Találatok a következő kifejezésre: Próbálkozunk. Akarom meg nem (17 db)

Szerintetek mit tehetnék? Ugy érzem kezdek depressziós lenni. Semmi se sikerül az életben. Sorolhatnám. Pl a baba nem akar jönni, pedig 3 éve probálkozunk. Orvos meg nem hajlandó velem foglalkozni, amig páromnál nincs minden rendben.

már negyedszer megy vissza andrológiára.pedig minden jó lenne,csak kevés adagot adott le,az a problémájuk.és velem tudom van probléma,tavaly áprilisba volt laporoscópiai mütétem,ott kiderült h nincs kifejl?dve az e gyik petefészkem.és azóta csak párommal foglalkoznak.itthon bezzeg tud termelni.de ha ott nem megy,akárhányszor megy vissza,nem lehet mit tenni.gondoltam elmegyek pszichológushoz,de párom nem akarja,szte akkor rosszabb lesz.nem tom mit tegyek

Legjobb válasz: Akkor menj el úgy pszichológushoz, hogy a párod nem tud róla. Magánba menjél, ott beszélgetnek veled.

Akkor menj el úgy pszichológushoz, hogy a párod nem tud róla. Magánba menjél, ott beszélgetnek veled.
Hova jártok orvoshoz?ismerek egy Intézetet, ahol normálisan foglalkoznak mindkettõtökkel és nagyon hamar összejön a baba!(én is oda jártam)Miért kellene pszihológus??

Ha még nem akarok csókot az 1. randin, akkor ha próbálkozik a srác, csak forduljak el, és akkor leesik neki, h. az arcomra kérek puszit?

Nem fog megsértődni ezen?

Legjobb válasz: Szerintem ne tervezd el így elõre. Ha megakar csókolni, de Te úgy érzed abban a pillanatban, hogy nem akarod még, egyszerûen mondd meg neki, hogy neked gyors ez a tempó. De mi van, ha jól érzed magad, és Te is szívesen megcsókolnád? Ez mindig alkalomfüggõ!

Szerintem ne tervezd el így elõre. Ha megakar csókolni, de Te úgy érzed abban a pillanatban, hogy nem akarod még, egyszerûen mondd meg neki, hogy neked gyors ez a tempó. De mi van, ha jól érzed magad, és Te is szívesen megcsókolnád? Ez mindig alkalomfüggõ!
Ne fordulj el. Ha észreveszed, hogy közelít a szád fele egyszerûen mondd meg, hogy még ne! Én megalázónak érezném és kellemetlenül magam, ha a partner csak úgy elfordítaná az arcát. 23/l
Normális fiú nem.
adj neki egy Mike Tyson-osat, úgy hogy essen le a fél állkapcsa. aztán kérj tõle bocsánatot a plasztikai sebészeten, hogy bocs majd talán máskor csókolózunk, cupp
A kérdező hozzászólása: Lehet, h. hülyeség, de alig ismerem még. És nem szeretnék könnyen kaphatónak tûnni, mert nem is vagyok az. Meg elsietni sem szeretném a dolgokat. Nálam úgymond az együtt járás a csókkal kezdõdik. Tehát ha volt csók, onnantól kezdve együtt vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, a szem a lélek tükre. :)
Ne próbáld.. mert úgyis úgy fogsz nézni :) Hacsak nem úgy sikerül a randi... de akkor már többet szeretnél. De az is kiolvasható :)
A kérdező hozzászólása: Akkor megpróbálok úgy nézni, h. abból kiderüljön, h. csak puszit szeretnék. :)
Egy normális srác a szemed fogja nézni, mielõtt megpró- bál megcsókolni. Abból egybõl látszik, hogy hova szeret- néd azt a puszit.
A kérdező hozzászólása: Nem rég óta ismerjük egymást, telefonon beszéltünk párszor, meg élõben is 1-2 percet, ha épp összefutottunk. De randink ez lesz az 1. Tudom, h. tetszem neki, nekem is õ, de semmit nem szeretnék elsietni. 1. randin nem szeretnék még csókot.
Mond neki, hogy majd legközelebb:)
A kérdező hozzászólása: Kérdés megoldódott. :) A végén megkérdezte, h. "adhatok egy csókot?" De persze úgy értette, h. puszit, szóval csak puszi volt a végén.

A baratom leakana fektetni de en meg nem akarom de nem azeert mert nem vagyyok ra felkeszulve hanem mert meg nem erzem ugy h itt az ideje, es mar tobbszor is probalkozot de en visszautasitottam es neki nem tetszet. Vajon elhagy ezert a baratom?

Legjobb válasz: Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!

Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!
Egy 21 éves pasinak vannak igényei, és még nagyon fiatal ahhoz, hogy "örök hûséget" esküdjön. Nem hiszem, hogy egy beszélgetéssel sokat érnél el. Egyébként csak le akar téged fektetni? Akkor nem nagyon szerethet. Vagy le akar VELED feküdni?
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Elhagy akkor, ha nem szeret igazán, de akkor nem is érdemes bánkodnod miatta.Ha nem érzed, hogy még itt az ideje, ne tedd meg, csak azért mert õ akarja.
Miért nem pettingeltek? Az én barátom ennyivel is megelégszik, én is szûz vagyok, õ meg már majdnem 22...
Ha nyíltan megmondod neki, hogy te úgy érzed, hogy még nincs itt az ideje, akkor meg kell értenie. Attól még élvezhetitek az együttlétet, hogy nem fekszetek le egymással. Kényeztethetitek egymást anélkül is, hogy megtörténne a konkrát behatolás. Ha sokáig éheztetet a barátod, akkor megunhatja és máshol keresheti az élvezetet.
Tényleg fiatal vagy még! Majd találsz másik pasit, aki vár rád.
A kérdező hozzászólása: o tapasztaltabb mint en tobbxor..ssok baratnoje volt es sokkal le is fekudt.
Nem akarlak elkeseríteni, de 21 évesen nem fog sokáig várni. Szerintem. Ha te még ennyire nem akarsz vele lefeküdni, akkor ne menj bele csak azért, hogy ne hagyjon el! Még nagyon fiatalok vagytok. Majd találsz másikat. De ha vár rád, akkor tök jó, mert azt jelenti, hogy szeret. Majd kialakul. Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: nem tudom h miert...nem vagyom ra, nem kivanom..
Az utolsó válaszoló vagyok. Így elég hülyén hangzik, hogy le akar fektetni. Ha téged lefektet egy srác, akkor nagy a valószínûsége, hogy többet nem látod. Azt írod: "nem azért mert nem vagyok rá felkészülve". Akkor ezek szerint fel vagy rá készülve? Akkor meg miért nem fekszel le vele?
A kérdező hozzászólása: MIERT?
A kérdező hozzászólása: le akar velem fekudni..:|
A kérdező hozzászólása: ...:)
A kérdező hozzászólása: en 14, o 21
A kérdező hozzászólása: mindig azt mondja h vigyazz nincs mitol feljek de en meg nem akarom es hiaba mondom neki mert nem erdeklni
A kérdező hozzászólása: en szeretem es o is azt mondja h szeret de azt is mondja h nem tudja megerti h miert NEM?
A kérdező hozzászólása: LEHET

Próbálkozunk. Akarom is meg nem is. Ez probléma? Érdemes így belevágni?

30 évesek vagyunk mindketten,5 hónapja próbálkozunk,de én sokszor érzem úgy,hogy még nem kéne a gyerek,máskor viszont úgy gondolom,érett vagyok az anyaságra és szeretném.Ez normális és majd ha összejön,el?jönnek az igazi anyai ösztönök?Vagy így,bizonytalanul inkább várjunk még?

Legjobb válasz: Én várnék a helyedben, mert mi van akkor, ha teherbe esel és azt gondolod, hogy most nem tudod elképzelni egy gyerekkel az életed.Lehet, hogy ha sikerül, akkor nagyon fogsz neki örülni, de elõször legyél magadban teljesen biztos, döntsd el, hogy tényleg akarod-e a babát.

Én várnék a helyedben, mert mi van akkor, ha teherbe esel és azt gondolod, hogy most nem tudod elképzelni egy gyerekkel az életed.Lehet, hogy ha sikerül, akkor nagyon fogsz neki örülni, de elõször legyél magadban teljesen biztos, döntsd el, hogy tényleg akarod-e a babát.
Ezzel én is így vagyok, csak én 26 vagyok. Szerintem, ha jön a baba, nem fogsz gondolkodni, hogy még nem kellett volna. Azt hiszem 30 évesen nem probléma. Ha azt várod, hogy minden tökéletes legyen és majd egyszer csak azt érzed magadba, hogy mostmár minden szép és jó, jöhet a gyerek, akkor arra hiába vársz. Csak magamból indulok ki. Szerintem természetes, hogy vannak kétségeid (mondom, én is ugyanígy érzek újabban), de ha véletlen jönne baba, biztos a világon mindennél jobban szeretném. Én azért gondoltam úgy, hogy 30 éves korom elõtt szeretnék egy babát, mert nem szeretnék öreg anyuka lenni (ezt nem bántásnak szántam), de még nem érzem, hogy megértem rá. Néhány hete teljesen azt hittem, hogy babánk lesz és azért kicsit "megrémültem" hogy most mi lesz, meg hogyan fogjuk felnevelni, de aztán hozzászoktattam magam az új helyzethez, amikor is kiderült, hogy mégsem..... azért örültem, hogy még nem õ jött... Azt hiszem, ilyen az amikor valaki még nem érett. :-)
szia!! én 23 éves vagyok a párom pedig 30. ugyan ebben a helyzetben voltam, mint az elõttem válaszoló csak máshogy. sokat beszélgettünk már a babavállalásról, de egyszer akartam aztán meg egy kicsit sem. azután egyszer csak késett, terhességi tüneteim voltak. teszteltem és negativ lett. nagyon csalódott voltam... akkor döbbentem rá, hogy kisbabát szeretnék :) mostmár próbálkozunk is :) de szerintem ezt érezned kell száz százalékig, nem csak néha. szóval amig nincs meg ez az érzés, addig nem is akarod biztosan a babát.
szerintem már fel tud, csak nincs kedve hozzá. fõleg, hogy van aki felültesse.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom mert tényleg néha hagyom hadd próbálkozzon de nem igen látok rajta semmi féle lelkesedést h ö most föl fog ülni:)
Ne ültesd! Egy barátnõm lányát e miatt kell mûteni. Az ülés az egyetlen eleme a mozgásfejlõdésnek, ami két helyen is bekövetkezhet. Az egyik hat hónapos kor körül. A másik lehetõség, ha már áll, és utána letottyan, úgy 10-12 hónaposan. Szóval türelem. És tényleg ne ültesd, fõleg ne órákig.
A kérdező hozzászólása: Nem szeret fekve lenni.Nagyon sír ha fekve hagyom!De azért köszi
Mért ne ültethetné??? Ugyan! Az én babám is ül3 hónapja egyedül stabilan, de felülni nem tud még. Az egész napot végig ordítaná ha fekve kéne lennie!! 8hós
Ha még nem tud egyedül felülni, az azt jelenti, hogy nem érett rá, hogy üljön. Viszont az egyensúlyérzéke napról napra jobb, így ha ülteted megül, de a késõbbiekben könnyen alakulhatnak ki gerincproblémák. Több dokival is beszéltem, mind azt mondta, hogy megtámasztás nélkül nem szabad, hiába tûnik jónak, sokat árt. Segíts neki megtanulni felülni, az többet használ!
Ha feláll egyedül kapaszkodva és mászni is elkezdett, akkor nem hinném, hogy nem elég erõs a gerince ahhoz, hogy üljön. Persze nem órákat, de egy 9 hónapos baba biztos hogy elunja magát, ha mindig csak fekhet.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

A párommal 2 éve probálkozunk hogy babánk legyen. És nem akar összejönni orvosnál még nem voltunk . Menstruációm 2-3 naposak. Érdemes lenne orvoshoz fordulni?

Miért nem esek teherbe!!!!!!

Legjobb válasz: szia! szerintem érdemes felkeresni az orvost!én a pároddal kezdeném a kivizsgálásokat! neki egyszerûbb és fájdalom mentes! aztán jöhetsz te!

szia! szerintem érdemes felkeresni az orvost!én a pároddal kezdeném a kivizsgálásokat! neki egyszerûbb és fájdalom mentes! aztán jöhetsz te!
A kérdező hozzászólása: De az is közbe jöhet hogy 5 hétre megyen dolgozni és csak 1 hétre jön haza? és csak aban az egy hétben probálkozunk?
1 het rengeteg ido, spontan peteeresed is lehet ezalatt. Az en parom 3 napra jott haza, a felido utan joval, es sikerult a baba. Menj mindenkepp orvoshoz, drukkolok, hogy mihamarabb baba legyen! :)
Már elõbb is lehetett volna vizsgálódni. Menjetek orvoshoz és kiderül van-e valami probléma. Itt senki nem fogja neked megmondani, hogy miért nem sikerül...
hát ez a 2 év nagyon hosszú még így is össze kellett volna jönnie akkor is ha csak 1 hétre jön haza a férjed! érted? nem kell agyba-fõbe szexelni a pároddal azért , hogy összejöjjön a baba! nem hiszem , hogy mindig kikerültétek pont azt az idõt, hogy pont ovud legyen vagy jókor legyetek együtt! de ha csak így lehettek együtt végül is lehet ez is a baj! de ennek nagyon kicsi az esélye! nálad minden rendbe van? rendszeresek a vérzéseid? nem vizsgáltak még?? elsõ voltam!
Szia!Mindenképpen vizsgáltassátok ki Magatokat.Sok oka lehet a sikertelenségnek pl stressz, túlsúly, a szervezetben fehalmozódott méreganyagok, gyógyszerek mellékhatása, sperma problémák stb.Fontos az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a szervezet felkészítése a fogantatásra.Sok sikert!

Lassan 1 éve próbálkozunk és nem sikerül. Nagyon szeretnénk már babát, de Õ még nem akar jönni. Szeretnénk tudni, hogy mindketten egészségesek vagyunk-e. Van valakinek jó tapasztalata, hova, kihez érdemes fordulni Budapesten?

Mi a vizsgálat menete nőnél és férfinél külön-külön? Tud valaki ajánlani tényleg jó szakembert, intézetet (ha lehet névvel). Mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat (és ha szükséges kezelés)? Nagyon köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Sote I. Meddõségi klinika Dr.Murber Àkos. Csak ajànlani tudom!

Sote I. Meddõségi klinika Dr.Murber Àkos. Csak ajànlani tudom!
Amihez az ember görcsösen ragaszkodik rendszerint nem az elképzeléseknek megfelelõen jön el! Vegyétek lazábbra a dolgot! Mi történne ha:egy kis utazás, színház, jó könyv, finom vacsora beiktatások után maga az együttléttel járó örömforrás lenne a cél?
Szia! Elsõ körben endokrinológus (hormondoki) : Mens mentis, akármelyik orvos. (Én Tûû Lászlóhoz járok, de nehéz bejutni hozzá, és Breyer doktornõrõl is csak jókat hallottam.) Onnan õ mondja a többit. Árak itt : http://mensmentis.hu/arlista/
Én MensMentisbe járok Breyer doktornõhöz. Teljes szívembõl ajánlom! Fantasztikus ember és remek orvos. Mi már várjuk a babánkat :) Örök hálám üldözni fogja :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megnéztem a weboldalt és szerintem Breyer doktornõhöz fogunk bejelentkezni. Ti mennyi idõ után fordultatok szakorvoshoz? Mennyi idõ alatt sikerült "helyreállítani" a belsõ rendet, amiután már sikerült a baba?

Holnap van az utolsó nap amikor még megjöhet, szombat reggel tesztelnék, de olyan feszült vagyok (10 hónapja próbálkozunk), hogy már sírtam is, mert nem akarok csalódni, hogy már megint nem sikerült. Hogyan oldhatnám a feszültséget?

Legjobb válasz: 10 hónap még semmi! Mi 7 éve próbálkozunk és nyáron lesz a második lombikunk! Úgy ne keseredj el mindenkinek lesz egyszer babája csak nagyon nehéz kivárni! Én nagyon megértelek!

10 hónap még semmi! Mi 7 éve próbálkozunk és nyáron lesz a második lombikunk! Úgy ne keseredj el mindenkinek lesz egyszer babája csak nagyon nehéz kivárni! Én nagyon megértelek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást!

Miért van az, hogy amikor van barátom jól elvagyunk minden pasi velem akar összejönni próbálkoznak de persze én nemet mondok. Amikor meg nincs senkim akkor meg senki sem akar észrevenni?

Legjobb válasz: Ez velem is így volt...:S:D A válasz roppant egyszerû...amikor van egy boldog párkapcsolatod,akkor kivirulsz,más lesz a tekinteted,a mosolyod...stb. Ilyenkor a pasik ugranak.:)

Ez velem is így volt...:S:D A válasz roppant egyszerû...amikor van egy boldog párkapcsolatod, akkor kivirulsz, más lesz a tekinteted, a mosolyod...stb. Ilyenkor a pasik ugranak.:)
Mint ahogy az elõttem szóló is mondta: kisugárzás.
Ez egyszerû emberi felfogás. Ha valaki egy boldog párkapcsolatban él, akkor a körülötte élõ emberekben beindul tudat alatt a küzdõ szellem, és felmerül bennük egy kérdés: A párja mit látott meg benne, amit én nem? Itt elkezdõdik a "harc". Ha pedig nem élsz párkapcsolatban, akkor nincs meg a versenyszellem a többiekben.
Ezek szerint most nincs párod? Ismerkedünk? :D
A kérdező hozzászólása: hát most nincs párom:D szal ismerkedhetünk;)

2hónapos babám nem akarja elfogadni a tápszert a tejci meg kevés neki . milupa ha val probálkozunk de sajnos ökölődik tőle. Mit tanácsoltok mit tegyek? Magával a cumival is baja van csak a cicit akarja.

Legjobb válasz: Másik tápszerrel és cumival próbálkozzatok, mert azért nem maradhat éhen a pici. Az igaz, ha egy ideig többször szoptatod, vagy fejed, akkor szaporodni fog. De ez pár napba beletellik. Az nem igaz, hogy elapad a tejed, ha tápszerrel pótolsz, ha mindig szopival kezdesz, és csak kiegészítesz a táppal.

Másik tápszerrel és cumival próbálkozzatok, mert azért nem maradhat éhen a pici. Az igaz, ha egy ideig többször szoptatod, vagy fejed, akkor szaporodni fog. De ez pár napba beletellik. Az nem igaz, hogy elapad a tejed, ha tápszerrel pótolsz, ha mindig szopival kezdesz, és csak kiegészítesz a táppal.
Neki több esze van, hogy az anyatejet többre becsüli, mint a tápszert, az igazi cicit jobban szereti, mint a mûcicit. Tedd többször mellre, hogy több legyen a tejed. Ha tápszert adsz neki cici helyett, a maradék tejed is el fog apadni sajnos, ezt borítékolom.
Sajnos nem mindenkinél jön be a tedd többször mellre - több tej termelõdik dolog. Nálam sem sikerült, pedig ittam teát, szedtem homeós bogyót, egész nap rajtam volt a gyerek (szétáztatta a mellbimbómat már, emiatt berepedezett, majd ettõl mellgyulladásom is lett), plusz masszíroztam, fejtem, de mégsem lett több (így is örültem, hogy 5 hónapos koráig volt némi tejem, a családban senki nem tudott szoptatni). Egyébként ha tényleg mindent megteszel azért, hogy több legyen a tejcsid, de mégsem jön össze, akkor kénytelen vagy pótolni tápszerrel, éhen nem maradhat. Kisfiam egyébként a HA tápszert nem fogadta el, csak a simát. Lehet, hogy váltanotok kell másikra, és azzal semmi problémája nem lesz. B.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!