Találatok a következő kifejezésre: Probléma az, a 13. napon nem (3 db)

Probléma az, ha a 13. napon nem mutat ki semmit az ovu tesztem?

Még nagyon az elején járok (2. "tudatos" próbálkozás) és a h?mér?+ovu tesztet próbálom kombinálni a siker érdekében. Egyel?re azt szeretném megállapítani, hogy mikor van peteérésem, illetve van-e egyáltalán?!

Legjobb válasz: Én Gabrielt használtam a 13. napon már halvány volt, a 14. még halvány, de halványabb az elõzõnél. 27-28 naposak a ciklusaim, tehát valószínûleg a kettõ között lehetett a csúcsom, délután 3 körül csináltam mindkettõt. Ha kicsit hosszabb a ciklusod, lehet, hogy csak holnap, vagy holnapután fog jelezni. Az is elõfordulhat, hogy épp nincs peteérésed, de normális menses esetén ennek kisebb a valószínûsége. Mi a 14. napon akcióztunk, valamikor akkor lehetett peteérésem, ha volt egyáltalán. A halványság persze engem is elbizonytalanított, de nem gondolnám, hogy valami nincs rendben nálam. Nekünk ez volt a 3. bébiprojektes hónap, remélem sikerül nektek is, nekünk is:)

Én Gabrielt használtam a 13. napon már halvány volt, a 14. még halvány, de halványabb az elõzõnél. 27-28 naposak a ciklusaim, tehát valószínûleg a kettõ között lehetett a csúcsom, délután 3 körül csináltam mindkettõt. Ha kicsit hosszabb a ciklusod, lehet, hogy csak holnap, vagy holnapután fog jelezni. Az is elõfordulhat, hogy épp nincs peteérésed, de normális menses esetén ennek kisebb a valószínûsége. Mi a 14. napon akcióztunk, valamikor akkor lehetett peteérésem, ha volt egyáltalán. A halványság persze engem is elbizonytalanított, de nem gondolnám, hogy valami nincs rendben nálam. Nekünk ez volt a 3. bébiprojektes hónap, remélem sikerül nektek is, nekünk is:)
A kérdező hozzászólása: Én is Gabrielt használtam, viszont a hõmérõzés is alátámasztotta, hogy valószínû nincs peteérés. Ma is próbálom, talán lesz valami változás (: Bízom benne, hogy csak arról van szó, hogy nálam késõbb van peteérés.
szerintem is hõmérõzz! Ja és nem szoktad érezni a pé-det? Mert nekem bal petefészkem szurkál olyankor, tehát én szerencsésnek mondhatom magamat, hogy érzem.
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban éreztem a pé-t és a hõmérõzés is olyan volt mint a "nagykönyvben". Ezekhez igazítottam az együttléteket, de sajna nem sikerült. Ezért vettem ovu tesztet, de ebben a hónapban se hõemelkedés, se + ovu teszt ): Már kételkedem a teszt biztonságán is... Lehet dokohoz kellene menni, õ talán biztosabbat tudna mondani?!

A kisfiam 13-án volt 2 hónapos, szopizik. A problémám az lenne, hogy 4. én megjött a havim ami tartott 11-ig. Utána 3 napig nem volt semmi majd utána megint megjött ami 1 napig tartott. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hasonlo volt az elsõ mensim,miután elmult pár napra rá megint megjött. Nekem azt mondta a doki hogy természetes, de konkrét magyarázat nem volt.

Szia! Nekem is hasonlo volt az elsõ mensim, miután elmult pár napra rá megint megjött. Nekem azt mondta a doki hogy természetes, de konkrét magyarázat nem volt.

Mi lehet a baj? Van egy 2 éves Asus laptopom, eddig felváltva, probléma nélkül ment akksirol, és hálózatról. Most 2 napja Nem akar az akksi 13%-nál tovább töltődni!

Ismerem a teóriákat a laptop-akksi használatról (vele v. nélküle). Csak az a fura hogy 13%-nál megáll a töltés! Ugye 2 nap alatt nem romolhat el az akksi?!!?

Legjobb válasz: 2éves és 2 év alatt elromolhat

2éves és 2 év alatt elromolhat
A kérdező hozzászólása: DE 2 nap alatt?????
még 1 perc alatt is elromolhat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!