én kipróbáltam a saját nememmel! Amúgy lány vagyok! De nem azért, mert kerestem önmagam, meg a hova tartozásomat, hanem mert így alakult! Nem bántam meg!
Persze, mert a sok idióta csaj mind kipróbálja, milyen csókolózni a legjobb barátnõjével, mert az annyira buli. "én kipróbáltam a saját nememmel! Amúgy lány vagyok! De nem azért, mert kerestem önmagam, meg a hova tartozásomat, hanem mert így alakult! Nem bántam meg! " K*rva büszke lehetsz magadra.
Ha elolvastad a könyvet, akkor találnod kellett volna a végén edzésterveket.
lemaradt: minden gyakorlatnál az 1. lépéssel kezdj

Régebben sérvem volt (kb.10 éve) ez azt jelenti, hogy soha nem kondizhatok (gyúrhatok) vagy ennyi idő elteltével igen?

Akkor még azt mondta a doki, mikor kivették, h ne emeljek nehezet, mert újra el?jöhet, de mint írtam ennek már vagy 10 éve kb. Akkor soha nem nem kondizhatok vagy ennyi id? elteltével van rá lehet?ség? 23/F

Legjobb válasz: Szerintem birsz de nem nagy erõfeszítéssel és csak mértékkel!

Szerintem birsz de nem nagy erõfeszítéssel és csak mértékkel!
Nekem lágyéksérvem volt néhány hónapos koromban, akkor megmûtötték, most 18 éves vagyok. Ugyanúgy lehet emelni, mint akinek nem volt sérve.
az már a múlté. hány testépítõnek van ilyen-olyan sérve, azt megmûtteti, majd újra edz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Valaki segítsen a sims 3-am kb 5 perc után magától kilép és azt írja ki hogy a mûködése leállt mit tegyek? Nagyon idegesít régebben sose csinálta ezt. És letöltött a játék.

Legjobb válasz: Azóta megoldódott a problémád? Ha nem, akkor milyen windows-t használsz? Windows 7-re tudok megoldást, ami nekem megoldotta ugyanezt a problémát: Windows 7-nél a Start menüben, win8-nál számítógép információi és a speciális rendszerbeállítások jobb gombbal kattints a "Számítógép"-re, a legördülõ oszlopból válaszd ki a Tulajdonságok menüpontot. A megnyíló ablakból kattints a Speciális rendszerbeállításokra, azon belül, a Teljesítmény ablakban a a "Beállítások..." gombra. A megnyíló ablakban kattints az "Adatvégrehajtás megakadályozása" fülre. Ezen a fülön kattints arra, hogy "Adatvégrehajtás megakadályozása az összes programnál, kivéve:", majd a Hozzáadás-sal válaszd ki a Sims 3-adat elindító .exe fáljokat. Ezután kattints az "Alkalmaz"-ra. Elvileg ez megoldja a magától bezáródást. Remélem, valamennyire érthetõ volt a magyarázatom, azt pedig még jobban, hogy ezzel megjavul a játékod! :)

Azóta megoldódott a problémád? Ha nem, akkor milyen windows-t használsz? Windows 7-re tudok megoldást, ami nekem megoldotta ugyanezt a problémát: Windows 7-nél a Start menüben, win8-nál számítógép információi és a speciális rendszerbeállítások jobb gombbal kattints a "Számítógép"-re, a legördülõ oszlopból válaszd ki a Tulajdonságok menüpontot. A megnyíló ablakból kattints a Speciális rendszerbeállításokra, azon belül, a Teljesítmény ablakban a a "Beállítások..." gombra. A megnyíló ablakban kattints az "Adatvégrehajtás megakadályozása" fülre. Ezen a fülön kattints arra, hogy "Adatvégrehajtás megakadályozása az összes programnál, kivéve:", majd a Hozzáadás-sal válaszd ki a Sims 3-adat elindító .exe fáljokat. Ezután kattints az "Alkalmaz"-ra. Elvileg ez megoldja a magától bezáródást. Remélem, valamennyire érthetõ volt a magyarázatom, azt pedig még jobban, hogy ezzel megjavul a játékod! :)

Régebben hallottam (azthiszem tv-ben), hogy a kaszáspóknak kb. olyan mérge van mint a feketeözvegynek csak nem tudja álszúrni az ember bőrét. Lehet valamilyen valóságalapja?

Legjobb válasz: Mivel sok kaszáspók faj létezik, ezért nem igazán lehet egyik vagy másik véleményt sem elfogadni feltétel nélkül így általánosságban, konkrét faj megnevezése nélkül. Lehet, hogy létezik ilyen is meg olyan is. Annyi biztos, hogy a hazai kaszáspókok nem tudnak ártani az embernek, inkább õk vannak veszélyben, mert nagyon könnyen elhagyják a lábaikat. Igazi kaszáspókkal amúgy ritkán találkozik az átlagember, a lakásokban közönséges állat az álkaszáspók, és az teljesen ártalmatlan.

Mivel sok kaszáspók faj létezik, ezért nem igazán lehet egyik vagy másik véleményt sem elfogadni feltétel nélkül így általánosságban, konkrét faj megnevezése nélkül. Lehet, hogy létezik ilyen is meg olyan is. Annyi biztos, hogy a hazai kaszáspókok nem tudnak ártani az embernek, inkább õk vannak veszélyben, mert nagyon könnyen elhagyják a lábaikat. Igazi kaszáspókkal amúgy ritkán találkozik az átlagember, a lakásokban közönséges állat az álkaszáspók, és az teljesen ártalmatlan.
A kérdező hozzászólása: *átszúrni
Igen, Magyarországon az egyik legerõsebb mérgû pók a kaszás. Fekete özveggyel összehasonlítva nem tudom, de maga a méreg erõs, veszélyes. Viszont ahogy mondták, teljesen ártalmatlanok emberre, mert nem tudnak megcsípni, tehát nyugodtan kézbe lehet fogni õket.
Tiltakozom. Kivételesen nem szakirodalomra, hanem Discovery, Mythbustersre hivatkozva. Meg tud csípni, és semmi bajod nem lesz. Mo.-n ami megcsíphet, és jobban fáj, a vízipók.
Nahát, mégis csak jobb félni, mint megijedni! Én mindig is féltem a pókicáktól, fõleg ezektõl a hosszúlábúaktól :D A kérdésedre válaszolva szerintem lehet, hallottam már róla többször is

Van egy lány aki tetszik és ö is tudja, de még kb régebben egy olyan 2 hónapja mondtam neki hogy járjunk ö azt mondta hogy ö nem szeretne ez miért van? Lent

és volt egy pasija és amikor volt pasija akkor engedte hogy simogassam meg hogy fogdozzam olyat játszontunk hogy ö eldugta a ruhájába a kb 2cm-es lézert és meg kellet keresnem és tapiztam össze vissza és nem szolt most meg volt egy csávója és közben egy másik csávó is szerelmes belé de amikor a csávójával szakitott akkor én inkább azt mondtam neki hogy jöjenek össze mint azzal a másikkal ez miért van?azért mert szeretem és azt akkarom neki hogy jobb legyen neki mindig?

Legjobb válasz: Lézert dugott a ruhájába?

Lézert dugott a ruhájába?
obi wan kenobi o.O
A kérdező hozzászólása: tudod ez a kissbe lézer ami olyan 10 méterig viszel azt azt játszottuk!

Régebben kb minden héten 3-4x azt álmodtam hogy (? ) TÖBBI LENT!

Mentünk apámmal egy olyan úton amit ismerünk mert nem messze van onnan ahol lakunk és az álmomban nyár volt erõsen sütött a nap kánikulát is eltudnék képzelni és a szembe sávba meg állt 1 kék IFA a hátulja az tele volt naranccsal és az IFA elõtt meg két ember teljesen megvolt fagya , álltak az IFA elõtt és nemlátszódott az arcuk mert a jég rajtuk ilyen kékes fehér volt (csak annyira láttam amennyire elmentünk mellettük) és a hátukból meg ilyen jégtüskék álltak ki. Mit jelenthet ez az álom

Legjobb válasz: Ifa megy a hegyen.....Csúnya a színe. Hiányzik az alja... Meg néhány kereke... A hegyi út széles, Az ifa meg szét es' ... xDD

Ifa megy a hegyen.....Csúnya a színe. Hiányzik az alja... Meg néhány kereke... A hegyi út széles, Az ifa meg szét es' ... xDD
A kérdező hozzászólása: De vicces te nYomorult
a visszatérõ álmok valójában egy a múltban történt dolgot szimbolizálnak amit nem tudtál feldolgozni.. lehet hogy az apukáddal kapcsolatos, és azért álmodtál vele. de csak tipp..nem vagyok álomfejtõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!