Találatok a következő kifejezésre: Régóta vagyok barátommal együtt, (19 db)

Régota vagyunk együtt a barátommal. De az utobbi idöben . Nekem nem sikerült a csucsra jutnom:/ Sokat probálkozzunk, de igy sem megy. Nem gondolom, hogy vele lehet baj. Lehet, hogy lelki. csak nem tudom mi. Lenne ötletetek, hogy hogyan probálkozzunk?

Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Nem tudom mit tegyetek de már eleve hogy rástresszelsz még úgyse fog menni.Jól írtad ennek lelki okai vannak mint nekem mi 5 éve vagyunk együtt és kb 3-szor értem el a csúcsra azon kívül hogy a szex amúgy fantasztikus.. és nem is kis ideig tart. Mint itt nálad is az lehet a bibi hogy valami nem enged feloldódni, az én esetemben tudom mi a tiedben pedig csak te tudhatod.

Nem tudom mit tegyetek de már eleve hogy rástresszelsz még úgyse fog menni.Jól írtad ennek lelki okai vannak mint nekem mi 5 éve vagyunk együtt és kb 3-szor értem el a csúcsra azon kívül hogy a szex amúgy fantasztikus.. és nem is kis ideig tart. Mint itt nálad is az lehet a bibi hogy valami nem enged feloldódni, az én esetemben tudom mi a tiedben pedig csak te tudhatod.
A kérdező hozzászólása: Értem, Én talán attol félek, hogy nem vagyok elég jó neki...viszont az elsö idöszakban nem volt semmi probléma...akor ment az egész dolog:/
Akkor érdemes megvizsgálnod magadban hogy hol jött fel benned ez az érzés, ne aggódj ezen nem hiszem hogy nem lennél jó neki hisz veled van :) Hidd el, fogadd el önmagad mert úgy vagy jó ahogy vagy és akkor minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Sok minden történt azota remélem orvosloni tudjuk a problémánkat..köszönöm a válaszokat!
nincs mit!
Szerintem, nem próbálkozni kelleni, hanem élvezni.
A kérdező hozzászólása: Mért te miközben sexelsz nem élvezed?Akor? miröl beszélünk?
Sokat segítene ha tudnám, hogy hány éves vagy. Illetve milyen régóta vagytok együtt a barátoddal. Így nehéz azért segíteni. Valószínûleg nem technikai segítség kell neked ha korábban ment minden rendben. Hanem csak fel kellene dobni a helyzeteket valamivel.
A kérdező hozzászólása: Nem unalmas a sexuális életünk...

13 éves vagyok van egy barátom akivel nagyon szeretjük egymást és azt mondta most már vagyunk elég régóta vagyunk együtt ahhoz hogy lefeküdjünk. Szerintetek ez jó ötlet vagy még korai?

Legjobb válasz: Ötletnek jó amíg az marad,szerintem ez nem igy kell eldönteni ,hogy õ megmondja.viszont korai ,azért 15-16éves korodig várj még.

Ötletnek jó amíg az marad, szerintem ez nem igy kell eldönteni , hogy õ megmondja.viszont korai , azért 15-16éves korodig várj még.
Ti meg 14-es és társai! Komolyan egy 13 éves gyereknek ajánlgattok mindenféle intim gyakorlatokat??? 13 évesen még koncentráljon a tanulásra, ne a szexre!
A kérdező hozzászólása: De a szexet is meg kell tanulni.Úgy érzem ennek az embernek mindenemet odaadnám és szoktam magamat ujjazni de mivan ha túl nagy a pénisze és túl mélyre bedugja?
A kérdező hozzászólása: De a szexet is meg kell tanulni.Úgy érzem ennek az embernek mindenemet odaadnám és szoktam magamat ujjazni de mivan ha túl nagy a pénisze és túl mélyre bedugja? ne ronts az egyébként sem pozitív véleményünkön ami az érettséged illeti
"De a szexet is meg kell tanulni." De nem 13 évesen kell elkezdeni! És attól, hogy valaki szexel, még nem jelenti azt, hogy érett is hozzá! Ezt fogd már fel! A szexrõl nem elég azt tudni, hogy én akarom, a másik akarja. Az édes kevés hozzá! Ahhoz mind testben, mind lélekben, mind pedig agyban készen kell lenni! Sok ismerettel kell rendelkezni sok mindenrõl, amirõl neked halvány lila gõzöd nincs. És ezek az információk, érettségi dolgok majd a következõ években fognak kialakulni, megszerzõdni. Nem 13 évesen!
Én azt vallom, ha akarja akkor tegye meg. Nem te fogod ismeretlenül megmondani neki mit csináljon, nem tudom mit képzelsz magadról, hogy te vagy itt az úristen és megmondod ki meddig mit ne csináljon. Én csak felvilágosítottam egy dologról, amit kérdezett, mivel a szutyok oktatási rendszerünk nemhogy ilyeneket, de még alapvetõ felvilágosítást sem ad a tiniknek. Ha megfelelõen tájékozódik és párjával fekszik le abban én nem látok semmi elítélnivalót. Az rohadtul nem idevágó, hogy mások mit csináltak 13évesen, ugyanis az emberek nem egyformák, nem egyformán érnek, nem egyformák az igényeik.
a "kellõ tájékozottság" megelõzi szted az ilyen kérdéseket h "befér e a barátja?" meg h "ügyes, mert jól szop" és megdicsérte érte a srác? szted az ilyen kijelentések arra utalnak, h agyilag megérett vki a szexuális életre?
Nem hinném, hogy az lenne lelkileg. De ha a fejébe vette úgyse fogod tudni lebeszélni róla. És ha fizikailag megérett rá és tájékozódott nem lesz tõle semmi baja, max annyi, hogy késõbb megbánja. Volt egy ismerõsöm, lány aki 14 évesen akarta elveszíteni, de az apja nem engedte, hogy a fiúja nála aludjon, hát inkább megszökött és egy buliba vesztette el.
"És ha fizikailag megérett rá és tájékozódott nem lesz tõle semmi baja, max annyi, hogy késõbb megbánja. " Nálam a tájékozottság ott kezdõdik, hogy valaki tisztában van az alapvetõ dolgokkal, mint nõi-férfi test mûködése, menstruáció, terhesség és természetesen a felelõsségteljesség! Szerinted ezekbõl mennyi teljesül a kérdezõnél? Mert azok alapján, amiket ír, nem sok. És igazad van, majd késõbb megbánja. Lehet hogy pont egy nem kívánt terhesség által. De végül is, az már nem a mi gondunk...
"Nem te fogod ismeretlenül megmondani neki mit csináljon, nem tudom mit képzelsz magadról, hogy te vagy itt az úristen és megmondod ki meddig mit ne csináljon. " Nem vagyok az úritsen és gondolkodj el, hogy te mi vagy, ha egy kiskorúnak tanácsolsz mindenféle szexuális dolgot! Egyébként feltett egy kérdést valaki, amire válaszoltam. Megkérdezte, hogy korai-e ennyi idõsen lefeküdnie a barátjával. És igen, az! Természetesen ettõl még meg fogja tenni, de én attól még válaszolhatok egy kérdésre, nem? Ha már errõl szól ez az oldal.
"Szerinted ezekbõl mennyi teljesül a kérdezõnél? " Pont ez a lényeg... Hogy ha már eldöntötte, mi legalább világosítsuk fel egy-két dologról. Azzal nem érsz el semmit, hogy szidod.
A kérdező hozzászólása: Mennyi az esélye annak hogy kiszakad a gumi? akkor jobb minõségût kell venni!!
Velem még sosem történt ilyen.
Szinte semmi. Én mindig a legvékonyabbat húzom és sokáig is tart a szex, mégse szakadt még ki egyszer se.
Nálatok mennyi az esélye? 13 évesen ennyi tapasztalat mellett? Legalább 2-3X nagyobb, mint az átlagembernél! Fiatal vagy még a szexhez, ne erõltessétek!
Lenne kedvem csak az a baj hogy szerintem elég szûk vagyok és mi van ha nem fér be ? meg a leszoptam, tehát ügyes vagyok kijelentések miatt nagyon korai még nagyon nagyon
És mi köze van az ügyességnek a szexuális érettséghez??? Kicsi lány, elárulom, hogy semmi!!! Mellesleg 13 évesen, ha orálisan kényeztettem volna bárkit, úgy szájba vágtak volna a szüleim, hogy kiköptem volna a fogaimat, nem mellesleg teljesen jogosan! A másik, mit csinálsz, ha szexeltek, elmegy a barátod és kiszakad a gumi??? Elmész a nõgyógyászhoz és kiíratsz esemény utánit. Ja, hoppá, még csak 13 éves vagy, el se mehetsz egyedül orvoshoz, csak valamelyik szülõddel! És azt hogy magyarázod el anyucinak, hogy szexeltünk és lehet terhes leszek? Gondolkodj már! Gyerek vagy még, nem szexre érett felelõsségtudatos nõ!
Szeritnem még ne tegyétek meg.
Nagyon korai!
Nem jó ötlet. TE mit érzel? Akarod? Várod hogy megtörténjen? Nem izgulsz tõle, nem félsz? Nincsenek kérdéseid? Ha csak együtt vagytok és beszél hozzád, vagy kicsit megsimogat pl a karodon, elázik a puncid? Mert akkor lehet, hogy készen vagy már rá. De ha bármelyik kérdésre bizonytalanul tudsz választ adni, akkor ez még messze nem jó ötlet. Legyen elég a petting. Azzal is lehet elég változatosan. Van két kéz, egy száj... ötleteljetek. :)
A barátod mennyi idõs, mióta vagytok együtt?
Nagyon korai! Attól, hogy szeretsz valakit és együtt vagy vele egy ideje, attól nem biztos, hogy mind testileg, mind pedig lelkileg készen állsz a szexhez. A felelõsségrõl, illetve alapvetõ dolgokról nem is beszélve. Mint teherbeesés, védekezés, esetleges terhesség, stb. Nem hiszem, hogy mindennel tisztában lennél ahhoz, hogy felelõsségteljesen 13 évesen szexelj!
mióta vagytok együtt? õ hány éves? mondjuk mindettõl függetlenül is: de. Korai
Kislány vagy még. Bõven várhatsz még a szexel.
A kérdező hozzászólása: Lenne kedvem csak az a baj hogy szerintem elég szûk vagyok és mi van ha nem fér be ? a pettinget már próbáltuk és elég sokszor benedvesedem ha éppen egymás közelében vagyunk!
Errõl van szó! Ha már ilyennel nem vagy tisztában, hogy jaj istenem, szûk vagyok, mi van, ha nem megy be, akkor ezzel elmondtál mindent! Tudatlan vagy még te a szexhez! A nõi hüvely izgalom hatására kitágul, így képes a kicsi mérettõl kezdve, a közepes méreten át, egészen a nagy méretig befogadni. Nincs olyan, hogy nem fér be! A hüvely képes kitágulni akkorára, hogy beférjen. Majd pedig vissza is megy az eredeti állapotára.
kérdezõ Nagyobb probléma, hogy valszeg õ sem tudja ezeket, és inkább lesz karóba húzás mint szex. Ezt most még jegeljétek. És amig az ujjával a csiklódat nem tudja addig izgatni hogy elélvezz, és a nyelvével ugyanezt addig majdnem biztos, hogy nem lesz jó neked, sõt fájni fog
Van olyan, hogy nem fér be. A hüvely mérete a genetikától, a korábbi használatától és a felizgultságtól függ. Tévhit, hogy csak utóbbi számít. A hüvely izmai sem képesek a végtelenségig fenntartani az adott méretüket, egy nagyobb partnerrel jobban kitágulnak és késõbb kevésbé húzódnak vissza. A szülésnél ez fokozottan igaz, ott szinte minden nõ kitágul. De ma már több gyakorlat van, ami segíti szûkebbé tenni a hüvelyt.
A kérdező hozzászólása: Milyenek ezek a gyakorlatok mert kipróbálnám! A barátom 17 éves és szerintem nem vagyok éretlen mert már egyszer leszoptam és azt mondta hogy ügyes vagyok!!
Kérdezõ Olvass utána a kegel gyakorlatoknak, kezdésnek megteszi. És amig kézzel nyelvvel nem tud elélveztetni addig tényleg keresnivalója a hüvelyedben
röviden: [link] hosszan: [link]
nem szidom. elsõre sem tettem igazából az történik, mint oly sok más kérdezõ esetében: feltesz egy kérdést, amivel kb senki nem ért egyet, õ meg bizonygatja h de de de azért csak úgy van az... És hát mint az összes többi esetben; õ is egyre hülyébb érveket hoz fel pro. Ami egy troll hülye gyerek esetében nem gond, legyen megkeseredett magányos senki, pont nem érdekel. de itt, jelen esetben egy kislány kérdezi h érett e a szexre. És hát minden mondatából süt, h agyilag még nagyon nem. Persze meg fog történni, ez a kérdés már régen nem az igen/nem-rõl szól. De a véleményemhez nekem is ugyanúgy jogom van, mint neki a kérdéséhez. És ahhoz is h ne értsek egyet és ennek hangot is adjak.

Nem régóta vagyunk együtt a barátommal, de mindjárt itt a karácsony, mit adhatnék neki?

El?re is köszönöm az értelmes válaszokat. ( :

Legjobb válasz: hány évesek vagytok? hmm... egy svájci bicskának minden fiú örülne.

hány évesek vagytok? hmm... egy svájci bicskának minden fiú örülne.
gyertyafényes vacsi, ha tudsz fõzni.
A kérdező hozzászólása: Õ 18 én meg 17. ( :
Mennyi az a nemrég? Én elsõre egy vicces pólót vettem neki. 2-3 hónap után karácsonyra
A kérdező hozzászólása: 3 hete. ^^

Nem régóta vagyunk együtt a barátommal (kb 16napja) és én már kielégítettem orálisan, de azt nem engedtem neki, hogy ő is megtegye nekem ( a bugyi is rajtam volt még). Túl gyors volt ez a lépés?

Mert most olyan rosszul érzem magam, hogy még sem kellett volna ezt így elsietni. De már visszafordítani nem tudom. Én csak neki akartam örömet szerezni, de most meg úgy érzem hogy már nem fog becsülni és majd azt hiszi hogy már a következ? alkalomnál le is fekszek vele. Meg nem akarom hogy csak arra kelljek neki! Bár a szüleimnek már bemutattam, nem tudom ez jelent-e valamit.

Legjobb válasz: Igen kicsit elsietted a dolgot:/

Igen kicsit elsietted a dolgot:/
:)
Ne haragudj, én nem voltam lenézõ egyáltalán! Ha úgy érzed, nem is akartam annak lenni, ne hari!
Szerintem nem kell szégyellned ezt a dolgot, nincs benne semmi szégyellni való. Hiszen csak örömet akartál neki okozni. De ahogyan fentebb is írták, beszélj vele róla, hogy tovább menni még nem szeretnél, ha úgy adódik.
Ezt beszéld meg vele! Lehet kicsit gyors volt, de még javíthatsz a dolgokon! A párodnak lelkileg is okozhatsz örömet, nem kell rögtön "letérdelni elé"! Mond el neki, hogy akkor úgy érezted nagyon vágyik rá, szerettél volna örömet szerezni neki, de ettõl függetlenül a továbbiakat nem akarod elsietni. Ha olyan a srác, akkor meg fogja érteni, és várni fogja a jeledet, hogy mikor léphettek tovább!
Ez attól függ hány éves vagy e? És, belespricccelt a szádba, iköpted, lenyelted?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Ezt fogom tenni! Az utolsó válaszolónak: 19éves vagyok, és nem ment el a fiú.... de egyébként megbeszéltük hogy ha el is megy akkor szól elõtte! És nem kell egybõl ilyen lenézõnek lenni!
A kérdező hozzászólása: Jól van, semmi harag!;-)
ha minden jól megy köztetek, tetszik, meg te is neki, akkor nincs olyan, hogy túl hamar. ha akarjátok, van rá alkalom, akkor miért ne...
A kérdező hozzászólása: Hm igen, de ha már az elején mindent megkap akkor egy idõ után unalmas lesz az egész.

Régóta vagyok a barátommal együtt, de mikor lefexünk, eccerűen csak érzem, h bennem van, de nem élvezem. Velem van a baj? Mit lehet tenni?

próbáltuk már töb pózban.és a másik kérdésem h az orgazmus tanulható?vagy van h ahogy többször elmegyek aktusonként eggyre gyorsabban elérem?

Legjobb válasz: Elõjáték! Elõjáték! Elõjáték! A legfontosabb!!

Elõjáték! Elõjáték! Elõjáték! A legfontosabb!!
Csatlakozom az elõttem íróhoz: ELÕJÁTÉK, KÜLÖNBEN SOHA NEM IS FOGOD ÉLVEZNI. Hiszen mitõl is élveznéd akkor? Egy nõ máshogy mûködik, mint egy ffi...
Kivanod is ot? Vagy csak azert fekszel le vele mert o akarja?

Elég régóta együtt vagyunk már a barátommal, minden meg v már d ck most tértem át a fogamzásgátlásra orvosi javaslatra! Minden tökéletes, csak van fehérfolyásom (mindig, d nem sok), ami kellemetlen szagú! Létezik az, h ez azér van mert ő belém élvez?

segitségeteket elöre is köszönöm!!!!

Legjobb válasz: Hat attol, is lehet, de ez pontosabban mikor van miutan egyutt voltatok? En is fogamzasgatlot szedek, ess utanna miutan egyutt voltunk, olyan. De sztem ez normalis

Hat attol, is lehet, de ez pontosabban mikor van miutan egyutt voltatok? En is fogamzasgatlot szedek, ess utanna miutan egyutt voltunk, olyan. De sztem ez normalis
szia! ez attól függ: mindig van ez a folyás szex után vagy csak úgy, a hétköznapokban is? ha szex utan van csak, akkor normális, mert a sperma akkor távozik belõled. ha szex mentes napokban is van, akkor lehet hüvelygombád vagy valami más hüvelyi fertõzésed, amit canesten kombival meg lehet oldani. remélem tudtam segiteni :)

Valami baj van velem? Az az én problémám, hogy már elég régóta együtt vagyok a barátommal, és nagyon szeretjük egymást...

Csak valami rossz van bennem, vagy nem is tudom, itt belül. Mintha nem bíznék meg benne kell?képpen. Pedig Õ soha semmi okot nem adott/ad rá.

Legjobb válasz: hát azt nemtudom megmondani hogy mi az oka de nálam is ugyan ez van...jó nálam 1-2 alkalommal adott rá okot de akkor sem csalt meg csak msnen találtam beszélgetést ami nem tetszett meg ilyesmi...az sem olyan komoly...de én is állandóan meghalok a féltékenységtõl han em vagyunk együtt...persze ezt próbálom nem kimutatni ami álltalában sikerül is:) Szóval ez ellen nemtudsz mit tenni ilyen vagy és kész...

hát azt nemtudom megmondani hogy mi az oka de nálam is ugyan ez van...jó nálam 1-2 alkalommal adott rá okot de akkor sem csalt meg csak msnen találtam beszélgetést ami nem tetszett meg ilyesmi...az sem olyan komoly...de én is állandóan meghalok a féltékenységtõl han em vagyunk együtt...persze ezt próbálom nem kimutatni ami álltalában sikerül is:) Szóval ez ellen nemtudsz mit tenni ilyen vagy és kész...
Tisztázd le magadban, hogy szeret-e õ téged. És ha tudod, hogy igen a válasz, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog megcsalni. Ehhez csak az kell, hogy tudd magadról, hogy szeret, és neki te vagy a legfontosabb.

Mit tegyek? Tetszik egy lány, akit régóta ismerek. Elég félénk vagyok és visszahúzódó ő meg igazi menő csaj. Eddig barátok voltunk, de most nincs barátja. Sok időt töltünk együtt és úgy érzem kezdek érezni iránta, de nem tudom benne alakul-e valami

égóta nem volt senkim és félek csak ezért érzek így iránta. nem akarom tönkretenni a barátságunkat vagy kényelmetlen helyzetet teremteni.Össze vagyok zavarodva, nem tudom mitis érzek valóban. Még sosem voltam szerelmes igazából.

Legjobb válasz: Nem tudtam rendesen kifejezni magam a keretek miatt. Elég furcsán érzem magam. Néha akarnék sokkal többet tõle, néha pedig rettegek és elfelejteném a dolgot. Már álmodom is arról hogy egyszer lesz bátorságom elmondani mit érzek. Egyszer már megtettem egy leányzónak,de csúnya nagy kosarat kaptam másnap már össze is jött az egyik haverommal. Sosem voltam még igazából szerelmes és eléggé egy teáskanál érzelmi szintjén vagyok. Nemrég halt meg édesanyám és az is felmerült bennem , hogy csak az õ hiányát akarom pótolni. A csaj,ahogy leírtam igazi menõ "hipszter" kiscsaj másrészrõl nagyon emberséges. Igazi gondoskodó tipus,nagyon szerethetõ jellem. Én a kedves, aranyos vidéki srác vagyok aki vidéki egyetemen tanul jelenleg is. azt még kihagytam hogy kb minden nap chateleünk és minden héten találkozunk 1x

A kérdező hozzászólása: Nem tudtam rendesen kifejezni magam a keretek miatt. Elég furcsán érzem magam. Néha akarnék sokkal többet tõle, néha pedig rettegek és elfelejteném a dolgot. Már álmodom is arról hogy egyszer lesz bátorságom elmondani mit érzek. Egyszer már megtettem egy leányzónak, de csúnya nagy kosarat kaptam másnap már össze is jött az egyik haverommal. Sosem voltam még igazából szerelmes és eléggé egy teáskanál érzelmi szintjén vagyok. Nemrég halt meg édesanyám és az is felmerült bennem , hogy csak az õ hiányát akarom pótolni. A csaj, ahogy leírtam igazi menõ "hipszter" kiscsaj másrészrõl nagyon emberséges. Igazi gondoskodó tipus, nagyon szerethetõ jellem. Én a kedves, aranyos vidéki srác vagyok aki vidéki egyetemen tanul jelenleg is. azt még kihagytam hogy kb minden nap chateleünk és minden héten találkozunk 1x
A kérdező hozzászólása: És hogy õszinte legyek borzasztóan magányos vagyok annak ellenére, hogy rengeteg fiú barátom van.(mondjuk csaj haver 2-3 max) Abból is az egyik már rámmozdult ittasan, de utána megbeszéltük és más szándékot nem mutatott vagy nem vettem észre.Mondjuk õfelé nekem nem is voltak sose érzéseim.De most nem is róla van szó, hanem a másik csajról. Szóval még ez a magány is közrejátszik abban hogy
A kérdező hozzászólása: azt érezzem talán csak emiatt hiszem azt hogy érzek iránta valamit. Borzasztó. Elég sok problémám is van mostanában szóval teljesen kivagyok. megmondani meg neki biztos nem fogom addig amíg el nem döntöm mit is érzek egyáltalán.
Szerinted hogy reagálna a lány ha beszélnél vele errõl?
A kérdező hozzászólása: hát érdekes kérdés. Haragudni szerintem nem haragudna. Meglepõdni nem tudom meglepõdne-e. A barátságunkat tuti tönkretenné. Hát ha nemleges a válasza akkor tuti kicsit megszánna meg rosszul érezné magát miatta, amit nem akarok. a best case scenario meg maga a tökély lenne.

Mit tegyekha a barátom nem nagyon foglakozik vele? (én 14 a barátom meg 19 éves vagyok) egy hónapja vagyunk együtt, demár régóta ismerjük egymást

Eleinte mkor még az elején voltunk akkor képes volt velem találkozni munka előtt úgy hogy alud 3-4órát és este dolgozot. Csak azért hogy látthasson és ezt csináltuk elég sokáig.Mindig mndja hogy milyen fontos vagyok neki, de valamikor nem érzem:( Mikor beszélünk azt érzem mintha csak egy haverjával beszélne és nem a barátnőjével. Mindenki mondja hogy hagyjam az egész dolgot vele, de már elkezdtemkötődni hozzá ésnagyon fontos nekem! Próbáltam már ezt elmondani neki, de ő nem fogja fel és csak egy kisebb veszekedés lett belőle , amit mindig megbeszéltünk és kibékültünk. Nem akarom elvesziteni, viszont félek hogy ezzelcsak azt akarja hogy én szakítsak vele. Viszont az esetek 60%-ban aggódik rtem és mindig mondja/írja hogy nagyon fontos vagyok neki most akkor mi van? Kérlek segítsetek , hogy mit tegyek!

Legjobb válasz: csak én sokallom ezt a korkülönbséget?

csak én sokallom ezt a korkülönbséget?
Gyere ülj az ölembe, majd foglalkozom én veled pici lány. :P:D
EL kellene felejtened. És nem, egyáltalán nem vagy érettebb a korodnál.
Ilyenkor minden tini érettebbnek gondolja magát társainál, közben 30-ból 1 csak igazán érett. A korkülönbség 10 évvel késõbb nem is lenne baj. De most, annyira különbözik a világotok, hogy a kapcsolat nem mûködhet! Ez egyáltalán nem baj, így természetes, de meg kell értened, hogy nem mûködhet. A te napi gondjaid közé az tartozik, hogy a suliban milyen dolgozatot írtál, szemét Julika kicsúfolta Erzsikét, tesin megint futni kellett... Õ erre nem tud mit reagálni, ahogy te se arra, hogy ma szemét volt a fõnök, ma megint nem tudtam végezni a melóval, nem jutott idõm ebédelni se... Szerencsétlen elfáradt, 3-4 óra alvás semmire sem elég, emellett ráébredt, hogy hiába szeret mondjuk, akkor sem mûködhet a dolog, mert az életetek másfele tart. Mire te odakerülsz, hogy érettségizel, õ már arra se fog emlékezni, hogy az övé milyen volt. Keressetek korosztályotokbelit.
A kérdező hozzászólása: Szegény nagyon fûradt volt már, én is mindig mondtam neki hogy inkább aludjon de õ azt mondta hogy nem találkozzunk mert már nagyon hiányzom neki
Lehet, hogy csak én nem tudom normálisan megérteni, de nekem az jön le az elejébõl, hogy napi 3-4 órát aludt csak. Az nem sok....ez nem lehet probléma?
A kérdező hozzászólása: én jóval éretteben gondolkozoma koromnál és õt ez sosem zavarta ! ezért nem gondolnám ezt
Nem a kor számít, hanem a lelki érettség ami viszont eléggé korfüggõ. Szerintem rájött, hogy túl fiatal vagy neki és megunt.
Keress meg. Majd én megvigasztallak;)
A kérdező hozzászólása: lehet egy kicsit sok, denema kor számít
Dehogy vagy érettebb..

Van egy baratom akivel eleg regota egyutt vagyunk mar, nagyon szeretem ot es o is szeret engem, de a tegnap talalkoztam a volt baratommal, akit meg nem felejtettem el most sem..Nem tudom mi a helyes, elhagyjam vagy nem?

Õ szeretne,hogy ujrakezdjuk az egeszet de nem tudom mit tegyek,mert nem szeretnem megbantani a baratomat.en nem tudok donteni,nem tudom,hogy mi a helyes

Legjobb válasz: az a heLYes ha annál maradsz akit SZERETSZ!

az a heLYes ha annál maradsz akit SZERETSZ!
Akarod írni: helyes! Én is hasonló cipõben jártam nem is olyan régen. Beleszerettem abba, akibe nem kellett volna, de átvészeltem. Szerinted, hogyha otthagyod a mostani párod a volt barátod miatt, akkor késõbb nem kapsz rá majd megint másra? Szerintem kérj szünetet, én is azt tettem, elmentem nagyon messze tõle, k.b.: 200km-re, és ott jöttem rá, mennyire hiányzik, és nekem nem is kell a másik srác:D Visszamentem hozzá, és most minden rendben! Gondolkodj el, milyen lenne nélküle. Szíved joga kit választasz!
Szia! Hogy mi a helyes?Hagyd ott a barátod akit annyira szeretsz+õ is téged! Menj bele az exeddel a buliba mert az annyira izgalmas.Remélem ugy fogsz járni mint az én volt barátnõm.Ugyanebbe a cipõben jár mint te.Õ meglépte. Most meg kétnaponta nyüszit nekem, hogy megbánta+még mindig ugyanugy szeret.Nemis!Még jobban... De felõlem nyüszíthet! Egy 3.srác után kell néznie.Hát ez van.Menj bele!Hajrá!!!
Most mondjátok meg miért vannak ezek a dolgok? Akit nagyon szeretsz és õ is téged , van egy biztos pont az életedben aki kitart melletted ráadásul szereted is !És bekavar a volt barátod mert õ újra szeretné kezdeni?Milyen volt vele?Hidd el nem érdemes elhagynod a barátod ha szeretitek egymást.Nekem is volt egy kis ilyen problémám a barátnõmnek volt egy 1hónapis kapcsija és szakítottak mert a srác le se "szarta" és összejöttem a lánnyal rá egy hónapra a fiú bekavart és a b.nõm szakított velem és azt se mondta miért majdnem elbõgte magát elõttem de még aznap rájött hogy hülye volt(normális magyarázatot adott h nem tudta mit csináljon mert a másik gyerek nem hagyta békén zaklatta meg minden) és visszafogadtam mert szerettük egymást még akkor is!!És azóta boldogan élünk!!! (Ne fuss bele egy ostobaságba)
ne kockáztass, ha a mostani barátoddal ha jól megvagytok. nincs rá garancia, hogy a volt pasival is jó lenne. tudod, felmelegítve csak a töltött káposzta jó...
egy ha-val többet írtam sorry
A kérdező hozzászólása: kosz a tanacsokat;) aszthiszem vele maradok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!