Találatok a következő kifejezésre: Protein-napon ehetek kenyeret (3 db)

Protein napon ehetek virslit ketchuppal meg egy szelet rozs kenyérrel ebédre meg este?

Legjobb válasz: igen:) jóétvágyat..bár az esti kenyeret én elhagynám!

igen:) jóétvágyat..bár az esti kenyeret én elhagynám!

Protein-napon ehetek bundás kenyeret? Ha igen, akkor egy szeletet?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy igen, és valóban egy szeletet délben, ill. egyet este. Hiszen egy szelet kenyeret fogyaszthatsz, és tojást is ehetsz.

Én úgy gondolom, hogy igen, és valóban egy szeletet délben, ill. egyet este. Hiszen egy szelet kenyeret fogyaszthatsz, és tojást is ehetsz.
Én nem ennék, pedig nagyon szeretem!Több benne a kenyér(szénhidrát), mint a tojás!

Szabad fűszereznem? Miért ehetek kenyeret az protein és a szénhidrát napon is? Miért fontos a főző csoki?

Sziasztok! Miel?tt belekezdem a 90 napba, szeretnék pár kérdést magamban tisztázni.

Legjobb válasz: Tigi! Nem tudom miért kell mindenhova írogatnod ha le sem írod h diétáztál-e már vagy h miért támadod pont ezt a diétát ahol a szervezet mindent megkap amire szüksége van csak szétválasztva sokkal kevesebb mennyiségben.Írogass az 1 hét alatt 10 kg mínusz diétákhoz!Mert azok egészségtelenek! Te sem nagyon írod le mire alapozod ezeket a dolgokat.Érdekes ha valaki ezt kitalálta akkor miért fogyott le 10-bõl 9 ember ezzel a diétával (aki meg nem az biztos h bûnõzõtt).És ha ezt a diétát csak valaki kitalálta miért terjedt el ennyire?!?!Egyébként a szervezetnek szüksége van cukorra és szénhidrátra is csak nem mindegy h mekkora mennyiségben.Az izmaidat nem bontod le ha mozogsz közben.

Tigi! Nem tudom miért kell mindenhova írogatnod ha le sem írod h diétáztál-e már vagy h miért támadod pont ezt a diétát ahol a szervezet mindent megkap amire szüksége van csak szétválasztva sokkal kevesebb mennyiségben.Írogass az 1 hét alatt 10 kg mínusz diétákhoz!Mert azok egészségtelenek! Te sem nagyon írod le mire alapozod ezeket a dolgokat.Érdekes ha valaki ezt kitalálta akkor miért fogyott le 10-bõl 9 ember ezzel a diétával (aki meg nem az biztos h bûnõzõtt).És ha ezt a diétát csak valaki kitalálta miért terjedt el ennyire?!?!Egyébként a szervezetnek szüksége van cukorra és szénhidrátra is csak nem mindegy h mekkora mennyiségben.Az izmaidat nem bontod le ha mozogsz közben.
SZia! Az elõzõ választ remélem nem olvastad el. Lehet fûszerezni, attól nem lesz semmi bajod. Az étcsoki étvágycsökkentõ, a 2 dl leves meg betelít, de nem kötelezõ inni. Bármennyi gyümölcs fogyasztható, csak ebéd elött 1 órával már ne egyél semmit. Ihatsz 100%os gyümilevet is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!