Találatok a következő kifejezésre: Protein napon egy (23 db)

Az vétkezésnek számít, ha a protein napon csirke Gyros-t ettem zöld salátaval, egy fél pitával és egy féladag joghurtos fött padlizsán salátával?

Nagyon finom volt...

Legjobb válasz: Azt elhiszem :-))) De akkor mivégre a diéta? Mert ez igy komolytalan, azt te is érzed? Vagy nem tudod mi az a protein? A válasz röviden : igen, elkúrtad. kicsit.

Azt elhiszem :-))) De akkor mivégre a diéta? Mert ez igy komolytalan, azt te is érzed? Vagy nem tudod mi az a protein? A válasz röviden : igen, elkúrtad. kicsit.
A hús protein, tehát csirke-gyros oké. Salátát enni proteinnapon bármilyen mennyiségben lehet, igaz nyersen, tehát a fõtt padliszán nem igazán oké, ilyet máskor ne egyél. A zöld saláta, joghurtos öntet oké. És mivel meg lehet enni a protein napon egy szelet kenyeret is a hús mellé a fél pita is oké. Egyetlen ilyen alkalommal még nem "kúrtad el" a diétát, se nagyon, se kicsit, és csak a fõtt padlizsán nem illett a képbe, figylej oda az ilyenekre jobban, mert csak úgy hatásos igazán... De jobb mintha mondjuk valami drasztikusabban oda nem illõt ettél vilna (mondjuk torta... :) ) ). Tehát ne add fel, és ne ilyedj meg, ez nem volt egy õrült nagy vétkezés.
A hús azért nem csak protein, ráadásul az ilyen gyorskajáldákban jó zsírosan fõznek, hogy laktató legyen. Ja és a zöldség az mind szénhidrát, a pita is, az öntet egy rakás zsír, úgyhogy ez tényleg nem volt egy nagy proteinnap. Ha komolyan veszed a diétát, messzirõl kerüld az ilyen gyorséttermi kaját.
Ha megnézitek a diéte leírását: zöldség engedélyezett protein napon + egy kis szelet kenyér is. A gyros-hús pedig azért nem a zsírosságáról híres... Na meg a csirke sem. A második hozzászólóval értek egyet... Nem hágta át a kérdezõ olyan nagyon a szabályokat. Sõt...
jaj akkor meg minek élünk??? Én rendszeresen sportolok, nagyon megválogatom, hogy mit eszek meg.Mondjuk soha nincs itthol se kristálycukrom sem kenyerem.Nagy ívbõl kerülöm.DE!! Néha én is becsábulok és letolom a gyrost pitában, mert nagyon finom!! Nem hízok el tõle, nem halok meg mert mondjuk 1-2 havonta egyszer megeszem:) )) Legalább nem vagyok megkeseredve.Max másnap picit többet sportolok, de nem kötelezõszerûen.Egy életünk van és meg kell élni.Néha muszáj engedni a csábulásnak:) ) Inkább ez, mintsem , hogy annyira kiéhezteti magát valaki, hogy aztán bevágja a fél hûtõt 10perc alatt.:) )))))
mehet persze. Fekete Laci szted tart ien napokat.? ami a keze ügyébe akad megeszi. :D
Tejföl reszelt sajttal nagyon finom és laktató. Néha egy kis rántott sajt is becsúszhat, ha unod a husokat.
Én simán szoktam enni rántott dolgokat. Elvileg ehetsz egy szelet kenyeret, de mivel én ezt nem szeretem, így a húson, ill. sajton lévõ panírt betudom kenyér helyett. Olykor még keményítõ napon is készítek rántott cukkinit/krumplit/gombát...
1 jó izmos szelet tarja sütve, fokhagymásan salátával... :)


Protein-napon ehetek bundás kenyeret? Ha igen, akkor egy szeletet?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy igen, és valóban egy szeletet délben, ill. egyet este. Hiszen egy szelet kenyeret fogyaszthatsz, és tojást is ehetsz.

Én úgy gondolom, hogy igen, és valóban egy szeletet délben, ill. egyet este. Hiszen egy szelet kenyeret fogyaszthatsz, és tojást is ehetsz.
Én nem ennék, pedig nagyon szeretem!Több benne a kenyér(szénhidrát), mint a tojás!

Protein napon a hús vagy a virsli mellé lehet egy kis ketchupot enni?

Legjobb válasz: Elõzõ válaszoló! Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyirõl van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sõt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!

Elõzõ válaszoló! Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyirõl van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sõt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!
jajj!! Szetm igazán nem tragédia ha eszik hozzá egy kis (!) ketchupot!! En is ettem egy minimalisat! Nem ezen múlik a dolog, ha mindent betart!
Mustárt!!!!
A ketchup tiszta cukor, ne egyél hozzá.
Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterõd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettõl még nem kell a másikat is lerántani.
"Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterõd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettõl még nem kell a másikat is lerántani." Nagyon rosszul ítéled meg (elõttem szóló)! [És ez rosszul esik:((] Igenis, van akaratereje (a fogyókúra végett tanulja -jelenleg is- ezt az olykor nehéz, de a sikerhez elengedhetetlen tényezõt; az akaraterõt, az odaszánást).És szó sincs múlt idõrõl, mert még javában csinálja a diétát. Nem adja fel. A legtávolabb az áll tõle amit írtál - vagyis amit fent idéztem tõled-. Igaz h az elején voltak apró(!) eltérések a diétából, de már lassan másfél hónapja (és a közben folyamatosan hétrõl-hétre el-eltûnõ 1 kilócskák ösztönzésében, a végsõ célt látva) úgy betartja, hogy azt még Õ sem gondolta volna valaha. pl: most is gyümölcsnap van és csak és kizárólag gyümölcsöt eszik, még egy kismarék mogyorót sem eszik a gyomorsava érdekében.Fogyása: 76kg ról 67kg jelenleg. És ez még nem a végcél!! Látod, h félreítél(t)ed! Szóval semmi alapja és semmi jogod nincs ilí rágalmazásra a diétát iletõen! Nem akarja Õ lerántani! Dehogy! Sõt... Amit írt, amellett ki is áll. HA (ezt fontos szó), mindent betart a kérdésfeltevõ (úgy érti MINDENT), akkor kérlek szépen az elõzõ válaszát nyugodtan elismételve azt írja akire ilyet írtál, h teljes nyugalommal EHET fehérjenapon a virsli mellé ízlésesen ketchupot vagy mustárt. MINIMÁLIS adagban, nem tonnaszámra. Tapasztalatból írja, ott fent vannak a koordinátái (súlyból fogyás), és ez magáért beszél.Lehet enni! Mértéktartás fontos! Remélem egyetértesz aki elõtte írtál! A kérdés feltevõnek pedig azt írom, Ha csak ennyiben tér el (vagyis a többit betartja), másban nem, akkor EHET a virsli v hús mellé kis ketchupot.
Light ketchup!!! :)

Protein napon lehet pl. a főtt virslihez egy db. főtt tojást enni?

Legjobb válasz: Lehet, de ha egy mód van rá sárgája nélkül edd, mert sok benne a zsír.

Lehet, de ha egy mód van rá sárgája nélkül edd, mert sok benne a zsír.
mellesleg a virsli fehérjetartalma valahol a béka feneke alatt van, több benne a zsír. tojás viszont jó dolog, de abból se egyet hanem sokat, sárgája nélkül ha lehet.
lehet, mert mindkettõ a fehérje kategóriához tartozik
az hulyeség, h fott tojás sárgáját ki kell hagyni. a leírásban sincs odaírva, h hagyjuk ki. és akkor a sult tojást hogy csinálod? kiszeded a sárgáját? én mindig eszem sárgáját is.
Virslit egy jó szelet hús helyett??? Gondold újra!

Protein napon megehetek ebédre és vacsira egy sajtos-kolbászos melegszendvicset natúr joghurtal?

Legjobb válasz: Simááááán eheted!! Néha belefér ilyen formában egy kis kolbász... Én megenném, ettõl nem fogsz hízni!

Simááááán eheted!! Néha belefér ilyen formában egy kis kolbász... Én megenném, ettõl nem fogsz hízni!
A kérdező hozzászólása: Hú ez tök jó!Ennek a válasznak nagyon örülök!Köszönöm!
Remélem a kérdés is egy vicc, nem hogy a válasz! 1) Protein nap --> 90 napos diéta egy ökörség! 2) Ebédre és vacsira --> napi 3 étkezés, baromság! 3) Sajtos-kolbászos MELEGszendvics --> nóóórmális? A KENYÉR mitõl protein ember? A sajt meg sárgája, nem? 4) Kalbászos melegszendvics natúr joghurttal? Remélem mellé megy a nutellás szalámis lekvároszsömle megtömve popcornnal! Gondolom ez a válasz már nem tölt el ilyen örömmel! De sajnos ez a kemény valóság!
A kérdező hozzászólása: 1, A sajt fehérje(csak ezen a napon lehet enni) 2, A kolbász fehérje(ua....) 3, Kenyeret engedélyezi ezen a napon.... Ja és nem karéjra gondoltam ráadásul Norbi vagy barna kenyér. De úgy látszik egyesek nem tudnak kultúráltan válaszolni!!!!! Bocsika
A sajt fehérje ja! Meg még ugyanannyi zsír! Parasztkóbász szerinted mibõl áll, fehérje izolátumból? Kenyeret engedélyezi ezen a napon... tehát hurrá, lehet zabálni, meglesz a szénhidrát adag. Norbi kenyér... gratulálok! Színezékekrõl hallottál már? Úgy látszik egyesek agy nélkül születtek!!!!! Bocsika
A kérdező hozzászólása: Szerintem te nem tudsz normálisan válaszolni.Én szépen kérdeztem valamit, de te nem tudod megválogatni a szavaidat.Üdv
lehet nem tud "normálisan válaszolni" de iagza van...csak a neked nem tetszõ választ nem akarod elfogadni, viszont ez az igazság, mitõl lenne már ez fogyós kaja??:S
Csak akkor, ha reszelsz a tetejére proteint!

Protein napon ehetek-e egy kevés töpörtőt? Ugyanis nagyon szeretem.

Legjobb válasz: Szerintem egy falatot igen.CSAK AZ ÍZE MIATT!!

Szerintem egy falatot igen.CSAK AZ ÍZE MIATT!!
Én is szeretem, sajnos, de gondolj csak bele, az tömény zsír...nem éppen diétás...ha egyszer diétázol, szerintem az ilyesmirõl mondj le erre az idõre.
Szerintem nyugodtan.Ez a diéta elválasztáson alapul, nem zsírmegvonáson.itt más a forgatókönyv.Szóval, fehérje-napon nyugodtan!

Hány gr protein kell egy nap?

158 cm 47 kg, 13 éves vagyok, mennyi fehérje kell egy nap? mert a joghurtomban 25 gr van, és az valahogy kevésnek t?nik..de amúgy fogalmam sincs.:D

Legjobb válasz: 13 évesen otthon tanulgattam...

hát hogyne:D Egészséges emberrel ilyen igaz hogy még soha nem történt de biztos így van mert a nõklapja ezt írta
13 évesen otthon tanulgattam...
tegnap 19:40 Hogy lehet a fehérjét túladagolni te szerencsétlen?
annyiszor 2gramm ahány kiló vagy
lehet túladagolni fehérjét is! mindent lehet tönkreteszi a májad, veséd
19:32-as vagyok.. Elírtam. kb 80-at megeszel, az !még! okés. Annál többet szerintem te ne, nem gyúrsz. Amúgy a másik válaszolónak is igaza van, testépítéskor 3-at is szoktak. Hülyeség az a nullaegésznemtudommenyi......Normál, sport nélküli életvitelnél max elég.
Testépítõk simán ehetnek napi 2g/tsk- t tömegelõ idõszak alatt, diétakor akár 3g is mehet. Egy 13 éves lánynak szerintem is bõven elég 1g/tsk
2g az marhaság. az már túladagolás! Szakirdalom szerint 0, 7-0, 8g/kg, testépítõk esetleg felemehtnek duplájára, de nem 2re!
az a 2 gramm kilónként sok szerintem egy gyereknek.... legyen inkább 1-1, 5 gramm. Kb 80 -at megeszel az okés.
tényleg nem jó a túl sok fehérje. nem bírja megemészteni a szervezet, és kiütések, pattanások formájában "kidobja" a bõrön keresztül. de am, megpróbálhatja a kérdezõ a 2 g-ost, és ha úgy tapasztalja, nem jó, akkor visszaveszi a bevitelt. :)

Protein napon lehet enni egy kevés kenőmájast?

Legjobb válasz: tök mind1 mit eszel ezzel a szar módszerrel sesem fogsz jól kinézni

tök mind1 mit eszel ezzel a szar módszerrel sesem fogsz jól kinézni
Szerintem lehet, bár nem hiszem, hogy 20%nál több máj meg hús van benne:) de ha megkívánod, egyél egy kicsit:D
én is szoktam ritkán enni kenomájast


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!