Találatok a következő kifejezésre: Protein napon, darab virslit (1 db)

A kérdező hozzászólása: rossz helyre írtam a kérdésemet, elnéztem:)
HÁROM KÖZEPES VIRSLI EGY-EGY FÕÉTKEZÉSRE. ÉN SPENÓTTAL VAGY VMILYEN SALÁTÁVAL ETTEM. LEHET ASZALT GYÜMÖLCS IS MÓDJÁVAL.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bunkóság, ha osztálytársam ugyanabba az irányba megy haza (autóval) és nem vettek fel engem?

Ha mi látunk egy osztálytársamat mindig felvesszük, mivel apám szerint bunkóság nem felvenni...
Amúgy meg egy külön programon voltunk, ahol csak ketten voltunk abból az iskolából.

5

Hiú ábránd az, hogy mindenki vállalja önmagát?

Nézem a neten egyes cikkek után a hozzászólásokat. Ordenáré, ocsmány kifejezéseket használnak. Név nélkül, a nick név mögé bújva Szemét dolgokat irkálnak emberek.
Miért lehet az, hogy nem követhető nyomon , hogy ki mit mond, ki kit ócsárol? Nem az a probléma, hogy nem teszi közzé a nevét, hanem az, hogy A személyiségi jogok mögé bújva megengedik, hogy mások személyiségi jogaiba beletiporjanak, mert úgy sem adható ki a neve. A regisztrációnál miért nem csak a rendes névvel lehet regisztrálni bárhová?
Vagy csak nekem okoz ez kellemetlenséget?

2

Gáz az olyan szomszéd aki nem köszön? 39F

Mit szóltok ehhez? Van a második szomszéd, ott lakik egy fiatal srác kb 20, alacsony jellegtelen kis szürke egér, 3.5 éve nem köszön. Nagyanja köszön, nevelőapja is, az anyja is. Én ráköszöntem vagy úgy csinált mintha nem halotta volna, vagy elég szúrós szemekkel visszanézett és csnedben elment...? Én nem ártottam neki, nem is ismerem...1 hónapja eladó lett a sarki közértben, ahol vásárolok, hirtelen elkezdett köszönni! Már majdnem haverkodik is meg ilyen gyenge poénokat nyom, és én is, de akkor miért nem köszönt eddig? Mivel vásárló vagyok ott és pénzt viszek oda ezért kényszerből kénytelen mondani hogy helo!! ?? Milyen szmélyiség az ilyen?

6

Régen sok tréfás népies köszöntést ismertek és használtak pl. Adjon isten minden jót, diofából koporsót. Vagy Bő szüretet, nagy csizmát. Tudnátok még mondani ilyen kicsit vicces köszöntéseket?

1

Punkok, ti komcsik vagytok? :D https://www.youtube.com/watch? V=L4QlKuIegnI Ebből a számból gyanítom :D

https://www.youtube.com/watch?v=L4QlKuIegnI
Ebből a számból gyanítom :D

4

Gáz-e ülve pisálni?

Olvastam vagy TV-ben láttam, már nem tudom. Arról volt szó benne, hogy anyukák, feleségek, vagy éppen élettársak megkérték a ház férfi lakóit, hogy ülve pisáljanak. Meg is indokolták, így könnyebb takarítani és ritkábban is kell, valamint higiénikusabb. Férfiak válaszára lennék kíváncsi, ők hajlandóak lennének-e betartani (csak otthon) ezt a szabályt? Indoklást is kérnék!

11

Régen sosem ittam, kifejezetten utáltam az ivást és mindent, ami vele kapcsolatos. De mostanában lazultak az elveim. Szerintetek hol van az a határ, amikor az ember már túl sokat iszik?

Tehát nem úgy értem, hogy egy alkalommal, hanem szokásszerűen. Heti hányszor? Én amúgy sosem iszom addig, hogy hányjak vagy rosszul legyek, azt továbbra is utálom. Csak arra jöttem rá, hogy jó az, amikor kellemesen szédelgek, jól érzem magam és oldottabb vagyok. Viszont alapvetően egy eléggé ideges, feszült, szorongó emberke vagyok, és attól félek, hogy túlságosan megkedvelem, mint módot a feloldódásra...

3

Szerintetek igazam volt, hogy nem adtam pénzt egy kéregető gyereknek?

Sziasztok! Pár napja egy haverommal sétáltam egy kisebb városban (kb 60000 fős), és találkoztunk két lányismerősünkkel. Kb fél perce beszélgettünk aztán odajött hozzánk egy max 8 éves fiú és egy kb 6 éves lány. (Nem vagyok rasszista de román/és, vagy roma származásúak voltak.) A fiú azt mondta "elnézést kisegítenének egy kis pénzel?" (valahogy így hangzott, a lány nem szólt semmit). Két lányismerősöm azt mondta, hogy nincs aprójuk, haverom azt mondta csak papírpénze van az meg kell neki, én azt mondtam, hogy csak bankkártya van nálam de az pin kód nélkül nem jó (igazából volt nálam apró és papírpénz is). Erre a lányismerősöm azt mondta nekem, hogy maradj csöndben. A gyerek elment kb 10 méterre mi még kb 2-3 percig beszélgettünk, a lányok "elérzékenyültek". A kéregetőkön nem látszott a szegénység mármint koszosak voltak de nem volt egyik se sovány. Szerintetek bunkóság, hogy nem adtam/adtunk pénzt? Szerencsére nem vagyunk szegények de nem szórjuk a pénzt. Előre is köszi! 14/f

22

Ha diákmunkáról szeretnék érdeklődni e-mailben, hogy szólítsam meg a személyt?

Tehát hogy kezdjem a levet?
Tisztel cím?

Köszönöm!
15L

2

Ha egy srác meghív engem (lányt) egy italra, akkor azt illik viszonozni - mármint ha még sokáig ott maradunk, egész este iszogatunk?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!