Találatok a következő kifejezésre: Rá tud a (683 db)

4 éve ismerek egy srácot abból 2 szer jártunk! Szakítót velem! és már eltelt 1 év és azóta várok rá már lefeküdtem velle és még mindig semmi! Meg azt mondta hogy azzért nem foglalkozik velem mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igazz?

Legjobb válasz: Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?

Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?
üdv az átvert lányok klubjába :DDDDDD IGAZ!!!az hogy kihasznált gratula szép :D
Ha épp nincs nõje akkor vagy csak jó neki egy kis szexre
A kérdező hozzászólása: figyelj akkor nem kell ide irni nem mind 1 neked hogy én higy irok hmm??? ne legyen mán ojan fontos nah szijja jah ls ha ilyeneket írsz ide akkor nem muszáj nah szia
Szerintem igaz, a pasik már csak ilyenek.. nem mind!!:D 85%-a... Én is már jártam így nemolyan rég....:S Elõször ismerd meg és utána dönts ilyen dolgokról sztem.. 14/L

Ha valaki megtudja az IP címemet, akkor rá tud kapcsolódni a gépemre és be tud lépni rá?

Legjobb válasz: Ha jól van konfigurálva a tûzfalad, akkor nem.

Ha jól van konfigurálva a tûzfalad, akkor nem.
Azért ez nem ilyen egyszerû. Arról nem is beszélve, hogy aki akarja megtudja az IP-d mivel publikus. Sõt IP alapján azt is megtudják hol laksz. Ez már csak ilyen. Rengeteg távoli asztal és távoli fájlelérõs program van, windowsba is alapból beépítve, te is bármikor csatlakozhatsz a gépedhez.
A kérdező hozzászólása: 1. És, ha nincs jól konfigurálva a tûzfalam, vagy nincs a gépemen antivírus program, mert mondjuk éppen lejárt, akkor bárki (aki ért hozzá) rá tud menni a gépemre, úgy mint én? 2. Az IP címem alapján a lakóhelyemet lehet megtudni, vagy azt, hogy éppen melyik városban tartózkodom? (Mert laptopom van, és mobil internetem, nem csak otthon használom, és nem csak egy városon belül.)
Az ip címed alapján a szolgáltatód szerverét tudják bemérni, hogy körülbelül hol van nem téged.Olyan aki be tud csak ugy lépni a gépedre olyan milliók közül egy van csak.Aki jól konfigurált tûzfalon keresztül olyan még kevesebb. No para
Aki meg tényleg képes ilyesmire, az [email protected] téged.Õ valószínûleg arról álmodozik, hogy egy szép napon betör a Pentagonba.
A kérdező hozzászólása: Ebben van logika :) Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: De egyébként van olyan, hogy kiír a neten valami olyasmit, hogy "ön egy biztonságos oldalról egy nem biztonságos oldalra kíván lépni, az itt megtekintett információkat (vagy miket) bárki könnyedén láthatja." Ez mit jelent? Hogy azt láthatja bárki, hogy én éppen mit nézek, vagy hogy van ez? (Bocsi, szõke nõ vagyok, köszi a megértést :) )
Azt a böngészõ írja ki. Az csak egy figyelmeztetés. Amikor titkosított oldalon vagy, akkor a kiszolgáló gép és a kliens (a te géped) között kommunikáció titkosított így azt más nem láthatja. Amikor egy ilyen oldalt elhagysz, akkor erre a böngészõ felhívja a figyelmed, mert innen kezdve a géped és a szerver közötti kommunikációt bárki láthatja, aki a kettõ közötti hálózathoz hozzáfér. Ez ellen sajnos nem igazán véd semmi, hiszen a gépeden kívül történik. Ugyanakkor aggódni sem kell miatta túlságosan. Figyelj a jelszavaidra, ahol választhatsz ott ragaszkodj a titkosításhoz, nyilvános hálózaton sose engedd, hogy a gép eltárolja a belépéshez használt sütiket. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: De az mit jelent, hogy azt bárki láthatja? és honnan tudja, hogy az én vagyok? Vagy mit tud meg rólam ezáltal, az adataimat, vagy mit lát és hogyan? Azt minden esetben kiírja a rendszer, ha egy oldal nem titkosított? Ez pl. az?

Miket tud a ps vita? Van rá elég játék? És megfizethetők rá a játékok? És a megvett játékok cd nélkül is tudnak később menni?

olyanokat is hogy hány megapixeles képeket csinál...köszi

Legjobb válasz: Mi lenne ha rákeresnél a neten?

Mi lenne ha rákeresnél a neten?
látom eddig nem sok értelmes válasz jött. Megéri megvenni. a játékok drágák de mire olcsók? a gép a teljesítményéhez képest olcsó
Az elõzõ válaszoló igen is hasznos választ adott. Írd be a google-be idióta...
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked a "hasznos" válasz
Nincs benne lemez olvasó úgyhogy igen. Memóriakártyán kell venni a játékokat hozzá és drága. Gép is drága.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat


le tud játszani fullHD filmet...
Van egy jó/rossz hírem, ez nem VGA függõ dolog. Proci és RAM függvénye elsõsorban. A full HD tartalom lejátszásához minimum dupla magos, vagy jobb proci, és minimum 2 Gb RAM, vagy több kell. Full HD 3D-hez igen erõs proci, tehát legalább második, de inkább harmadik generációs (i) proci, vagy ha másmilyened van, 3Ghz-es sebesség dupla maggal, és saccra 4 Gb rendszermemória szükséges.
A kérdező hozzászólása: nem az enyém a gép, egy intel 2 magos 3 ghz-es proci van a gépben 2 giga ddr1 rammal és a fenti videókártyával. Egy LG Cinema 3D monitort szeretnék neki ajándékba venni, de azt sem tudom, hogy van-e HDMI csatlakozó a videókártyáján... kérdezõsködni meg nem akarok, mert ajándék lenne...
nincs rajta hdmi, ebben biztos lehetsz...
A kérdező hozzászólása: Ennek ellenére valami úton-módon meg tudom oldani, hogy a leányzó 3d-be nézhesse kedvenc meséjét ? : )
Igen, de nem a számítógépen keresztül. Egy mód biztos, hogy egy USB, vagy valamilyen drive-ra kimásolod a 3D adattartalmat, és a TV-re USB-n keresztül közvetlenül rádugod. Úgy le fogja játszani maga a TV. A gépet kár erõltetni ebben az esetben.
Ha viszont nem TV-rõl van szó, hanem szimpla monitorról, akkor VGA-t kell cserélni a HDMI miatt. De ebben az esetben vélhetõen RAM bõvítésre is sort kell keríteni, hogy könnyebben bírja a rendszer. A DDR-1-es RAM-ok gyanúsak.
most is figyellek Édes...:)
Persze hogy tud téged figyelni! Ma már semmi sem lehetetlen. Jobb ha egy komplett új rendszert rakatsz a gépedre és akkor minden eddigi meglévõ jelszó meg IP cím frissül és így kisebb az esélye hogy rácsatlakozzon a gépedre!
Attól függ. Ha kihúzod a kamerát, akkor azt nem tudja használni. De amúgy vannak rá programok, amivel figyelheti a csevegésed, leveleid, ilyesmit. Ez persze teljesen illegális, de lehetséges. Egyébként ne legyél paranoiás.
csak hogy teljesen mértékben beparáztassalak! mobiltelefonra lehet telepíteni olyan programot, hogy miután adott számról hívják a telefont az nem cseng ki hanem automatikusan, láthatatlanul felveszi magát! szóval felhívnak és lehallgatnak. 40 000 forint olyan lehallgató készüléket lehet venni a neten ami billentyûzet dugaljnak van álcázva. csak át kellett kötni a kábelt! ezt még a vírusirtók sem veszik észre mert "mechanikus". igazából már mindent feltaláltak, a kérdés csak az, hogy mennyit szánnak rá a megfigyelésre, és hogy megérsz-e nekik annyit :D
Megsúgom, hogy egy tuti programmal mindent tud figyelni az e-mailoktól kezdve a naplós beszélgetésekig, hol barangolsz az interneten, de még azt is, hogy milyen fájlokat töröltél ki. De ha a párod egy mezei buszsofõr, akkor nem kell félned, az ilyen progikat nem az egyszerû proli emberek használják.
megsúgom 50 000 forintért lehet venni olyan poloskát LEGÁLISAN ami 3-as elosztónak van álcázva és 5-10 méteres körzetben vesz minden hangot, akár videót is. A kérdésedre a válasz csak attól függ, hogy mennyire van eleresztve a barátod és mennyire ért a mûszaki dolgokhoz. Egy kikapcsolt mobiltelefont is le lehet hallgatni, amíg benne van az akksi és a sim! Ha csóró, de ért nagyon ért ezekhez a dolgokhoz akkor már réges régen fenn van a gépeden a trójai, tudja az e-mail, facebook, msn és minden szar kódodat...
A kérdező hozzászólása: ok
Az ilyen exe akármiket meg a "WOW Is this yout?!?!?!" szövegû linkeket meg ne nyisd.
A kérdező hozzászólása: értem ..de ha nem fogadok el semmi fájlt akkor nem ugye?
kémprogit át tudva küldeni képnek vagy videónak, zenének álcázva. Onnan kezd ve mindent lát a gépeden.
A kérdező hozzászólása: haha
A kérdező hozzászólása: de a kémprogramot h rárakja ide kéne ülnie és rátelepíteni nem? h tud akárhonnan csatlakozni a gépemre??
Kémprogramról sose hallottál még? Minden lehetséges, hacsak konkrétan ki nem húzod a tápkábelt áram alól. Egyik ismerõsömnek úgyis tudták hackelni a gépét, hogy kikapcsolta, de ugye áram alatt maradt, és úgy törték fel. Nem tudom, hogy csinálták, valami igen komoly hacker volt, ment is belõle a balhé, mert mint mondták ugye ez nem legális. Ha az exed egy egyszerû felhasználó, aki sokat kockul, akkor valszeg nem ért ehhez. Azért ilyenekhez komolyabb számítógépes ismeret kell.
igen , megtudja csinálni.
minden lehetséges, csak kell hozzá érteni...
Azért ennyire nem rossz a helyzet :) Igen, elvben lehet sok mindent... de gyakorlatilag megcsinálni nem triviális. Ha frissen installálsz magadnak egy új rendszert és elfogadható lépéseket teszel a biztonság felé, akkor kvázi érezheted magad biztonságban. Az utcán is megölhet akárki akármikor (megkésel hátulról...), aztán mégsem úgy mész ki, hogy többet nem érsz haza...
Igen, rá lehet jönni.
#12: Facebook: biztonságos böngészés https protokollon.
"A MAC cím a hálózati eszköz azonosító száma! Minden eszköznek egyedi MAC címe van!" Ami szoftveresne megváltoztatható és hamisítható. "#8: Az esetek ~1%-ban elõfordulhat..." De elõfordulhat :) Aztán meg csak lesnek, hogy nem jó a facebook.
A MAC cím a hálózati eszköz azonosító száma! Minden eszköznek egyedi MAC címe van!
#8: Az esetek ~1%-ban elõfordulhat...
A kérdező hozzászólása: megvan
"Aki nem jelszavazza le, általában nem ért hozzá és azt se tudná megnézni ki csatlakozik rá." Vagy pontosan ezt szeretné elhitetni azzal, aki "lopja" a netjét.
A kérdező hozzászólása: mi az a MAC cím?
Látja, hogy valaki rá van csatlakozva, sõt szerintem a MAC címedet is látja, de konkrétan (PL.: név szerint) nem tud beazonosítani!
A kérdező hozzászólása: azaz látja, ha rácsatlakozom?
persze, hogy rá tud jönni. és nem olyan bonyolult, bár most rendszergazdának tanulok, de mikor még közöm nem volt az informatikához, akkor is be tudtam lépni a router kezelõfelületébe..
Igen, simán meg tudja nézni. Ahhoz, hogy ellopja a jelszavad egy kis tudás kell. Aki nem jelszavazza le, általában nem ért hozzá és azt se tudná megnézni ki csatlakozik rá.
Igen. Sõt ha úgy akarja, akkor az összes jelszavad megszerezheti.
A kérdező hozzászólása: Azt is látja, ha mobilról lopom?

Ha beteg bölcsis gyermeked és tud rá vigyázni a mama, de ő másik városba lakik, így elviszi magához, rá bízod vagy inkább te maradsz vele otthon?

Bocsi, ha kicsit bonyolultra sikerült. Mi most ilyen helyzetbe vagyunk. Anyukám t?lünk 30 km-re lakik, ? nálunk nem tud aludni, így mindég elviszi ha beteg a kisfiam. De eddig csak 1-2 napig volt oda. Szabim még van, de ha azokat kilövöm, akkor nem marad a nyárra. Így akkor kéne a mamánál lennie. Jöv? nyáron, úgy is mamázni fog, mert nem lesz ennyi szabim. (a 2 év alatt összegy?lteket nyáron kapom meg, illetve ha eddig beteg volt, akkor szabit vettem ki).Most meg ráadásul bárányhiml?s lett. Az meg min. 2 hét. Az egész jöv?hetet ott tölti, nem is fogjuk látni addig. Utána lév? hét, nem tudom még,hogy hogy lesz megoldva. Én is, apa is dolgozik, nem tudunk kimenni hozzá. Holnap viszik el, de már is hiányzik, pedig még itthon van.

Legjobb válasz: szar helyzet.gondolom mindenképp kell melózni.te nem tudsz elmenni vele táppénzre?? meló után sem tudtok elmenni hozzá? esetleg valami szomszéd?

szar helyzet.gondolom mindenképp kell melózni.te nem tudsz elmenni vele táppénzre?? meló után sem tudtok elmenni hozzá? esetleg valami szomszéd?
Egyszer egy héten meglátogathatod azért hétközben, hétvégén meg ott alszotok vele két napig, aztán a kövi hét szintén. Így szerintem megoldható. Ne hagyd totál magára! Egy kis áldozatot te is hozhatsz. Egyébként miért nem tud anyukád ott aludni nálatok? Az lenne a gyereknek a legjobb!!!!!
Ha szeret vele lenni és jó a kapcsolat, miért ne? Neki is jobb, hogy "nyugiban" van...az enyém már nagyobbacska...naponta többször felhivom a nagyit és beszélek vele is ha ott kell töltenie pár napot
A kérdező hozzászólása: 1 hét lesz csak, pénteken megyünk haza, vasárnap jövünk együtt haza. Utána már én maradok vele itthon amíg kell. De a héten nem tudok/tudtam vele szabira jönni.
2 hét nagyon sok egy kisgyereknek.
Én is úgy oldanám meg, hogy inkább a nagymama utazzon minden nap oda-vissza hozzátok..minthogy napokig ne láthassam a gyerekemet..így sem lenne megoldható?..bár így is nehéz lenne..de mégis csak találkoznátok minden este..ami jó lenne mindkettõtöknek!
Nekem anyu nálunk alszik ilyenkor, vagy ami még gyakoribb, hogy nap mint nap jön hozzánk, önszántából. 30 km-re lakik. De anyósom, aki 70 km-re lakik, itt szokott aludni. Õk vigyáznak napközben olyankor felváltva a fiamra. Semmiképp nem hagynám betegen tõlem távol 2-3 napnál tovább, olyankor kell neki az anyuja. Miért nem tud nálatok aludni vagy oda utazni?
A kérdező hozzászólása: Persze, ha gond lesz és haza akar jönni hamarabb, akkor hazahozzuk, és valahogy meg lesz oldva. Valamelyikõtök kérdezte, hogy miért nem tud anya hozzánk jönni: apukám mozi gépész, így õ délután elmegy dolgozni. Otthon pedig jószágok vannak (csirkék, macskák), nem lehet õket egyedül hagyni.
A kérdező hozzászólása: Most értem haza anyáéktól. Nem is sírt amikor eljöttem, adta a puszit, pápázott. Megbeszéltük, hogy naponta beszélünk, meg pénteken megyünk és jövünk haza együtt. Nagyon szeret ott lenni, de én már sírtam egy sort. 5 nap nagyon hosszú idõ:-(
A kérdező hozzászólása: Hétvégén megyünk mi is, illetve én. Jövõhét utáni héten már én leszek vele.
Ugyanez a cipõ, csak 120 km-re a nagyszülõk. Hát meghalok, kész, de dolgozni muszáj. Vasárnap este eljövünk, hívom hétfõn este, kedden este, meg szerdán este, de szerdán már sír, ha meghallja a hangom. Csütörtökön ezért már nem hívom, pénteken este pedig repülünk. Iszonyú.
2-hét akkor is 2-hét párszor azért ki lehet bírni azt az átszállást.ne értsen félre senki a muszáj nagy úr, csak nehogy úgy járj hogy majd nem ismer meg a gyerkõc.ez konkrétan velem esett meg.nem ismertem meg apukámat mikor 1hetet voltam mamázni kiskoromban.
A kérdező hozzászólása: Onnan nem tudok bejárni dolgozni, mert nagyon rossz a közlekedés. Át kell szállni egyszer, vonatra vagy buszra, hogy oda jussunk. Ez egy kis falu. Imád ott lenni. Táppénzre nem megyek csak végsõ esetben, mert az ugye már nagyon keveset fizet. Majd látjuk, ha jól érzi magát mamázik, ha nem hazahozzuk és keressünk megoldást.
30 km nem olyan sok. Én biztos nem hagynám ott egy hétig. Én 25 km-re járok dolgozni. Reggel viszem a mamához, délután hozom. Vagy én aludnék ott vele, és onnan mennék dolgozni. Biztos nem hagynám betegen magára még éjszaka is.
Ügyes vagy, jól döntöttél! Kitartást!

MSN-en keresztül rá tudnak tenni a számítógépemre valamilyen kémprogramot?

Hogyha az egyén, akivel beszéltem msn-en, küldött valamilyen fájlt pl. egy képet v. egy videót a saját gépér?l, abban lehet kémprogram? Láttam egy videót arról, h van ilyen Keylogger amit le lehet tölteni a netr?l de ahhoz, h ezt rátegye, gondolom oda kéne engedni a gépemhez az illet?t, viszont a szóban forgó emberrel csak msn-en beszéltünk és nem személyes ismer?s

Legjobb válasz: Igen rá, figyelj ha küldenek valamilyen kis progit, bele lehet rejtve egy kis keylogger, vagy spyware, de megfelelõ antivirussal kiszürhetõ dolog!

Igen rá, figyelj ha küldenek valamilyen kis progit, bele lehet rejtve egy kis keylogger, vagy spyware, de megfelelõ antivirussal kiszürhetõ dolog!
Csak akkor, ha van annyi eszed, hogy egy sima .exe kiterjesztésû fájlt elfogadsz.
A kérdező hozzászólása: Videókat akart átküldeni meg egy rakás fotót
A kérdező hozzászólása: azt hallottam vhol, h van olyan trükk, amivel az exe fájlokat jpg-nek lehet álcázni
Figy. Csak akkor fogadj el bármit is, ha be van csomagolova. Után meg nem csomagolod ki csak megnézed, hogy mi van benne és ha gyanús törlöd. Ennyi.
Torrent.eval.hu keresöbe be irod : Keylogger és az elsöt v másodikat letöltöd . Az pont ilyent csinál és ott kitapasztalhatod h milyen illetve hogy tudsz fel készülni ellene.Én is megnéztem és mostantol asszem komolyan veszem azt a tipikus "a file vesélyes lehet"-et mert láttam h én 14 évesen pár perc alatt összedobok egy kémprogramot akárminek álcázzva.Nem nehéz , de ne használd rosszra:D

Rá tud tekeredni a köldökzsinór a baba nyakára a pociban, vagy csak akkor, ha már bújna ki?

Azt játszottam vele, hogy meleg teásbögrét tettem a hasamra, amire ? odamászott és rugdosta. Ezt már a huszonvalahanyadik héten is csináltam, jó szórakozás volt. Most megint eszembe jutott, és csináltuk, meg is fordult, most már nem a jobb oldalon dudorodik ki a pocim, hanem a balon. A párom megijesztett, hogy addig forgatom a babát, míg miattam magára fogja tekerni a köldökzsinórt. Most nagyon megijedtem, lehet baja???

Legjobb válasz: Szia. Tök jó dolog, hogy már most játszol vele. Igen, rá tud tekeredni a köldökzsinór, de amíg benn van, nem okoz semmi bajt. Csak a szülés megindulásánál baj, ha rajta van a köldökzsinór, de ezt meg látják a szülés elõtti vizsgálatoknál. Szóval nyugodj meg. Üdv, 36 hetes kismama

Szia. Tök jó dolog, hogy már most játszol vele. Igen, rá tud tekeredni a köldökzsinór, de amíg benn van, nem okoz semmi bajt. Csak a szülés megindulásánál baj, ha rajta van a köldökzsinór, de ezt meg látják a szülés elõtti vizsgálatoknál. Szóval nyugodj meg. Üdv, 36 hetes kismama
Elõszõr is hány hetes vagy? Ha még pici és van elég helye akkor nem tekeri magára, de ha már nagy és alig van helye akkor ha olyan helyen van a köldökzsinor, elõfordulhat hogy betekeri, de akkor meg már lehet hogy túl szükös a hely hozzá. Szóval kétesélyes. inkább ne játsz ilyet, ha már nagyobb.
Igen, odabenn is rá tud tekeredni a köldökzsinór.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Még anya sem lettem, máris felelõtlen vagyok :(((
Szia! Ne ijedj meg. Tobbet artasz ezzel az izgalommal, mint a bogres jatekkal:) En azt olvastam, es hallottam, hogy odabent ratekeredhet akoldokzsinor a baba nyakara, de mivel viz veszi korul a zsinor is lebeg, ezert nem esik baja. Gondolj erre nm lesz semmi baj. Nyugodj meg. De azert ne pakolassz semmit a pocidra, foleg ne meleg teat. Boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért holnap elmegyek UH-ra. A baba szerencsére még most is mozog..
Dehogyis vagy felelõtlen!! Már most játszol vele, pedig meg sem született! :)

A cicám sántít gyanakodok h eltört a lába de rá tud álni csak nagyon sántít és be van dagadva. És hogy jöjjek rá hogy el van -e törve vagy nem?

Nincs pénzünk rá hogy állatorvoshoz vigyük,házi gyógymódok kellenének . És harap nem engedi h annyyira hozzányúljunk.

Legjobb válasz: ha el lenne törve nem hiszem hogy ráállna. szerintem ficam. a miénknek is volt nemrég, de ö rá se állt.ketten fogtuk ugy nézte meg anyu hogy el van e törve. probáltuk beborogatni de leszedte egyböl és nagyon fájt neki ö is hisztizett.igy békénhagytuk. magátol begyogyult. szerintem nálatok is be fog.

ha el lenne törve nem hiszem hogy ráállna. szerintem ficam. a miénknek is volt nemrég, de ö rá se állt.ketten fogtuk ugy nézte meg anyu hogy el van e törve. probáltuk beborogatni de leszedte egyböl és nagyon fájt neki ö is hisztizett.igy békénhagytuk. magátol begyogyult. szerintem nálatok is be fog.
A mi kandúrunk pár napja bedagadt lábbal jött haza, és nem bírt ráállni. Itthon maradt pihenni, 3. nap már bicegett és lelappadt a lába. Régebben egy másik macskánknak volt bedagadva a lába, azthittük, hogy verekedés miatt, de mikor lelappadt, akkor láttuk, hogy törés volt, mert lett egy csontgubó a lábán, de tökéletesen használta.
Hja és ha el lenne törve, akkor nem hinném, hogy rá bírna állni. Kandúr a cica? Mert most van párzás és lehet, hogy csak bunyóba került egy vetélytárssal :)
Az én cicám akkor nem tudott lábra állni, mikor egy verekedés után tályog lett a lábán.. Az is kifakad pár nap alatt, de orvosnak látnia kell, hogy sebet ki tudja tisztítani és gyógyszert is kap a cica ilyenkor. Szóval nem tudom, hogy ficam, vagy törés, vagy tályog. de figyelj oda nagyon, és ha rosszabbul van, vidd el valahova orvoshoz!!!
Volt törött lábú kandúrom. Az hazajött úgy, hogy használta a törött lábát is. A törés milyensége befolyásolhatja, hogy mennyire használja vagy nem az adott lábat a macska. Minél súlyosabb (elmozdult csont és izületek pl) annál kevésbé használja az állat (mert nem csak a macska) az adott lábat. Tehát az, hogy rá tud állni és valamelyest használja is, az még nem kizáró oka a lehetséges törésnek. Házi gyógymód max. annyi, hogy hagyjátok nyugodtan pihenni és ne hagyjátok elmászkálni minimum addig, amíg le nem lappad a lába. Aztán vagy rendbe jön vagy nem. Ha nincs orvosra pénz mást nem tudtok tenni. Én mondjuk azért keresnék egy állatorvost és megpróbálnám megbeszélni vele, hogy max. részletekben tudnék fizetni.
A kérdező hozzászólása: Kandúr cica igen be van dagadva de ugrrál fel a szekrény tetejére igen életvidám szerintem is befog gyógyulni. köszi a válaszokat :)
vagy csak egyszerüen belelépet valamibe ami megsértete a lábát és attol dagadt be és azért nem engedi hogy hozá nyulj majd magátol elmulik és utána nem fog harapnisem
Remélem, ha eltöröd a lábad, majd te is házi gyógymódokat keresel magadnak : )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!