Találatok a következő kifejezésre: Próbálkozunk. 2 szedem minden (2 db)

Próbálkozunk. 2 hónapja szedem minden nap egy db folsav tablettát. Lehet bármilyen fura mellékhatása?

4 hónapja próbálkozunk,2 hónapja szedem a folsavat,viszont az utolsó 3 menszeszem nagyon furán indult.El?tte 2-3 nappal barnás folyás, majd semmi és ált. 2-3 nappal a szokásos után jön meg, akkor már normálisan. Lehet oka ennek a folsav vagy az ondó hüvelybe folyásától lehet bármilyen hasonló tünet, folyamat?

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom hogy a barnás folyás mitõl lehet vagy természetes -e, de amikor mi elkezdtük a "Baba projectet" a férjem és én naponta szedtünk 1 gravidát , 1 folsavat és 1 magnéziumot. (4 hónapot vártunk és sikerült:)) 25 hetes kismama

Szia! Nem tudom hogy a barnás folyás mitõl lehet vagy természetes -e, de amikor mi elkezdtük a "Baba projectet" a férjem és én naponta szedtünk 1 gravidát , 1 folsavat és 1 magnéziumot. (4 hónapot vártunk és sikerült:) ) 25 hetes kismama

Miért történik mindez? 2 éve próbálkozunk rendszeresen járunk orvoshoz minden rendben. Iszom a teákat, barátcserjekapszulát szedek, a férjem cinket e-vitamint.

De nem jön életünk értelme kezdem alkalmatlannak érezni magam, ráadásul mindig becsap a szervezetem,pedig nem akarom görcsösen. Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?

Legjobb válasz: Én nem hiszek ebbe a "görcsös akarás" kifejezésben.Szerintem nem ettõl függ.Mi 1 éve próbálkozunk és semmi.Az elsõ fél évben nem is foglalkoztam vele,mégsem jött. Nekem is vannak rossz gondolataim,de hidd el nem vagy alkalmatlan.Én sem értem,hogy miért pont oda nem érkezik gyerek,ahol valóban jó helyen lenne!

Én nem hiszek ebbe a "görcsös akarás" kifejezésben.Szerintem nem ettõl függ.Mi 1 éve próbálkozunk és semmi.Az elsõ fél évben nem is foglalkoztam vele, mégsem jött. Nekem is vannak rossz gondolataim, de hidd el nem vagy alkalmatlan.Én sem értem, hogy miért pont oda nem érkezik gyerek, ahol valóban jó helyen lenne!
Szerintem is csak rágörcsölsz, és a szervezeted ezt produkálja, de olyan is van, hogy két ember egyszerûen nem passzol össze , hiába van minden rendben, biztosan hallottál már ilyet. Próbálj nem ezzel foglalkozni, bár tudom, nagyon nehéz.
A tesóméknál minden rendben volt, mégis 3 évig próbálkoztak. És ez a 3 év csak a próbálkozás, amikor a nõ számolja a termékeny napokat, ez alapján (is) akcióznak, stb. Ugyanis már ezt a 3 évet megelõzõen sem védekeztek vagy egy évig. Aztán jött a baba, már 2, 5 éves! Türelem, szerintem ez a titka, de nehéz. (állítólag az E-vitamin és a Multi Maca illetve Maca Vibe kapszulák is jók, kinek mi válik be)
Mi is próbálkoztunk jóideje semmi eredménnyel. Azt hittem nagyon akarom de valójában mindig féltem valamitõl tudat alatt: alkalmatlan vagyok, kicsi a lakás, nincs elég hely, nincs nagy anyagi háttér, hogy lesz a munkahelyen, visszavesznek-e stb. Aztán eljött egy nap amikor zokogva kitört belõlem hogy most már semmi sem érdekel csak jöjjön a baba, majd lesz valahogy..abban a hónapban teherbe estem! Szerintem tégy önvizsgálatot hogy zavar-e valami hozzám hasonlóan, amit még magadnk sem mesrz bevallani! 8 hónapos kislány anyukája :)
Sztem pedig görcsösen akarod, legalábbis tudat alatt...próbálj meg tényleg nem foglalkozni a baba kérdéssel, és hidd el, sikerrel jártok majd.2 gyerekes anyuka
Sajnos még nem szültem babát és teherbe sem estem soha, viszont más most átérzem azok fájdalmát, akiknek nem sikerül tehetbeesni. Szerintem látogasd meg a nõgyógyászod és kérj inkább tõle útmutatást. :/
Elõre elnézést, de annyira rossz válasz az , hogy "ne akard görcsösen". Az ember lány vagy szeretne gyereket vagy nem. És ez nem görcsösség kérdése. Ha szeretnénk, akkor nyilván ott van a gondolatainkban és ez tök normális...Persze el lehet terelni a figyelmet, hogy ne legyen minden mensikor bõgés, de attól még a vágy megmarad. Ha a vitaminok nem hoztak eddig eredményt ideje egy alapos kivizsgálásnak. Elõször a férjet érdemes vizsgálni, az az egyszerûbb, mindössze egy alkalom, utána a Te hormonjaidat, illetve uh-gal megnézni van-e peteérésed és minden rendben van-e odabent. A rákszûrés alap, hogy van-e vmi fertõzés és ha ezek mind okésak, akkor javasolják a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, mert ez is lehet oka annak, hogy még nem jött össze. Ha nem átjárhatóak a petevezetékeid akkor rögtön a lombikot javasolják, ha egy kis elzáródás van vagy csak az egyik átjárható akkor a lombik elõtt van néhány inszemináció, amiko fellövik a katonákat a megfelelõ helyre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!