Találatok a következő kifejezésre: Protein napon, darab virslit lehet megenni (1 db)

A kérdező hozzászólása: rossz helyre írtam a kérdésemet, elnéztem:)
HÁROM KÖZEPES VIRSLI EGY-EGY FÕÉTKEZÉSRE. ÉN SPENÓTTAL VAGY VMILYEN SALÁTÁVAL ETTEM. LEHET ASZALT GYÜMÖLCS IS MÓDJÁVAL.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kinek milyen tapasztalata van? Kérem, olyan írjon aki tényleg tapasztalta már. Külföldi életről lenne szó. Kinek, milyen tapasztalatai vannak Londonnal kapcsolatban?

angliába szeretnék kiköltözni férfemmel és 3 éves kisfiammal.
de, hallottam egy két dologrol ami nem tetszik nagyon.
kinek,milyen tapasztalatai vannak Londonnal kapcsolatban?

3

Miért tartják sokan hazaárulásnak a nyelvtudást?

Több példát is tudok.
Sok felnőtt ismerősöm egyszerűen azért nem tanul nyelveket(angol, német főként), mert az "hazaárulás". Ezt a mai napig nem tudom felfogni.
Nagyon sokan hazaárulónak tartják azokat, akik a trianonkor elcsatolt területeken élnek, és közel anyanyelvi v. anyanyelvi szinten beszélik az illető ország nyelvét. Ebben sem értem, mi a rossz: Ez fel-és délvidékiek könnyebben tanulnak szláv nyelveket, az ausztriaiak a némeet, az erdélyiek által tanult románnak pedig saját magam érzem a jó hatását: németet könnyebben tanulok(hasonlít a két nyelv nyelvtana), Olaszországban pedig viszonylag jól meg tudtam magam értetni.

Elismerem, talán nem bagyok tökéletesen objektív, hiszen én is Erdélyben élek, ám ekkor sem látom a logikát. Előre is köszönöm a válaszokat.

9

Beszélgetás közben melyiket jobb használni az Ön vagy a Maga szót?

17

Hogyan egyem a pálcikás jégkrémet hogy ne legyen kínos?

Értitek...

12

Miért baj az, hogy tehetősebb vagyok?

Én egy 15 éves lány vagyok és bevallom jól élünk.Szép ruháim vannak több kocsink van nagy házunk stb...Szóval lényeg a lényeg átlagon felül élünk.Ez zavar másokat féltékenykednek úgy,hogy még nem is jártak nálunk és már teljesen besárgult az irigységtől.El ítélnek!Akik már nagyon féltékenyek ilyenek mondanak rólam,hogy beképzelt vagyok meg fent hordom az orrom...Nem merek magamhoz hívni embereket mert nem tudom ki mit rak zsebre...Mert nekik csak ennyi zajlik le fejben: úgysem veszi észre hisz annyi cucca van,majd vesz másikat hisz olyan gazdag és egyebek.Nagyon szomorú vagyok.Õk minden apróságnak örülnek és ez olyan aranyos és ezt nagyon szeretem is bennük de valahogy azt veszem észre mégsem becsülik azt.Van akinek van mondjuk egy cipőcskéje és azt is dobálja telefirkálja ...És még engem ítélnek el!Van aki együtt érez velem szívesen meghallgatnám mit gondol erről.Előre köszönöm a véleményeket,tanácsokat bárkitől.

9

Normális, ha félek, hogy ellopják a kórházban az érdekeimet?

Úgy néz ki, 2-3 napot a kórházban fogok tölteni. Félek, hogy addig ellopják a bőröndömet, értékeimet amíg alszok, vagy nem figyelek.

Normális?

6

Minden férfi kezet szokott fogni egymással, és ez mindenhol így van, vagy csak Mo-on?

5

Miért vannak elítélve a számítógép függők, kockák?

Mégha egyébként nem is azok, csak a szabadidejükben játszanak. Én pl. hétvégente amikor van szabaidőm WoW-ozni szoktam, napi ~6 órát. Ha nem csinálunk semmit a barátnőmmel, és van kedvem, akár többet is. De egyébként tanulok, van barátnőm, csak szeretek játszani is, mégha tudom hogy nem visz előre az életben, csak szórakoztat. Ha ezt valakinek elmondom, kockának gondol. Nem értem miért, mert szerintem nem károsabb, mint mondjuk egy szombat esti buli egy diszkóban, vagy koncerten. Előítéletesek.

13

Ti mivel gyújtsátok a cigit?

gáz vagy benzines gyujtóval??
úgy tudom a gázt beszívni elég egészségtelen, de a benzingözt is, ti meiket használjátok és mit gondoltok egészségügyi szempontból??

15

Nektek hány nap után zsírosodik be a hajatok? Hány naponta szoktatok hajat mosni?

Nálam 7 nap, és akkor megmosom.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!