Találatok a következő kifejezésre: Protein napon hús (7 db)

mehet persze. Fekete Laci szted tart ien napokat.? ami a keze ügyébe akad megeszi. :D
Tejföl reszelt sajttal nagyon finom és laktató. Néha egy kis rántott sajt is becsúszhat, ha unod a husokat.
Én simán szoktam enni rántott dolgokat. Elvileg ehetsz egy szelet kenyeret, de mivel én ezt nem szeretem, így a húson, ill. sajton lévõ panírt betudom kenyér helyett. Olykor még keményítõ napon is készítek rántott cukkinit/krumplit/gombát...
1 jó izmos szelet tarja sütve, fokhagymásan salátával... :)

Protein napon sült hús tejszínes gombaszósszal és friss salátával mehet?

Legjobb válasz: Igen, hiszen a hús, a tejszín és a gomba is fehérje. A friss saláta pedig szinte "elõírás".

Igen, hiszen a hús, a tejszín és a gomba is fehérje. A friss saláta pedig szinte "elõírás".
A tejszínt hagyd ki mert nagyon hízlal.A többi jó ötlet :P


Protein napon meg lehet enni pl. főtt csirkehúst, ami magában a pl. csirkepörköltben van? Természetsen magára a főtt húsra gondolta, a pörkölt kizárva!

Legjobb válasz: MIért van kizárva a pörkölt? A mindmegette.hu oldalon lehet tejfölös csirkepörklölt receptet is találni!Egyáltalán nem kell elfelejteni!Bátran eheted!Csak köretet ne egyél hozzá,legfeljebb ubi salit,vagy savanyú káposztát!

MIért van kizárva a pörkölt? A mindmegette.hu oldalon lehet tejfölös csirkepörklölt receptet is találni!Egyáltalán nem kell elfelejteni!Bátran eheted!Csak köretet ne egyél hozzá, legfeljebb ubi salit, vagy savanyú káposztát!
Én tegnap ezt ettem, egy fél szelet teljes kiõrlésû kenyérrel tunkolva a szaftot:)

Protein napon a hús vagy a virsli mellé lehet egy kis ketchupot enni?

Legjobb válasz: Elõzõ válaszoló! Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyirõl van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sõt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!

Elõzõ válaszoló! Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyirõl van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sõt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!
jajj!! Szetm igazán nem tragédia ha eszik hozzá egy kis (!) ketchupot!! En is ettem egy minimalisat! Nem ezen múlik a dolog, ha mindent betart!
Mustárt!!!!
A ketchup tiszta cukor, ne egyél hozzá.
Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterõd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettõl még nem kell a másikat is lerántani.
"Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterõd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettõl még nem kell a másikat is lerántani." Nagyon rosszul ítéled meg (elõttem szóló)! [És ez rosszul esik:((] Igenis, van akaratereje (a fogyókúra végett tanulja -jelenleg is- ezt az olykor nehéz, de a sikerhez elengedhetetlen tényezõt; az akaraterõt, az odaszánást).És szó sincs múlt idõrõl, mert még javában csinálja a diétát. Nem adja fel. A legtávolabb az áll tõle amit írtál - vagyis amit fent idéztem tõled-. Igaz h az elején voltak apró(!) eltérések a diétából, de már lassan másfél hónapja (és a közben folyamatosan hétrõl-hétre el-eltûnõ 1 kilócskák ösztönzésében, a végsõ célt látva) úgy betartja, hogy azt még Õ sem gondolta volna valaha. pl: most is gyümölcsnap van és csak és kizárólag gyümölcsöt eszik, még egy kismarék mogyorót sem eszik a gyomorsava érdekében.Fogyása: 76kg ról 67kg jelenleg. És ez még nem a végcél!! Látod, h félreítél(t)ed! Szóval semmi alapja és semmi jogod nincs ilí rágalmazásra a diétát iletõen! Nem akarja Õ lerántani! Dehogy! Sõt... Amit írt, amellett ki is áll. HA (ezt fontos szó), mindent betart a kérdésfeltevõ (úgy érti MINDENT), akkor kérlek szépen az elõzõ válaszát nyugodtan elismételve azt írja akire ilyet írtál, h teljes nyugalommal EHET fehérjenapon a virsli mellé ízlésesen ketchupot vagy mustárt. MINIMÁLIS adagban, nem tonnaszámra. Tapasztalatból írja, ott fent vannak a koordinátái (súlyból fogyás), és ez magáért beszél.Lehet enni! Mértéktartás fontos! Remélem egyetértesz aki elõtte írtál! A kérdés feltevõnek pedig azt írom, Ha csak ennyiben tér el (vagyis a többit betartja), másban nem, akkor EHET a virsli v hús mellé kis ketchupot.
Light ketchup!!! :)

Protein napon olajban sült húst, panír nélkűl lehet enni?

Legjobb válasz: Lehet, de szerintem inkább sütõben, fólia alatt, kevés olajjal párold. Viszont ízesíteni lehet.

Lehet, de szerintem inkább sütõben, fólia alatt, kevés olajjal párold. Viszont ízesíteni lehet.
szóját keményítõre tenném, tönkölybúzát szénhidrátnapra
A szója mindenképpen fehérje, de vigyázni kell vele!Itt egy cikk a káros hatásokról: http://www.geocities.com/all_are_one.geo/hun/szoja.htm A tönkölybúzát én is szénhidrát napra tenném.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!