Találatok a következő kifejezésre: Protein, keményítő szénhidrát napon (4 db)

Úgy hallottam, hogy a napi protein vagy keményítő szénhidrát vagy gyümölcsből annyit lehet enni amennyit az ember akar, csak nem szabad keverni. Ez igaz?

Legjobb válasz: Azért ez nem teljesen így van! Fehérje, keményítõ ill. szénhidrát napon az elõírt adag 20 dkg minden étkezésre. Gyümölcsnapra viszont igaz, hogy annyit eszel, amennyit akarsz.

Azért ez nem teljesen így van! Fehérje, keményítõ ill. szénhidrát napon az elõírt adag 20 dkg minden étkezésre. Gyümölcsnapra viszont igaz, hogy annyit eszel, amennyit akarsz.
ha ez igaz lenne, akkor én soha nem híztam volna meg, mert én állandóan szénhidrátokat zabáltam. pár napig csináltam egybk a 90 napost szóval nincs róla sok tapasztalatom, de gondolom nem véletlenül van beosztva 3 étkezésre.

90 napos dieta alatt szabad kenyeret enni a protein, keményitő és szénhidrát napon?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kéne kenyeret enni semmilyen diéta alatt. Amiben azt írják hogy lehet, az elég szar diéta...

Egyáltalán nem kéne kenyeret enni semmilyen diéta alatt. Amiben azt írják hogy lehet, az elég szar diéta...
elvileg egy szeletet lehet, de sokkal eredményesebb leszel ha nem eszed, ha mégis akkor talán a szénhidrát napon a legszerencsésebb.
A legutóbbi beírás óta még egy hónap sem telt el és újabb 10 kilóval vagyok lejjebb. Nem diétázom! A mennyiség magától beáll, mikor a szervezet energia egyensúlya végre helyreáll, és újra megtanulja "jelezni", hogy ennyi elég volt. Eleinte szinte semmivel se ettem kevesebbet. Késõbb magamtól rájöttem, hogy jóllaktam, mert jelzett a bélrendszerem. Azóta minden ételféleségbõl csak annyit eszek, amennyire szükségem van.
Az elõttem lévõ választ érdemes mindenkinek megfontolnia. Nagyon fontosa a fehérjebevitel magasan tartása, és a szénhidrát alacsonyan tartása, mivel így tudod rávenni a szervezetedet, hogy ne az izmaidat bontsa le. Itt jegyezném meg, hogy pont ezért nem mindegy, hogy mibõl visszük be az adott kalóriát, ebbõl pedig az következik, hogy tulajdonképpen a kalóriamennyiség figyelése helyett sokkal értelmesebb a tápanyagmennyiségeket figyelgetni. Mivel a 90 napos diéta pont a szénhidrátbevitelt tartja magasan, és a fehérjét csökkenti, nem nehéz kilogikázni, hogy a leadott kilók nagy része mibõl áll...
Egy régebbi válaszom: A fogyókúrának van egy nagy rákfenéje. Tudtad, hogy az izmok fenntartásához háromszor annyi energiára van szükség, mint a háj megtartásához? Nos, ha te nem is tudod, a tested nagyon is jól tudja. Így aztán amikor fogyókúrába kezdesz, hülye lenne a hájat elégetni, amikor az izmok jóval több kalóriát követelnek. Magyarul: az izmodból fogsz fogyni. Csakhogy! Amint az izmodból elkezdesz fogyni, kevesebb kalóriára lesz szüksége a testednek, tehát még kevesebbet kell enned, ha fogyni akarsz. Így aztán megint az izmodból fogsz fogyni, és ez így megy tovább a kúra végéig. A kúra végén pedig szépen visszahízod az egészet, de már nem izom, hanem zsír formájában, aminek a fenntartásához ugyebár kevesebb energia kell... Ne mondd, hogy nem szóltam idõben.
Egyébként kis variálással lehet azért ez is egy jó diéta. Ki kell venni belõle a három szénhidrát napot (keményítõ, gyümölcs, "szénhidrát"), a megmaradt fehérjenapon pedig több húst és tojást, kell enni zöldséggel, a tejterméket meg kerülni kell ekkor is. Meg úgy alapjáraton többször kéne enni egy nap. Ja, és a 90 napos idõlimitet is mellõzni kell. Magyarul: ne egyél gabonát és tejterméket, feldolgozott kajákat, illetve nem feltétlenül 90 napig kell csinálni. Így elég korrekt 90 napos diétát kapunk...
A 90 napos diéta, és bármelyik szétválasztós étrend nélkülöz minden biológiai megalapozottságot. Lehet hogy fogyni fogsz tõle, de ettõl még nem egy jó étrend, és végképp nem egészséges. Ha érdekel normális étrend, akkor írj, szívesen válaszolok, de nem fogom itt egy oldalban kifejteni, ha úgyis süket fülekre találok.
ha szénhidrát napon föt tésztázom, akor aba nem fér bele a kenyér, magam készitet paradicsomszoszal, dusitom, igy a vastartalom is megvan, a pizaszosz fris füszer hozávaloit használom.
sziasztok én is csinálom a kilecvennapos diétát, de ugy hogy délelöt gyümölcs, minden nap, zöldségnapon a keményitö fözve sütve, párolva , levesböl, ebédre s vacsira, közbe élöcitromos viz, fehérje napon, hal, csirke tej tejföl konbinálva, és zöldfüszereket, sso hejet kakukfü, s kerti élö bazsalikomot, teszek bele, tárkony rozmaring, zsája, citromfü, ezeket a füszerekell, ja szénhidrát napon, péksüti, zsemle vagy, teljeskiörlésü, föt tészát, ja persze napi2-3 kocka 75 százalékos kakaotartalmu csokit, s csak anyit ami jol esik, ha töbet etem mint ami jol eset, hát a közérzetem se volt jo.ja sutána ugy meg szokta aszervezetem, hogy már nást nem is nagyon kér.A lábam se jéghideg érzésü, gyümölcsnap, az kicsit nehezeb de jol esik melé 1 kifacsart citrom másfél liter vizel higitva.csap s ásványviz, mikor meik.sok sikert.
Elõttem szólónak van igaza... nem kéne. Akkor egyél kenyeret amikor belehalsz ha nem ehetsz. Ha diétázol ne kibúvókat keress hanem tartsd be a szabályokat. Amúgy ha már itt tartunk: a 90 napos diéta amennyire divatos annyira sz.ar megoldás. szénhidrát meg keményítõ nap? ezt a kettõt úgy ahogy van kerülni kéne eleve...!!
A fehérje-napra és a keményítõs napra úgy fogalmaz: ha szükségét érezzük. A ch-s napra szerintem kár "beütemezni", egyébként is akár sült, akár fõtt tésztát készíted, abban már ott van a ch, szerintem külön még a kenyeret nem is fogod kívánni hozzá.
Képzed el, ha a fehér lisztes cuccokat kihagynád, mennyivel több lemehetett volna... :D

Protein, keményítő és szénhidrát napon lehet inni 100%-os gyümölcsitalt? Ha igen, akkor mikor? Délben, este fele vagy bármikor napközben?

Legjobb válasz: Köszike, de én 100%-os gyümilevet szoktam inni. Van Gyümölcscentrigám.Egyépként nem iszok bolti, cukrozott, tartósított és még ki tudja milyen gyümölcslét, üdítõket.

A kérdező hozzászólása: Köszike, de én 100%-os gyümilevet szoktam inni. Van Gyümölcscentrigám.Egyépként nem iszok bolti, cukrozott, tartósított és még ki tudja milyen gyümölcslét, üdítõket.
Mivel gyümölcsbõl van, ezért ebéd elõtt egy órával lehet utoljára inni.Gyüminapon egész nap.
Az elõttem szólónak igaza van, csak azt ne felejtsd el, hogy a gyümölcslé nem pótólja a valódi friss gyümölcsben található enzimeket, vitaminokat amik segítik az emésztés és az anyagcserét.


szóját keményítõre tenném, tönkölybúzát szénhidrátnapra
A szója mindenképpen fehérje, de vigyázni kell vele!Itt egy cikk a káros hatásokról: http://www.geocities.com/all_are_one.geo/hun/szoja.htm A tönkölybúzát én is szénhidrát napra tenném.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!