Találatok a következő kifejezésre: Probléma lehet, csak későn (5 db)

Probléma lehet, hogy csak későn este szeretkezünk fáradtan és azért nem jön össze a baba?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem befojasolja a teherbeesest...a stressz lehet de az, hogy este ...azt nem hinnem....meg akkor is ha faradtak vagytok.

Szerintem ez nem befojasolja a teherbeesest...a stressz lehet de az, hogy este ...azt nem hinnem....meg akkor is ha faradtak vagytok.
Az teljesen mindeggy, hogy mikor, hol, vagy hogyan szeretkeztek.Lényeg, hogy meglegyen az ejakuláció, és ó hejre menjen.A többi a szervezeten múlik.A baba jönni fog, amikor itt lessz az is´deje.Nekünk egy év kellett. Sok sikert, 31hetes kismama.
A teherbeesést illetõen nem probléma, jókor, jó helyen kell lennie a spermának. Az más kérdés, hogy pszichésen mennyire megterhelõ a fáradt szex. Ha csak azért bújtok össze még fáradtan is, hogy legyen már baba, az nem segít...
Szeretkezni azért kell, mert kívánod és akarod a másikat, nem azért, mert muszáj. Ez nem befolyásolja a baba jövetelét.
Ha sokat késik a mensid, mért nem tesztelsz?A mellfeszülés lehet bizony a terhesség jele is.Én a helyedben már holnap tesztelnék!
Nem értem, hogy mi a baj.Késik a mensid, sokat.Akkor miért nem csinálsz egy tesztet, vagy mész el orvoshoz?De nem is értem a kérdést...a mensi kimaradása a baba egyik legalapvetõbb jele.Ezt már 12 évesen az elsõ felvilágosításoknál elmondják, meg késõbb biológia órán is.A mellbimbó fájdalma is gyanujelek közé tartozik.
TESZT!!!!!!
teszt az megmond mindent
Gondolom mar sokat teszteltel ezelott, es nem akarsz ujbol csalodni, ezert nem csimaltal meg?! De amikor meg nem is tudtam, h babas vagyok a melleim annyira fajtak, h a paromnak nem is engedtem h hozzaerjen. Aztan kiderult, h babas vagyok, de mostanra rendezodott egy kicsit a dolog es mar nem erzekeny annyira. Mostmar szeritnem csinalj tesztet, ha tenyleg nagyon sokat kesik akkor nem is kell a reggeli elso vizeletbol. Drukkolok nektek!!!!!! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött és azt mondják biztos a mensi miatt van de már nagyon szeretnénk babát mit tegyek?


A videólejátszómban késik a felirat. Nem jelenik meg majd egyszer csak igen. NEM A FELIRAT IDÕZÍTÉSÉVEL VAN A GOND! Media player classic-ot használok és régebben nem volt ilyen problémám. Mi lehet a gond?

mikor eltűnik a felirat kicsit megakad a videó is aztán kis idő múltán újra megjelenik.....ez ismétlődik. talán codek a gond...nem tudom. A legújabb verziót használom....

Az a problémám hogy 1 hete folyamatosan fáj ha pisilek és csíp. A menzeszem 5 napja késik. Szerintetek ez terhesség lehet vagy csak egy felfázás? Felfázás miatt késhet a havi? Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Felfázás. Miért nem mentél még orvoshoz? Irány az urológia. Bár a felfázás még nem zárja ki a terhességet :) csinálj egy tesztet is.

Felfázás. Miért nem mentél még orvoshoz? Irány az urológia. Bár a felfázás még nem zárja ki a terhességet :) csinálj egy tesztet is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!