Találatok a következő kifejezésre: Próbálkozunk. Akarom meg nem is (7 db)

Próbálkozunk. Akarom is meg nem is. Ez probléma? Érdemes így belevágni?

30 évesek vagyunk mindketten,5 hónapja próbálkozunk,de én sokszor érzem úgy,hogy még nem kéne a gyerek,máskor viszont úgy gondolom,érett vagyok az anyaságra és szeretném.Ez normális és majd ha összejön,el?jönnek az igazi anyai ösztönök?Vagy így,bizonytalanul inkább várjunk még?

Legjobb válasz: Én várnék a helyedben, mert mi van akkor, ha teherbe esel és azt gondolod, hogy most nem tudod elképzelni egy gyerekkel az életed.Lehet, hogy ha sikerül, akkor nagyon fogsz neki örülni, de elõször legyél magadban teljesen biztos, döntsd el, hogy tényleg akarod-e a babát.

Én várnék a helyedben, mert mi van akkor, ha teherbe esel és azt gondolod, hogy most nem tudod elképzelni egy gyerekkel az életed.Lehet, hogy ha sikerül, akkor nagyon fogsz neki örülni, de elõször legyél magadban teljesen biztos, döntsd el, hogy tényleg akarod-e a babát.
Ezzel én is így vagyok, csak én 26 vagyok. Szerintem, ha jön a baba, nem fogsz gondolkodni, hogy még nem kellett volna. Azt hiszem 30 évesen nem probléma. Ha azt várod, hogy minden tökéletes legyen és majd egyszer csak azt érzed magadba, hogy mostmár minden szép és jó, jöhet a gyerek, akkor arra hiába vársz. Csak magamból indulok ki. Szerintem természetes, hogy vannak kétségeid (mondom, én is ugyanígy érzek újabban), de ha véletlen jönne baba, biztos a világon mindennél jobban szeretném. Én azért gondoltam úgy, hogy 30 éves korom elõtt szeretnék egy babát, mert nem szeretnék öreg anyuka lenni (ezt nem bántásnak szántam), de még nem érzem, hogy megértem rá. Néhány hete teljesen azt hittem, hogy babánk lesz és azért kicsit "megrémültem" hogy most mi lesz, meg hogyan fogjuk felnevelni, de aztán hozzászoktattam magam az új helyzethez, amikor is kiderült, hogy mégsem..... azért örültem, hogy még nem õ jött... Azt hiszem, ilyen az amikor valaki még nem érett. :-)
szia!! én 23 éves vagyok a párom pedig 30. ugyan ebben a helyzetben voltam, mint az elõttem válaszoló csak máshogy. sokat beszélgettünk már a babavállalásról, de egyszer akartam aztán meg egy kicsit sem. azután egyszer csak késett, terhességi tüneteim voltak. teszteltem és negativ lett. nagyon csalódott voltam... akkor döbbentem rá, hogy kisbabát szeretnék :) mostmár próbálkozunk is :) de szerintem ezt érezned kell száz százalékig, nem csak néha. szóval amig nincs meg ez az érzés, addig nem is akarod biztosan a babát.

Holnap van az utolsó nap amikor még megjöhet, szombat reggel tesztelnék, de olyan feszült vagyok (10 hónapja próbálkozunk), hogy már sírtam is, mert nem akarok csalódni, hogy már megint nem sikerült. Hogyan oldhatnám a feszültséget?

Legjobb válasz: 10 hónap még semmi! Mi 7 éve próbálkozunk és nyáron lesz a második lombikunk! Úgy ne keseredj el mindenkinek lesz egyszer babája csak nagyon nehéz kivárni! Én nagyon megértelek!

10 hónap még semmi! Mi 7 éve próbálkozunk és nyáron lesz a második lombikunk! Úgy ne keseredj el mindenkinek lesz egyszer babája csak nagyon nehéz kivárni! Én nagyon megértelek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást!

A baratom leakana fektetni de en meg nem akarom de nem azeert mert nem vagyyok ra felkeszulve hanem mert meg nem erzem ugy h itt az ideje, es mar tobbszor is probalkozot de en visszautasitottam es neki nem tetszet. Vajon elhagy ezert a baratom?

Legjobb válasz: Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!

Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!
Egy 21 éves pasinak vannak igényei, és még nagyon fiatal ahhoz, hogy "örök hûséget" esküdjön. Nem hiszem, hogy egy beszélgetéssel sokat érnél el. Egyébként csak le akar téged fektetni? Akkor nem nagyon szerethet. Vagy le akar VELED feküdni?
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Elhagy akkor, ha nem szeret igazán, de akkor nem is érdemes bánkodnod miatta.Ha nem érzed, hogy még itt az ideje, ne tedd meg, csak azért mert õ akarja.
Miért nem pettingeltek? Az én barátom ennyivel is megelégszik, én is szûz vagyok, õ meg már majdnem 22...
Ha nyíltan megmondod neki, hogy te úgy érzed, hogy még nincs itt az ideje, akkor meg kell értenie. Attól még élvezhetitek az együttlétet, hogy nem fekszetek le egymással. Kényeztethetitek egymást anélkül is, hogy megtörténne a konkrát behatolás. Ha sokáig éheztetet a barátod, akkor megunhatja és máshol keresheti az élvezetet.
Tényleg fiatal vagy még! Majd találsz másik pasit, aki vár rád.
A kérdező hozzászólása: o tapasztaltabb mint en tobbxor..ssok baratnoje volt es sokkal le is fekudt.
Nem akarlak elkeseríteni, de 21 évesen nem fog sokáig várni. Szerintem. Ha te még ennyire nem akarsz vele lefeküdni, akkor ne menj bele csak azért, hogy ne hagyjon el! Még nagyon fiatalok vagytok. Majd találsz másikat. De ha vár rád, akkor tök jó, mert azt jelenti, hogy szeret. Majd kialakul. Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: nem tudom h miert...nem vagyom ra, nem kivanom..
Az utolsó válaszoló vagyok. Így elég hülyén hangzik, hogy le akar fektetni. Ha téged lefektet egy srác, akkor nagy a valószínûsége, hogy többet nem látod. Azt írod: "nem azért mert nem vagyok rá felkészülve". Akkor ezek szerint fel vagy rá készülve? Akkor meg miért nem fekszel le vele?
A kérdező hozzászólása: MIERT?
A kérdező hozzászólása: le akar velem fekudni..:|
A kérdező hozzászólása: ...:)
A kérdező hozzászólása: en 14, o 21
A kérdező hozzászólása: mindig azt mondja h vigyazz nincs mitol feljek de en meg nem akarom es hiaba mondom neki mert nem erdeklni
A kérdező hozzászólása: en szeretem es o is azt mondja h szeret de azt is mondja h nem tudja megerti h miert NEM?
A kérdező hozzászólása: LEHET


szerintem már fel tud, csak nincs kedve hozzá. fõleg, hogy van aki felültesse.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom mert tényleg néha hagyom hadd próbálkozzon de nem igen látok rajta semmi féle lelkesedést h ö most föl fog ülni:)
Ne ültesd! Egy barátnõm lányát e miatt kell mûteni. Az ülés az egyetlen eleme a mozgásfejlõdésnek, ami két helyen is bekövetkezhet. Az egyik hat hónapos kor körül. A másik lehetõség, ha már áll, és utána letottyan, úgy 10-12 hónaposan. Szóval türelem. És tényleg ne ültesd, fõleg ne órákig.
A kérdező hozzászólása: Nem szeret fekve lenni.Nagyon sír ha fekve hagyom!De azért köszi
Mért ne ültethetné??? Ugyan! Az én babám is ül3 hónapja egyedül stabilan, de felülni nem tud még. Az egész napot végig ordítaná ha fekve kéne lennie!! 8hós
Ha még nem tud egyedül felülni, az azt jelenti, hogy nem érett rá, hogy üljön. Viszont az egyensúlyérzéke napról napra jobb, így ha ülteted megül, de a késõbbiekben könnyen alakulhatnak ki gerincproblémák. Több dokival is beszéltem, mind azt mondta, hogy megtámasztás nélkül nem szabad, hiába tûnik jónak, sokat árt. Segíts neki megtanulni felülni, az többet használ!
Ha feláll egyedül kapaszkodva és mászni is elkezdett, akkor nem hinném, hogy nem elég erõs a gerince ahhoz, hogy üljön. Persze nem órákat, de egy 9 hónapos baba biztos hogy elunja magát, ha mindig csak fekhet.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Babát szeretnénk, azonban én már rettenetesen akarom (persze ő is). Még csak 3 hónapja próbálkozunk. Én eléggé sokat görcsölök a babatémán, ideges és stresszes vagyok. Ami köztudottan nem igazán jó. Ki hogyan próbálta oldani ezt a fajta stresszt?

Legjobb válasz: Nagyon sokban igaza van az elöttem válaszolónak. Abban az egyben nem értek egyet,h teljesen egy orvostól várja a segítséget. Én is rágörcsöltem az elején az elsõ 2-3 hónapban,aztán rádöbbentem ,h ez nem jó. Igen nálunk is megrontotta a nemi életünket.De idejében észbe kaptam és Én változtattam.Párommal is megbeszéltem,ha jön a baba jön,amikor jön akkor jön. A hõmet mérem,és minden hónapban megadjuk at esélyt neki.

Nagyon sokban igaza van az elöttem válaszolónak. Abban az egyben nem értek egyet, h teljesen egy orvostól várja a segítséget. Én is rágörcsöltem az elején az elsõ 2-3 hónapban, aztán rádöbbentem , h ez nem jó. Igen nálunk is megrontotta a nemi életünket.De idejében észbe kaptam és Én változtattam.Párommal is megbeszéltem, ha jön a baba jön, amikor jön akkor jön. A hõmet mérem, és minden hónapban megadjuk at esélyt neki.
Szia!Teljesen egyet értek az elõttem szólóval!Én 8 hónap után tettem le a hõmérõt, és a 10.hónapra eljutottam oda, hogy egyátalán nem figyelgetem magam.Nagyon rácuppantam a gyerek témára, és belátom, ha valamit nagyon szeretne az ember, akkor az a legkevésbé sem sikerül.De:nem adom fel, a baba akkor jön, amikor jönni akar.Sok sikert!
Teljesen igazuk van.Mi is rágörcsöltünk.2x elvetéltem fájt a dolog és majd beleõrültem.kerestem mit miért hogy.a kapcsolatubk majdnem ráment.találtam egy nagyon jó orvost.õ rájött az okokra most ezeket küszöböljük ki.már megnyugodtam jó helyre kerültem és ha jönni akar jönni fog a babó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és sok sikert nektek!

2hónapos babám nem akarja elfogadni a tápszert a tejci meg kevés neki . milupa ha val probálkozunk de sajnos ökölődik tőle. Mit tanácsoltok mit tegyek? Magával a cumival is baja van csak a cicit akarja.

Legjobb válasz: Másik tápszerrel és cumival próbálkozzatok, mert azért nem maradhat éhen a pici. Az igaz, ha egy ideig többször szoptatod, vagy fejed, akkor szaporodni fog. De ez pár napba beletellik. Az nem igaz, hogy elapad a tejed, ha tápszerrel pótolsz, ha mindig szopival kezdesz, és csak kiegészítesz a táppal.

Másik tápszerrel és cumival próbálkozzatok, mert azért nem maradhat éhen a pici. Az igaz, ha egy ideig többször szoptatod, vagy fejed, akkor szaporodni fog. De ez pár napba beletellik. Az nem igaz, hogy elapad a tejed, ha tápszerrel pótolsz, ha mindig szopival kezdesz, és csak kiegészítesz a táppal.
Neki több esze van, hogy az anyatejet többre becsüli, mint a tápszert, az igazi cicit jobban szereti, mint a mûcicit. Tedd többször mellre, hogy több legyen a tejed. Ha tápszert adsz neki cici helyett, a maradék tejed is el fog apadni sajnos, ezt borítékolom.
Sajnos nem mindenkinél jön be a tedd többször mellre - több tej termelõdik dolog. Nálam sem sikerült, pedig ittam teát, szedtem homeós bogyót, egész nap rajtam volt a gyerek (szétáztatta a mellbimbómat már, emiatt berepedezett, majd ettõl mellgyulladásom is lett), plusz masszíroztam, fejtem, de mégsem lett több (így is örültem, hogy 5 hónapos koráig volt némi tejem, a családban senki nem tudott szoptatni). Egyébként ha tényleg mindent megteszel azért, hogy több legyen a tejcsid, de mégsem jön össze, akkor kénytelen vagy pótolni tápszerrel, éhen nem maradhat. Kisfiam egyébként a HA tápszert nem fogadta el, csak a simát. Lehet, hogy váltanotok kell másikra, és azzal semmi problémája nem lesz. B.
Talán ne reménykedj hosszú évekig. Olyan lánynak udvarolj, aki veszi a lapot. Biztosan akad valaki akinek te is kellesz!
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet de nálam a szerelem komoly dolog nem csak úgy jön meg megy.Csak hosszú kapcsolataim voltak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!