Találatok a következő kifejezésre: Protein napon, darab virslit lehet (1 db)

A kérdező hozzászólása: rossz helyre írtam a kérdésemet, elnéztem:)
HÁROM KÖZEPES VIRSLI EGY-EGY FÕÉTKEZÉSRE. ÉN SPENÓTTAL VAGY VMILYEN SALÁTÁVAL ETTEM. LEHET ASZALT GYÜMÖLCS IS MÓDJÁVAL.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A 35 éves férfi tanáromnak hogyan kell köszönni, ha e-mailben írok egy levelet?

Én 14 éves fiú vagyok.

8

Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen pofátlan a barátnőm?

Tudom, nem nagy dolog, de engem ez már kezd nagyon idegesíteni. Szóval egy ideje eljárunk bulizni, és nagyon zavar, hogy nem képes magának venni cigit, hanem az enyémet szívja. Nekem sincs sok pénzem, nem győzöm azt, hogy kettesével fogyjon a cigim, ő meg nem képes venni magának. Hozzátenném, hétköznapokon nem cigizik, de hétvégén annál inkább. Ha szólok neki hogy kimegyek rágyújtani, jön utánam, mondja, hogy adjak már egy slukkot, aztán mikor már elvette, közli, gyújtsál magadnak. Ha sétálunk, elkezdi: gyújtsunk már rá! Persze neki soha nincs, mindig az enyémet kell. Nem pofátlanság ez? Engem ha valaki megkínálna, maximum egyszer elfogadnám, de azért ennyire nem vetném rá magam más dolgára. Ha hétköznap nem is gyújt rá, legalább bulik alkalmával vegyen magának, nem? A hétvégén már rászóltam, hogy figyelj, 3 szálam van, most már ne gyújtsunk rá. Erre ki van akadva, hogy te ennyi cigit elszívtál? Hát mondom, ketten szívtuk... Én nagyon utálom ha valaki pofátlan. Nem vagyunk már tinik, huszonévesek vagyunk, éppen ezért szeretném normálisan leállítani ezzel. Próbáltam viccesen is, hogy ne sértődjön meg, de nem vette a lapot. Magától értetődőnek veszi, hogy az én cigimet kell szívnia.

19

Meghalt barátnőm papája, illik elmennem a temetésére ha nem ismertem?

7

Miért bánnak így velem?

2011 òta jàrok be egy munkahelyre, ha szòlnak, hogy szüksèg van ràm. Minig megdícsèrnek, hogy milyen ügyes, komoly làny vagyok, az 'ùjak' nem hiszik el, hogy hàny éves vagyok (fősulisnak gondolnak)
Nyàron nem engednek a napon dolgozni (amikor mondtam, hogy màrpedig menni akarok, odajött pàr sràc, megsimogattak, hogy nincsen semmi baj, keresnek màs dolgot, amit csinàlgatok).
Nem vagyok az a tipikus aranyos, 'nyàvogós' làny. Csinàlom a dolgomat, amire megkérnek, szeretek velük dolgozni.

Azt èrzem, hogy èn vagyok a 'kicsi', akit 'babusgatnak' (tèny, hogy 'kicsi' vagyok, 160 cm).

Mièrt ilyenek?! :( :D
19l

2

Egyetemisták! Ti nem tartjátok bunkóságnak ha ismernek de nem köszönnek?

Elég bunkó dolognak tartom, mikor valakivel 1 évig közös óráink vannak, beszélünk csómót, aztán meg köszönni nem képes mikor vele szembe elmegyek a folyósón és köszönök.

3

Borítottál már ki kukát, rúgtál már le utca táblát?

Azt szeretném tudni, miért tesz ilyet, aki megteszi. Én senkit sem fogok lepontozni, sőt, nagyon hasznosnak gondolom azt a választ, amiből végre megtudhatom mi vezérli azt, aki ilyet csinál. Bármi egyéb rongálás történetét is szívesen várom. Minden válasznak örülök, de a legjobban a személyes történetek érdekelnek.

8

Bécsbe készülök koncertre, fedetlen helyre. Konkrétan lóversenypálya. Kérdésem a következő lenne: övtáskát telefonnal, és okmányokat be szabad vinni vagy elkobozzák ezeket?

Tudtommal itthon pl szegecses övet sem lehet bevinni,nemhogy telefont. Köszi előre is.

2

Neked mi a kedvenc hobbid? Mondanátok nekem érdekes, különleges hobbikat?

7

Mi ez a bajuszmánia és honnan jött?

Mindenhol műbajusszal fotózkodó fiatalokat lehet látni, mi ez az őrület?

2

Vennétek ajándékot?

Van egy kedves ismerősöm akivel napi szinten együtt utazunk fél órát a munkahelyünkre (kb: 5 éve) Elég jóban lettünk, össze ugyan nem járunk bár már terveztük azt is. Most megy férjhez (szűk családi, polgári esküvő lesz csak)-szerintetek vegyek valamit? Ha igen akkor mit?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!