Találatok a következő kifejezésre: Probléma lehet, csak (512 db)

Talan a bankod telefonos ugyfelszolgalatnal kene feltenni ezt a kerdest.

Van egy MSI CR650 laptopom. Korábban egyik napról a másikra jelentkezett egy eléggé zavaró probléma. Egyszer csak magától újraindult, és ezután az jelezte, hogy az audioszolgáltatás nem fut. Mi lehet a probléma?

Egyszer csak magától újraindult,és ezután az jelezte,hogy az audioszolgáltatás nem fut vagy pedig azt hogy nincs csatlakoztatott hangszóró... Máskor pedig nem újraindult,hanem "becsikozódott" a képernyő és gyakorlatilag lefagyott. Aztán egy idő után eltűnt ez a jelenség. Most újratelepítettem a gépem, és természetesen újra visszatért a probléma. Elég idegesítő,hogy 10-15 vagy 20 perc után fogja magát és újraindul. Mi lehet a megoldás,illetve a probléma?

Legjobb válasz: én azt gondolom,hogy valamilyen driver probléma lesz,de mindenbõl a lehetõ legfrissebb van fent.

A kérdező hozzászólása: én azt gondolom, hogy valamilyen driver probléma lesz, de mindenbõl a lehetõ legfrissebb van fent.
A kérdező hozzászólása: valakinek valami tippje?

BAd videó card drive problémám van nem értem mi a baja a driverel van gond nem tudom hogy lehet csak más gondom is van ám a minecraftom ba még pedig hogy nem indícsa el egyáltalán hogy lehet meg csinálni?

Legjobb válasz: driver, vesszõk, indítja, stb... Na mindegy. A lényeg, hogy valószínûleg nincs fent a videokártyád drivere. Illetve csak az alap driver, amit a Windows feltelepített. Sajna az totál alkalmatlan OpenGL alapú programok futtatására (ilyen a Minecraft is). Mindössze annyit kell tenned, hogy feltelepíted a videokártyához adott CD/DVD-rõl a drivert, vagy az internetrõl letöltöd azt a drivert, ami a videokártyádhoz illetve rendszeredhez való. Ha ezt feltelepítetted, jó lesz a Minecraft, ha a videokártyád és a géped többi része is elég jó hozzá. Egyébként rengetegen feltették már itt ezt a kérdést, elég gyakori probléma ez.

driver, vesszõk, indítja, stb... Na mindegy. A lényeg, hogy valószínûleg nincs fent a videokártyád drivere. Illetve csak az alap driver, amit a Windows feltelepített. Sajna az totál alkalmatlan OpenGL alapú programok futtatására (ilyen a Minecraft is). Mindössze annyit kell tenned, hogy feltelepíted a videokártyához adott CD/DVD-rõl a drivert, vagy az internetrõl letöltöd azt a drivert, ami a videokártyádhoz illetve rendszeredhez való. Ha ezt feltelepítetted, jó lesz a Minecraft, ha a videokártyád és a géped többi része is elég jó hozzá. Egyébként rengetegen feltették már itt ezt a kérdést, elég gyakori probléma ez.

Óriási probléma lehet a globális túlnépesedés. Mindenhol csak ezt szajkózzák. Már túl vagyunk a 7 milliárdon is, és csak egyre többen leszünk. Nem tudom felfogni, hogy hogy nem lehet tenni ez ellen?

Milyen problémákat okozhatna az ,ha 1-2 évig nem születne gyermek?ez alatt a népesség csökkenhetne annyit,hogy nem lenne ismét vagy 10 évig probléma ezen a téren.

Legjobb válasz: Szia, szerintem inkább az a probléma, hogy a világ egyes részein nagy a túlnépesedés, máshol meg fogy a lakosság, ahogy nálunk is. Tehát Ázsia, Afrika számos részén, Indiában is születnek a gyerekek a nagy éhínségbe. Pár száz év, és nagyon nagyot fordul a világ, mert tömegestõl lepik el Európát, Észak-Amerikát és ez az õslakosoknak persze, hogy nem tetszik, hiszen egy teljesen más, fõként vad kultúrából nem nagyon tudnak beilleszkedni, viszik el az adófizetõk pénzét, nõ a bûnözés. A történelem megismétli önmagát és lesz még tizedelés, akár vegyi úton.

Szia, szerintem inkább az a probléma, hogy a világ egyes részein nagy a túlnépesedés, máshol meg fogy a lakosság, ahogy nálunk is. Tehát Ázsia, Afrika számos részén, Indiában is születnek a gyerekek a nagy éhínségbe. Pár száz év, és nagyon nagyot fordul a világ, mert tömegestõl lepik el Európát, Észak-Amerikát és ez az õslakosoknak persze, hogy nem tetszik, hiszen egy teljesen más, fõként vad kultúrából nem nagyon tudnak beilleszkedni, viszik el az adófizetõk pénzét, nõ a bûnözés. A történelem megismétli önmagát és lesz még tizedelés, akár vegyi úton.
Nem mindenütt van túlnépesedés, ahol meg van pl Afrika, ott olyan elmaradottak h nem tudnak ellene tenni, bár a háborúk éhinség és járványok ellensúlyozzák. Kína viszont nagyon hatékonyan kezelte a helyzetet, talán túl hatékonyan is, talán már Indiában is vannak ilyen kezdeményezések.
A kérdező hozzászólása: Ezt én ugy képzeltem el, még mielõtt megskalpolnak itt, hogy:pl.2013.január .01.-én hoznak egy olyan globális megállapodást, miszerint a 2013.október 01. után születõ gyerekekre sehol senki semmiféle támogatást, nevelési hozzájárulást, vagy kedvezményt nem kapna.Ez milyen társadalmi következményekkel járna?
Repülõrõl szórjuk tele ezeket a földrészeket óvszerrel.
A kérdező hozzászólása: Tõlem amugy szétebolázhatnák egész kenyát, vagy etiópiát, azok állatok, már bocs.
A kérdező hozzászólása: És a fejükre húznák?Az nem lenne megoldás...
Az a baj, hogy ezt törvényekkel, megszorításokkal lehetetlen megoldani. Lehet nekik papolni éhezésrõl, jogokról, AIDS-rõl, bármirõl, nem jut el a lényeg úgysem. Durva példa, de a csótányoknak sem magyarázza el senki, hogy ne szaporodjanak, kapnak gázt és békesség van.
Ti nem vagytok normálisak, már bocs! Az egész világon csökken a TFR-ráta, egy-két extrém kivételtõl eltekintve. Inidiában is már 2-3 gyerek születik, annyi mint az USA-ban vagy Dél-Amerika országaiban. A növekedés a "már megszületettektõl van". Egyébként a jólét és az oktatás, fõként a nõk oktatása, elég jó fogamzásgátló. Afrikában pedig ugye a kedves pápa közbenjárása miatt nem használják az óvszert, mert az bûn. Mindegy, a helyzet meg fog oldódni, mert már az afrikai államokban is nagy a gazdasági növekedés és ez ott is bõvülõ középosztályhoz és végül, késve bár, de jóléthez vezet.
Ti nem szégellitek magatokat? Népírtást, bombázást és kasztrálást szorgalmazni?! Mit szoltatok volna, ha az európai túlnépesedések alatt a többi nép is ezt javasolta volna az európaiakkal? Köztudott, hogy a kereszteshadjáratk egyik hajtóereje a túlnépesedés volt - III. Ince pápa, ugyebár. Aztán az újvilág leigázása és benépesítése is hasonló okokból (is) történt.
A kérdező hozzászólása: Én semmiféle népírtást, bombázást vagy kasztrálást nem szorgalmazok, kedves válaszadóm. A megszületettekkel semmi baj nincs, senkit nem kell megölni vagy kiirtani, sem kiherélni, vagy elkötni.Van éppen elég harc meg katasztrófa , szuicid hajlam, természetes halál, és gyilkosság.Semmi szükség arra, hogy bárki is ritkítsa az emberiséget.Megy az szépen magától.Van olyan hogy születési/halálozási mutató, most szerintetek ha 1 évig nem születne gyerek a világon sehol, esetleg csak minimális, elenyészõ mennyiség(pár százezer)akkor milyen iramban csökkenne a népesség?
McNamara már 50 éve megmondta: „Drákói intézkedéseket kell foganatosítanunk a népesség lélekszámának csökkentése céljából, a lakosság akarata ellenére. A születési arányszámok csökkentése lehetetlennek vagy elégtelennek bizonyult. Ezért a halálozási rátát kell növelnünk. Hogyan? Természetes eszközökkel. Éhínség és betegség útján.”
a földek mindenhol teljesen ki vannak használva, a haszonállatok tenyésztése is óriási méreteket öltött, a tengereken sem véletlen a halászat korlátozása, vajon az EU miért szorgalmazza, hogy az emberek térjenek át a sáskák meg hasonlók fogyasztására? Fehérjedús és nem igényel akkora helyet, pénzt, mint a tyúkok, vagy sertések. Lassan nem bírja a Föld etetni az embereket, ez az igazság.
A kérdező hozzászólása: Utólsó, te szívesen ennél sáskát és hasonló nyalánkságokat?
ha már csak génmanipulált zöldség és gyümölcs lenne, meg döghússal etetett állatok, akkor lehetséges. A kínaiak már kitalálták, hogy ugyancsak génmódosítással, de a tehén anyatej értékû tejet ad és az milyen jó lesz az éhezõ gyerekeknek. Inkább elõbb vágnák le egy kínait megenni, minthogy ilyen tejet adjak a gyerekemnek.
A kérdező hozzászólása: Azért ott még nem tartunk szerencsére, de csak rágcsáld majd a kínaiakat nyugodtan:)
A kérdező hozzászólása: Az afrikaiak afrikába születtek, nem pl.Németországba. Meg kellene gátolni a letelepedést? Esetleg ez lenne a megoldás.
A kérdező hozzászólása: Ez csak arra lenne jó, hogy több aktívkorú ember lenne , az öreg korosztály szépen megfogyatkozna, (természetes halál, öregség)nem lenne annyi gyerek sem, ezekbõl mi következhetne?
A kérdező hozzászólása: Ha egy évig lenne egy ilyen 'törvény'az kit és mennyire gátolna abban hogy gyermeket vállaljon?
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen egyik kormány sem támogatna senkit sem egy éves intervallumon belül, igy a gyerekvállalás már nem is lenne olyan kecsegtetõ:) Vannak akik sportot ûznek belõle, hogy gyereket csinálnak... De minek, maximum 2 gyermekig látom értelmét, miért kell olyan sok embernek egy egész focicsapat? Ez valamiféle státuszt szimbolizál? Az hogy valakinek van 7-8 gyereke, akkor annak most jobb az élete, többmindent ért el? Azzal hogy az államot feji, az állam eteti a gyerekeit, mert ugye erre van a családi pótlék...
A kérdező hozzászólása: Ezáltal a sok emberszabású nyúl mindenki terhére van, legyen akár fekete akár tajparaszt,
A kérdező hozzászólása: Vagyis ha pl.2013.januárban születne egy ilyen rendelet, azzal még azokat nem gátolnák vagy rövidítenék azt meg, akinek már úton van a gyerek, akinek meg még nem lenne , az ráérne vele egy évet...
A kérdező hozzászólása: Nem szándékoztam ide kilyukadni ezzel, semmiféle népírtásra nem gondoltam, de igen többnyire a szegény kontinenseken jelentkezik ez a probléma, ahol tényleg csak nyulak élnek
Óriási a szegénység, éhínség, amibõl következnek a háborúk, amibõl következik, hogy többezer menekült özönli el így is Európát, az esetek többségében meg is kapják a menekültsátust. Aztán szép lassan letelepednek, vegyes házasságot kötnek és állampolgárok lesznek. Ez nem egy új találmány, nekem egy volt szomszédom ment hozzá egy afrikai férfihoz feleségül, hogy ne zavarják haza.
A kérdező hozzászólása: Az alapkérdésemrõl szeretnék véleményeket hallani:)
ja és az még lemaradt, hogy megszületnek ugye ott a gyerekek, eszük ágában sincs ott élni, már egészen kis korban azon agyalnak, hogy tudnak lelépni a hazájukból. Érthetõ, én sem szeretnék 30 kilósan egy fa bódéban élni, hogy lõnek a fejem fölött, csak akkor nem kéne csodálkozni azon, hogy nem látnak szívesen más országban.
A kérdésedre a válasz pedig, hogy nem lehet ezt így megoldani, hogy 1-2 évig nincs gyerek, azoknak nincs támogatás. Akkor szerinted azokat a gyerekeket hagyják majd éhenhalni? Aki meg 1 évvel korábban született, õt nem? Ezt csak úgy lehetne, hogy maximalizálják a gyerekvállalást. Lehet több ezer olyan nõ van, akinek pont a törvény meghozásának ideje alatt lehetne utoljára gyereke, mert mondjuk kifutott már az idõbõl vagy más egészségügyi problémák miatt. Ez sehogy nem igazságos, de határt mindenképp húzni kéne. Valahol ezt megoldották kasztrálással, az sem egy utolsó.
Ahol túlnépesedés van, ott amúgy sem kapnak semmilyen támogatást (pl. Afrikai országok, Dél-Amerika), tehát nem lenne hatással egy ilyen "világegyezmény" a túlnépesedésre, sõt, azokban az országokban tenne kárt, ahol már amúgy is csökken a születésszám.
A kérdező hozzászólása: A végleges kasztrálás mennyivel barátságosabb:) Mint egy olyan rendelet, ami csak egy éve szól, utána megint szülhetnének, csak késõbb(több év múlva megint szükség lenne egy ilyen 'szünetre'
bocs, de aholsok gyerek születik, ott semmiféle támogatás sincs most sem. Sõt még tévé sincs, ahol elmondhatnák a hírekben. Sõt újság se. És olvasni sem tudnak. Monddmár el, hogy képzeled ezt afrikában?
A kérdező hozzászólása: Már megint ugy eltértetek a kérdéstõl, mindig ez van... kiírok vmit, aztán már egészmáshol vagyunk:)

Lehet ez idegrendszeri probléma, vagy csak egyszerűen ilyen a természete?

16 hónapos a kislányom. 4 hónapos korától kb. 1 éves koráig rémálom volt elaltatni, egyszer?en nem tudott lenyugodni, csak forgolódott és mocorgott össze-vissza, sokszor 1 órába is beletelt míg elaltattam. Ez mára elmúlt, de alvásból nappal gyakran ébred sírva, de kb. 5 perc alatt megnyugszik. Korábban is a sírósabb, hisztisebb babák közé tartozott, de könnyen meg lehetett nyugtatni. Hónapok óta fél egyes férfiaktól,pl. a dédnagyapjától. Ordít ha a közelében van. Mozgásfejl?désben gyorsan haladt, 10 hónaposan már egyedül járt. Értelmileg szerintem nincs lemaradva, most kezd formabedobózni. Beszélni ugyan, még csak pár szót beszél.

Legjobb válasz: Ez nem idegrendszeri probléma, csak álmodik. Bár itt olvastam, ha gyerekek csak 2 éves koruk körül álmodnak, de tapasztalatom alapján tudom megcáfolni. Az enyém nagyon nehezen született, én is-õ is "megszenvedtük." Születése után pár hónapig felsírt néha alvás közben, aztán visszaaludt. Gondolom szegénykém "újraélte" . Egyébként mostmár okos, ügyes 2 éves fiú, de a ffiaktól egy ideig õ is tartott. Fõleg a nagypapáktól. Ez el fog múlni, nyugi!

Ez nem idegrendszeri probléma, csak álmodik. Bár itt olvastam, ha gyerekek csak 2 éves koruk körül álmodnak, de tapasztalatom alapján tudom megcáfolni. Az enyém nagyon nehezen született, én is-õ is "megszenvedtük." Születése után pár hónapig felsírt néha alvás közben, aztán visszaaludt. Gondolom szegénykém "újraélte" . Egyébként mostmár okos, ügyes 2 éves fiú, de a ffiaktól egy ideig õ is tartott. Fõleg a nagypapáktól. Ez el fog múlni, nyugi!
Szerintem nincs semmi gond, csak egy kicsit érzékenyebb lehet az átlagnál. Az én lányom is ilyen, 2 évesen még sajnos mindig gond az alvás nála, sokszor felsír ok nélkül is. Van hogy altatáskor is sírdogál, vagy éppen hogy csak nyöszörög. Szerintem nálunk is álom okozza az alvás közbeni felsírást, a napközben történteket akkor dolgozza fel. Amióta beszél, úgy ébred hogy mond valamit, éppen valami olyat, ami elõtte nap történt meg vele, tehát azt álmodhatja. 1 éves kora körül volt hogy õ is félt az öreg bácsiktól, de ez már elmúlt, most már senkitõl nem fél.

Szerintetek lehet belőle problémám, ha csak az egyik mellből szopik a kisfiam?

A fiam 17 hónapos. Már csak lefekvés el?tt szopizik egy keveset, de egy hete már csak az egyikb?l (mindig csak a balból) és bealszik. Felébreszteni lehetetlenség! :-)

Legjobb válasz: Szerintem semmi probléma, úgy gondolom, lassan le fog választódni. Ha a másik melledben már elapadt a tej, akkor semmi teendõd nincs. Ha még van benne, akkor csak arra figyelj, hogy ne hagyd beduzzadni, megkeményedni (ilyenkor ugyanaz történhet, mint a szoptatás elején a túltermelésnél). Ha szükséges, idõnként fejhetsz belõle egy keveset, de már nem üresre, hogy kíméletesen apadjon el.

Szerintem semmi probléma, úgy gondolom, lassan le fog választódni. Ha a másik melledben már elapadt a tej, akkor semmi teendõd nincs. Ha még van benne, akkor csak arra figyelj, hogy ne hagyd beduzzadni, megkeményedni (ilyenkor ugyanaz történhet, mint a szoptatás elején a túltermelésnél). Ha szükséges, idõnként fejhetsz belõle egy keveset, de már nem üresre, hogy kíméletesen apadjon el.
mindig ugyanabból az egybõl biztosan nem jó. Máskor próbáld a jobbal kezdeni (váltva).
én mindig úgy szoptatok, hogy azt a mellemet adom neki elõször, ami elõtte a második volt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azt nem írtam, (mert elfelejtettem) hogy a másikban szerintem már tejci sincs, mert nem feszül, nem keményedik, nem csomós. Ha abból kezdem a szoptatást, akkor csak nyûglõdik és addig nyafog, amíg átteszem a másikra. Gondoltam én is, hogy lassan vége a szopis idõszaknak, azért eszik egyre kevesebbet. :-(
Semmi problémát nem okoz!Amit írtál az a alapján, valószínûleg abban már el is apadt! Amúgy van aki végig (akár 2 évig is) egy mellbõl szoptat!Úgyis mûködik!
Biztosan nem lehet baj. Az én csecsemõ gondozómnak volt olyan anyukája, aki mindvégig egy mellbõl szoptatta a gyermekét. (Csak az egyikben volt tej.)

Mekkora probléma lehet, ha csak az egyik mellemben van csomó? 19/L

Legjobb válasz: Akár nagy probléma is lehet. Szerintem tisztázd minél elõbb a csomót eredetét.

Akár nagy probléma is lehet. Szerintem tisztázd minél elõbb a csomót eredetét.
Azért a legrosszabbra ne gondolj, de tényleg jobb lenne orvoshoz menni, mert biztos és megnyugtató választ csak tõle kaphatsz!
Mindenképpen menj orvoshoz és ne várj sokáig. Az idõ sokat számít.Remélhetõleg nincs komoly gond, de ezt csak vizsgálattal tudják megmondani.
Nem függ össze a menszeszeddel?
Mióta van? csak most vetted észre? mmert akkor várd meg a menses utáni kb 10. napot és nézd meg, hogy akkor is van-e még.

Ez valami pszichológiai probléma lehet, vagy csak ilyen a természete? Hogy kell bánni az ilyen emberrel?

Van egy ismerõsöm, akit ritkán látok, így sok minden van,, amit nem tudhatok róla.Kedves, barátságos, jószívû embernek ismertem meg.Szerény, jó modorú.Azonban néha kissé furcsán viselkedik.Például elõfordult, hogy miközben nekem segített valamiben, teljes nyugalommal és átlagos dolgokról beszélgettünk, odajött hozzánk valaki egy egyszerû kérdéssel és erre õ úgy fel idegesedett, hogy el is hajított valamit mérgében.Aztán pár perc alatt lehiggadt és úgy tûnt, meg is bánta a kirohanását.

Legjobb válasz: Szerintem ez a valaki nem egy nyugodt, kedves ember, aki neha kicserelodik. Hanem egy ideges, turelmetlen, bizalmatlan ember, aki probal mindezen uralkodni, vàltoztatni. Csak nem tudni mennyire komoly ez a szandek. Lehet, hogy tenyleg zavarja, hogy o milyen es dolgozik azon, hogy megvaltozzon. De az is lehet, hogy csak mast akar mutatni magarol, mint amilyen o valojaban, de esze agaban sincs valtozni.

Szerintem ez a valaki nem egy nyugodt, kedves ember, aki neha kicserelodik. Hanem egy ideges, turelmetlen, bizalmatlan ember, aki probal mindezen uralkodni, vàltoztatni. Csak nem tudni mennyire komoly ez a szandek. Lehet, hogy tenyleg zavarja, hogy o milyen es dolgozik azon, hogy megvaltozzon. De az is lehet, hogy csak mast akar mutatni magarol, mint amilyen o valojaban, de esze agaban sincs valtozni.
Szerintem is egy olyan ember lehet, akiben az agresszió rejtõzik.
A kérdező hozzászólása: Húha, ez nem valami biztató :( Sajnos a családjában sok a veszekedés.Meg a káros szenvedély.Õ ezektõl elhatárolódik, nincs káros szenvedélye és a veszekedéseket szégyeli.Lehet, hogy onnan ragad rá a stressz, amit gondolom, õ próbál máshogy lerendezni magában. Meg elég önfejû, ami akar azt megcsinálja viták, veszélyek árán is, bár igyekszik udvarias keretek között, de engem akkor is kicsit zavar.Kíváncsi lennék, milyen lehet az ilyen ember azokkal, akikkel nap mint nap együtt van? Velem rendkívül ritkán találkozott a távolság miatt.

Az lenne a problémám hogy mostanában el kezdett fájni a térdem, nem folyamatosan csak ilyen villanásszerűen erős fájdalom érzet alakult ki amikor felálltam egyszer a szélről, illetve most hogy felálltam az ágyról. Milyen probléma lehet?

Az aktív, futós, mozgós sportot mostanában nem ?zök, csak statikusat, edz?teremben. Újra kellene járnom futni? Vagy valamilyen ken?ccsel érdemes lenne próbálkozni?

Legjobb válasz: Ha eszel glükozamint, az segít az izületeiden, Én Nutrilite-ot eszem, és azt tudom javasolni. Ettõl még valóban fontos a megfelelõ mozgás, és a kenõcsök is jók lehetnek, de azokhoz én nem értek.

Ha eszel glükozamint, az segít az izületeiden, Én Nutrilite-ot eszem, és azt tudom javasolni. Ettõl még valóban fontos a megfelelõ mozgás, és a kenõcsök is jók lehetnek, de azokhoz én nem értek.
Én azt gyanítom, hogy az edzõteremben 'sikerült' beszerezned egy 'kis' porc-kopást. Ez attól jön elõ, hogy: - vagy nem melegítettél be guggolás elõtt (rendesen), - vagy csúcs-kísérletre mentél és a térdednek sok volt. Ez akkor szokott elõfordulni, ha valaki még nem töltött el rendszeresen legalább 2-3 évet a konditeremben, és az izom-fejlõdése jelentõsen megelõzte az ízületek feljõdését. (Az ízületek sokkal lassabban fejlõdnek, mint az izmok) Próbáld végiggondolni, mi lehetett a kiváltó ok, és azt szûntesd meg! Ilyen esetben sajnos az is elõ szokott fordulni, hogy az embernek a kritikus gyakorlattal több hónapra le kell álnia (ha nem szûnik a fájdalom), és utána nagyon fokozatosan visszavenni a terhelést. Még TF-es lányt is láttam már jajgatni, mert túlerõltette a felkészítetlen izületeit! Privát e-mailben többet tudok segíteni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ(bár az utolsó, nagyokos komment felesleges volt) Minden válasz hasznos volt. -elkezdem a glükozamin szedést -fastum vagy valamilyen hasonló kenõcs futás elõtt -újra elkezdem a futást, folyamatosan persze -a porcleválás remélem nem következett be, nem végeztem nagy súllyal gugolásokat, de azért szüneteltetem az ilyesmit Így együtt csak segít. Az az érdekes hogy erõs belsõ késztetést érzek hogy fussak, bár rossz idõ van. Lehet futás, megterhelés hiány áll fennt a szervezetnél mint az egyik kedves kommentelõ is írta.
Használ fastum vagy ben-gay kenõcsöt ha fáj, vagy futás elötti izület bemelegitõ krémként. Ajánlatos futni származhat a fájdalom az idõszakos tehermentesités miatt , a térdnek furcsa hogy nincs terhelés alatt.
Én Juvita: Glükozamin-szulfát + Kondroitin-szulfát + MSM tablettát szedek, nekem bevált, ugyanaz a hatóanyag tartalma, mint a proenzinek, csak olcsóbb. És valószínûleg a térdízületeddel lesznek a problémák.
A legtutibb ha elmész a dokibácsihoz, õ megmondja PONTOSAN mi a gond. Tesz majd rá javaslatot mit kéne tenned
egem 2x mutottek, aktiv versenysport... keresztszalag szakadas plusz porclevalas...de a porc az ami szurni szokott...vagy eg ykis darab valt le...en arra tippelek ha valoban faj.... h aelotte sokat sportoltal, most h nem sprotlsz igy is elofordulhat! menj el dr -hoz most!!!
A kérdező hozzászólása: Sikerült megszüntetni a fájdalmat, amikor írtam, egy bizonyos behajlítási fok után is elkezdett fájni a térd... Elkezdtem kicsit futni, + kalcium tabletta, és már semmi baj nincsen.

1 éves babánál lehet csak rossz szokás, ha sokszor "nem"-t int a fejével, vagy neurológiai probléma?

Legjobb válasz: Unokaöcsim is ezt csinálja..az orvos erre nem mondott semmi rosszat,szóval nincs probléma:)

Unokaöcsim is ezt csinálja..az orvos erre nem mondott semmi rosszat, szóval nincs probléma:)
Ez teljesen normális :)
Enyém is csinálja, elõször én is kicsit megijedtem, de egy idõ után már mondta is hozzá, hogy nem, így megnyugodtam :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Nincs semmi gond, az én kisfiam 10 hós és ha meghallja azt, hogy nem elkezdi azt amit a Te babád. Közben meg vigyorog. Nagyon édes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!