Találatok a következő kifejezésre: Protein napon a (41 db)

Azt olvastam, hogy a diéta alatt lehet kávét inni, de csak tej és cukor nélkül. Gondolom a protein napon a tej megengeett, de a többi napon szójatej vagy Completta (ez növényi tejpor) használható?

Legjobb válasz: A kávét én sem tudtam elhagyni!Édesítõszerrel(max2) és complettával iszom,napi kettõt!Számomra így is hatásos a diéta!

A kávét én sem tudtam elhagyni!Édesítõszerrel(max2) és complettával iszom, napi kettõt!Számomra így is hatásos a diéta!
A kávét én sem tudtam feladni.Minden reggel Canderellek és kb fél deci tejjel iszom.Utana viszont ugy másfél óráig még nem eszem meg a reggeli gyümölcsöt, és mégis muködik.
Istenkém segíts
A kérdező hozzászólása: Most miért baj h ezt nem tudom? Biztos van olyan amit te nem tudsz én meg igen. mégis tudnék rá tisztességesen válaszolni.
Ketchup tiszta egészségtelen, bár jobb, mint a majonéz. Mustárt kis mennyiségben ehetsz, bár ha nagyon megkívánod, egyél hozzá egy kis ketchupot is, de csak óvatosan! : )
"Jó lenne tudni mert akkor úgy kezdem a 90 naposat?" hát mi ezt honnan tudjuk, hogy te hogyan kezded a 90 naposat? amúgy sztem úgy kezded, de ezt tõled kéne megkérdezni
a majonéz tele van olajjal a ketchup meg cukorral, a mustár törhetõ egy kevéskét ehetsz, de ha megforditod a flakont és elolvasod az összetevõket akkor magadtól is rájössz.
Igen, ehetsz mindkettõt, és majonézt is, ha kedved támad, de azt csak ezen a napon!!! -Egy 90 napos diétát megjárt, 15 kilót fogyott tanácsadó :)
Amilyen gagyi virslik vannak.....:) )

Protein napon a hús vagy a virsli mellé lehet egy kis ketchupot enni?

Legjobb válasz: Elõzõ válaszoló! Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyirõl van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sõt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!

Elõzõ válaszoló! Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyirõl van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sõt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!
jajj!! Szetm igazán nem tragédia ha eszik hozzá egy kis (!) ketchupot!! En is ettem egy minimalisat! Nem ezen múlik a dolog, ha mindent betart!
Mustárt!!!!
A ketchup tiszta cukor, ne egyél hozzá.
Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterõd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettõl még nem kell a másikat is lerántani.
"Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterõd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettõl még nem kell a másikat is lerántani." Nagyon rosszul ítéled meg (elõttem szóló)! [És ez rosszul esik:((] Igenis, van akaratereje (a fogyókúra végett tanulja -jelenleg is- ezt az olykor nehéz, de a sikerhez elengedhetetlen tényezõt; az akaraterõt, az odaszánást).És szó sincs múlt idõrõl, mert még javában csinálja a diétát. Nem adja fel. A legtávolabb az áll tõle amit írtál - vagyis amit fent idéztem tõled-. Igaz h az elején voltak apró(!) eltérések a diétából, de már lassan másfél hónapja (és a közben folyamatosan hétrõl-hétre el-eltûnõ 1 kilócskák ösztönzésében, a végsõ célt látva) úgy betartja, hogy azt még Õ sem gondolta volna valaha. pl: most is gyümölcsnap van és csak és kizárólag gyümölcsöt eszik, még egy kismarék mogyorót sem eszik a gyomorsava érdekében.Fogyása: 76kg ról 67kg jelenleg. És ez még nem a végcél!! Látod, h félreítél(t)ed! Szóval semmi alapja és semmi jogod nincs ilí rágalmazásra a diétát iletõen! Nem akarja Õ lerántani! Dehogy! Sõt... Amit írt, amellett ki is áll. HA (ezt fontos szó), mindent betart a kérdésfeltevõ (úgy érti MINDENT), akkor kérlek szépen az elõzõ válaszát nyugodtan elismételve azt írja akire ilyet írtál, h teljes nyugalommal EHET fehérjenapon a virsli mellé ízlésesen ketchupot vagy mustárt. MINIMÁLIS adagban, nem tonnaszámra. Tapasztalatból írja, ott fent vannak a koordinátái (súlyból fogyás), és ez magáért beszél.Lehet enni! Mértéktartás fontos! Remélem egyetértesz aki elõtte írtál! A kérdés feltevõnek pedig azt írom, Ha csak ennyiben tér el (vagyis a többit betartja), másban nem, akkor EHET a virsli v hús mellé kis ketchupot.
Light ketchup!!! :)


A víznapon nem is lehet enni semmit? Utána való napon kell kezdeni megint a protein napot?

Legjobb válasz: nem lehet enni semmit és és utána protein nap

nem lehet enni semmit és és utána protein nap
Szia!Én találtam egy oldalt, ahol a továbbfeljelsztett változat szerint viznapon is délelõtt lehet enni és kell is gyümölcsöt, hogy a gyomornak legyen mit emésztenie! Én igy csinálom, ma vagyok a 32.napon és már három viznapot tartottam.Lehet enni levesnek a levét, vagy nekem ajánlotta valaki, aki 20kg fogyott, hogy papardicsomlét inni, vagy 100% gyümölcslevet, higitva! Egyébként én úgy döntöttem, hogy minden 9.napon tartok viznapot!Eddig 4kg fogytam, de centiben is jelentõs a fogyásom, 3-5-7cm, nekem ez igy nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: muszáj tartani ilyen napot?
szerintem nem vagy nemtudom de én nemfogok nembírom ki 1 napig semmit se egyek
A kérdező hozzászólása: Az jobb, ha hetente tartok víznapot?
A kérdező hozzászólása: koszi, sokat segítettél.azt hiszem én is úgy fogom csinálni
A hidrogénbombában Proton-proton ciklus játszódik le. http://hu.wikipedia.org/wiki/Nukleoszint%C3%A9zis#Nukleoszin.. Pedro
Nah nem egészen. A hidrogénbombában nem közönséges hidrogén van, hanem annak két nehezebb izotópja a deutórium, és a trícium. Ezekben már eleve ott van a neutron is. A proton-proton ciklus a Napban játszódik le, ahol 4 proton egyesül egy 4-es tömegszámú hélium atommaggá, de közben 2 proton neutronná alakul át, és ekkor szabadul fel 2 pozitron és 2 neutrínó is. A pozitronok meg elektronokkal megsemmisülve szintén gammasugárzást hoznak létre, és hozzájárulnak a Nap energiatermeléséhez.
bocsánat elírtam: deutérium. Amúgy ebben 1 proton+1 neutron van, míg a tríciumban már 2 neutron is. Ez összesen már 3 neutron, úgyhogy egy ezek közül feleslegessé is válik, és kisugárzódik a hidrogénbombából.
Igen a proton pontosan azáltal veszíti el a töltést, hogy kisugároz magából egy szintén pozitív töltésû pozitront (ami ugye az elektron antirészecskéje, és ha találkoznak gamma-sugárzássá alakulnak).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:D Már találtam rá egy csomó anyagot neten is! Tök érdekes hogy mik vannak:D itt tulajdonkép anyag válik energiává mikor kiválik a protonból és elektronnal ütközik?
Igen is meg nem is, mert vehetjük úgy, hogy az anyag az már eleve egy fajta energia, az energia egy különleges koncentrált megjelenési formája. És a neutrínó is tök érdekes részecske, mert az meg minden át tud hatolni, a Nap testén is, a mi testünkön is, az egész Föld tesén is, és "aztán szállnak tovább ki tudja meddig". És azért kell keletkeznie, mert az elektromos töltéseken túl még egy csomó másféle töltés is létezik, pl. a leptontöltés, ami az elektromos töltéshez hasonlóan egy megmaradó mennyiség, és az elektronnak +1, a pozitronnak -1, de mivel a protonnak nincs ilyen töltése, hogy az összleptontöltés ne változzon, kell keletkeznie egy neutrínónak is, aminek az elektronhoz hasonlóan szintén +1 a leptontöltése, és akkor így együtt a pozitron+neutrínó leptontöltése ugyanúgy -1+1=0, mint a protonnak volt.
A H izotópjain kívül pedig: A He is többnyire a 4es izotópjával van jelen. Abban is 2 neutron van! De még a ritkább He3ban is van egy.

Az vétkezésnek számít, ha a protein napon csirke Gyros-t ettem zöld salátaval, egy fél pitával és egy féladag joghurtos fött padlizsán salátával?

Nagyon finom volt...

Legjobb válasz: Azt elhiszem :-))) De akkor mivégre a diéta? Mert ez igy komolytalan, azt te is érzed? Vagy nem tudod mi az a protein? A válasz röviden : igen, elkúrtad. kicsit.

Azt elhiszem :-))) De akkor mivégre a diéta? Mert ez igy komolytalan, azt te is érzed? Vagy nem tudod mi az a protein? A válasz röviden : igen, elkúrtad. kicsit.
A hús protein, tehát csirke-gyros oké. Salátát enni proteinnapon bármilyen mennyiségben lehet, igaz nyersen, tehát a fõtt padliszán nem igazán oké, ilyet máskor ne egyél. A zöld saláta, joghurtos öntet oké. És mivel meg lehet enni a protein napon egy szelet kenyeret is a hús mellé a fél pita is oké. Egyetlen ilyen alkalommal még nem "kúrtad el" a diétát, se nagyon, se kicsit, és csak a fõtt padlizsán nem illett a képbe, figylej oda az ilyenekre jobban, mert csak úgy hatásos igazán... De jobb mintha mondjuk valami drasztikusabban oda nem illõt ettél vilna (mondjuk torta... :) ) ). Tehát ne add fel, és ne ilyedj meg, ez nem volt egy õrült nagy vétkezés.
A hús azért nem csak protein, ráadásul az ilyen gyorskajáldákban jó zsírosan fõznek, hogy laktató legyen. Ja és a zöldség az mind szénhidrát, a pita is, az öntet egy rakás zsír, úgyhogy ez tényleg nem volt egy nagy proteinnap. Ha komolyan veszed a diétát, messzirõl kerüld az ilyen gyorséttermi kaját.
Ha megnézitek a diéte leírását: zöldség engedélyezett protein napon + egy kis szelet kenyér is. A gyros-hús pedig azért nem a zsírosságáról híres... Na meg a csirke sem. A második hozzászólóval értek egyet... Nem hágta át a kérdezõ olyan nagyon a szabályokat. Sõt...
jaj akkor meg minek élünk??? Én rendszeresen sportolok, nagyon megválogatom, hogy mit eszek meg.Mondjuk soha nincs itthol se kristálycukrom sem kenyerem.Nagy ívbõl kerülöm.DE!! Néha én is becsábulok és letolom a gyrost pitában, mert nagyon finom!! Nem hízok el tõle, nem halok meg mert mondjuk 1-2 havonta egyszer megeszem:) )) Legalább nem vagyok megkeseredve.Max másnap picit többet sportolok, de nem kötelezõszerûen.Egy életünk van és meg kell élni.Néha muszáj engedni a csábulásnak:) ) Inkább ez, mintsem , hogy annyira kiéhezteti magát valaki, hogy aztán bevágja a fél hûtõt 10perc alatt.:) )))))

Nyers uborkát bármelyik napon ehetek? Ma protein napom van de most azt nassolok. A héját le kéne pucolnom?

Szememre is teszek párat, hátha eltünteti a kis karikákat!:)

Legjobb válasz: Én szoktam enni:) Kiv gyümölcs napon! Egyébként a 90napos leírása szerint lehet enni nyers salátát.

Én szoktam enni:) Kiv gyümölcs napon! Egyébként a 90napos leírása szerint lehet enni nyers salátát.
Ehetsz nyugodtan nyers ubit, a háját ha nem akarod nem fontos megpucolni. Sõt én protein napon tejfölös uborkasalit szoktam csinálni, keményítõ napon meg csak szimpla eceteset, cukor nélkûl.
héja, elírtam :-)

A 90 napos alatt protein napon lehet-e pudingot fogyasztani cukor helyett édesítővel?

Legjobb válasz: Szerintem belefér, de csak ritkán egyél, és persze ne sokat.

Szerintem belefér, de csak ritkán egyél, és persze ne sokat.
mehet persze. Fekete Laci szted tart ien napokat.? ami a keze ügyébe akad megeszi. :D
Tejföl reszelt sajttal nagyon finom és laktató. Néha egy kis rántott sajt is becsúszhat, ha unod a husokat.
Én simán szoktam enni rántott dolgokat. Elvileg ehetsz egy szelet kenyeret, de mivel én ezt nem szeretem, így a húson, ill. sajton lévõ panírt betudom kenyér helyett. Olykor még keményítõ napon is készítek rántott cukkinit/krumplit/gombát...
1 jó izmos szelet tarja sütve, fokhagymásan salátával... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!