Találatok a következő kifejezésre: Probléma az, a (4407 db)

Váltsál internetes böngészõt! (Nekem 12 internetes böngészõm van, abból 4-et használok)

A legtöbben miért csak mínuszoznak ahelyett, hogy kifejtenék, hogy mi nem tetszett nekik / mi a probléma azzal a válasszal?

Legjobb válasz: # 1 Mi van akkor, ha épp te szarsz rá a táblára csak épp nem tudod?

# 1 Mi van akkor, ha épp te szarsz rá a táblára csak épp nem tudod?
Haggard, szerintem a GyK-elemzõ kérdéseidnek nincs sok értelme... Úgysem hallják meg azok, akik miatt ez a helyzet, vagyis akiknek kellene. A többiek meg elég értelmesek ahhoz, hogy maguktól is tudják, mi a teendõ: Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, attól tartsatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos, azt tanítsátok. Aki tud, de nem tudja hogy tud, az bölcs, azt hallgassátok. De aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Tudod, ha látok egy embert és egy galambot sakkozni, és a galamb leveri a bábukat, rá[email protected] a táblára, majd ugrál örömében, hogy nyert, akkor nem állok le magyarázni neki. Nyomok egy piros kezet, és megyek tovább.
Én mindig vagy leírom, vagy valaki már leírta helyettem. Vagy csak szimplán hülyeség, ami drasztikusan megnövelné az egy fõre jutó facepalmok számát hazánkban.
Mivel a válaszokat a kérdésre kell adni, nem az elõzõ választ kell elemezni. Viszont ha a kérdezõ látja, hogy egy választ lehúztak a piros kezek, abból már rájöhet hogy probléma van vele (Vagy nem, de ez más téma)

Ha a fejbőrömmel/hajammal van probléma, azzal a bőrgyógyászatra kell menni?

Legjobb válasz: Igen, a bõrgyógyászaton foglalkoznak vele.

Igen, a bõrgyógyászaton foglalkoznak vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A Videókártyámmal van probléma. Az a baj hogy újraraktam a Windowst és az Eszközkezelőben a Szabványos VGA Grafikus Adapter mellett van egy sárga háromszög benne felkiáltójel. Még azt is észrevettem hogy nem birok játékot megnyitni. Mit tegyek?

Egyébként az ATI Radeon Garphics-al lehet gond de ezt nem merem biztosra venni. Laptop fajtája: ASUS K53TA Operációs rendszer: Windows 7 Professional Videókártya vezérlő típusa:atiumdag 6.1.7600.16385 / Win7 64 Direct X verzió: 11.0 / SM5.0 Remélem ezzel valamit segítettem a válaszírásban előre is köszönöm!

Legjobb válasz: http://www2.ati.com/drivers/13-4_vista_win7_win8_64_dd_ccc_w..

A kérdező hozzászólása: Igen telepítettem de amiután újraindítom a gépet azt írja ki hogy : AMD grafikus illesztõprogram nincs telepítve vagy nem mûködik megfelelõen. Kérem telepítsen mûködõ programot az illesztõprogramhoz.
A kérdező hozzászólása: már megcsináltam :D

Robogó probléma Az a gond hogy tegnap csepet megcsusztam vele es elestem . Azóta nemakar beindulni. Asziszem 50ccm. Ha beakarom inditani akkor a motort csak hajtsa es nem kapja fel a gazt tehat nemindul be. Ha vann valami otletetek? Mi lehet a hiba?

Szlovak vagyok a rosz kiejtese ledszi ne b*szatok le. Kosz

Legjobb válasz: Robogó típusa? Eltört valami? (nem esett le pl gyertyapipa, nem folyt-e ki a benzin, stb)

Robogó típusa? Eltört valami? (nem esett le pl gyertyapipa, nem folyt-e ki a benzin, stb)
A kérdező hozzászólása: JMSTAR Koreai csak igy anynak munkaba eleg. nemtudom aza gyertapipa hogy nez ki? a Benzin nem folyt ki.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom delutan megnezuk . magam nemmerem szetszedni
A kérdező hozzászólása: Meg mi hiba lehet?
Elbírja a géped? Meg van hozzá a rendszer-követelmény?
A kérdező hozzászólása: szerintem neminstalálnák olyan játékot amitol kifosna a gépem
A kérdező hozzászólása: igen elbírja

Utorrent probléma! Az a baj hogy elkezdek valamit letölteni és és egy idő után kiírja hogy a meghajtó nem találja a kért szektort ezután leáll a letöltés . Nincs valami program ami magától elindítja (folytatja) a letöltést?

tudom hogy új merevlemez kéne de amíg m?ködik nem kapok másikat és fontos lenne mert a 28gigás no install wowot töltöm csak idegesít? hogy folyton leáll

Legjobb válasz: kihagytam hogy mindíg rá kell mennem a folytatásra újra és újra

A kérdező hozzászólása: kihagytam hogy mindíg rá kell mennem a folytatásra újra és újra
Nézd meg HDD sentinellel majd a winyódat, hogy milyen "állaopotot" ír rá-
A kérdező hozzászólása: úgy néz ki bevált az egész kb 2 mp volt xD
A kérdező hozzászólása: és kb mennyi ideig tart?
ez a windows saját lemez/partíciós tábla javítója.. Hogy mennyi ideig tart, az a lemez méretétõl és állapotától függ, de nem fogsz belehalni, nem tart túl sokáig.
A kérdező hozzászólása: adatvesztést okoz?
Kapcsolj ki minden letöltést/progrtamot, amit csak tudsz, majd 1. start menü 2. futtatásba begépel: cmd 3. enter 4. virtuális "dos" ablakba beírod: chkdsk (partíció betûjele; pl. C: D: E: F: stb) /f 5. enter és vársz, míg végigmegy. Tehát, kb. így kell kinéznie - chkdsk c: /f - (kötõjelek nélklül, csak elválasztottam. a "C:" jelen esetben a C partíciót jelöli. Ha te mondjuk a "D"-re (vagy akármelyik másikra) töltetsz az utorrent-el, . abban az esetben annak a meghajtónak a betûjelét írd oda. Nekem egyik meghajtóm exFAT és rendszeresen az általad leírt problémát okozza tök random módon (pl. tegnap este) Ezzel jó eséllyel ki tudod javítani. Vagy nem
A kérdező hozzászólása: teljesítmény kiváló kondício 0%
bad sector vagy valami egyéb infó?
A kérdező hozzászólása: hát lusta vagyok tesztet futtatni hdd regeneratorral de szerintem van
Sentinelre írtam, az is kijelzi egy részét, ha van, legalább infó szintjén

Miért probléma az, hogy meleg fiatalként valamelyest a Jobbikkal szimpatizálok?

Elítélem azt, hogy büntetnék a homoszexualitást, mert szerintem ez a modern Európában egyáltalán nem állja meg a helyét. Mégis a Jobbikot támogatom, mert elegem van a cigányokból, és reménykedek, hogy megoldják (ha brutálisan is) a cigánykérdést. Bár nem tudom, hogy csak beszélnek-e róla, vagy tényleg meg is csinálnák.

Legjobb válasz: "Miért probléma az,..." elõször azt kéne megtudnunk, hogy ez kinek probléma. arról elfelejtettél írni

"Miért probléma az, ..." elõször azt kéne megtudnunk, hogy ez kinek probléma. arról elfelejtettél írni
Nem probléma. Én is Jobbikos vagyok , ugyan meleg nem , de a szobatársam az. Soha semmi problémám nem volt vele. Õ is mondta , hogy az egyik club ahova jár bulizni ott is megjelentek a cigányok és nem lehet miattuk rendesen szórakozni.
Semmi. De azért szólok, hogy a Jobbik nem igazán szimpatizál veled. :D
Semmi gond nincs ezzel ha minden vágyad az hogy kasztráljanak.
Gyakorlatilag magad ellen szavazol. A jobikk meleg ellenes. Mintha egy liberális kapitalista a munkáspártra szavazna.
A probléma itt nem azzal van hogy homi vagy, hanem a gondolkodásmódod. Modern európa? Svédországra gondolsz, ahol külön mosdó van az oviban a lányoknak, a fiúknak, és akik még nem döntötték el melyikek? Ez szerinted egészséges? Ez a modern európa. Semmi baj nincs a melegekkel, amíg megtartják maguknak hogy õk melegek. Nem akarom hogy a kisfiam azt lássa az utcán hogy két férfi csókolózik... Szerintem ezzel mindenki így van.
akik mindenkit elítélnek, annak az is probléma, hogy te egyáltalán létezel. és az is, hogy én is. akkor mindenki el van ítélve, saját magukat is elítélik, akkor nem értem hogy jön az ide hogy meleg vagy, és fiatal, és jobbikos.
Nyerjen a Jobbik és akkor ilyenek mind te kedve kérdezõ a sitten lesznek. (én a sintérhez vinném õket vagy a szõlõbe kapálni)
Hát elõzõ egyrészt vannak olyan melegek akik kijárnak parádézni és hányni tudnék tõlük és vannak olyanok akik próbálnak úgy élni sõt úgy élnek, mint a normális emberek és ezáltal észre sem veszed a viselkedésén hogy meleg. Cigányok közt is van normális és köcsög is. A jobbik pedig nem írtana senkit egyszerûen észreveszi a mai kor jelentõs problémáit és ki is mondja azt.
ha majd jól kiherélnek meg börtönbe dugnak, nem fogsz a Jobbikkal szimpatizálni
Semmi.Mondjuk kicsit öngyilkosság szaga van.
Kedves kérdezõ..láthatod a jobbik programrészleteinek következményeit, amit a fidesz is átvett tõlük... és nem azért tette ezt, mert olyan jó a jobbik programja, hanem, mert szavazókat szeretett volna elszedni a jobbiktól..ez bevált módszer...ezek után, nem javaslom, hogy ezt ki akard próbálni "nagyban is"... mert ebbõl is jól látszik, hogy egy tákolmány a programjuk, amit demokratikusnak semmiképp nem neveznék...és komolyan nem hat meg ezek után, ha egy jobbikfanatic azt állítja, hogy a jobbik ezeket a programpontokat nem így csinálta volna, meg nem így...a lényeg, hogy megcsinálta volna és ugyanez lenne a "csodás" következménye.
A kérdező hozzászólása: V a jobbik is csak "beszéd" párt, és nem csinálnának semmit?
Miért baj? Semmiért! Azzal szimpatizálsz akivel akarsz. A sok liberális barom akit nem zavarnak a melegek sõt még tüntetnek értük abba már bele tudnak kötni ha jobbikos vagy. [email protected] le mindenki véleményét politikai és nemi hovatartozási dolgokban ha valakinek azzal van oroblémája h meleg vagy vagy hogy jobbikos az az õ problémája! Ha te így érzed jól magad akkor a többi ne érdekeljen. Az meg hogy egy ilyen oldalon kérded ezt meg elég nagy hülyeség -már bocsi- mert itt mindenki mást mond és összezavarnak kritizálnak. Na szia!
Ilyen egyszerû lenne! Ha mindenki ezt mondaná, és nem élne vissza vele: SZERETLEK TITEKET ! :D Mivel erre senki nem képes és állandóan az ellentétet nézi ezért.. ha már pártot kell választani, akkor a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. kész :D
Végre hallhattam egy értelmes romát. Õ roma. De sajnos a romák kevesen vannak, inkább csak kötekedõs bunkó cigányokat látni...:/
Én meleg vagyok és mindig kiakadok azon, hogy ha olyanok szidják a melegeket, akik max. a szenzációt közvetítõ médiára hivatkoznak. Érdekes, hogy ha a felvonulásról tudósítanak, akkor vannak olyan képek, amiket már 5 éve mindig bevágnak, azaz nem éppen korrekt a tájékoztatás. Ha valaki valamit tudni szeretne a melegekrõl, akkor vegye a fáradtságot és kérdezzen meg melegeket és ne a médiából tájékozódjon! Attól meg pláne kiakadok, amikor az álszent szülök a gyereküket féltik a melegektõl, mert jaj két srác csókolózik és hûha mi lesz a gyerekkel, igaz, amikor otthon a gyerek elõtt veri az asszonyt azzal nincs gond.... A Jobbikról csak annyit, hogy amíg tele van volt MSZMP vezetõkkel, zsidókkal és olyan képviselõkkel, akik fiatal meleg srácokat dugnak miközben otthon van az asszony meg a gyerekek, akkor azt a pártot nem lehet hitelesnek tekinteni... Mondjuk én eleve nem szimpatizálok a jobb oldallal...
egyáltalán nem probléma, kinek az?
és ne halgass a sok áljobbikos kommentre itt, egy jobbikos nem fog elitélni téged azért, mert meleg vagy. Az emberi érték számít, nem a szexuálitásod.
Egy csomó jobbikos leírta, hogy nem probléma. Persze, hogy nem probléma egy plusz szavazó. Addig sem probléma, amíg a nyilvánosság elõtt saját magadat igen csak korlátozva vállalhatod fel. Én simán el tudom képzelni, hogy nem csak a melegfelvonulást, hanem a klubokat is betiltanák, netán még a "speciális" fórumokat is. Alaposan korlátoznák a jogaidat, de ha neked ez kell, nem pedig az, hogy egyenlõ bánásmódban és megítélésben részesülj, akkor az a te dolgod. Beugrott nekem az is, hogy idõrõl idõre szoktak kérdések felvetõdni, hogy zsidóként, melegként, cigányként miért baj, hogy Jobbik-szimpatizáns vagyok, beléphetek-e a gárdába, stb. Szerintem simán lehet, hogy ezek mind kamuk.
Jaja utolsó. Egyszerûen minden kamu. Semmi sem igaz. Csak a fidesz és az mszp mond igazat és azok szimpatizánsai.
Felesleges itt egymásnak esni. Te is magyar vagy õ is magyar, ebbõl kéne végre kiindulni.
"Kedves utolsó! A kérdezõnek nem a bûnözésbõl, a becstelenségbõl, az élõskõsdibõl van elege, hanem a cigányokból. Így belõled is." Látod milyen primitív vagy. Te is csak ellentéteket, vitát akarsz szítani. Tudom hogy velük van gondja. Én csak leírtam a véleményem. Elvégre azért van ez az oldal. Inkább azon gondolkodnék el a helyedben. Hogy cigány létemre elismerem, hogy gondok vannak a fajtámmal. Te viszont nem vagy képes felfogni, hogy a te fajtád nem képes kikecmeregni a gondból. Még ha van rá alternatíva akkor se.
Kedves utolsó! A kérdezõnek nem a bûnözésbõl, a becstelenségbõl, az élõskõsdibõl van elege, hanem a cigányokból. Így belõled is.
A kérdező hozzászólása: Hát azoknak ez probléma lenne nem akik elítélnek mindenkit
A jobbik és a fidesz se támogatja a melegeket, talán ha hatalomra kerülnének megszûnne a budapesti melegfelvonulás, de nem lennének üldözöttek.
A fõ pech az, hogy amit holnapután a Jobbik a cigányokkal mûvelne, azt következõ nap a homokosokkal is megtenné. (Függetlenül attól, hogy én támogatom-e, ez *neked* jelenthet némi problémát.) Ha a fogkrém egyszer kibújik a tubusból, nagyon nehéz visszanyomni.
Ez nem igaz, egyszerûen ostobák és/vagy szemetek vagytok, mindenki pontosan tudja, hogy a Jobbik max a meleg felvonulást tiltaná be, de amúgy mindenkit szabad embernek tart és azt csinál amit akar, amíg az a többséget nem sérti, cseszteti, stb. Nem lenne, nem is akarna itt semmiféle új holokausztot csinálni!Ne keverd õket a nácikkal, azt csak a sötétek teszik! Annyi lenne, hogy a cigányoknak nem osztogatnák két kézzel a segíjt, azok bepöccennének, többet akarnának lopni rabolni "hiánypótlás" miatt, de jó pofán lennének vágva kõkeményen, a csendõrség és a nyilván jócskán kibõvített jogokkal rendelkezõ (tehát pofánvág gumibottal ha rendetlen vagy, nem felveszi a jegyzõkönyvet) rendõrség által. Nem az lenne mint ma, hogy évekig fosztogat mikor végre valahogy veszi a fáradtságot a rendõrség és lekapcsolja, utána kap 3 hónap felfüggesztettet, amiért rá tudnak bizonyítani 1 rablást, bár úgy is mindenki tuja jól, hogy évek óta ebbõl élt, csak nem bukott le. Aztán visszamegy az utcára, pár év múlva megint elkapják, roszabb esetben addigra már lejárt a felfüggesztett úgyhogy kap megint 3 hónapot, utána megint megy vissza utcára stb stb. Nem, végre börtönben rohadnának a bûnözõk, kenyéren és vízen, jó hûvös cellákban, minek eltartani a sok bûnözõt, a társadalmon élõsködõt?
Kinek probléma? Engem nem érdekel, de azt nem értem, hogy egy meleg miért szavazna a Jobbikra, ha a Jobbik nyíltan melegellenes. Kétlem, hogy egyben maradnál pl., ha elmennél egy Jobbikos demonstrációra és a csürhe közé keverednél. Tehát igazából pont a jobbikosoknak szúrnád a szemét, ergo nekik lennél probléma. Ill. azt is jó lenne felfogni, hogy a cigány probléma Magyarország legkisebb gondja. Súlyosabb problémák megoldása esetén pl. csökkenne a cigány probléma mérete is, ez fordítva nem igaz (sõt amíg a fõ okozatot nem szüntetjük meg addig maximum ideiglenes megoldásokkal lehetne csak orvosolni a cigány helyzetet). Ahogy írták magad ellen szavaznál, ugye lássuk be ennek sok értelme nincs.
Vedd már észre mi van: Csomó Jobbikos leírta ide, hogy nem lennél probléma Csomó Jobbik ellenes meg itt ugat, hogy de probléma lennél a Jobbiknak Ugyan ez megy mindenhol, az ellenségeik akarják megmondani, hogy mi a Jobbik véleménye. Eddig az ide író Jobbikosok 90%-a azt írta, hogy nekik nem lennél probléma, akkor nehogy már valami antijobbik sötétke mondja meg, hogy de mégis probléma lennél nekik, röhej. Hagy döntsék már el a Jobbikosok mi a saját véleményük :D
"Ill. azt is jó lenne felfogni, hogy a cigány probléma Magyarország legkisebb gondja" Mondja ezt egy elitnegyedben élõ megmondóember. A cigányprobléma , cigánybûnözés az ország 3 nagy problémája közé tartozik.
Nekem aztán nem probléma, de ahogy láthatod a 10-es válaszolón, sokuknak a létezésed már vérig sérti a dacos önérzetüket, amiben a sokévszázados fehér vallásos patriarchizmusnak KELL tovább léteznie azért, mert eddig is ez volt. Magyarország évtizedekre van a racionális vitától társadalmi érettséget tekintve, most még mindenki az "utáljunk mindenkit aki nem mi vagyunk, mert aki nem mi, az rossz" lovat üli. Logikátlan, rövidlátó és nevetséges, de ettõl még tény. Még szerencse, hogy ott buknak el, hogy a 10-15%-nyi szavazattal és nyilatkozgatásuk csendes hallgatásával annyi gõzt kiereszthet a szavazók többi része, hogy sosem fognak ezen a szinten túllépni, ahogy semmilyen más országban sem tették a radikálisok. A kenyér és cirkusz mondás második részét kétségtelenül szállítják Vonáék, csak olyan buták, hogy ingyen csinálják.
Hagyjuk már ezt a jobbikos sablon dumát, hogy elitnegyedben élek (valójában a Dubai-ban vagyok és a luxus jachtomról írok).
Hidd el, hogy a Jobbikosok több mint a felének még semmilyen dolga nem volt a cigányokkal és a nagy részük nem lakik cigány telepek közelében sem.
"Hidd el, hogy a Jobbikosok több mint a felének még semmilyen dolga nem volt a cigányokkal és a nagy részük nem lakik cigány telepek közelében sem." Némelyiknek lehet nem volt. Nekem például volt sok rossz tapasztalatom. És látom mit mûvelnek a cigányok. Káros ember a többségük , tönkreteszik a társadalmat.Bomlástermékek
Nos. Hát. Én cigány vagyok. Ezt több jobbikos kérdéshez is leírtam. Már nem egyszer. És szintén jobbikos szimpatizáns, szavazó is. És megértem a kérdezõt a cigányokkal kapcsolatban. Mert az olyan roha.dékok miatt, mint amit a 13-as is leír. Az olyanok miatt vannak azok a cigányok is lenézve. Lehordva. Azok akik dolgoznak és próbálnak tisztességesen megélni. Mint én, és közülünk sajnos kevesek. Visszatérve a kérdésre. A jobbiknak csak annyi gondja van a melegekkel. Hogy nem szaporodnak. A magyarság lassan kihal. És ez bizony szemel látható borsod, nógrád heves megye egyes részeiben is. Ezt õk többször ki is jelentették, hogy nekik a homoszexuális propagandákkal van gondjuk. Én azt egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy fogják. Nyilvántartásba veszik az összes meleget, cigányt stb-t. És börtönbe zárják, dunába lövik õket. Ezt csak a baloldal sugalja. Ez az egész hülyeség. Meg hogy rasszisták és nácik. Egyszerûen nincsenek tisztában a fogalmakkal... Nincs itt semmiféle rasszizmus, egyszerûen a gondokat kellene megoldani. A meleg kérdésben is azt látom én is. Hogy a médiából az ömlik, hogy aki nem bu.zi vagy les.zbikus. Az már nem is normális. Na a jobbiknak csak ezzel van gondja. Szerintem azok a melegek, akiknek megmaradt a férfias viselkedése, nem híreszteli magáról, hogy az ami. És a négy fal között teszi azt amit. Azokról a kutya meg nem mondja hogy meleg. Itt a felvonulókkal van a gond, és a hom.okos propagandával... Egy cigány jobbik szavazó.
Hihi, az utcán smároló homikat ne büntessék, mi? De a "cigánykérdést" akár brutálisan is oldják meg, ugye? Jó hogy nem Hitlert élteted buuzi létedre.

Az miért nem probléma, ha a férj megcsalja a feleségét? Fordítva miért gáz akkor?

A férfiakkal ilyen téren mindenki engedékenyebb, mintha meghalnának szex nélkül. Meg a másik, hogy SZINTE az összes párkapcsolat lesüllyedt a szexualitás szintjére, lassan már az irányít mindent, érzelmek meg sehol. Ha nincs szex, akkor nincs semmi, összeomlik az egész házasság. Az ember kezd olyan lenni, mint az állatok. Ha nincs szex, akkor rohan máshoz. Az tök mindegy, hogy a feleség esetleg azért nem szexel, mert beteg, vagy mert inkább lelki támogatásra lenne szüksége.

Legjobb válasz: Má mé ne lenne probléma? Eléggé nagy probléma!

Má mé ne lenne probléma? Eléggé nagy probléma!
Ennyire csõlátású, felesleges és átgondolatlan kérdést is rég láttam.
13-as, kérdezõ még azt sem tudná megmondani, hogy melyik út megyen itt Budára!
Mindenki engedékenyebb? ha ha... Max az aki balek, semmire nem tartja magát, nincs büszkesége, nõi önbecsülése....az engedékeny... Én minden olyan pasit otthagytam aki megcsalt, vagy meg akarta tenni. A võlegényemet is! És a férjemet is otthagynám ha megtenné, ahogy õ is engem....õ se tûrné el a hûtlenséget, mert túl érzelmes fajta ahhoz, és túl nagyot csalódna bennem ha megcsalnám. Nekünk alapból eléggé aktív a szexuális életünk, de ha valamelyikünk beteg, fáj valami, nyûgje van, vagy akármi...akkor nem cseszegetjük a másikat, hogy ha nem szexelsz velem akkor majd mással fogok.... A szex fontos, igen, de azok akik szerelembõl, mármint igazi szerelembõl házasodtak, nem ennyi egy kapcsolat...
7. Attól, hogy te nem érzed magad r..bancnak, még az vagy. Ha boldogtalan vagy a kapcsolatodban, hagyd ott, és keress mást...de persze ahhoz gerinc is kéne, hogy megmondd a pasidnak hogy vége... Vagy félsz hogy nem kellesz majd se másnak, se a szeretõdnek? Neki csak addig vagy izgi amíg tudja, hogy nem kell éjjel nappal veled lenni....
"Én minden olyan pasit otthagytam aki megcsalt, vagy meg akarta tenni." Lebénulva, ágyban fekve hogyan hagyott ott? Az eredeti kérdés nem egy influenzáról szólt. Nem is a szülés utáni 6 hétrõl. Egy talán életre szóló bénulásról.
Óvatosan jegyezném meg, hogy a csalfasághoz szükségeltetik egy ellentétes nemû ivarérett egyed is. Most akkor ki is az utolsó ösztönlény?
SZERINTETEK KIK ZÜLLESZTIK LE EZT AZ OLDALT? VAJON MIÉRT TESZIK???
Ostoba, rasszista, homofób, álszent, gyülölködõ emberek züllesztik le az oldalt.Nézz meg egy-egy kényesebb társadalmi kérdést és a fröcsögést ami ott megy!
17 milyen eredeti kérdés? Én erre a kérdésre válaszoltam. Azt írtam, hogy én nem vagyok engedékeny senki olyannal akirõl megtudom hogy megcsalt.
10-es, nálad a pont! Képzeld ha egy férfi írja ide, hogy van egy szeretõm az asszony mellett, már az inkviziciót követelnék az angolkisasszonyok!!! Hogy lejáratják magukat a szánalmas vergõdésükkel!! Lásd elõttem:-)))
7: Ja, csak ez tökéletesen off!
Egy párkapcsolathoz hozzá tartozik a szex is. Nekem nõként is szükségem van rá. Nyilván vannak olyan idõszakok, amikor nem lehet, pl. betegség, terhességi komplikációk. Nálunk is voltak ilyenek, túléltük, mert tudtuk, hogy csak idõszakos, tudtuk, mi az oka és hogy el fog múlni. De ahol problémák vannak és ezért nincs szex (nem betegség miatt) és nem hajlandó valamelyik fél tenni a megoldásért, ott nem várhatja el a másiktól, hogy az soha többet ne éljen szexuális életet, van évente néhány alkalommal legyen csak.
Mind a kettõ ugyan olyan szemét dolog.De!Most általános tapasztalatról beszélek, természetesen vannak kivételek és ellenpéldák mindkét oldalon.A férfiak általában megcsalják a feleségüket aztán hazamennek a családjukhoz és az élet megy tovább.A nõk ezzel szemben érzelmi alapon mûködnek inkább és ha már lefekszenek valakivel akkor nagy az esély rá, hogy együtt is maradnak avval akivel ezt megtették tehát a család szétmegy.
Déja vu érzésem van, mintha pár perce láttam volna egy nagyon hasonló kérdést...Szerintem ez egyébként nem teljesen nem-függõ. Elvileg -üjabb kutatások szerint- a poligámiáért egy gén felelõs, sõt, az embereknél a poligámia gyakoribb, mint a monogámia. Az állatvilágban is tény, hogy gyakoribb, de azért van néhány faj (pl. pingvinek), akik akkor sem keresnek új társat, ha az elõzõ meghal. Bár én monogám vagyok a végsõkig, nem biztos, hogy elvárnám a páromtól, hogy kitartson mellettem, ha pl. lebénulnék. Persze akkor is emészthetõbb lenne, ha inkább prostiknak fizetne, és nem érzelmi keveredéssel próbálna kapcsolatot létesíteni egy másik nõvel. És most lehet, hogy azt mondom, hogy fordított esetben én soha, de ki tudja, másképp gondolnám-e egy idõ után. Azt viszont, hogy párom teljes hûséget várjon el tõlem ilyen esetben is, akkor sem tûrném, ha egyébként magamtól úgy döntenék.
3-as, te nagyon naív vagy! A szertõbõl csak nagyon-nagyon ritkán lesz feleség! Személyes tapasztalat!!!
A szexmentesség, csak akkor mûködik, ha ez mindkét félnek elfogadható. Különben csak problémák lesznek belõle és megcsalás.
Örülök a kérdésnek! Nekem 8 éve van egy párkapcsolatom, az elsö perctöl kezdve szerelmes voltam a páromba. Semmit nem akartam soha jobban, csak azt, hogy úgy szeressen, ahogy én öt. Ezt nem sikerült megkapnom töle, ö hideg, és távolságtartó maradt mindig. 8 év után megelégeltem, hogy nem kapok szeretetet, és ma szeretöm van, akitöl megkapom a törödést, a figyelmet, az öleléseket és a szép szavakat. Ha vele vagyok, igazi nönek érzem magam. Ennek ellenére továbbra is az tenne a legboldogabbá, ha ezeket a barátomtól kapnám meg. Két férfi van az életemben, igen, és nem érzem magam rbancnak töle. Ez van!
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a barátom szexelni is kb havonta egyszer hajlandó, akkor is nyaggatni kell. Számtalanszor kértem, hogy változtassunk, mert ez így nem jó, de süket fülekre talált a kérésem...
Hogy mi vagy, meg hogy minek érzed magad, az két különbözõ dolog! Ismeri valamelyikõtök a Piros biciklit?
"Két férfi van az életemben, igen, és nem érzem magam rbancnak töle." Ez elég nagy gond.
A kérdező hozzászólása: "Örülök a kérdésnek! Nekem 8 éve van egy párkapcsolatom, az elsö perctöl kezdve szerelmes voltam a páromba. Semmit nem akartam soha jobban, csak azt, hogy úgy szeressen, ahogy én öt. Ezt nem sikerült megkapnom töle, ö hideg, és távolságtartó maradt mindig. 8 év után megelégeltem, hogy nem kapok szeretetet, és ma szeretöm van, akitöl megkapom a törödést, a figyelmet, az öleléseket és a szép szavakat. Ha vele vagyok, igazi nönek érzem magam. Ennek ellenére továbbra is az tenne a legboldogabbá, ha ezeket a barátomtól kapnám meg. Két férfi van az életemben, igen, és nem érzem magam rbancnak töle. Ez van!" Miért nem hagyod ott?

Az mennyire probléma, ha a férj egy héten egyszer azért berúg, mert írja a könyvét és másképp nem tud hangolódni?

Egyébként nem egy ivós fajta azért is lepett meg, de valahol megértem, mert elég sokat dolgozik meg egyetemre jár.

Legjobb válasz: Hát ha neked probléma, akkor nagyon probléma. Ha nem, akkor nem. Ezt neked kell tudni.

Hát ha neked probléma, akkor nagyon probléma. Ha nem, akkor nem. Ezt neked kell tudni.
Én nem nagyon hiszek abban, hogy az alkohol bármiben is segíthet.... Ittam eleget, szóval ez nem tapasztalatlanság... :)
Attól, hogy nincs net, még történhet baj a géppel, ennyire félti a mûvét? Akkor épphogy a már elkészülteket mentenie kéne több helyre. Miért nem nézheted meg? Létezik egyáltalán? Akkor berúg vagy mégsem issza magát hullarészegre, ha az anyja nem veszi észre rajta? Korábban is ivott? Késõbb is tervezi az írást? Mert ha csak piával megy neki, akkor hosszabb távon már tényleg probléma lesz. Egyetem mellett talán még normálisnak számít hetente meginni valamit, bár a többség szociális ivó, nem a laptopjával iszik és titkos könyvet ír.
Ez komoly probléma, mert a párod alkoholista.Ez tény, a többi meg kifogás.
12-es mi már akkor beszélgettünk, de ez az én dumám, ja és második osztályos, légy kreatív, ne lopj másoktól.
bírom az ilyen fontos infókat, hogy a net nélküli lapotopon ír... kit érdekel? Nem az a kérdés, baj-e, hogy vedel? Én elküldeném a fenébe, van ismerõsöm több is, akinek jelent meg könyve, mind tudott józanul írni.
" 6-os igazad lehet, most végre megnyugtattál hogy én akkor nem vagyok az, én csak úgy berúgok minden nap, de nincs rá indokom." értelmezõ olvasás, ha jól rémlik, akkor elsõ osztályos tananyag
Hmm szóval ha kalózkönyvet kezdenék írni, akkor senki se akadjon ki, ha hetente jól berúgok és random embereket rabolok ki, mert éppen ráhangolódom :D
Te élsz ott, te érzed a bõrödön. Ha zavar, beszélj vele, ha nem zavar, szard le :D
Hát ez elég gáz. Azt jelenti, hogy nem tud a saját érzelmeire ráhangolódni, mert könyvet írni csak úgy lehet. Ez saját tapasztalat, mert nekem is gondjaim vannak ezzel, bár én nem iszom le magam, csak tudom, hogy ezért nem megy az írás. Pszichológus.
6-os igazad lehet, most végre megnyugtattál hogy én akkor nem vagyok az, én csak úgy berúgok minden nap, de nincs rá indokom.
Elolvastatnám vele A halál kilovagolt Perzsiából címû könyvet... Szerintem fogja érteni.
ha valaki kifogásokat keres az ivásra, az alkoholista...
Lehet, hogy a határán van az alkoholizmusnak és/vagy valamilyen lelkibetegségnek. A könyvírás még csak egy dolog, de hogy közben egyszerre dolgozik és egyetemre jár, az arra utal, hogy túl lehet terhelve. Jobb lenne ha sürgõsen pszichológushoz vagy pszichiáterhez menne, amíg még nem történik nagyobb baj az életével.
Lehet, hogyha iszik megszállja az ihlet és akkor tud írni. De ezt Hevesi Tamás is megénekelte 1:26-nál :) http://www.youtube.com/watch?v=5AwVr8htOHA
A kérdező hozzászólása: Õ nem az a szánalmas fajta, aki ilyen kifogásokkal jön.
Jó fej a srác, én is ilyen kifogásokkal élnék, ez igazi értelmiségi szöveg. Na meg szerencséje van veled, hogy be is veszed neki a dumáját :)
Demjén Rózsi bevallottan pia mellett írja dalait.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!