Találatok a következő kifejezésre: Rám miért hallgat és a (4 db)

Rám miért nem hallgat és a haverjaira miért nem?

Lány vagyok és 1 éves kapcsolatban élek. Kezdtem "megunni" a barátomat és kértem t?le pár nap "szabit". Õ ez neki nem tetszett mert: \'miért kell neked szünet?\' meg: \'mindig a szünetekkel kezd?dik a szakítás\' meg: \'biztos a haverjaiddal (fiúk és ismeri ?ket) akarsz lenni, ugye?\'

Legjobb válasz: lehet egyszerûen csak azért nem értett meg ,vagy nem akart megérteni mert váratlanul érte ez a kis szünetes dolog és persze rosszul esett neki

lehet egyszerûen csak azért nem értett meg , vagy nem akart megérteni mert váratlanul érte ez a kis szünetes dolog és persze rosszul esett neki
sajnos akárhogy is nézzük, a fiúknak mindig fontosabbak a barátai mint a szerelme (szerintem az az egészséges ha a lány is ugyanígy van vele). a barátaidra mindig számíthatsz, még akkor is, ha a szerelmed elhagy! egyébként lehet, h téged is megértett a barátod, csak cikinek tartotta volna, ha beismeri ezt elõtted.
A kérdező hozzászólása: nem tudom õ miért tartotta volna ezt cikinek de annyit tudok, h nála én vagyok az elsõ nem a haverjai...
A kérdező hozzászólása: ebbe van valami
A kérdező hozzászólása: most esett le h kicsit elbaftam a kérdést :D szal: "A haverjaira miért hallgat és rám miért nem?" bocsi
A pasikon ne akarj kiigazodni... Sosem fogják fel amit egy nõ magyaráz nekik (tisztelet a kivételnek)

Mit tegyek hogy bízzon bennem a kutyám? általában hallgat rám de nem mindig . Nem tudom, hogy miért. És van hogy amikor közeledek felé elfut .

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Mennyit vagy vele, mennyit tanítod, sétáltatod? Hogy bünteted ha kell?

Mennyi idõs? Mennyit vagy vele, mennyit tanítod, sétáltatod? Hogy bünteted ha kell?
A kérdező hozzászólása: 7hónapos, ált. naponta min.1 óra de vmikor nincs ennyi vmikor több. De ennél nem tudnék sokkal több idõt eltöteni vele mert tanulnom is kell sajnos. Sétáltatni nem nagyon szoktam mert mindig futna õ nem szeret sétálni.
A kérdező hozzászólása: Büntetni csak rászólok
Mivel nem sétáltatod teljesen normális hogyha végre ki jut a kertbõl futni akar. Minden kölyöknek nagy a mozgásigénye. Bocs de nem vagy jó gazdi szerintem. Ha ilyen kevés az idõd nem kellet volna kutyát venned. Napi rendszeres séta még ha kertes házban élsz is minimum másfél óra. Ezen felûl is igényli az otthoni foglalkozást. Sokat. Tanítani nevelni kellene hogy késõbb ne legyen vele gond. Ha nem viszed ki hogy fog kutyákhoz, emberekhez, helyzetehez szokni?
1. Nincs több idõd vele foglalkozni? Akkor minek kellett kutya. 2. Olyan nincs, hogy a kutya nem szeret sétálni. Le kell vezetni a mozgásigényét és utána viheted pórázon sétálva. Én 1 órán keresztül szoktam futtatni biciklivel, mire nagyjából helyreáll az energiája és tudom vinni szépen láb mellett sétálni. Kimegyek a parkba, elengedem és fut a bicaj után. Közben kergeti a madarakat, odamegy más kutyákhoz, játszik stb. A lényeg, hogy le kell fárasztani. Ez kb 1 órát vesz igénybe. Utána csatolom rá a pórázt és megyünk sétálni a városba, találkozunk más kutyásokkal, de mivel már le lett fárasztva, nagyon nyugodtan viselkedik. Pórázas séta közben pedig van a szellemi fárasztás, piros lámpánál ültetés, egy helyben maradás stb. Ez kb 2, 5 órát vesz igénybe. Ha nincs idõd akkor ne legyen kutyád. De kétlem hogy ne lenne idõd, mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen. Én egyetemista vagyok, szval rengetek más dolgom is van, de mégis tudok a kutyára ennyi idõt szánni. Az igaz, hogy éjfélnél elõbb sose fekszek le, mert este tanulok emiatt. Ja, hogy nem akarsz éjfélig fent maradni? Akkor nem kell kutya:)

Miért nem értik meg a barátaim hogy ettől nekem nem lesz jobb? És miért nem hallgat rám a barátnőm?

Eléggé önbizalomhiányos vagyok (egy barátom szerint ez már beteges) de a legtöbb barátom (a lányok mind, ill. az id?sebb fiúk) mind azt mondják hogy milyen szép vagyok, facebookon is a képeim 90%ához odaírták és tökre kiakadtak amikor levettem a képeimet, mert egyrészt idegesített hogy írogatták hogy "ne írj hülyeséget, igenis szép vagy", meg "gyönyör? vagy, úgy irigyellek", stb. Annak ellenére, hogy a legtöbb barátom szerint szép vagyok, én szabályosan undorodom magamtól. Tükörbe se szoktam nézni mert elsírom magam... Hétvégén egy barátn?mmel csináltunk közös képeket, azt mondta hogy azokat rakja fel, amelyikeket én is szeretném, ehhez képest felrakta mindet. A legeslegundorítóbbat ami rólam van, kirakta profilképnek. Hiába könyörgök neki, hogy vegye le azt a képet, nem hatja meg. Folyton az jár a fejemben, hogy aki nézi azt a képet, csak elröhögi magát rajtam, de ? ezt nem érti meg. =S Mit csináljak?

Legjobb válasz: szerintem azon röhög mindenki, hogy rondának tartod magad, miközben SZÉP vagy..!!!! mint a tesóm, komoylan mondom

szerintem azon röhög mindenki, hogy rondának tartod magad, miközben SZÉP vagy..!!!! mint a tesóm, komoylan mondom
Én is voltam így. :S Rondának és kövérnek tartottam magam. És sajnos anorexiás lettem. Kórházban majd a pszichológusnál kötöttem ki. Azóta nõtt az önbizalmam bár még mindig kiakadok ha lefényképeznek a tudtom/engedélyem nélkül. Nekem az segített nagyon sokat hogy amikor arra gondoltam hogy rajtam röhögnek akkor én rajtuk röhögtem. :)
Igazából fel kéne ébredned abból a mély önsajnáltatásból ahova süllyedtél aztán kész...
De ezek szerint valamiért meg akarsz gyõzni másokat, hogy te igenis csúnya vagy, pedig ezt semmi sem bizonyítja. Mit nem szeretsz magadon? második
képet küldesz? megmondom én az igazat
Küldenél képet magadról? Meg tudnám mondani, milyen vagy :)
Sajnos ez igenis önsajnálat. Hiszen kiírod, hogy te nem vagy szép, miközben mindenki azt mondja, hogy de, szép vagy. Nyilván barátnõdnek elege lett ebbõl, és kirakta a legcsúnyább képet rólad. Fogadd el magad. Vagy... Ha annyira sok bajod van magaddal, akkor tegyél érte, hogy ne legyél olyan, amilyen most vagy! Tornázz, fuss, egyél egészségesen, kész. Passz. Vége.
Akkor adj magadnak önbizalmat! Fodrászt, smink, kozmetikus, ruhatár frissités.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is. A ruháimmal nincsen bajom, hajammal se, a bõröm is jó, az a fõproblémám hogy az arcom borzalom, azon ugye meg nem lehet (még) változtatni. =/
mert szimplán hülye vagy :) de nyugi majd elmúlik :P am meg a kép amit nemakarsz h fenn legyen jelentsd a moderátoroknak, hogy sértõ :D ennyi megvan oldva :D
Baromira rondának gondolhatod magad, ha felraksz egy rakat képet fészbúkra....
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Nem egy rakatot tettem fel, csak kb. 5-6 dbot, de effektesek. Azokat is levettem. Ennyit errõl, ne köss belém ha fogalmad sincs még a felérõl se.
21:53-as vagy fogalmam sincs melyik vagyok... :D Amúgy, egy új frizura, hajszín nagyon sokat változtat az arcon, ahogy a smink is. A ruháknál meg a különbözõ színek. :)
Figyelj én megértelek. Velem is ez volt, csak kisebb mértékben.De egy valamit vegyél figyelembe: Ne mondogasd a barátaid elõtt mindig ezt! Én is ezt tettem: "Olyan ronda vagyok!", "Jajj ezen a képen, olyan hülyén nézek ki". És egy idõ után, már nagyon zavarta a barátaimat is, hogy 1. Csak magamról beszélek 2. makacs vagyok És csaknem elfordultak tõlem, pedig igaz barátok! Nem láttam be, hogy csak sajnáltatom magam, és titokban jól esett, hogy szépet mondtak rólam. Sajnálom, hogy durva leszek: Ez puszta önsajnálat, makacsság! Lehet, hogy nem hiszed el, de a barátaidnak ez már biztos sok! Nekem is igaz barátaim, csak vedd észre, hogy nem foglalkozol velük! Csak magaddal! Nem kell, hogy higgy nekik, ne hidd el, hogy szép vagy! Csak ne említsd elõttük! Rossz lehet nekik is. Egyik barátnõm is mindennap hússzor elmondta, hogy olyan gáz vagyok, és elhiheted már kiabáltam vele! Szeretem, de ez annyira sajnálat! Sajnálat ha panaszkodsz! És te azt csinálod! Próbálj átlépni magad felett, és vedd észre mások problémáit is! Ne csak magaddal törõdj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, lehet hogy a végén tényleg pszichiológus lesz. Nem önsajnálatból sírom el magam ahogy meglátom magam, hanem mert olyan rondának tartom magam... Nem vágyom több figyelemre, van egy legjobb barátnõm, néhány barátom és haverom, nekem ennyi elég. Sosem szerettem a középpontban lenni.
17 évesen nekem is azt mondták, menjek pszichológushoz. Azt gondoltam "te hülye vaagy?! Mennyé' te!":D. Most 23éves vagyok, diplomás családanya. Sajnálom, hogy akkor nem mentem, mert így is megvívtam a kis belsõ csatáimat, és felnõttem, de egy szakemberrel sokkal hamarabb ment volna, és könnyebben! Ha fáj a torkod orvoshoz mész, ha elromlik a csap, szerelõt hívsz, de ha magaddal van bajod, csak vergõdsz?! Ez a magyar módi:S. Tényleg beszélj pszichológussal, vannak akik direkt ilyesmire szakosodnak.
Menj pszichológushoz! Nem kell senkinek tudni róla, ha cikinek érzed (max.anyudnak v. apudnak), bár sztem sokkal cikibb az, ahogyan most viselkedsz:S. Szted miért mondják mások, hogy szép vagy?!?! Az hogy magadat undorítónak titulálod alaptalanul azt az érzést kelti, mintha sajnáltatdnád magad, hogy mindenki veled foglalkozozzon! Én megértem, hogy neked ez valódi probléma, de te meg értd meg hogy mások szerint röhejes a viselkedésed! Ezért fordulj pszichológushoz, néhány beszélgetés alatt meg tudná oldani a helyzetet! Ne gondold, hogy ott ragadsz, vagy ilyesmi. Kamaszoknál az énképzavar gyakori, és nekik ezekre nagyszerû módszereik vannak! Kérlek fogadd meg! Te is boldogabb lennél, és a környezetednek sem mennél az agyára:) .
Az, hogy bõgsz a tükör elõtt az mi, ha nem önsajnálat? Fogadd el magadat úgy, ahogy vagy. Ha úgy érzed, semmi nem segít, akkor pszichológus... Mi sem tudunk jobbat!
A kérdező hozzászólása: Ötödik: Nem önsajnáltatás... Ha az lenne, nem sírnám el magam ha belenézek a tükörbe. -.- Utolsó: Az durva. :O Azért anorexiás nem akarok lenni. =S Pont az a bajom, hogy azon nem változtathatok hogy széles vagyok. A csípõcsontom kilátszik és a bordáim is 1 kicsit, ha nyújtózkodok, de az arcommal nagyobb bajom van..
A kérdező hozzászólása: Igazából nem röhögnek... Vagyis nem tudok róla, de biztos hogy valaki röhög rajtam. :S
A kérdező hozzászólása: Az arcomat nem szeretem... Meg hogy széles vagyok (csípõ.derék egyaránt)
A kérdező hozzászólása: Akkor neked is: NEM ez volt a kérdés és nem akarom hogy idegenek bámulják azt a ronda pofámat
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés és különben se akarom hogy idegenek bámuljanak és röhögjenek rajtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. =) Lehet, hogy majd 1-2 hónap múlva levágatom a hajamat, de sminkelni biztos hogy nem fogok.


Miért ilyen akaratos 3 napja a 2 és fél éves kislányom? Nem figyel, nem hallgat rám, a büntetés után ugyanazt csinálja

Legjobb válasz: Mert 2,5:) Viccet félre, a lányom egy tünemény volt, és ahogy közeledtünk a 2 éves korhoz(ma van a szülinapja) egyre akaratosabb, "hülyébb" lett, fiam dettó(õ 3,5éves, ha lehet rosszabb, mint egy éve) Esetleg nem vagytok "beszorulva" a házba, kevés mozgás?

Mert 2, 5:) Viccet félre, a lányom egy tünemény volt, és ahogy közeledtünk a 2 éves korhoz(ma van a szülinapja) egyre akaratosabb, "hülyébb" lett, fiam dettó(õ 3, 5éves, ha lehet rosszabb, mint egy éve) Esetleg nem vagytok "beszorulva" a házba, kevés mozgás?
nálunk uez a helyzet! kislányom augusztusban lesz 3, de még arra sem méltat, h rámnézzen, ha kérdezek vagy kérek Tõle vmit! nála még a legegyszerûbb dolgok - mint pl. a kézmosás, mosakodás, bilizés, evés megtétele - is problémát okoz - nem hajlandó csak nagy küszködések árán megtenni. soha nem figyel rám. amúgy értelmes, ügyes... nem tudom, h én is mitévõ legyek. én most jutottam oda, h nézzek fórumokat. remélem Nálad már azóta javult a helyzet!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!