Találatok a következő kifejezésre: Próbálkozunk. 2 szedem (5 db)

Próbálkozunk. 2 hónapja szedem minden nap egy db folsav tablettát. Lehet bármilyen fura mellékhatása?

4 hónapja próbálkozunk,2 hónapja szedem a folsavat,viszont az utolsó 3 menszeszem nagyon furán indult.El?tte 2-3 nappal barnás folyás, majd semmi és ált. 2-3 nappal a szokásos után jön meg, akkor már normálisan. Lehet oka ennek a folsav vagy az ondó hüvelybe folyásától lehet bármilyen hasonló tünet, folyamat?

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom hogy a barnás folyás mitõl lehet vagy természetes -e, de amikor mi elkezdtük a "Baba projectet" a férjem és én naponta szedtünk 1 gravidát , 1 folsavat és 1 magnéziumot. (4 hónapot vártunk és sikerült:)) 25 hetes kismama

Szia! Nem tudom hogy a barnás folyás mitõl lehet vagy természetes -e, de amikor mi elkezdtük a "Baba projectet" a férjem és én naponta szedtünk 1 gravidát , 1 folsavat és 1 magnéziumot. (4 hónapot vártunk és sikerült:) ) 25 hetes kismama

Miért történik mindez? 2 éve próbálkozunk rendszeresen járunk orvoshoz minden rendben. Iszom a teákat, barátcserjekapszulát szedek, a férjem cinket e-vitamint.

De nem jön életünk értelme kezdem alkalmatlannak érezni magam, ráadásul mindig becsap a szervezetem,pedig nem akarom görcsösen. Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?

Legjobb válasz: Én nem hiszek ebbe a "görcsös akarás" kifejezésben.Szerintem nem ettõl függ.Mi 1 éve próbálkozunk és semmi.Az elsõ fél évben nem is foglalkoztam vele,mégsem jött. Nekem is vannak rossz gondolataim,de hidd el nem vagy alkalmatlan.Én sem értem,hogy miért pont oda nem érkezik gyerek,ahol valóban jó helyen lenne!

Én nem hiszek ebbe a "görcsös akarás" kifejezésben.Szerintem nem ettõl függ.Mi 1 éve próbálkozunk és semmi.Az elsõ fél évben nem is foglalkoztam vele, mégsem jött. Nekem is vannak rossz gondolataim, de hidd el nem vagy alkalmatlan.Én sem értem, hogy miért pont oda nem érkezik gyerek, ahol valóban jó helyen lenne!
Szerintem is csak rágörcsölsz, és a szervezeted ezt produkálja, de olyan is van, hogy két ember egyszerûen nem passzol össze , hiába van minden rendben, biztosan hallottál már ilyet. Próbálj nem ezzel foglalkozni, bár tudom, nagyon nehéz.
A tesóméknál minden rendben volt, mégis 3 évig próbálkoztak. És ez a 3 év csak a próbálkozás, amikor a nõ számolja a termékeny napokat, ez alapján (is) akcióznak, stb. Ugyanis már ezt a 3 évet megelõzõen sem védekeztek vagy egy évig. Aztán jött a baba, már 2, 5 éves! Türelem, szerintem ez a titka, de nehéz. (állítólag az E-vitamin és a Multi Maca illetve Maca Vibe kapszulák is jók, kinek mi válik be)
Mi is próbálkoztunk jóideje semmi eredménnyel. Azt hittem nagyon akarom de valójában mindig féltem valamitõl tudat alatt: alkalmatlan vagyok, kicsi a lakás, nincs elég hely, nincs nagy anyagi háttér, hogy lesz a munkahelyen, visszavesznek-e stb. Aztán eljött egy nap amikor zokogva kitört belõlem hogy most már semmi sem érdekel csak jöjjön a baba, majd lesz valahogy..abban a hónapban teherbe estem! Szerintem tégy önvizsgálatot hogy zavar-e valami hozzám hasonlóan, amit még magadnk sem mesrz bevallani! 8 hónapos kislány anyukája :)
Sztem pedig görcsösen akarod, legalábbis tudat alatt...próbálj meg tényleg nem foglalkozni a baba kérdéssel, és hidd el, sikerrel jártok majd.2 gyerekes anyuka
Sajnos még nem szültem babát és teherbe sem estem soha, viszont más most átérzem azok fájdalmát, akiknek nem sikerül tehetbeesni. Szerintem látogasd meg a nõgyógyászod és kérj inkább tõle útmutatást. :/
Elõre elnézést, de annyira rossz válasz az , hogy "ne akard görcsösen". Az ember lány vagy szeretne gyereket vagy nem. És ez nem görcsösség kérdése. Ha szeretnénk, akkor nyilván ott van a gondolatainkban és ez tök normális...Persze el lehet terelni a figyelmet, hogy ne legyen minden mensikor bõgés, de attól még a vágy megmarad. Ha a vitaminok nem hoztak eddig eredményt ideje egy alapos kivizsgálásnak. Elõször a férjet érdemes vizsgálni, az az egyszerûbb, mindössze egy alkalom, utána a Te hormonjaidat, illetve uh-gal megnézni van-e peteérésed és minden rendben van-e odabent. A rákszûrés alap, hogy van-e vmi fertõzés és ha ezek mind okésak, akkor javasolják a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, mert ez is lehet oka annak, hogy még nem jött össze. Ha nem átjárhatóak a petevezetékeid akkor rögtön a lombikot javasolják, ha egy kis elzáródás van vagy csak az egyik átjárható akkor a lombik elõtt van néhány inszemináció, amiko fellövik a katonákat a megfelelõ helyre.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére 4 hónap után összejött a baba.Szóval nekem bejött a Clostylbegyt tbl-ta.
3 hónap nem idõ. Szerintem ne stresszeld magad. A normális/átlagos teherbeesési idõ fél év. Azt szokták mondani, ha 1 éven belül nincs terhesség, akkor érdemes megnézetni a dolgokat. Csak ma mindenki mindent azonnal akar. A természet nem így mûködik.
Három hónap sikertelenség még nem jelent semmit. Nekünk két hét híján egy év alatt sikerült, úgy, hogy korábbi kapcsolatunkból mindkettõnknek volt gyereke.
Ráérsz 3 év múlva megijedni. Azért ez nem megy így óhajra. Idõsebbek lassabban esnek teherbe. Én 1, 5 éve várok. Talán nem is akkor van peteérésed, mikor gondolod?

Ezeket szedem: magne b6, foszfor, e-vit, cickafark, palástfű, segítenek nekem teherbe esni, mennyi idő alatt fejtik ki hatásukat? 2 éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Érdemes orvoshoz fordulni. Ha nálad is meg a férjednél is minden rendben: "szökjetek meg" két olyan hétre amikor lehet peteérésed. Pihenjetek, hagyjatok magatok mögött mindent és szeressétek egymást. Nekünk ez jött be. Sok sikert!:) 5 hetes kismami.

Érdemes orvoshoz fordulni. Ha nálad is meg a férjednél is minden rendben: "szökjetek meg" két olyan hétre amikor lehet peteérésed. Pihenjetek, hagyjatok magatok mögött mindent és szeressétek egymást. Nekünk ez jött be. Sok sikert!:) 5 hetes kismami.
Ez igen. Ebbõl a palástfû tea segít a teherbeesésben, de ki tudja, mennyire. Ha 2 évig nem sikerült, akkor menni kéne már szerintem dokihoz kivizsgálásra. 1 év után szokták ajánlani.
A megna b-t és a foszfort mire szeded? Ezekrõl nem hallottam és lehet, hogy most adtál egy ötletet.... Én teázom kb 2 hónapja és 1 hónapja szedem az e-vitamint folsavval és C-vitamin cinkkel.
Magnéziumot, azaz a Magne B6-ot terhesség alatt izomlazítónak szokták adni elsõsorban.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat 2 hónapja szedem illetve iszom mindezezket én is csak olvastam azért szedegetem. Sajna már sokszor szöktünk meg mégsem sikerült pedig egészségesek vagyunk mindig járunk orvoshoz rendesen.
A kérdező hozzászólása: Most láttam hogy hülyeséget írtam nem foszfort szedek hanem folsavat! Istenem hová tettem a fejem bocsánat a butaságomért!
Mi is 2 éve próbálkozunk, de mi már voltunk meddõségiben, mindkettõnket kivizsgálták.1 hete volt az elsõ inszeminációm. Én a helyedben mennék a meddõségibe.Sok sikert!

8 honapja probálkozunk. eddig azon kivül hogy a menstruáciom folyamatosan késöbb jön meg semmi babára utalo jelem nincs. Szedem az elevitet.2 hete. mit tehetek hogy babaás legyek?

Legjobb válasz: Szia! Mennyivel késõbb szokott megjönni? És ez a vérzés ugyanolyan, mint máskor? Vagy darabosabb és barnásabb?? Egy évet azért szoktak várni, de ha nagyon nem akar összejönni, el kell menni dokihoz, csinálnak neked uh-ot (szervi gondok kizárása érdekében), vérbõl hormonvizsgálatot, és a párodnak spermavizsgálatot. Aztán annak függvényében jön a többi. Sok sikert! :o)

Szia! Mennyivel késõbb szokott megjönni? És ez a vérzés ugyanolyan, mint máskor? Vagy darabosabb és barnásabb?? Egy évet azért szoktak várni, de ha nagyon nem akar összejönni, el kell menni dokihoz, csinálnak neked uh-ot (szervi gondok kizárása érdekében), vérbõl hormonvizsgálatot, és a párodnak spermavizsgálatot. Aztán annak függvényében jön a többi. Sok sikert! :o)
Nekem 2 évig nem sikerült, van akinek több, de nem szabad görcsölni rajta.Az a legfontosabb.Próbálhatod a szex utáni csípó magasabbra emelését .Csak kitartást tudok javasolni, és hogy tereld el a figyelmed valahogy a hétköznapokban, tudom, nem könnyû, de pl ha beleveted magad amunkába, otthoni átalakításba, stb, és nem figyelsz lehet hogy pont akkor sikerül.
A kérdező hozzászólása: az elsö válaszolomnak eddig 28. napra jött most már 35.-re .Darabossabb igen jelent valamit?Ja és fájdalommentesek pedig nagyon rosszul szoktam lenni.
Nekem 5 evig nem sikerult a volt parommal, en mar azt hittem velem van a baj..nagyon elni kedvem nem volt...szilvesztertol uj parom van, szerintem csak veletlen de vele sikerult, es most 9 hetesek vagyunk.Amire rajottem a mensi utan 12-13 napra aktus es tenyleg segithet a csipoemeles..nekem lehet ezert jott be, eddig sosem csinaltam igy...sok sikert! drukkolok!
Szia! Az elsõ válaszoló szerintem azért kérdezte ezt, mert lehet, hogy teherbe esel, csak nem tapad meg, és elvetélsz korán.Lehet gond a beágyazódás körül, ..stb..Sokan vetélnek el úgy, hogy nem is tudják, hogy babásak voltak, csak késett a mensi.Erre van gyógyszer, valószínüleg alacsony lehet egyfalyta hormonszinted, ha errõl van szó.Érdemes odafigyelned a vérzésedre, ha babát akartok. Vehetsz ovu tesztet is, úgy biztosan tudod mikor van peteérésed, és mikor kell akcióba lépni. Persze késhet ám attól is, hogy túlzottan akarod már, türelmetlen vagy esetleg.Sokmindent produkálhat a testünk, ha a pscihénk körül gond van. Menj dokihoz mihamarabb, és sok sikert, üdv.
na nekem is ilyen amiota rajta vagyunk hogy jöhat a baba azota hoszabb a ciklusom.
Szia! Szerintem egy hormonvizsgálat kellene, ami megmutatja, hogy van-e peteérésed. Ezt a doki is biztos támogatja, ha nem, akkor is kérd!Én 13 hónap után kezdtem el a vizsgálatokat, addig csak találgattam minden hónapban, hogy hol lehet a hiba. Vérvétel a 2.-4. napon és a 21. napon.
A kérdező hozzászólása: voltam ilyen vérvizsgálaton ott minden oké volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!