Találatok a következő kifejezésre: Próbálkozunk. Akarom meg nem is. Ez (2 db)

Próbálkozunk. Akarom is meg nem is. Ez probléma? Érdemes így belevágni?

30 évesek vagyunk mindketten,5 hónapja próbálkozunk,de én sokszor érzem úgy,hogy még nem kéne a gyerek,máskor viszont úgy gondolom,érett vagyok az anyaságra és szeretném.Ez normális és majd ha összejön,el?jönnek az igazi anyai ösztönök?Vagy így,bizonytalanul inkább várjunk még?

Legjobb válasz: Én várnék a helyedben, mert mi van akkor, ha teherbe esel és azt gondolod, hogy most nem tudod elképzelni egy gyerekkel az életed.Lehet, hogy ha sikerül, akkor nagyon fogsz neki örülni, de elõször legyél magadban teljesen biztos, döntsd el, hogy tényleg akarod-e a babát.

Én várnék a helyedben, mert mi van akkor, ha teherbe esel és azt gondolod, hogy most nem tudod elképzelni egy gyerekkel az életed.Lehet, hogy ha sikerül, akkor nagyon fogsz neki örülni, de elõször legyél magadban teljesen biztos, döntsd el, hogy tényleg akarod-e a babát.
Ezzel én is így vagyok, csak én 26 vagyok. Szerintem, ha jön a baba, nem fogsz gondolkodni, hogy még nem kellett volna. Azt hiszem 30 évesen nem probléma. Ha azt várod, hogy minden tökéletes legyen és majd egyszer csak azt érzed magadba, hogy mostmár minden szép és jó, jöhet a gyerek, akkor arra hiába vársz. Csak magamból indulok ki. Szerintem természetes, hogy vannak kétségeid (mondom, én is ugyanígy érzek újabban), de ha véletlen jönne baba, biztos a világon mindennél jobban szeretném. Én azért gondoltam úgy, hogy 30 éves korom elõtt szeretnék egy babát, mert nem szeretnék öreg anyuka lenni (ezt nem bántásnak szántam), de még nem érzem, hogy megértem rá. Néhány hete teljesen azt hittem, hogy babánk lesz és azért kicsit "megrémültem" hogy most mi lesz, meg hogyan fogjuk felnevelni, de aztán hozzászoktattam magam az új helyzethez, amikor is kiderült, hogy mégsem..... azért örültem, hogy még nem õ jött... Azt hiszem, ilyen az amikor valaki még nem érett. :-)
szia!! én 23 éves vagyok a párom pedig 30. ugyan ebben a helyzetben voltam, mint az elõttem válaszoló csak máshogy. sokat beszélgettünk már a babavállalásról, de egyszer akartam aztán meg egy kicsit sem. azután egyszer csak késett, terhességi tüneteim voltak. teszteltem és negativ lett. nagyon csalódott voltam... akkor döbbentem rá, hogy kisbabát szeretnék :) mostmár próbálkozunk is :) de szerintem ezt érezned kell száz százalékig, nem csak néha. szóval amig nincs meg ez az érzés, addig nem is akarod biztosan a babát.

Babát szeretnénk, azonban én már rettenetesen akarom (persze ő is). Még csak 3 hónapja próbálkozunk. Én eléggé sokat görcsölök a babatémán, ideges és stresszes vagyok. Ami köztudottan nem igazán jó. Ki hogyan próbálta oldani ezt a fajta stresszt?

Legjobb válasz: Nagyon sokban igaza van az elöttem válaszolónak. Abban az egyben nem értek egyet,h teljesen egy orvostól várja a segítséget. Én is rágörcsöltem az elején az elsõ 2-3 hónapban,aztán rádöbbentem ,h ez nem jó. Igen nálunk is megrontotta a nemi életünket.De idejében észbe kaptam és Én változtattam.Párommal is megbeszéltem,ha jön a baba jön,amikor jön akkor jön. A hõmet mérem,és minden hónapban megadjuk at esélyt neki.

Nagyon sokban igaza van az elöttem válaszolónak. Abban az egyben nem értek egyet, h teljesen egy orvostól várja a segítséget. Én is rágörcsöltem az elején az elsõ 2-3 hónapban, aztán rádöbbentem , h ez nem jó. Igen nálunk is megrontotta a nemi életünket.De idejében észbe kaptam és Én változtattam.Párommal is megbeszéltem, ha jön a baba jön, amikor jön akkor jön. A hõmet mérem, és minden hónapban megadjuk at esélyt neki.
Szia!Teljesen egyet értek az elõttem szólóval!Én 8 hónap után tettem le a hõmérõt, és a 10.hónapra eljutottam oda, hogy egyátalán nem figyelgetem magam.Nagyon rácuppantam a gyerek témára, és belátom, ha valamit nagyon szeretne az ember, akkor az a legkevésbé sem sikerül.De:nem adom fel, a baba akkor jön, amikor jönni akar.Sok sikert!
Teljesen igazuk van.Mi is rágörcsöltünk.2x elvetéltem fájt a dolog és majd beleõrültem.kerestem mit miért hogy.a kapcsolatubk majdnem ráment.találtam egy nagyon jó orvost.õ rájött az okokra most ezeket küszöböljük ki.már megnyugodtam jó helyre kerültem és ha jönni akar jönni fog a babó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és sok sikert nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!