Találatok a következő kifejezésre: Próbaidő alatt úgynevezett felmondási (1 db)

Próbaidő alatt van úgynevezett "felmondási idő"?

Próbaid?met töltöm egy cégnél, de közben adódott egy kedvez?bb lehet?ség. Le kell töltenem a felmondási id?t, vagy egyik nap közlöm, hogy felmondok, és onnantól nem kell bemennem a munkahelyemre?

Legjobb válasz: Szép hosszú leírás. Fõként hosszú.:) Próbaidõben mindkét fél kölcsönösen azonnali hatállyal, indoklás nélkül felmondhat. Ettõl próbaidõ.

Szép hosszú leírás. Fõként hosszú.:) Próbaidõben mindkét fél kölcsönösen azonnali hatállyal, indoklás nélkül felmondhat. Ettõl próbaidõ.
A jó hosszú válaszból nem derül ki a kérdésedre a válasz.Ajánlom az egy mondatost a figyelmedbe, csak annyival egészíteném ki, hogy ha határozott idõre szól a szerzõdés akkor a lejárat utáni elsõ napon újra kell szerzõdni.Ha ez nem történik meg, határozatlanná válik.A határozott idõ nem próbaidõ!Ha le akarsz lépni, szerintem nyugodtan mondd meg.Így az elszámolásod legalább meglesz, míg ha szó nélkül lelépsz, esetleg nem kapsz semmit.
Van 5 perc elhagyni a munkahelyet.
Nincs... A próbaidõ (1-3 hónap) alatt mindkét fél indoklás nélkül felmondhat...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen engedélyek, milyen képzettség és mennyi pénz kell Minigun legális tartásához?

Csak érdekelne, semmi több. Ezen kívül ilyet honnan lehet beszerezni?

4

Ha valaki vegrehajtas alatt allo ingatlant akar megvasarolni, a vegrehajto irodan kivul meg hol tehet ajanlatot?

2

Munkahelyi drogteszten, ha "elbukok", akkor mi várható a munkaviszony felfüggesztésén kívül és meddig pozitív az eredmény?

Állítólag valamilyen papírdarab ez a drogteszt, DE NEM VAGYOK BENNE BIZTOS, nem láttam még!

1. Ha füvet szívtam (nem herbált) kb 12-15% THC tartalommal, akkor hány nap után végezhetem biztonságosan el ezt a tesztet?
2. Ha pozitív lesz a teszt, akkor milyen következményei lehetnek ennek? Rendőrségi feljelentést tesz, vagy csak felfüggeszti a munkaviszonyomat?
3. Tesznek-e különbséget a szervezetben található anyag mennyiségében (tehát, hogy ha a munkavégzés előtt szívtam, akkor szigorúbb, ha kb egy hete, akkor "ejnyebejnye")? Mert gondolom nekik az a lényeg, hogy a munkavégzés közben józan állapotban legyek jelen...

16

Hogyan, hol lehet, névtelen feljelentést tenni egy bűncselekmény gyanús ügyel kapcsolatosan úgy, hogy érdemben is foglalkozzanak vele azaz vizsgálják ki az esetet, cselekményt?

2

Viselhető olyan gázpisztoly, amely alkalmas gumilövedék kilövésére (gázpisztoly engedéllyel)?

Ha nem, akkor mi a következmény ha valaki gázpisztolya gumilövedékkel van megtöltve?

28

Büntethető-e egy 39 éves pasi és egy 15 éves lány közti szexuális kapcsolat? Lehetnek ennek következményei? Megbüntethetik a férfit abban az esetben ha a lány is benne van és akarja ezt az egészet? Normális válaszokat kérnék ne ilyeneket h pedofil.

28

Pénteken házasodtam, még 1 havi tartásdíj járna. Hogy lesz most?

23 éves vagyok. Júniusban fejeztem be az iskolát. Munkahelyem nincs még. A bíróságon azt mondták,h a nyári szünet alatt jár a tartásdíj. De mivel összeházasodtam a párommal ez befolyásolja a gyerektartás fizetését? 1 hónap lenne még hátra.. Csak azért érdekel,h most mire számítsunk. A bíróságon a megszüntetés már folyamatban van. Még 1 havi járna.
Szerintetek befolyásolja a házasságom?
Köszönöm

33

S. O. S Kérlek írjatok nekem székesfehérvári válóperes ügyvédeket?

0

Interneten eladtam egyik használt termékemet amelyet postán adtam fel az illetőnek.3 napra rá egy olyan sms-t kaptam, hogy rossz a termék és örülne neki ha mihamarabb vissza venném tőle. Mit tudok tenni?

Ebben az a bökkenő, hogy nálam tökéletesen működött a termék. Most mit tudok ilyen helyzetben tenni? Feljelentést tehet? , még a végén én cseszek rá?

2

Ha valaki ás egy gödröt a tengerparton, de nagyon nagyot (mondjuk 15 méter mély), de senki nem esik bele/sérül meg tőle, akkor azért megbüntethetik?

Ha igen, akkor miért?

Mekkora a legnagyobb gödör, amit lehet ásni?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!