Találatok a következő kifejezésre: Rámférne egy nagyon szeretném, viszont (1 db)

Rámférne egy mellnagyobbítás, nagyon szeretném, viszont félek a következményektől... Jogos a félelmem?

Legjobb válasz: És könnyen meglehet szokni, hogy egy idegentest van bennem?

A kérdező hozzászólása: És könnyen meglehet szokni, hogy egy idegentest van bennem?
Megéri? És utána mi lesz?
Nem értem mi szükség van rá. A mellfelvarrás az kicsit más, de a mellnagyobbítás hülyeség. Minden nõ úgy szép ahogy Isten megadta. Én a természetes dolgok híve vagyok. Szóval elég undorítóan néznek ki ezek a mûanyag csöcsök. Ennyierõvel én fiúként is csinálhatnék :) . Az orvosi következményeket nemtudom!
Persze, hogy jogos. Bárki félne egy ilyen mûtéttõl, annyi rosszat hallani róluk. Amúgy az elõzetes vizsgálatokon úgyis kiderül, hogyha valamiért nem lehet pasztikáztatnod. Meg a konzultáción az orvos úgyis elmond mindent, és bármikor visszamondhatod a mûtétet, ha mégsem szeretnéd. Évente mehetsz kontrollra, hogy minden rendben van-e a cicikkel, aztán úgyis javasolni fogják, hogy mikor cseréltesd ki az implantátumot.
Lehet, hogy kicsit késve, de azért muszály leírnom a véleményem. A Plasztikai beavatkozások minden téren kockázattal járnak, ezt vagy bevállalod vagy nem. Ez függ attól mennyire szeretnéd, mert ha nagyon, akkor szerintem ne gondolkodj tedd meg! A plasztikai orvos kiválasztása nagyon fontos tényezõ, nézd meg mennyien ajánlják, nézz utána a neten van-e rossz tapasztalata valakinek róla, és milyen munkákkal tud dicskedeni.Rengeteg információt találsz a neten errõl, érdemes fórumokra irogatnod, ha kétségeid vannak. Én megcsináltattam, és nagyon tetszik, bár koplikációk léptek fel, és 2 mûtéten estem át. Betokosodott és lecsúszott az impantátum, de kijavították és már gyõnyõrûek. Természetesen a 2.mûtétet is fizetnem kellett. Sajnos rossz doktor választottam.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk melyiket választanátok: kb. közepes 80 B méretű kerek feszes természetes ciciket, vagy pedig nagy kerek mű ciciket?

9

Min. Mennyi jövedelem szügséges ahoz, hogy részletre fizethető legyen a hasi zsirleszivás?

9

Ha valaki egyszer megnagyobbította a melleit, akkor ha később már nem akar cserélni implantátumot, akkor végeznek olyan műtétet mellyel az eredeti állapot visszahozható? Ennek a műtétnek mi a neve? (pl. felvarrás)

4

Kinek mi a tapasztalata vidéki plasztikai sebészekről? Székesfehérváron keresek jó plasztikai sebészt az orromat kellene megműttetni, kihez forduljak? (kb.400 ezret tudnék rászánni max. Valaki volt már Dr. Pukancsik János plasztikai sebésznél?

elégedettek-e az eredménnyel?mennyibe kerül a m?tét?

2

Ha a testem karcsú, de az arcom ehhez képest kicsit pufi, van kozmetikai/plasztikai eljárás az arcon lévő zsírréteg enyhe csökkentésére?

10

Mennyi egy orrplasztika?

17

Breast Aktívról milyen tapasztalatotok van?

0

Mennyibe kerul kb, es mennyire faj, meddig van kotes rajta?

Nem tetszik az arcom, at akarom mutetni.korabban mar volt egy plasztikai mutetem, nem fajt,csak amikor kinement a fajdalomcsillapito hatasa.

3

Plasztikai műtétet lehet hitelre fizetni?

Az a helyzet, hogy teljesen gátlásos vagyok a melleim miatt.

5

Mellnagyobbítást szeretnek csináltatni de nem tudom melyik klinika lenne a legjobb. Tapasztalat esetleg? Ti hol csináltattátok meg?

En ezt a harmat neztem ki :

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!