Találatok a következő kifejezésre: Probléma lehet, csak későn (6 db)

Probléma lehet, hogy csak későn este szeretkezünk fáradtan és azért nem jön össze a baba?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem befojasolja a teherbeesest...a stressz lehet de az, hogy este ...azt nem hinnem....meg akkor is ha faradtak vagytok.

Szerintem ez nem befojasolja a teherbeesest...a stressz lehet de az, hogy este ...azt nem hinnem....meg akkor is ha faradtak vagytok.
Az teljesen mindeggy, hogy mikor, hol, vagy hogyan szeretkeztek.Lényeg, hogy meglegyen az ejakuláció, és ó hejre menjen.A többi a szervezeten múlik.A baba jönni fog, amikor itt lessz az is´deje.Nekünk egy év kellett. Sok sikert, 31hetes kismama.
A teherbeesést illetõen nem probléma, jókor, jó helyen kell lennie a spermának. Az más kérdés, hogy pszichésen mennyire megterhelõ a fáradt szex. Ha csak azért bújtok össze még fáradtan is, hogy legyen már baba, az nem segít...
Szeretkezni azért kell, mert kívánod és akarod a másikat, nem azért, mert muszáj. Ez nem befolyásolja a baba jövetelét.
Ha sokat késik a mensid, mért nem tesztelsz?A mellfeszülés lehet bizony a terhesség jele is.Én a helyedben már holnap tesztelnék!
Nem értem, hogy mi a baj.Késik a mensid, sokat.Akkor miért nem csinálsz egy tesztet, vagy mész el orvoshoz?De nem is értem a kérdést...a mensi kimaradása a baba egyik legalapvetõbb jele.Ezt már 12 évesen az elsõ felvilágosításoknál elmondják, meg késõbb biológia órán is.A mellbimbó fájdalma is gyanujelek közé tartozik.
TESZT!!!!!!
teszt az megmond mindent
Gondolom mar sokat teszteltel ezelott, es nem akarsz ujbol csalodni, ezert nem csimaltal meg?! De amikor meg nem is tudtam, h babas vagyok a melleim annyira fajtak, h a paromnak nem is engedtem h hozzaerjen. Aztan kiderult, h babas vagyok, de mostanra rendezodott egy kicsit a dolog es mar nem erzekeny annyira. Mostmar szeritnem csinalj tesztet, ha tenyleg nagyon sokat kesik akkor nem is kell a reggeli elso vizeletbol. Drukkolok nektek!!!!!! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött és azt mondják biztos a mensi miatt van de már nagyon szeretnénk babát mit tegyek?


Ki lehet vetetni "csak úgy" a vakbelemet, hogy késõbb ne legyen belõle problémám? Állja a TB?

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy állja a tébé és nem hiszem, hogy egészséges kivenni ha nincs baja de kérdezz meg egy orvost errõl

nem hiszem, hogy állja a tébé és nem hiszem, hogy egészséges kivenni ha nincs baja de kérdezz meg egy orvost errõl
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drága hetes, ha legalább elolvastad volna azt a linket, amit beszúrtál... "Az emberi vakbél egy csökevényes struktúra, amely elvesztette az összes vagy csaknem az összes funkcióját az evolúció során." A sok mai növényevõben meglévõ hasonló struktúra, ami sokkal nagyobb, az segít valóban a cellulózbontásban, de az emberben a vakbélnek nincsen funkciója. "The human appendix has been proposed to be a vestigial structure, a structure that has lost all or most of its original function through the process of evolution. (...) Ceca, which are found in the digestive tracts of many extant herbivores, house mutualistic bacteria which help animals digest the cellulose molecules that are found in plants.[7]" A hasznos baktériumos elmélet egyelõre csak elmélet. Ne hidd azonban, hogy a bélrendszer többi részében nem élnek hasznos baktériumok, illetve ezek kívülrõl is pótolhatók. A kérdezõ még mindig jobban jár, ha magával visz egy-két doboz Normaflore-t, mint ha fekete-afrikában begyullad a vakbele. Az ugyanis kb. biztos halál.
Csak azért "kivetetni " egy szervet, aminek semmi baja? Tudod te hogy több szervünk is van, amire semmi szükségünk ( vagy még nem tudjuk mire van). Ha már orvoshoz mész szedesd ki azokat is, hátha megbetegszenek. Kevesebb szerv, kevesebb betegségforrás.
A vakbelet az emberi szervezet nagyon is használja pl. cellulózbontásra. És ne feledkezzünk meg a másik végén lévõ "féregnyúlvány" nevû szervrõl sem, ami az immunrendszer része, azaz ha kiveszik, könnyebben betegszel meg. És nézzünk rá a lexikonra: [link] Eszerint ha kapsz egy durva fertõzést, a vakbeledbõl a hazsnos baktériumok gyorsan visszaállítják a bélflórád, márpedig egy harmadvilágbeli országban hatalmas a lehetõsége hogy összeszedsz valamilyen fosatós betegséget, gyomorrontást, amikor ez NAGYON jól fog jönni. Tehát akkor jársz jobban ha NEM veteted ki.
Szerintem te tébére ne csináltass semmit. Bár ezt am se lehet. Nekem elég volt, hogy elrontották orrom és egy csont áll ki oldalt. Lehet a vakbeled helyett a vastagbeled veszik ki.
3: a vakbelet az emberi szervezet a világon semmire nem használja. Úgyhogy nyugodtan kivetetheti. Hasi mûtéteknél amúgy ki szokták venni csak úgy ad hoc is, ha a közelben járnak, pont ezért, hogy ne legyen vele késõbb gond. Szerintem magánorvosnál szinte biztosan ki tudod vetetni, de hogy a tb állná, azt nem hiszem. Háziorvostól kérdezd meg egy jó indokkal együtt (pl ez a fekete-afrikás egész jó)
Ennyi erõvel elég sok mûtétet meg lehetne csinálni, azért hogy késõbb ne legyen gond. Nem állja a tb, de ha találsz is olyan orvost aki behazudja neked, hogy be volt gyulladva, akkor is neki kell tejelni alaphangon 100-200ezret, hogy ne üsse meg a bokáját.
TB nem állja, de különösebb probléma nélkül hajlandóak elvállani orvosok. De annak az esélye hogy bármi bajod legyen tõle, minimális. Ellenben amíg megvan nagyon hasznos. Én ki nem vetetném.
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel elutaznék fél évre valami fejlõdõ országba, fekete-afrikába stb. ahol nem biztonságosak az ilyen mûtétek, és elõtte kivetetném, hogy ott ne okozzon gondot.
A lábadat is levágatnád "csak úgy", hogy késõbb nehogy elüszkösödjön? Nem értem a logikádat, de két dolog biztos: 1) a TB nem állja, 2) jó pénzért bármit megkapsz.

A videólejátszómban késik a felirat. Nem jelenik meg majd egyszer csak igen. NEM A FELIRAT IDÕZÍTÉSÉVEL VAN A GOND! Media player classic-ot használok és régebben nem volt ilyen problémám. Mi lehet a gond?

mikor eltűnik a felirat kicsit megakad a videó is aztán kis idő múltán újra megjelenik.....ez ismétlődik. talán codek a gond...nem tudom. A legújabb verziót használom....

Az a problémám hogy 1 hete folyamatosan fáj ha pisilek és csíp. A menzeszem 5 napja késik. Szerintetek ez terhesség lehet vagy csak egy felfázás? Felfázás miatt késhet a havi? Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Felfázás. Miért nem mentél még orvoshoz? Irány az urológia. Bár a felfázás még nem zárja ki a terhességet :) csinálj egy tesztet is.

Felfázás. Miért nem mentél még orvoshoz? Irány az urológia. Bár a felfázás még nem zárja ki a terhességet :) csinálj egy tesztet is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!