Találatok a következő kifejezésre: Pu erh mennyit (5 db)

Pu Erh Teából menyit kell inni naponta? Mennyi a max?

vettem egy fajta pu erh-t a dm-ben amire az van írva hogy étkezésenkét 1 kapsz., de a megadott napi adagolást ne lépje túl! Az viszont nincs meghatározva!

Legjobb válasz: Most tea vagy kapszula?Mert mindkettõt lehet kapni.Teát még nem ittam,de a Pu Erh tea kapszulát ismerem.A lényege hogy étkezés elõtt kb. 1/2 órával elõbb vedd be sok folyadékkal.A mennyisége szerintem teljesen egyéni függõ,majd kitapasztalod hogy neked mennyire van szükséged.Sok folyadékot kell inni mert csak úgy van hatása.Ha még nem ismered,ajánlanám eleinte a csak kora esti bevételét /kb.18-kor/mert reggelre megvan a hatása.Sokszor egész nap elkísér a hatása ha bõven iszol.Lehetõleg maradj Wc közelben amíg nem ismered meg a mûködését,mert kellemetlen élményekben lehet részed.

Most tea vagy kapszula?Mert mindkettõt lehet kapni.Teát még nem ittam, de a Pu Erh tea kapszulát ismerem.A lényege hogy étkezés elõtt kb. 1/2 órával elõbb vedd be sok folyadékkal.A mennyisége szerintem teljesen egyéni függõ, majd kitapasztalod hogy neked mennyire van szükséged.Sok folyadékot kell inni mert csak úgy van hatása.Ha még nem ismered, ajánlanám eleinte a csak kora esti bevételét /kb.18-kor/mert reggelre megvan a hatása.Sokszor egész nap elkísér a hatása ha bõven iszol.Lehetõleg maradj Wc közelben amíg nem ismered meg a mûködését, mert kellemetlen élményekben lehet részed.

1 hét alatt mennyit tudok leadni pu erh-el?

Legjobb válasz: Nem tudom mi az a pu erh, de 1hét alatt max 1kg ot zsírból, ha többet adsz le az már izomveszteség is.

Nem tudom mi az a pu erh, de 1hét alatt max 1kg ot zsírból, ha többet adsz le az már izomveszteség is.
Parancsolsz? :D Mi a bánat az a pu erh?

Pu erh kapszulától mennyit lehet fogyni? Mennyire káros a szervezetnek? Meddig lehet folyamatosan szedni? Mennyi volt a legtöbb kiló amit ezzel leadtak?

Legjobb válasz: Szerintem a kapszula helyett inkább idd magát a teát. Elég iható, nekem az a módszerem, hogy megvárom hogy teljesen kihûljön és úgy élvezhetõbb az íze. Egyszerre fél litert szoktam meginni. Szerintem ez nem úgy direkte fogyaszt, hanem az emésztést segíti, ami azért jól jön, ha az ember lánya/fia fogyózik.:D

Szerintem a kapszula helyett inkább idd magát a teát. Elég iható, nekem az a módszerem, hogy megvárom hogy teljesen kihûljön és úgy élvezhetõbb az íze. Egyszerre fél litert szoktam meginni. Szerintem ez nem úgy direkte fogyaszt, hanem az emésztést segíti, ami azért jól jön, ha az ember lánya/fia fogyózik.:D
Szia! A kapszulának, és a teának hashajtó hatása van egyaránt. Napi 1, 2 kapszulánál nem kell több, és egy doboz után ajánlott szünetet tartani, mert a bélbolyhok megsínylik a diétát. És azért nem szabad elfelejteni, hogy mozogni is kell, ez is gyorsítja az anyagcserét.


Ki használt Pu Erh Tea kapszulát? Milyen hatással volt rátok? Mennyit fogytatok tőle?

Legjobb válasz: Néhány éve ittam viszonylag rendszeresen. Mellette nem fogyókúráztam, nem mozogtam többet, mint azelõtt, így nem volt észrevehetõ hatása. Szerintem önmagában ettõl a teától nem lehet fogyni. Biztos jó hatással van az anyagcserére, ahogy sok másik is, de a látványos eredmény az életmódon múlik, nem egy-egy csésze teán.

Néhány éve ittam viszonylag rendszeresen. Mellette nem fogyókúráztam, nem mozogtam többet, mint azelõtt, így nem volt észrevehetõ hatása. Szerintem önmagában ettõl a teától nem lehet fogyni. Biztos jó hatással van az anyagcserére, ahogy sok másik is, de a látványos eredmény az életmódon múlik, nem egy-egy csésze teán.
Én diéta és sport mellett fogyasztottam, segítette az elején az anyagcserémet, de onnantól, hogy a szervezetem magától is képes volt rendes anyagcserére (ami a diétának volt betudható, meg az egészségesebb életmódnak), már csak felesleges hasmenést okozott. Fogyni egy dekát se fogytam tõle. Átlendített egy emésztésileg nehéz idõszakon, de aztán feleslegessé vált.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!