Találatok a következő kifejezésre: Probléma az, a 13. napon (4 db)

Probléma az, ha a 13. napon nem mutat ki semmit az ovu tesztem?

Még nagyon az elején járok (2. "tudatos" próbálkozás) és a h?mér?+ovu tesztet próbálom kombinálni a siker érdekében. Egyel?re azt szeretném megállapítani, hogy mikor van peteérésem, illetve van-e egyáltalán?!

Legjobb válasz: Én Gabrielt használtam a 13. napon már halvány volt, a 14. még halvány, de halványabb az elõzõnél. 27-28 naposak a ciklusaim, tehát valószínûleg a kettõ között lehetett a csúcsom, délután 3 körül csináltam mindkettõt. Ha kicsit hosszabb a ciklusod, lehet, hogy csak holnap, vagy holnapután fog jelezni. Az is elõfordulhat, hogy épp nincs peteérésed, de normális menses esetén ennek kisebb a valószínûsége. Mi a 14. napon akcióztunk, valamikor akkor lehetett peteérésem, ha volt egyáltalán. A halványság persze engem is elbizonytalanított, de nem gondolnám, hogy valami nincs rendben nálam. Nekünk ez volt a 3. bébiprojektes hónap, remélem sikerül nektek is, nekünk is:)

Én Gabrielt használtam a 13. napon már halvány volt, a 14. még halvány, de halványabb az elõzõnél. 27-28 naposak a ciklusaim, tehát valószínûleg a kettõ között lehetett a csúcsom, délután 3 körül csináltam mindkettõt. Ha kicsit hosszabb a ciklusod, lehet, hogy csak holnap, vagy holnapután fog jelezni. Az is elõfordulhat, hogy épp nincs peteérésed, de normális menses esetén ennek kisebb a valószínûsége. Mi a 14. napon akcióztunk, valamikor akkor lehetett peteérésem, ha volt egyáltalán. A halványság persze engem is elbizonytalanított, de nem gondolnám, hogy valami nincs rendben nálam. Nekünk ez volt a 3. bébiprojektes hónap, remélem sikerül nektek is, nekünk is:)
A kérdező hozzászólása: Én is Gabrielt használtam, viszont a hõmérõzés is alátámasztotta, hogy valószínû nincs peteérés. Ma is próbálom, talán lesz valami változás (: Bízom benne, hogy csak arról van szó, hogy nálam késõbb van peteérés.
szerintem is hõmérõzz! Ja és nem szoktad érezni a pé-det? Mert nekem bal petefészkem szurkál olyankor, tehát én szerencsésnek mondhatom magamat, hogy érzem.
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban éreztem a pé-t és a hõmérõzés is olyan volt mint a "nagykönyvben". Ezekhez igazítottam az együttléteket, de sajna nem sikerült. Ezért vettem ovu tesztet, de ebben a hónapban se hõemelkedés, se + ovu teszt ): Már kételkedem a teszt biztonságán is... Lehet dokohoz kellene menni, õ talán biztosabbat tudna mondani?!

A kisfiam 13-án volt 2 hónapos, szopizik. A problémám az lenne, hogy 4. én megjött a havim ami tartott 11-ig. Utána 3 napig nem volt semmi majd utána megint megjött ami 1 napig tartott. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hasonlo volt az elsõ mensim,miután elmult pár napra rá megint megjött. Nekem azt mondta a doki hogy természetes, de konkrét magyarázat nem volt.

Szia! Nekem is hasonlo volt az elsõ mensim, miután elmult pár napra rá megint megjött. Nekem azt mondta a doki hogy természetes, de konkrét magyarázat nem volt.

Mi lehet a baj? Van egy 2 éves Asus laptopom, eddig felváltva, probléma nélkül ment akksirol, és hálózatról. Most 2 napja Nem akar az akksi 13%-nál tovább töltődni!

Ismerem a teóriákat a laptop-akksi használatról (vele v. nélküle). Csak az a fura hogy 13%-nál megáll a töltés! Ugye 2 nap alatt nem romolhat el az akksi?!!?

Legjobb válasz: 2éves és 2 év alatt elromolhat

2éves és 2 év alatt elromolhat
A kérdező hozzászólása: DE 2 nap alatt?????
még 1 perc alatt is elromolhat


Én 13 hetes vagyok, és az a problémám, hogy 3 napja minden este, illetve már reggel is be van dagadva a lábfejem (nam is kicsit) a bokám alig látszik. Mit csináljak? Szóljak a dokimnak?

Legjobb válasz: Mindenképpen szólj a dokinak vagy védõnõnek. Én 18 hetes vagyok és 2 napja kezdtem el dagadni, arra gondoltam csak a meleg, a végén tényleg nem volt semi baj de a védõnõ mondta jó hogy elmentem, mert akár terhességi toxikózis is lehet. És az nagyon veszélyes. Ugyan ilyenkor egyszerre 3 tünetnek kell lennie, de meg kell nézetni. Ha dagadás, magas vérnyomás és fehérje van a vizeletben akkor az gyanús. Nézesd meg!!! Ha van otthon vérnyomás mérõd mérd meg, én is mérem mindig. De 99% hogy téged is a korán jött jó idõ visel meg.

Mindenképpen szólj a dokinak vagy védõnõnek. Én 18 hetes vagyok és 2 napja kezdtem el dagadni, arra gondoltam csak a meleg, a végén tényleg nem volt semi baj de a védõnõ mondta jó hogy elmentem, mert akár terhességi toxikózis is lehet. És az nagyon veszélyes. Ugyan ilyenkor egyszerre 3 tünetnek kell lennie, de meg kell nézetni. Ha dagadás, magas vérnyomás és fehérje van a vizeletben akkor az gyanús. Nézesd meg!!! Ha van otthon vérnyomás mérõd mérd meg, én is mérem mindig. De 99% hogy téged is a korán jött jó idõ visel meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Kicsit megilyedtem mert azt olvastam, hogy ilyen korán még nincs dagadás.
Szia! Sajnos nem számít, hogy hány hetes vagy. Én is úgy tudtam, hogy csak az utolsó trimeszterben van ilyen, aztán 21 hetesen nekem is elkezdett. Elõször csak a bokám, most már az egész lábfejem, és fáj is, ha ráállok. Mindenképp lássa a doki, mert lehet mástól is, nem csak szimplán a melegtõl. Ülõ munkát végzel? Ha igen, akkor valószínûleg attól.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Igen, ülõ munkát végzek, de éjszakáról reggelre isúgy kelet, hogy már be van dagadva. Vassan a lábujjaim is úgy néznek ki mintha elefánttapi lenne. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!