Találatok a következő kifejezésre: Protein napon, darab virslit (1 db)

A kérdező hozzászólása: rossz helyre írtam a kérdésemet, elnéztem:)
HÁROM KÖZEPES VIRSLI EGY-EGY FÕÉTKEZÉSRE. ÉN SPENÓTTAL VAGY VMILYEN SALÁTÁVAL ETTEM. LEHET ASZALT GYÜMÖLCS IS MÓDJÁVAL.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ez milyen dolog, nem illene ezt csinálni?

Amikor valaki, akivel beszélgetek megemlít nekem valami rossz, kellemetlen dolgot, pl. megverték, vagy tökönrúgták, vagy ilyesmi, akkor gyakran elkezdek kérdezősködni részletesebben, hogy hogyan történt, meg mi történt utána. Szerintetek ez illetlenség, és idegesítő, esetleg rosszul eshet a másiknak?
Ti hogy reagálnátok erre?

2

Miért kell olyan ember iránt erőszakkal érdeklődni, aki láthatóan nem akar barátkozni?

Itt főleg olyan esetekre gondolok, akik odamennek iskolában vagy akárhol egy fülhallgatóshoz megszólítani, hogy mit hallgat, meg aki olvas, attól hogy mit olvas, ha az illető csak szimplán nem akar beszélgetni, akkor is nyomulnak, kérdezősködnek, aztán meg le van hordva minden antiszociális bunkónak, csak mert introvertáltabb..Miért kell ennyire tolakodni?

9

Vendégségben, ha az ételt visszautasítja valaki, akkor illetlen azt mondani, hogy csak odaül az asztalhoz?

Szerintem pont, hogy így illik. Egyik barátnőm azt mondta, ez már a "legnagyobb parasztság" szerinte, hogy odaül valaki, és "nézné", ahogy ők esznek.

4

Együtt vacsorázik a család? És mindent az asztalhoz visztek és ott csináljátok meg, vagy kint megcsináljátok/kiszeditek és beviszitek?

Csak érdekel. :)

7

Szerintetek ez mennyire normális viselkedés (és gondolkodás)? !

Panelban lakunk, és gondolom tudjátok, hogy a vasbeton elég szépen elvezeti a hangokat, rezgéseket, akár 3-4 emelettel odébb is, pláne ha még fúrnak...

Szóval: felettünk egy öregasszony lakik a 4-8 éves unokáival, akik szinte egész nap futkároznak a lakásban. Van egy kis szünet, de 3-4-5 percenként szinte mindég hallani a dübörgést és néha egy gyerek kiabálását is.

Egyértelmű, hogy a felettünk lakó öreg neveletlen gyerekei nem bírnak magukkal.

Szóltam anyámnak, ő meg leugatott ilyen dumával, hogy én felnőtt ember vagyok, ők meg még csak gyerekek, hát hogyne rohangálnának, velünk is ugyanez volt, amikor gyerekek voltunk... erre kb. az állam leesett. :D Kijelentette, hogy "SENKI sem szólhat nekik, MERT ott gyerekek vannak és valószínűleg azok futkároznak. A 4-8 éves gyerekek meg még tisztában sincsenek azzal, hogy mit tesznek."

Ez szép. És hiába vágtam rá rögötn, hogy pont ezért vannak a szülők/nagyszülők/NEVELÕK, hogy féken tartsák a kis pszichopatákat. Levigyék őket a játszótérre, ott futkározzanak, ne a MÁSIK LAKÓT ZAVARJÁK. Merthogy ha valaki a saját családját zavarja, az oké, ott majd elintézik egymás között. De hogy még a többi lakót is, az már kicsit több a soknál.

Erre meg azzal vágott vissza, hogy én csak egy "szívességi lakáshasználó" vagyok, szerezzek pénzt és költözzek el, vagy menjek a híd alá, ott nem fog zavarni semmi, max. a vonat meg a villamos... :D

Apámnak is hiába mondom, ő is csak annyit tud hozzámvágni, hogy "kényszerképzeteim" vannak. -.-

És HIÁBA akadok ki, HIÁBA szólok nekik, engem hordanak le, elküldenek a híd alá és kutyába se vesznek.

Az meg nem megoldás, hogy vegyek fel fejhallgatót/füldugót, mert 1: érzékeny a fülem, könnyen begyullad, 2: nem normális, egyszerűen nem életszerű dolog az, hogy valaki "elbújik" ilyen apró dolgok elől is. Csak ugye tenni semmit sem tudok, mert akkor én leszek a beteg, kényszerképzetes skizofrén bolond, akit el kell zárni...

Egész nap meg nem lehetek máshol, járok dolgozni, járok emberek közé, még sportolok is heti 4-5 x 1-2 óra rendszerességgel. Pszichológushoz is mi a fenének mennék el ilyen tyúkszaros problémával? Kijelentené, hogy semmit sem tudok tenni és max. elküldene egy gyógyszerészhez... és mégis... ki az a bolond, aki képes lenne ilyen probléma/ák miatt pszichés xarokkal tönkretenni a veséit, a gyomrát és az agyát?

5

Milyen kérdések számítanak gyerekes kérdésnek?

Pl. ha valaki olyant kérdez, hogy "mit csinálnál, ha ez történne" leírva valami szituációt, azok gyerekes kérdések?

9

Miért van Magyarországon ekkora gyűlölet a melegek felé?

NEM provokálásnak szánom, csak már komolyan kétségbeejtő, hogy egyesek már a népirtástól sem rettennének vissza.
Dicsérik a rendőröket, ha megvernek melegeket, meg hogy a boltosnak volt igaza, aki baseball ütővel rátámadt ártatlan emberekre.


Elég csak a kommenteket végignézni. Komolyan nem értem, mitől, honnan, miért jön ekkora gyűlölet, amikor itt, Magyarországon még kézen fogva se sétálhatnak melegek, de egyesek mégis "nyíltan szexelnek"-ről beszélnek. A felvonulásnál is megy a provokálás a médiában, hogy korábbi évek képeit, felvételeit is bevágják, direkt a szembetűnő alakokat.

Köpködnek a melegekre, a szép leszbikus lányokat meg ajnározzák, mind természetellenességről, meg ilyenről beszélnek. Miért nem képesek saját magukba nézni, és belátni, hogy a kiközösítés, utálat nem vezet sehova?
Olyan hülyeségekről beszélnek, hogy kihal a melegek miatt az emberi faj, stb....

Meg azt nem értem, hogy az efféle homofóbok miért nem képesek megérteni, hogy a homoszexualitás nem eltanulható, nem nevelés kérdése, nem hit kérdése, nem elkapható, nem betegség? Miért nem értik meg, hogy ebbe születni kell?

Komolyan kezdek kiábrándulni a magyar emberekből, mert máshol sehol nem tapasztaltam efféle, és ekkora gyűlöletet, holott számtalan országban megfordultam már.

Nem provokációnak szánom, csak érdekelne, hogy miért kell ennyire gyűlölni olyan embert, aki nem is tehet róla, hogy homoszexuális, mégis börtönbe (Jobbik), vagy kivégzőtáborba küldenék egyesek....csak azért mert ez valakinek "nem szexi" ?

Miért van ez? Én teljes mértékben elfogadom őket, nem is értem ilyen miatt hogyan lehet valakit utálni.

25

Hogyan határoznátok meg az előkelő viselkedést?

2

Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy miket fogok csinálni a nyár maradék részében, mik a terveim, illik visszakérdeznem, hogy neki mik a tervei?

Miután felsoroltam, hogy én miket tervezek a nyár maradék részére, illik visszakérdezni, hogy ő mit?

1

Férfiak, nektek hány barátotok van?

Régebben volt már egy ilyen kérdés a nők részéről és egészen érdekes válaszok érkeztek. A férfiaknak hány igaz barátjuk is van? Nekem nincsen egy se. 30 éves vagyok, 10 évig külföldön dolgoztam, most visszatértem a szülőfalumba és nem találok magamra. A "legénykori" barátok már nem igazi barátok, néha összeakadok egyel-egyel de egy pár mondat sablonos szöveg után már nincsen beszélgetni valónk. Ráadásul új kapcsolatok sem tudok kiépíteni, mert otthonról dolgozom, még a kollégáimat sem ismerem. Egyedül a feleségem a legjobb barátom. Jár-e valaki hasonló cipőben, hogy bírja?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!