Találatok a következő kifejezésre: Régóta egyedül Megismerkedtem (2 db)

Régóta egyedül élek. Megismerkedtem valakivel, de nem tudom elképzelni, hogy alkalom adtán levetkezőzzek előtte, mert a testem már nem fiatal. Hogyan tudnám a gátlásosságomat levetkőzni?

ár állítólag koromhoz képest jól nézek ki, de mégis félek

Legjobb válasz: Beszéld meg vele, célozz, hogy ne csalódjon, esetleg. Habár nem hiszem, hogy csalódna, bizonyára tisztában van vele azért nagyjából, hogy nem vagy már 20 éves. Szerintem (ha tényleg nem vagy már fiatal) ilyen korban, a komoly kapcsolatoknál nem ez számít.

Beszéld meg vele, célozz, hogy ne csalódjon, esetleg. Habár nem hiszem, hogy csalódna, bizonyára tisztában van vele azért nagyjából, hogy nem vagy már 20 éves. Szerintem (ha tényleg nem vagy már fiatal) ilyen korban, a komoly kapcsolatoknál nem ez számít.
a gátlásosságodat vetkõzéssel tudod levetkõzni. Máshogy nem. Nagy levegõ és meg kell tenni. 99%, hogy a partnered sem adonisz.
Semmi gond, ne félj tõle. Szépen, fokozatosan ajánlom a dolgot. Ha már hosszabb ideje együtt vagytok, engedj egyre többet neki. Nem a levetkõzéssel kell kezdeni... meg fogja találni a módját, ne félj. A férfiak igen ötletesek tudnak lenni :-) Ruha alatt, fölött, mellett... :-) ... és majd csak jóval késõbb a nélkül. Idõsebb korban a szerelem sokszor lassabban jön - de sokkal tartósabb! Ha csak ketten vagytok, vegyél föl olyan ruhákat, amiben egy kicsit többet láthat (de ne szûket! Csak, ha szereti...) Férfi számára nagyon izgató tud lenni az ilyen. És õ is meg fogja érteni, ha nem egyik pillanatról a másikra omlasz a karjaiba. Ne emlegesd a hibáidat! Õ is látja... de nem szeretné állandan ezt hallani. Ha pedig már szeret, nem fogja zavarni néhány kisebb hibád. Az pedig 100%, hogy mindenképpen szeretne hozzád fizikailag is közeledni! Várni biztos tud rád - de nélkülözni nem! Azzal csak elvadítod magadtól...
A kérdező hozzászólása: majdnem 50, az ugye 2.5x20
Ha eljuttok odáig, nem hiszem, hogy ebbõl baj lenne. Neki talán tökéletes teste van? Egyébként pedig ha félsz, akkor oltsátok le a lámpákat és varázsoljatok szép hangulatvilágítást(pl. gyertyákkal, mécsesekkel) Sok sikert! :-)
A kérdező hozzászólása: Kösz, remélem sikerül.
Szerintem ha a párodnak megtetszettél, vagy szerelmes beléd :) akkor a testedet is szeretni fogja. Biztos, hogy nem azt várja majd, hogy egy húszéves test álljon elõtte. Belevaló csaj vagy, hiszen bele mertél vágni egy kapcsoltaba, tuti nem lesz gond az ágyban sem :)
Nagymamám 70 évesen pasizott be, bár azt hiszem náluk szó nincs nemiségrõl:) Ehhez sosem lehet túl öreg az ember. Nekem azt mondták a fiúk, hogy olyan 95%ben ruhán keresztül is látják, hogy milyen az adott nõ alkata, így csak ritkán szokta õket meglepetés érni.Tehát, pontosan tisztában van már vele, hogy nem egy babapopsi feszességû a feneked, és hidd el, õ ezzel együtt szeret!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ. Sokat segít.

Mit tennétek? Van/volt egy barátom, de elég régóta nem jövök ki vele. Megismerkedtem egy sráccal ő nagyon rendes és nagyon megértő velem szembe.

Érzem,hogy ? se barátként tekint rám és én sem rá.Csak az a baj,hogy van barátn?je és,hogy a szüleim se tudnák elfogadni ezt a srácot.A barátn?je nem nagyon tör?dik vele.Együtt éltek,de most a csaj haza költözött.Szabad lenne a terep,de én nem olyan vagyok aki más pasiját elvenné.Elég kitartóan próbálkozik és én meg nem tudom teljes mértékben elutasítani.Az én barátommal a kapcsolatunk úgyis a végét járja,de ? eléggé szereti még a csajt.De,ha meg elutasítom félek,hogy életem végéig bánnám.

Legjobb válasz: szerintem te már tudod, hogy mit fogsz tenni :)

szerintem te már tudod, hogy mit fogsz tenni :)
A kérdező hozzászólása: sajnos, hogy nem mert félek, hogy, ha megjelenik a "pasim" akkor megint vissza megyek hozzá vagy valami, de ha meg a sráccal vagyok a "pasim" eszembe se jutt
Szerintem dobd a jelenlegi pasidat! Ha már úgy sem megy a dolog, minek erõltetni?;) A sráccal az van, hogy szerintem hagyd, mert ha barátnõje van, és te elszereted, akkor te leszel a rosszlány, és a barátnõje után fog menni... Egyébként milyen a barátnõje? Kedves, vagy ribi? Mert ha kedves, akkor hagyd a srácot, de ha egy ribi, és még szemét is, akkor próbáld valahogy csõbe húzni... Például ha nem okos, de te igen, akkor tegyél fel neki valami ilyen kérdést a pasi elõtt, és rögtön leég, a pasi meg látja, hogy te jobb vagy nála! Ha nem jön be, és szereti a csajt, akkor hagyd a fenébe, találsz 1000 jobbat nála!;) Remélem, segítettem valamennyit! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Egy kis ribi aki nem is mutatja ki, hogy szereti meg nem is igazán törõdik vele...
Bogi832, te annyira gyerekes vagy. Mi ez, hogy tegyen fel egy kérdést és ha nem tudja megválaszolni, akkor a másik a jobb? Kérdezõ: a r*bi maximum Te vagy. A kiszemelt srác meg egy jellemtelen alak, mivel nem mer lépni. Ha meg szereti a jelenlegi barátnõjét, akkor ne nyomuljon másra. Ha meg nem , akkor lépjen. Úgy látsizk az a srác is olyan, hogy ha nincs ló, jó a szamár is, csak legyen valaki. De te is ilyen vagy. "Félek, ohgy visszajön hozzám a pasi és én visszamegyek." 8nem szó szerint írtad, de a lényeg ez). Istenem, sok az ovis, akik nem tudnak bánni a másikkal, de mindenképpen kapcoslatot akarnak, mert az olyan menõ dolog.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem így van ahogy gondolod sok rosszat kaptam én már a jelenlegi páromtól ami miatt jól esik, hogy más foglalkozik velem
Hát akkor? Lépj le. Fiatal vagy még ahhoz, hogy (már bocsánat a kifejezésért) kétkanállal edd a sz*rt. Elég egyel is. Viszont más kapcsolatába ne szólj bele. Természetesen leeht találkozni, meg haverkodni, ez tejesen természetes(nek kell lennie).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!