Találatok a következő kifejezésre: Problémám van vesémmel (11 db)

27 hetes km vagyok, és minden rendben van a terhességemmel, csak egy kisebb vese probléma van, de az orvosok szerint ez várandós betegség! Elég nagy lett a se. ális vágyam! Baj ez?

mindennap együtt vagyunk a férjemmel,ez okozhat problémát a babának,már mint az ha van orgazmus?

Legjobb válasz: A veseproblémát nem fejtetted ki jobban, azt nem tudom, azzal van, illetve lehet-e gond, azt az orvos tudja megmondani. Normális esetben, ha amúgy problémamentes a terhesség, semmit nem okoz a sex és az orgazmus. Ha te jól érzed magad, és felszabadulnak benned az örömérzésért felelõs hormonok, az eljut a babához is, és azt közvetíti neki, hogy milyen jó dolog élni, azaz neki is mindenképpen jó érzés. Arra kell csak odafigyelni, hogy kényelmes legyen a dolog, nekem pl nem esett jól, ha apa kicsit is nyomta közben a pocakot, azaz olyan pózt kellett találni, alkalmazni, ahogyan nem nyomta, de ez könnyedén megoldható. Ha kényelmetlen érzés, akkor viszont ki kell találni valamit, mert ezzel jelzi a baba és a szerevezeted, hogy valami nem stimmel. Azt mondják, hogy a terhesség legvégén amior a baba is és a nõ szervezete is készen áll a szülésre, születésre, akkor a sex okozhatja a szülés beindulását, a spermában levõ nem tudom milyen anyga miatt, de tényleg csak telljesen érett méhszály, és érett baba esetén. Ha valami gond van, pl. nyílik a méhszály, a doki úgyis letiltja a dolgot, és akkor viszont szót kell fogadni neki.

A veseproblémát nem fejtetted ki jobban, azt nem tudom, azzal van, illetve lehet-e gond, azt az orvos tudja megmondani. Normális esetben, ha amúgy problémamentes a terhesség, semmit nem okoz a sex és az orgazmus. Ha te jól érzed magad, és felszabadulnak benned az örömérzésért felelõs hormonok, az eljut a babához is, és azt közvetíti neki, hogy milyen jó dolog élni, azaz neki is mindenképpen jó érzés. Arra kell csak odafigyelni, hogy kényelmes legyen a dolog, nekem pl nem esett jól, ha apa kicsit is nyomta közben a pocakot, azaz olyan pózt kellett találni, alkalmazni, ahogyan nem nyomta, de ez könnyedén megoldható. Ha kényelmetlen érzés, akkor viszont ki kell találni valamit, mert ezzel jelzi a baba és a szerevezeted, hogy valami nem stimmel. Azt mondják, hogy a terhesség legvégén amior a baba is és a nõ szervezete is készen áll a szülésre, születésre, akkor a sex okozhatja a szülés beindulását, a spermában levõ nem tudom milyen anyga miatt, de tényleg csak telljesen érett méhszály, és érett baba esetén. Ha valami gond van, pl. nyílik a méhszály, a doki úgyis letiltja a dolgot, és akkor viszont szót kell fogadni neki.
Szia! A veseprobléma tényleg általában a terhességgel jár, nálam is ennyi idõs terhesen vették észre. Sok folyadékot kell inni. A sex semmi rosszat nem okozhat, az orgazmus nálam haskeményedést váltott ki pár percig, úgyhogy csak finoman.

Tisztelt Doktor Úr! Időnként visszatérő vesehomok, apró vesekő problémáim vannak. Az említett veseproblémák esetén is szedhető az Urzinol? Előre is köszönöm válaszát, üdvözlettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Urzinol tabletta húgyúti gyulladás, fertőzés esetén javasolt. A vesehomok nem képezi a szedés javallatát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Urzinol tabletta húgyúti gyulladás, fertőzés esetén javasolt. A vesehomok nem képezi a szedés javallatát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Időnként visszatérő vesehomok, apró vesekő problémáim vannak. Az említett veseproblémák esetén is szedhető az Urzinol? Előre is köszönöm válaszát, üdvözlettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Urzinol tabletta húgyúti gyulladás, fertőzés esetén javasolt. A vesehomok nem képezi a szedés javallatát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Urzinol tabletta húgyúti gyulladás, fertőzés esetén javasolt. A vesehomok nem képezi a szedés javallatát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha vese próblémám van akkor milyen étrend ajánlott fogyókúrához?

165cm/70kg/18éves

Legjobb válasz: ugyan olyan mint másoknak. body.builder.hu oldal alapismeretei. kiegészítve azzal, hogy ez össz 5 oldal, illene végigolvasni az olyan apróságok miatt mint hogy megfelelõ folyadékbevitel, vitaminbevitel, stb.

ugyan olyan mint másoknak. body.builder.hu oldal alapismeretei. kiegészítve azzal, hogy ez össz 5 oldal, illene végigolvasni az olyan apróságok miatt mint hogy megfelelõ folyadékbevitel, vitaminbevitel, stb.
Igen, a magas fehérjebevitel, és vitaminbevitel esetén a napi folyadékbevitelt úgy tartsd be mint valamiféle aranyszabályt.

Problémám van a vesémmel. Mire számíthatok?

Elözször 3 ho´naposan jelentkezett a görcsölö fa´jás.az orvosom azt mondta,hogy igyak amennyit bi´rok,mert a vesmtöl van.2 hónapig minden rendben volt.2hete u´jra kezdödött.tegnap kiderült,hogy a leendö kislányom elnyomja a vesémet,és a hu´gy csövet.ezert vannak a fájásaim.Kb.1 hónap múlva "ha addíg bíron húzni" be kell tenni egy csövet a vese´mbe.félek töle,hogy fájn fog.Csináltak már ilyet valakinek közületek??Ha igen kapott az illetö érze´stlenítöt??Hogyan zajlott le az ege´sz??Gyorsan megcsinálta´??utánna elmu´ltak a fájdalmak??

Legjobb válasz: Szerintem tedd fel ezeket a kérdéseket a kezelést végzõ orvosnak, biztosan ad majd megnyugtató válaszokat!

Szerintem tedd fel ezeket a kérdéseket a kezelést végzõ orvosnak, biztosan ad majd megnyugtató válaszokat!

A szeméremcsontomnál bal oldalt nagyon fel van dagadva és fáj is. Utalhat ez vese problémára vagy csak valamit nyom a baba?

Vagy másnak is volt hasonló problémája és ne aggódjak?

Legjobb válasz: Vese problémára ez nem utal, hiszen a veséid a bordaívek alatt vannak a gerinc két oldalán. Sokkal inkább lehet sérv, vagy ödéma. Mutasd meg orvosnak.

Vese problémára ez nem utal, hiszen a veséid a bordaívek alatt vannak a gerinc két oldalán. Sokkal inkább lehet sérv, vagy ödéma. Mutasd meg orvosnak.
A kérdező hozzászólása: Majd csak 3 hét múlva kell mennem orvoshoz. Lehet ebbõl valami gond?
Minél elöbb mutasd meg orvosnak és akkor te is megnyugszol!! Ha tudsz szerintem már holnap menj el!

Milyen problémákat okoz a vese a terhesség alatt? Sokan írják, hogy gondjuk van vele a várandósság idején.

Legjobb válasz: Szia!A saját esetemet tudom példaként említeni...Nem a vese okozza a problémát,inkább a vesének okoz gondot a baba.A növekvõ méh és ezáltal a pici nyomta/ja a húgyvezetéket,ami elzáródik részben, a vesében pedig pangás alakul ki.Amellett,hogy erõs görcsökkel jár,kitágul és akár be is gyulladhat...Ha a helyzet rosszabra fordul,egy katéterrel segítik az anyukát,de csak nagyon indokolt esetben alkalmazzák!Ennyit tudok...sajnos tapasztalatok alapján!:( Gyakran elõforduló jelenség a kismamáknál...remélem Te nem tapasztalod...:) Üdv,27 hetes kismama

Szia!A saját esetemet tudom példaként említeni...Nem a vese okozza a problémát, inkább a vesének okoz gondot a baba.A növekvõ méh és ezáltal a pici nyomta/ja a húgyvezetéket, ami elzáródik részben, a vesében pedig pangás alakul ki.Amellett, hogy erõs görcsökkel jár, kitágul és akár be is gyulladhat...Ha a helyzet rosszabra fordul, egy katéterrel segítik az anyukát, de csak nagyon indokolt esetben alkalmazzák!Ennyit tudok...sajnos tapasztalatok alapján!:( Gyakran elõforduló jelenség a kismamáknál...remélem Te nem tapasztalod...:) Üdv, 27 hetes kismama
Mint minden belsõ szervünk, így a vesénk is fokozott igénybevételnek van kitéve terhesség idején.Nekem is sokat görcsölget, de egyébként is nagyon érzékenyek a veséim.Sok folyadékot kell inni, terhesség alatt amúgy is több folyadékra van szükségünk a magasabb testhõmérséklet és a megnövekedett vértérfogat miatt, és igyekszem odafigyelni, hogy véletlenül se fázzak fel.Meleg zokni, meleg harisnya és nem hálóing, mert az felcsúszik és nem tartja melegen a veséket!

Milyen orvost kell keresnem ha a vesémmel van probléma?

mostansag magas a vernyomasom es arra gyanakszok h a vesemmel van valmi gaz vagy ha csak siman a vernyomasommal van gond milyen orvost keresek ??

Legjobb válasz: Menj be a háziorvoshoz és kérj beutalót. Õ majd elfog küldeni vizsgálatokra, mert nem biztos hogy a veséddel van a baj, és azt is ki kell deríteni hogy mi okozta, ha gond lenne.

Menj be a háziorvoshoz és kérj beutalót. Õ majd elfog küldeni vizsgálatokra, mert nem biztos hogy a veséddel van a baj, és azt is ki kell deríteni hogy mi okozta, ha gond lenne.
Nem véletlen a háziorvosi rendszer. Elõször a háziorvosodat keresd fel, majd õ eldönti milyen vizsgálatok kellenek, és milyen szakorvost kell felkeresnek. #1 A vesékkel és mûködésükkel foglalkozó szakorvos a nefrológus.
Belgyógyász? Veseológusról még nem hallottam.

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. Sajnos nekem is a sűrűn előforduló hólyaghuruttal van problémám. 2012 márciusban kivették a méhemet, lehet ezzel összefüggésben a hólyaghurut? 3 héttel ezelőtt voltam urológusnál, mert fájdogált a jobb oldali vesém.

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. Sajnos nekem is a sűrűn előforduló hólyaghuruttal van problémám. 2012 márciusban kivették a méhemet, lehet ezzel összefüggésben a hólyaghurut? 3 héttel ezelőtt voltam urológusnál, mert fájdogált a jobb oldali vesém. Csináltak vizelettenyésztést, vesefestést ahol kiderült, hogy a jobb oldali vesénél szűkület van azaz, ami vezeték kijön a veséből ott van egy szűkület, meg ahol a hólyagba megy be a vezeték ott is van állítólag egy kisebb szűkület. Most abban maradtunk az urológus doktorral, hogy lehet egy csövet behelyezni amivel tágítják a vezetéket, de nem fontos viszont ami a hólyagnál van szűkület, azt endoszkópos vizsgálattal meg kellene nézni. Arra lennék kíváncsi, hogy ez vizelési inger ami általában csípő érzéssel jár, összefüggésben lehet-e a veseproblémával, vagy ez hólyaghurut? Nagyon félek a csőtől is meg az endoszkópos vizsgálattól is. Nagyon várom a válaszát! Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett problémák (szűkületek) pangáshoz vezetnek és ennek kapcsán okozhatnak gyakori húgyúti fertőzéseket. A kezelésektől ezek meg fognak szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett problémák (szűkületek) pangáshoz vezetnek és ennek kapcsán okozhatnak gyakori húgyúti fertőzéseket. A kezelésektől ezek meg fognak szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. Sajnos nekem is a sűrűn előforduló hólyaghuruttal van problémám. 2012 márciusban kivették a méhemet, lehet ezzel összefüggésben a hólyaghurut? 3 héttel ezelőtt voltam urológusnál, mert fájdogált a jobb oldali vesém.

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. Sajnos nekem is a sűrűn előforduló hólyaghuruttal van problémám. 2012 márciusban kivették a méhemet, lehet ezzel összefüggésben a hólyaghurut? 3 héttel ezelőtt voltam urológusnál, mert fájdogált a jobb oldali vesém. Csináltak vizelettenyésztést, vesefestést ahol kiderült, hogy a jobb oldali vesénél szűkület van azaz, ami vezeték kijön a veséből ott van egy szűkület, meg ahol a hólyagba megy be a vezeték ott is van állítólag egy kisebb szűkület. Most abban maradtunk az urológus doktorral, hogy lehet egy csövet behelyezni amivel tágítják a vezetéket, de nem fontos viszont ami a hólyagnál van szűkület, azt endoszkópos vizsgálattal meg kellene nézni. Arra lennék kíváncsi, hogy ez vizelési inger ami általában csípő érzéssel jár, összefüggésben lehet-e a veseproblémával, vagy ez hólyaghurut? Nagyon félek a csőtől is meg az endoszkópos vizsgálattól is. Nagyon várom a válaszát! Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett problémák (szűkületek) pangáshoz vezetnek és ennek kapcsán okozhatnak gyakori húgyúti fertőzéseket. A kezelésektől ezek meg fognak szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett problémák (szűkületek) pangáshoz vezetnek és ennek kapcsán okozhatnak gyakori húgyúti fertőzéseket. A kezelésektől ezek meg fognak szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!