Találatok a következő kifejezésre: Protein napon, darab virslit lehet (1 db)

A kérdező hozzászólása: rossz helyre írtam a kérdésemet, elnéztem:)
HÁROM KÖZEPES VIRSLI EGY-EGY FÕÉTKEZÉSRE. ÉN SPENÓTTAL VAGY VMILYEN SALÁTÁVAL ETTEM. LEHET ASZALT GYÜMÖLCS IS MÓDJÁVAL.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért mondják azt, hogy a kamaszok, fiatalok túl sok időt töltenek a számítógép előtt?

Szerintem nem igaz, én úgy látom, hogy inkább sportolnak, meg elmennek a barátaikkal valahova, vagy este bulizni, bandázni, ilyeneket. Facebookon lehet sokan lógnak, de inkább mobilról, és a legtöbben azért nincsenek fent egész nap. Sok olyan fiatalt ismerek, aki csak 1-2 órát gépezik egy nap, inkább a barátaival van valahol többet. Szinte minden fiatal sportol valamit, pl. a futball elég közkedvelt sport.
De jópár embertől, idősebbektől hallottam már, hogy szerinte túl sokat gépeznek a mai fiatalok, miért mondanak ilyent?

7

Ciki ha 16 eves fiu letemre imadok hireket olvasni, foleg tech, tudomany es kulpolitika?

10

Ismertek képet (festményt) a középkori gatyapőcről? Olvastam róla, de a leírás alapján nem nagyon tudom elképzelni, hogy nézett ki.

1

Szerintetek illetlenség egy 44 éves férfinek SZIÀT köszönni? 24/L

11

Ha átmegyek a legjobb barátnőmhöz, mit illik vinni?

pl virág az anyjának, vagy csoki, valami elfoglaltság, amit tudnánk csinálni)pl popcorn a flmhez..)

15l

1

Ti h cselekednétek, valamint mi az etikus?

édesanyámmal voltunk vásárolni és jó sok mindent vettünk. Többek között egy elég drága húst is(Lidl). Miután fizettünk hazafelé vettük észre h azt nem számolták fel nekünk(kb 2000ft). Biztos h átment a pénztáros kezei közt de valahogy nem lett felszámlázva. Anyukám mondta h most már mindegy, meg ezzel úgysem a pénztárost károsítjuk a cégnek meg belefér így nem mentünk vissza. Végülis nem direkt loptunk. Ti h gondoljátok, vissza kellett volna menni?
Másik kérdés h ugyanígy egy szupermarketben, ha véletlenül elrontotok vmit pl tejföl(kb 150ft) leesik, akkor kifizetitek vagy visszateszitek és vesztek újat?

7

MÁV kalauzok hogy van ez?

Ma a vonaton a kalauz elkérte a bérletemet, diákigazolványt aztán alaposan megnézte forgatta szám matrica stimm majd megjegyezte azt gondoltam levelezős a diákigazolvány mert azzal nem lehet bérletet venni, nagyon látszott a bírságra hajtott biztosan fejpénzt kapnak minden bírságból.
Európai árakon 80 évekbeli Balkáni technika, gyorsvonatra pótjegyet szednek felháborító......
A piros motorvonatok a legkényelmetlenebb amin valaha utaztam.

8

Tudnátok írni nekem horvát férfineveket?

Vezetékneveket és keresztneveket?

5

Hajléktalanoknak nem szabad pénzt adni?

A táblácskáján az áll: "Éhezem". De csak pénzt fogad el, kaját ha adok neki, azt kidobja... Elképedtem... Hallottam erről a hajléktalan-maffiáról is. Van ennek alapja, ha igen, hogy képzeljem el?

9

Csak én látom úgy, hogy Magyarországon az emberek túlságosan is kegyetlenül viselkednek egymással vagy ez valóban így van?

Kezdek ettől kicsit begolyózni, szerintem paranoiás vagyok és úgy érzem, hogy túl sok az értelmetlen rosszindulat a környezetemben, hiszen jóindulattal, megértéssel és segítséggel többre lehetne jutni.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!