Találatok a következő kifejezésre: Próbálkozunk. Akarom meg (22 db)

Próbálkozunk. Akarom is meg nem is. Ez probléma? Érdemes így belevágni?

30 évesek vagyunk mindketten,5 hónapja próbálkozunk,de én sokszor érzem úgy,hogy még nem kéne a gyerek,máskor viszont úgy gondolom,érett vagyok az anyaságra és szeretném.Ez normális és majd ha összejön,el?jönnek az igazi anyai ösztönök?Vagy így,bizonytalanul inkább várjunk még?

Legjobb válasz: Én várnék a helyedben, mert mi van akkor, ha teherbe esel és azt gondolod, hogy most nem tudod elképzelni egy gyerekkel az életed.Lehet, hogy ha sikerül, akkor nagyon fogsz neki örülni, de elõször legyél magadban teljesen biztos, döntsd el, hogy tényleg akarod-e a babát.

Én várnék a helyedben, mert mi van akkor, ha teherbe esel és azt gondolod, hogy most nem tudod elképzelni egy gyerekkel az életed.Lehet, hogy ha sikerül, akkor nagyon fogsz neki örülni, de elõször legyél magadban teljesen biztos, döntsd el, hogy tényleg akarod-e a babát.
Ezzel én is így vagyok, csak én 26 vagyok. Szerintem, ha jön a baba, nem fogsz gondolkodni, hogy még nem kellett volna. Azt hiszem 30 évesen nem probléma. Ha azt várod, hogy minden tökéletes legyen és majd egyszer csak azt érzed magadba, hogy mostmár minden szép és jó, jöhet a gyerek, akkor arra hiába vársz. Csak magamból indulok ki. Szerintem természetes, hogy vannak kétségeid (mondom, én is ugyanígy érzek újabban), de ha véletlen jönne baba, biztos a világon mindennél jobban szeretném. Én azért gondoltam úgy, hogy 30 éves korom elõtt szeretnék egy babát, mert nem szeretnék öreg anyuka lenni (ezt nem bántásnak szántam), de még nem érzem, hogy megértem rá. Néhány hete teljesen azt hittem, hogy babánk lesz és azért kicsit "megrémültem" hogy most mi lesz, meg hogyan fogjuk felnevelni, de aztán hozzászoktattam magam az új helyzethez, amikor is kiderült, hogy mégsem..... azért örültem, hogy még nem õ jött... Azt hiszem, ilyen az amikor valaki még nem érett. :-)
szia!! én 23 éves vagyok a párom pedig 30. ugyan ebben a helyzetben voltam, mint az elõttem válaszoló csak máshogy. sokat beszélgettünk már a babavállalásról, de egyszer akartam aztán meg egy kicsit sem. azután egyszer csak késett, terhességi tüneteim voltak. teszteltem és negativ lett. nagyon csalódott voltam... akkor döbbentem rá, hogy kisbabát szeretnék :) mostmár próbálkozunk is :) de szerintem ezt érezned kell száz százalékig, nem csak néha. szóval amig nincs meg ez az érzés, addig nem is akarod biztosan a babát.

Miért van az, hogy egyszer valami jól megy, huzamosabb ideig, aztán egyszer csak elromlik minden és sehogy sem akar összejönni, hiába próbálkozunk újra meg újra?

Legjobb válasz: Csak egy õsi mondással tudok válaszolni: minden elmúlik egyszer. A jó is és a rossz is. Semmi nem tart örökké, sem a jó, sem pedig a rossz. Nincs más magyarázat, így mûködik a világ!

Csak egy õsi mondással tudok válaszolni: minden elmúlik egyszer. A jó is és a rossz is. Semmi nem tart örökké, sem a jó, sem pedig a rossz. Nincs más magyarázat, így mûködik a világ!
A kérdező hozzászólása: Ez egy olyan cselekmény ami gyakorlással tökéletesíthetõ.

Szerintetek mit tehetnék? Ugy érzem kezdek depressziós lenni. Semmi se sikerül az életben. Sorolhatnám. Pl a baba nem akar jönni, pedig 3 éve probálkozunk. Orvos meg nem hajlandó velem foglalkozni, amig páromnál nincs minden rendben.

már negyedszer megy vissza andrológiára.pedig minden jó lenne,csak kevés adagot adott le,az a problémájuk.és velem tudom van probléma,tavaly áprilisba volt laporoscópiai mütétem,ott kiderült h nincs kifejl?dve az e gyik petefészkem.és azóta csak párommal foglalkoznak.itthon bezzeg tud termelni.de ha ott nem megy,akárhányszor megy vissza,nem lehet mit tenni.gondoltam elmegyek pszichológushoz,de párom nem akarja,szte akkor rosszabb lesz.nem tom mit tegyek

Legjobb válasz: Akkor menj el úgy pszichológushoz, hogy a párod nem tud róla. Magánba menjél, ott beszélgetnek veled.

Akkor menj el úgy pszichológushoz, hogy a párod nem tud róla. Magánba menjél, ott beszélgetnek veled.
Hova jártok orvoshoz?ismerek egy Intézetet, ahol normálisan foglalkoznak mindkettõtökkel és nagyon hamar összejön a baba!(én is oda jártam)Miért kellene pszihológus??


Holnap van az utolsó nap amikor még megjöhet, szombat reggel tesztelnék, de olyan feszült vagyok (10 hónapja próbálkozunk), hogy már sírtam is, mert nem akarok csalódni, hogy már megint nem sikerült. Hogyan oldhatnám a feszültséget?

Legjobb válasz: 10 hónap még semmi! Mi 7 éve próbálkozunk és nyáron lesz a második lombikunk! Úgy ne keseredj el mindenkinek lesz egyszer babája csak nagyon nehéz kivárni! Én nagyon megértelek!

10 hónap még semmi! Mi 7 éve próbálkozunk és nyáron lesz a második lombikunk! Úgy ne keseredj el mindenkinek lesz egyszer babája csak nagyon nehéz kivárni! Én nagyon megértelek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást!

Ha még nem akarok csókot az 1. randin, akkor ha próbálkozik a srác, csak forduljak el, és akkor leesik neki, h. az arcomra kérek puszit?

Nem fog megsértődni ezen?

Legjobb válasz: Szerintem ne tervezd el így elõre. Ha megakar csókolni, de Te úgy érzed abban a pillanatban, hogy nem akarod még, egyszerûen mondd meg neki, hogy neked gyors ez a tempó. De mi van, ha jól érzed magad, és Te is szívesen megcsókolnád? Ez mindig alkalomfüggõ!

Szerintem ne tervezd el így elõre. Ha megakar csókolni, de Te úgy érzed abban a pillanatban, hogy nem akarod még, egyszerûen mondd meg neki, hogy neked gyors ez a tempó. De mi van, ha jól érzed magad, és Te is szívesen megcsókolnád? Ez mindig alkalomfüggõ!
Ne fordulj el. Ha észreveszed, hogy közelít a szád fele egyszerûen mondd meg, hogy még ne! Én megalázónak érezném és kellemetlenül magam, ha a partner csak úgy elfordítaná az arcát. 23/l
Normális fiú nem.
adj neki egy Mike Tyson-osat, úgy hogy essen le a fél állkapcsa. aztán kérj tõle bocsánatot a plasztikai sebészeten, hogy bocs majd talán máskor csókolózunk, cupp
A kérdező hozzászólása: Lehet, h. hülyeség, de alig ismerem még. És nem szeretnék könnyen kaphatónak tûnni, mert nem is vagyok az. Meg elsietni sem szeretném a dolgokat. Nálam úgymond az együtt járás a csókkal kezdõdik. Tehát ha volt csók, onnantól kezdve együtt vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, a szem a lélek tükre. :)
Ne próbáld.. mert úgyis úgy fogsz nézni :) Hacsak nem úgy sikerül a randi... de akkor már többet szeretnél. De az is kiolvasható :)
A kérdező hozzászólása: Akkor megpróbálok úgy nézni, h. abból kiderüljön, h. csak puszit szeretnék. :)
Egy normális srác a szemed fogja nézni, mielõtt megpró- bál megcsókolni. Abból egybõl látszik, hogy hova szeret- néd azt a puszit.
A kérdező hozzászólása: Nem rég óta ismerjük egymást, telefonon beszéltünk párszor, meg élõben is 1-2 percet, ha épp összefutottunk. De randink ez lesz az 1. Tudom, h. tetszem neki, nekem is õ, de semmit nem szeretnék elsietni. 1. randin nem szeretnék még csókot.
Mond neki, hogy majd legközelebb:)
A kérdező hozzászólása: Kérdés megoldódott. :) A végén megkérdezte, h. "adhatok egy csókot?" De persze úgy értette, h. puszit, szóval csak puszi volt a végén.

A baratom leakana fektetni de en meg nem akarom de nem azeert mert nem vagyyok ra felkeszulve hanem mert meg nem erzem ugy h itt az ideje, es mar tobbszor is probalkozot de en visszautasitottam es neki nem tetszet. Vajon elhagy ezert a baratom?

Legjobb válasz: Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!

Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!
Egy 21 éves pasinak vannak igényei, és még nagyon fiatal ahhoz, hogy "örök hûséget" esküdjön. Nem hiszem, hogy egy beszélgetéssel sokat érnél el. Egyébként csak le akar téged fektetni? Akkor nem nagyon szerethet. Vagy le akar VELED feküdni?
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Elhagy akkor, ha nem szeret igazán, de akkor nem is érdemes bánkodnod miatta.Ha nem érzed, hogy még itt az ideje, ne tedd meg, csak azért mert õ akarja.
Miért nem pettingeltek? Az én barátom ennyivel is megelégszik, én is szûz vagyok, õ meg már majdnem 22...
Ha nyíltan megmondod neki, hogy te úgy érzed, hogy még nincs itt az ideje, akkor meg kell értenie. Attól még élvezhetitek az együttlétet, hogy nem fekszetek le egymással. Kényeztethetitek egymást anélkül is, hogy megtörténne a konkrát behatolás. Ha sokáig éheztetet a barátod, akkor megunhatja és máshol keresheti az élvezetet.
Tényleg fiatal vagy még! Majd találsz másik pasit, aki vár rád.
A kérdező hozzászólása: o tapasztaltabb mint en tobbxor..ssok baratnoje volt es sokkal le is fekudt.
Nem akarlak elkeseríteni, de 21 évesen nem fog sokáig várni. Szerintem. Ha te még ennyire nem akarsz vele lefeküdni, akkor ne menj bele csak azért, hogy ne hagyjon el! Még nagyon fiatalok vagytok. Majd találsz másikat. De ha vár rád, akkor tök jó, mert azt jelenti, hogy szeret. Majd kialakul. Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: nem tudom h miert...nem vagyom ra, nem kivanom..
Az utolsó válaszoló vagyok. Így elég hülyén hangzik, hogy le akar fektetni. Ha téged lefektet egy srác, akkor nagy a valószínûsége, hogy többet nem látod. Azt írod: "nem azért mert nem vagyok rá felkészülve". Akkor ezek szerint fel vagy rá készülve? Akkor meg miért nem fekszel le vele?
A kérdező hozzászólása: MIERT?
A kérdező hozzászólása: le akar velem fekudni..:|
A kérdező hozzászólása: ...:)
A kérdező hozzászólása: en 14, o 21
A kérdező hozzászólása: mindig azt mondja h vigyazz nincs mitol feljek de en meg nem akarom es hiaba mondom neki mert nem erdeklni
A kérdező hozzászólása: en szeretem es o is azt mondja h szeret de azt is mondja h nem tudja megerti h miert NEM?
A kérdező hozzászólása: LEHET

Miért van az, hogy amikor van barátom jól elvagyunk minden pasi velem akar összejönni próbálkoznak de persze én nemet mondok. Amikor meg nincs senkim akkor meg senki sem akar észrevenni?

Legjobb válasz: Ez velem is így volt...:S:D A válasz roppant egyszerû...amikor van egy boldog párkapcsolatod,akkor kivirulsz,más lesz a tekinteted,a mosolyod...stb. Ilyenkor a pasik ugranak.:)

Ez velem is így volt...:S:D A válasz roppant egyszerû...amikor van egy boldog párkapcsolatod, akkor kivirulsz, más lesz a tekinteted, a mosolyod...stb. Ilyenkor a pasik ugranak.:)
Mint ahogy az elõttem szóló is mondta: kisugárzás.
Ez egyszerû emberi felfogás. Ha valaki egy boldog párkapcsolatban él, akkor a körülötte élõ emberekben beindul tudat alatt a küzdõ szellem, és felmerül bennük egy kérdés: A párja mit látott meg benne, amit én nem? Itt elkezdõdik a "harc". Ha pedig nem élsz párkapcsolatban, akkor nincs meg a versenyszellem a többiekben.
Ezek szerint most nincs párod? Ismerkedünk? :D
A kérdező hozzászólása: hát most nincs párom:D szal ismerkedhetünk;)

2hónapos babám nem akarja elfogadni a tápszert a tejci meg kevés neki . milupa ha val probálkozunk de sajnos ökölődik tőle. Mit tanácsoltok mit tegyek? Magával a cumival is baja van csak a cicit akarja.

Legjobb válasz: Másik tápszerrel és cumival próbálkozzatok, mert azért nem maradhat éhen a pici. Az igaz, ha egy ideig többször szoptatod, vagy fejed, akkor szaporodni fog. De ez pár napba beletellik. Az nem igaz, hogy elapad a tejed, ha tápszerrel pótolsz, ha mindig szopival kezdesz, és csak kiegészítesz a táppal.

Másik tápszerrel és cumival próbálkozzatok, mert azért nem maradhat éhen a pici. Az igaz, ha egy ideig többször szoptatod, vagy fejed, akkor szaporodni fog. De ez pár napba beletellik. Az nem igaz, hogy elapad a tejed, ha tápszerrel pótolsz, ha mindig szopival kezdesz, és csak kiegészítesz a táppal.
Neki több esze van, hogy az anyatejet többre becsüli, mint a tápszert, az igazi cicit jobban szereti, mint a mûcicit. Tedd többször mellre, hogy több legyen a tejed. Ha tápszert adsz neki cici helyett, a maradék tejed is el fog apadni sajnos, ezt borítékolom.
Sajnos nem mindenkinél jön be a tedd többször mellre - több tej termelõdik dolog. Nálam sem sikerült, pedig ittam teát, szedtem homeós bogyót, egész nap rajtam volt a gyerek (szétáztatta a mellbimbómat már, emiatt berepedezett, majd ettõl mellgyulladásom is lett), plusz masszíroztam, fejtem, de mégsem lett több (így is örültem, hogy 5 hónapos koráig volt némi tejem, a családban senki nem tudott szoptatni). Egyébként ha tényleg mindent megteszel azért, hogy több legyen a tejcsid, de mégsem jön össze, akkor kénytelen vagy pótolni tápszerrel, éhen nem maradhat. Kisfiam egyébként a HA tápszert nem fogadta el, csak a simát. Lehet, hogy váltanotok kell másikra, és azzal semmi problémája nem lesz. B.

Miért van ekkora különbség egy testvérpár tagjai között, hogy egyikkel (elsõ kép) akar több lány is járni és van is párja, még a másodikkal (2. kép) senki sem, akárhogyan próbálkozik? Õszintén!

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Látszik az elsõn hogy nagy csibész. A másodikon meg hogy tipikusan jófiú. Szerintem, de én is kíváncsi vagyok a válaszokra.

Látszik az elsõn hogy nagy csibész. A másodikon meg hogy tipikusan jófiú. Szerintem, de én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
A kérdező hozzászólása: Ezt a 3-at csak hallottam, lehet 4 volt. De attól biztos nem több. Csak ez is olyan, hogy nem mindenki mer minden nap 1-1 csajt leszólítani, persze akkor volna több sansz. Csak valakinek ha rossz folt esik az önbecsülésén a sok elutasítás miatt, akkor rosszul érzi magát. Bár ahogyan hallottam, egy átlag pasinak legtöbbször azért le kell szólítania (most random lányokra gondoltam) 25-30 lányt, hogy 1-2 összejöjjön neki randi szintjéig. Még a legjobb pasiknak is kell 6-7 lány, mire egy összejön.
Az 1. klasszisokkal bénábban fest mint a 2.képen lévõ Jason Statham imitátor.
A kérdező hozzászólása: Hiába, ha neki van párja, a másiknak meg nincs. Van ez így.
Tudnak róla, és belegyeztek, hogy ide feltölts a képüket, hogy feltehesd ezt a kérdést?
A kérdező hozzászólása: Igenis! Nem sértek ezzel meg senkit sem, jelentem.
1-es, egy kép alapján hogy lehet eldönteni, hogy nagy csibész meg jó fiú? Én is tudok lenni nagy csibész egy képen, ha akarok , pedig pont a jó fiú vagyok:D Kérdezõ: Szerintem megválaszoltad a kérdésed...rossz tapasztalat volt neki, hogy egy hosszú kapcsolatban megcsalták, azóta is visszautasításokat kap, emiatt az önbecsülése is eshet...
# 19: Megérzés volt... Látszik rajtuk, hogy teljesen más a személyiségük.
Az elsõ humoros, vicces figurának tûnik, a második mufurc lelkizõs keménynek mutatom magam alaknak. Inkább szeretek nevetni egy kapcsolatban, mint lelket boncolni így ha ennyi alapján kellene választani nekem is az elsõ jobban tetszene hiába a pénz (ha már felhoztad a több millás motort). 23 N
Testvérek között is lehetnek óriási különbségek!!:) A nõvérem és én is elég különbözõek vagyunk, nemcsak külsõ, de belsõ tulajdonságaink is.:) Szerintem az a 2. szálljon le a motorjáról;) mert sztem fontosabb h az a lány a fiúhoz akarjon hozzámenni, nem a motorjához v a pénzéhez, és magát a fiút szeresse, külsõ és belsõ, rossz és jó tulajdonságaival együtt. Még az Így jártam anyátokkal egyik részében volt egy nagyon jó mondat, ami megmaradt bennem: ""Lehet, hogy várnunk kéne valakire, aki nem csak tolerálja a dilijeinket, hanem szereti is azokat."
Igazából nem tudom, külsõre nincs akkora különbség, hogy erre lehetne fogni, olyasmit sem látok, amit az elsõ válaszoló. Nyilván csak a viselkedésükben lehet valami.
# 11: Tudom, hogy nem te vagy, az csak egy szófordulat volt... Egyébként azért a 3 év alatt 3 próbálkozás nem túl nagy mennyiség. Én fél év alatt próbálkoztam ennél jóval több lánynál... Úgyhogy szedje össze kicsit magát és menni fog.
A kérdező hozzászólása: Senkim? Nem én vagyok. Csak ismerõs. A próbálkozást úgy értem, hogy 3 év alatt 3 próbálkozás.
nekem a második jobban bejön külsõre, de belsõleg az elsõ lehet a lányoknak nyerõ
A kérdező hozzászólása: Az elsõ autóval jár, második több milliós motorral. Persze ez nem lényeg, vagy mégis?
A kérdező hozzászólása: Egyébként rendes mind a kettõ, ismerem õket. Arany szívük van, csak a 2. linkebb, nem sokat mer kezdeményezni.
# 3: A közvélekedéssel ellentétben nem annyira számít a lányok többségének az, hogy kinek mennyi pénze van. A stílus fontosabb annál. Bár akkor is meglepõ, hogy a motoros jófiúra nem buknak.
A kérdező hozzászólása: Volt párja ha jól tudom 3 éve, de a csaj megcsalta és azóta lett mufurc.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az elsõ az 24 éves, a 2. pedig 29.
Hát akkor nincs min csodálkozni. Nem elég, hogy nem kezdeményez, még csalódott is a lányokban. Szerintem ennyi elég ahhoz, hogy ne legyen senkid. Bár a kérdésben még azt írtad, hogy akárhogy próbálkozik... Ellentmondás!
Nekem egyik se jön be.
Én biztos nem a megjelenésükben keresném az okokat, és nem is abban, hogy ki milyen járgánnyal jár. :-) (Ízlések és pofonok, de nekem személy szerint amúgy a második képen levõ testvér jóképûbbnek és férfiasabbnak tûnik.)
a motorosnak ha akarná több nõje lehetne mert arra buknak jobban a lányok de ezek szerint nem akarja, de lehet válogat a csajok közt vagy csak egyfajta jön be nekik a motorját meg nem fogja eladni egy csaj miatt én se adnám el akár mennyi milliós gép én többre értékelem azt az embert aki gyüjt vmire mint azt aki elissza elcigizi vagy el bulizza vagy drogozza esetleg elcsajozza a pénzét mert havi 40-50 ezret ezekbõl nem nehéz elszórni ha össze adod pár év alatt egy motor ára vagy egy kocsijé hosszabb távon egy házé ezek után mejik pasi kell a csajoknak??? aki tud gyûjteni vagy aki elbulizza stb? na ugye meglesz a motoros párja is elõbb utóbb csak most õt ez érdekli de ha kinézted magadnak a motorost lehet hosszabb udvarlást kell véghez vinned

Már lassan 1 éve próbálkozunk és nem akar jönni a baba. Mit tegyek, hogyan segítsem, van valami amitől nagyobb lenne az esélyem? Mert kezd már elszomorítani a dolog és az még rosszabb.

Mit tegyek,hogy teherbe essek már végre?

Legjobb válasz: Igen, egy vizsgálat nem árt, lehet, hogy csak egy kis lökés kell. Ha meg nagyobb a gond, mielõbb kezelni kell. Ennek ellenére még teljesen normális, hogy nem estél teherbe, idõn belül vagy.

Igen, egy vizsgálat nem árt, lehet, hogy csak egy kis lökés kell. Ha meg nagyobb a gond, mielõbb kezelni kell. Ennek ellenére még teljesen normális, hogy nem estél teherbe, idõn belül vagy.
Ha már egy éve nem sikerül, akkor talán el kéne menni egy meddõségi vizsgálatra. Ez már nem pszichológia, hanem van valami oka. A legtöbb esetben az orvos tud segíteni. Egy barátnõm pl. kapott egy injekciót, ami elõsegítette a tüszõrepedést, és rögtön terhes is lett.
Szia! Én egy félév után már mentem az orvoshoz , hogy nem jön a baba! Így is 3 mulva sikerült csak. Szurik, meg lombikok is voltak sikertelenül. Végül a Szabó Gyuribácsi féle baba váró teakeverék hozta meg a sikert. 23 hetes kismami. Esetleg utánanézhetsz a gyorgytea.hu oldalon.
szia! Én is dokit ajánlanék! Nézzék meg a férjed spermáját, hogy elegen vannak-e a srácok és elég mozgékonyak-e? esetleg lehet kis bacija is, amit könnyen lehet kezelni! Praktikák: -2 naponta szexeljetek a ciklus elejétõl a végéig, így biztos nem késitek le a pé-t, és a srácok ilyenkor még fürgék és nem túlérettek -misszionárius vagy kutyapóz -utána fekvés, gyertyaállás, párna a fenék alá -elõbb a párodnak legyen orgazmusa aztán Neked -pár kiló fel vagy le, attól függ mire van szükséged! sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Én a mémpempõt tudom ajánlani.Nekem bevált.Már mi is 1 éve próbálkoztunk de nem jött össze a bébi, aztán egy ismerõsöm ajánlotta a méhpempõt, mert neki bevált.Kibróbáltam és nekem is bevált.3 hónapja kezdem el a méhpempõt és már 6hetes terhes vagyok.
400 NE E-vitamin/nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Aviva-torna.
Mindenkinek akinek nem jön össze a baba, tudom ajánlani Nikl Mária Nõi Erõk tanfolyamát: http://www.leleklato.hu/?q=tanfolyamok/aktualis/noi-erok-alap .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nekem sem volt semmi bajom, és 6 évig nem jött össze. Szerintem rágörcsöltem. Aztán amikor nem is gondoltam babára (sokminden összejött, rengeteg stressz) akkor bejött. És tudom, hogy nem lehet nem rágörcsölni. Sokan mondják, hogy õk nem, én is azt mondtam, de tudat alatt és titokban azért mindig reménykedtem...
Nekem meg pont azt mondta a nõdokim, hogy a hõmérõzés 60%, az ovuteszt 80%-os. Abból is az egyszerhasználatos a jobb. Egyébként mi 11 hónapja próbálkozunk, most hagytam el a hõmérõzést, de mi már elkezdtük a kivizsgálásokat. A féljemnél minden ok, nálam volt egy kis cukor emelkedés + a progeszteron szintem egy kicsit magas volt. Határértéken belüli, csak a teherbeeséshez sok. Viszont azóta figyeli a doki középidõben a peteérésemet, kontrollálja a gyógyszereket, kaptam tüszõrepesztõ szurit, szóval úgy érzem jó kezekben vagyok. Szerintem itt az ideje Neked is elkezdeni a kivizsgálásokat. Sok sikert!
Az ovutesztnél pedig biztosabb a hõmérõzés!
Menj el te, és a párod is egy kivizsgálásra, hogy kizárhassatok minden szervi problémát. Ha semmi szervi gond, akkor lehet próbálkozni különféle praktikákkal, addig a helyedben nem kísérleteznék, mivel nem tudhatod mivel használsz, vagy ártasz magadnak. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Amúgy járok orvoshoz, nem lát semmit.Mondjuk volt egy olyan probléma, hogy magas volt egyfajta hormon, amitõl nehezebb teherbe esni, de azon kívül nem talált problémát.De ez az injekció ötlet jó, mondom is majd neki, hogy már valami tuti kellene, mert minél tovább húzódik, annál jobban elszomorít.
A kérdező hozzászólása: És mik azok a különféle praktikák?Mivel próbálkozhatok, segíthetem?Mert komoly gond nincs, csak nem akar jönni a baba.
A férjed is volt kivizsgáláson?
Arról nem írtál, hogy a párodnál is minden rendben van-e? Egyébként ezt nézd meg: http://fogamzas.mindenkilapja.hu/
A kérdező hozzászólása: Õ még nem voltvizsgálaton.Lehet vele van baj?És neki milyen vizsgálat van?Mármint tudom, hogy milyen, de hogy zajlik az?Biztos megcsinálná, csak ahogy ismerem, hogy elmenjünk valahová és ott ... :-)Értitek?Nem tudom, hogy menne-e neki.:-)
Használj ovulációs tesztet. Nekem segített, 1 év után jött a baba.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi szépen.
Beszélj a dokiddal, hogy mit kell pontosan tenni a férjednek. Sokszor a pasival van a gond, közben meg a nõ járkál dokihoz. Barátnõméknél egy éve nem jön, most derült ki, hogy a férjével van gond!
Mindenképp kérj orvosi segítséget, lehet hogy a pároddal van baj. Ezt érdemes kiszûrni! 2 éven keresztül nem küldték el a páromat ondóvizsgálatra, majd mikor elmentünk, kiderült, hogy mûteni kell. Nekem nincs bajom, ha minden igaz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!