Találatok a következő kifejezésre: Próbálkozunk már hónapja (117 db)

Hallottam, és többen is mondták, a cickafarkfű tea segít jobban megtermékenyíteni a petesejtet. Igaz? Párommal már hónapok óta próbálkozunk de sajnos nem sikerül.

Legjobb válasz: Szia! nekem is ez a problémám sajnos:( Több hónapja próbálkozunk, de még nem sikerült a babucit összehozni :( az elmúlt egy hónapban figyeltem mindent, néztem a méhnyakamat (ami végig kemény volt), figyeltem a váladékomat, ami egyszer sem volt tojásfehérjés, amilyennek lenni kell, és csináltam a 10. naptól ovutesztet, de negativ lett :( Vettem cickafarkfû-palastfû teát, és gondoltam beszerzek még mellé barátcserje homeos bogyót. Hátha segit. :/

Szia! nekem is ez a problémám sajnos:( Több hónapja próbálkozunk, de még nem sikerült a babucit összehozni :( az elmúlt egy hónapban figyeltem mindent, néztem a méhnyakamat (ami végig kemény volt), figyeltem a váladékomat, ami egyszer sem volt tojásfehérjés, amilyennek lenni kell, és csináltam a 10. naptól ovutesztet, de negativ lett :( Vettem cickafarkfû-palastfû teát, és gondoltam beszerzek még mellé barátcserje homeos bogyót. Hátha segit. :/
Írtam neked egy üzit.

A hőm egy pár napja 36, 5 és37 között van.5. én kellene megjönni! Fáj a derekam, fáradékony vok, sokat pisilek! Lehet, hogy baba? Próbálkozunk már 6 hónapja!

Legjobb válasz: Mi is épp hat hónapja próbálkozunk és nekem 4-én nem kellene megjönnie. szorítok neked, majd írj, hogy sikerült-e!

Mi is épp hat hónapja próbálkozunk és nekem 4-én nem kellene megjönnie. szorítok neked, majd írj, hogy sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Neked vannak tüneteid?Szerinted ezek jelentenek valamit? Szoritok nektek, sok sikert
Szia! Ha késik a mensid és a hõmérsékleted magas marad akkor már lehet babára is következtetni. A mensiig viszont normális a magas hõmérséklet.
elsõ válaszoló vagyok. Nekem erõs mellfájdalom, folyamatosan érzem a méhemet, és a megérzésem is azt súgja, hogy van valami:) aztán lehet, hogy jó nagyot pofára esek, és akkor tuti, hogy leteszem a hõmérõt:) nagyon szorítok neked is és magamnak is:)
megint az elsõ vagyok. szerintem ha nem csak bemagyarázzuk magunknak a tüneteket akkor jelenthetnek valamit igen, én ilyen határozottan még nem éreztem õket. a te tüneteidet is és az enyéimet is sajnos lelki úton is tudjuk produkálni.

Hogy viseled minden hónapban a negatív tesztet? Aki régen próbálkozik már.

Legjobb válasz: Nyugi én is minden hónapban teszteltem,nem csodálom,hogy te is azt teszed,fõleg 15 hónapnyi várakozás után. Nekünk az elsõ baba (akit el is kellett vetetni,mert beteg volt) 8 hónap alatt sikerült,majd 6 hónap pihi,és a kisfiam,aki már lassan 3 éves 7 hónap alatt. Most megint tervbe van,de még semmi! Nehéz,de mindennek el jön a maga ideje!!! Kitartás!

Bocsi ha félre érthetõ voltam, nem neked szántam hanem a kérdezõnek.
Nyugi én is minden hónapban teszteltem, nem csodálom, hogy te is azt teszed, fõleg 15 hónapnyi várakozás után. Nekünk az elsõ baba (akit el is kellett vetetni, mert beteg volt) 8 hónap alatt sikerült, majd 6 hónap pihi, és a kisfiam, aki már lassan 3 éves 7 hónap alatt. Most megint tervbe van, de még semmi! Nehéz, de mindennek el jön a maga ideje!!! Kitartás!
Én teljesen ki voltam, 2 évig próbálkoztunk.Aztán feladtam, teljesen mással foglalkoztam, de éreztem, hogy nem a mellem, hanem a mellbimbóm érzékeny, teszteltem a munkahelyemen, épp unatkoztam és pozitív lett.
Sziasztok!Ha nem baj én is csatlakoznék hozzátok!Mi 9 hónapja próbálkozunk és már mindent kipróbáltam (teák, vitaminok, closty, duphaston)és sajnos még mindig nem sikerült.Én is minden hónapban teszteltem, de ez a hónap volt a legrosszabb, mert már reménytelennek tartom az egészet, fõleg így, hogy hormon gyógyszerek mellett sem sikerül!Nagyon nehezen viselem már, fõleg, hogy körülöttem kismamák rohangálnak!Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikerült, de teljesen ki vagyok már borulva és muszáj volt kiadnom magamból!Elnézést!
Nekünk ez a hónap a 15. próbálkozási hónap. Nem akar sikerülni a kistesó, bár az elsõ gyermekünk is a 15. hónapban fogant. Reméljük most is így alakul. Mikor megjön, akkor nagyon magam alatt vagyok, aztán fölállok, és új hónap új reménnyel indulok tovább:) Pedig már van egy gyermekem, de higgyétek el olyannyira megvisel, mint ezelõtt. Kitartást, és mielõbbi babát kívánok mindenkinek!!!!!!
Mi még "csak" fél éve próbálkozunk, de mindig sírok mikor megjön. Az elején azt hiszem, na most aztán tényleg nem élem bele magam, de a ciklus vége felé akaratlanul is elõjön a remény, hogy a PMS érzései talán nem is a vérzést jelzik... Most is itt tartok éppen, bár még van néhány napom.
Semmi gond.:)
Már csak akkor tesztelek ha valamiért többet késik. Egyébként az elsõ nap amikor megjön szomorú vagyok aztán felállok a földrõl és megyek tovább. Mivel már 15 hónapja várjuk a csodát ennyi idõ alatt megismertem a testemet így mindig tudom ha meg fog jönni, így elõre fel tudom magam készíteni. Kedves kérdezõ Ti mióta próbálkoztok?
Elsõ hozzászoló vagyok és nem tesztelek minden hónapban, mert mint írtam mindig tudom a testem jelzéseibõl, hogy meg fog jönni. Jelentõs késésnél ami nálam több mint egy hét akkor szoktam, de ez ritkán van. Az elsõ pár hónapban tényleg sok pénzt kidobtam tesztekre, de már tudom semmi értelme inkább megfigyeltem hogyan mükõdik a testem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Soha nem volt rendszeres a ciklusom, nagyon sokszor gyógyszer kell, hogy megjöjjön, így mindig tesztelek, mielõtt mennék a dokihoz, hogy késik. 5 éve nem védekezünk, másfél éve próbálkozunk konkrétan.
Bocsi nem offolni akarok de minden hónapban késik, hogy mindig tesztelsz?Mert ha csak azért csinálsz tesztet hogy hátha, az felesleges pénz kidobás.Nekünk is 9 hónap után sikerült, de csak akkor csináltam tesztet mikor nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nem kell semmiért sem elnézést kérned! Azt hiszem, mind átmentünk/átmegyünk ezen! Sajnálom, hogy ennyien kell hogy várjunk a babavárásra ilyen hosszasan. Mindannyiunknak mielõbbi babásodást kívánok!

Kisbabát szeretnénk kb. 5 hónapja próbálkozunk. Már 2 hónapja beállt a "havim". Most pontosan 11 napja késik. Meddig várjak a teszttel vagy már kimutatja?

Olvastam, hogy a beágyazódás után 3 nap. De viszont nem érzek semmit. /tünetet/Vélemény?

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj....azt se tudom, hogyan birtal eddig varni.A mensi elmaradasa utan mar kijelzi a teszt, van akinek meg azelott is egy nappal.Tunetek meg nem igazan lehetnek. Az eleg nagy tunet, hogy 11 napja kesik. Csodalatos 2 csikosat kivanok neked:-)..szoritok!!!

Szerintem tesztelj....azt se tudom, hogyan birtal eddig varni.A mensi elmaradasa utan mar kijelzi a teszt, van akinek meg azelott is egy nappal.Tunetek meg nem igazan lehetnek. Az eleg nagy tunet, hogy 11 napja kesik. Csodalatos 2 csikosat kivanok neked:-)..szoritok!!!
Nincs más dolgod mint tesztelni, szerintem tuti terhes vagy!A 11 napos késés már nem lehet véletlen.A tünetek valszeg késõbb jelentkeznek majd, nálam is csak a 6. hét után kezdõdtek.Sok sikert!

Cickafark és palástfű tea mennyire hatásos ha babát szeretnék és már hónapok óta nem sikerül? Teákkal ez az első hónapom h próbálkozok!

Legjobb válasz: Én a cickafark és a palástfû teákat csak ajánlani tudom.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam,az elsõ öt napban a mensi miatt nem,mert vérbõséget okozhat,de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Azért addig,mert nekem 30-32 napos ciklusaim szoktak lenne és nem 28. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem,le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit egy bögrényi vízzel és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem,hogy bevált,mert csak egy ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan,ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust,elõsegítí,hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról.Ha hosszabb a ciklusod akkor pár nappal idd tovább a cickafarkat,nem lesz tõle semmi bajod.

Én a cickafark és a palástfû teákat csak ajánlani tudom.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam, az elsõ öt napban a mensi miatt nem, mert vérbõséget okozhat, de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Azért addig, mert nekem 30-32 napos ciklusaim szoktak lenne és nem 28. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem, le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit egy bögrényi vízzel és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem, hogy bevált, mert csak egy ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan, ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust, elõsegítí, hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról.Ha hosszabb a ciklusod akkor pár nappal idd tovább a cickafarkat, nem lesz tõle semmi bajod.
Szia! Mi 5hónapja próbálkoztunk. 6.hóban elkezdtem inni a két teát és babás lettem most:) ! Igyad mindenképp!
Szia, én most próbáltam elõször ebben a ciklusban a cickafark teát, ovulációig. Mellé nagy adag C vitamint szedtem és folsavat. A héten pozitív lett a terhességi tesztem. Nekem bevált. :o)
Maria Trebennek van egy gyógynövényekkel foglalkozó könyve, amiben benne van, hogy ezek a teák nagyon jók a nõi problémákra, szóval egy próbát megér és ráadásul természetes módszer.
En baratcserje es palastfu cseppeket ittam, a 3.honapban pozitiv lett a teszt, szoval nekem bevalt.
Nem akarok unnepronto lenni , de tegnap voltam Zatik Janos doktor urnal Debrecenben , pont babavalalas miatt, rakerdeztem a teakra, es azt mondta , hogy ha akarom igyam de ettol nem leszek terhes , pedig en is remenykedtewm a gyogynovenyekben!

Már honapok ota probálkozok önkielégítéssel nem tudok elélvezni mit tegyek?

Legjobb válasz: Durva, biztos nagyon megerõsödött már a kezed. Nekem tuti izomlázam lenne egy hónapokig tartó recskázástól.

Durva, biztos nagyon megerõsödött már a kezed. Nekem tuti izomlázam lenne egy hónapokig tartó recskázástól.
F vagy L???
Ha lány vagy és csinos akkor hívj fel;) ha hímnemû akkor próbáld ki a mûpuncit!
Ha lány vagy szívesen kielégítelek!:D
Ha az orvos azt mondta, hogy minden eredményed jó, akkor biztos nincs baj, de esetleg menj el egy másik dokihoz is!
próbáld meg az ovulációs mikroszkópot
A kérdező hozzászólása: nem tudtok magyar nyelvü Jónás naptárat?
szerintem az rosszabb lenne, ha rövid lenne a ciklusod. lehet peteérésed, bár azt nem tudom, hogy mitõl nyúlott így meg a ciklusod. hõmérõzöl? az talán (ovuteszttel kombinálva) megmutatja, hogy van-e peteérésed. az meg biztos csak jó lehet, ha elevitet szedsz. mondjuk én más vitaminokat szedek 25 éves feleség, 16 hónapja próbálkozunk és semmi (ill.de! örökbefogadunk!:) )
Ovuteszt és szerelem.
Szia! Nekem is rendszertelen volt a menzeszem, és akkor próbálkoztunk a párommal, mikor éreztem szúrkálást a petefészkeim körül. Gondoltam, akkor van peteérésem. Ilyenkor az együttlét után azonnal felemeltem a lábaim, kipárnáztam magam és legalább 1 órán keresztül úgy maradtam. Sikerrel jártunk!! Neked is ezt kívánom!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Párommal kisbabát szeretnénk már próbálkozunk pár hónapja és semmi milyen módszer a jó és kb mennyi idő? Mi minden nap szeretkezünk!

Legjobb válasz: http://www.babapraktika.hu/terhesseg-elso-tunetei-kismama-me.. Mi két-három naponta voltunk együtt, lányunk elsõ hónapban megfogant. Állítólag - bár gondolom ezt is tudják cáfolni - ha naponta szeretkeztek, akkor a spermiumok száma nem olyan sok és nem annyira életképes, mint ha "feltöltõdnének" 2-3 nap alatt. Mi nagyjából belõttük a peteérés idejét, és elõtt voltunk együtt 2-3 naponta.

http://www.babapraktika.hu/terhesseg-elso-tunetei-kismama-me.. Mi két-három naponta voltunk együtt, lányunk elsõ hónapban megfogant. Állítólag - bár gondolom ezt is tudják cáfolni - ha naponta szeretkeztek, akkor a spermiumok száma nem olyan sok és nem annyira életképes, mint ha "feltöltõdnének" 2-3 nap alatt. Mi nagyjából belõttük a peteérés idejét, és elõtt voltunk együtt 2-3 naponta.
ez igaz elsõ.
Az igaz, csökkenti a spermiumok minõségét a gyakori szeretkezés. A naponta már gyakorinak számít, mert ilyen gyorsan nem tudnak újratermelõdni. Ezért szokták ajánlani a 2 naponkénti együttlétet, mert van idõ arra, hogy kellõ mennyiségû, és minõségü spermiumok termelõdjenek, és így elkerülni sem lehet a peteérést, mivel a kis fickók 2-3 napig életképesek maradnak a nõi szervezetben. Esetleg lehet figyelni, hogy mikor van peteérés. Ezt van aki érzi is, pl. nekem akkor mindig szúr az oldalam. Vagy hõmérõzéssel, ovuteszttel lehet nyomon követni. És ha így sem sikerül, akkor mindenképp javasolnék orvosi kivizsgálást mindkettõtöknek. Na de elõször csak próbáljátok meg azt, hogy csak 2 naponta vagytok együtt.
A férjemmel már mi is 14 hónapja babát szeretnénk. Átlagosan 2-3 naponta vagyunk együtt fõleg középidõben. Nekem orvos is azt mondta nem a mennyisége számít hanem a minõségi együttlét.
Vegyél ovulációs tesztet! Nekem az aktus utáni "gyertyázás" kellett hozzá (meg persze az ovu teszt, hogy tudjuk mikor), a hátrahajló méhem miatt :) A mindennapos együttlétrõl én sem hallottam sok pozitívumot (teherbeesés szempontjából :) ) Sok sikert és kellemes idõtöltést ;)

Segitsegeteket szertnem kerni. Babat szeretnek es nem nagyon sikerul, kb 1 honapja probalkozunk, mar volt egy etetesem es mostanaban ittam alkoholt de ugye lehet meg babucim?

Legjobb válasz: Nagy a valószínûsége hogy lehet..."mar volt egy etetesem " ezt nem nagyon értem..de szerintem lehet gondolj bele hány alkoholista édesanyának van gyermeke..De kétlem hogy te annnyit innál..szóval ezt ne értsd félre.

Nagy a valószínûsége hogy lehet..."mar volt egy etetesem " ezt nem nagyon értem..de szerintem lehet gondolj bele hány alkoholista édesanyának van gyermeke..De kétlem hogy te annnyit innál..szóval ezt ne értsd félre.
KAMU! te vagy nagyon hülye vagy, és egy idióta , vagy kamu a kérdés! De sajnálom már most azt a gyereket aki a tiéd lesz!

Mar probalkozunk par honapja a babaval. Meg vagy 1. 5 mulv kell megjonnie. A beagyazodast vagy ilyesmit nem lehet erezni? Vagy valamit mielott megjon?

Legjobb válasz: Általában az elsõ tünet a mensi elmaradása. Néhányan már elõbb tapasztalnak bõvebb fehér folyást, mellfeszülést, émelygést, fáradékonyságot, éhséget, de ez igen egyéni. A tünetek általában a 6-7, héten jönnnek...

Általában az elsõ tünet a mensi elmaradása. Néhányan már elõbb tapasztalnak bõvebb fehér folyást, mellfeszülést, émelygést, fáradékonyságot, éhséget, de ez igen egyéni. A tünetek általában a 6-7, héten jönnnek...
szia az én környezetembe az egyik hölgy most lett terhes úgyhogy frissek a tapasztalataim.nemjött meg neki(azt hitte késik)Kívánósabb volt és most 2 napja hányt és mi szóltun hogy nem kisbaba áll a dolog hátterében és elment az orvoshoz és 9 hetes kismama.elmondása szerint nem érzett különösen semmi fura érzést.(hasszurka, mellfeszülés, pescételés
Szia!Én 24 hónapja próbálkozom, 2 vetéléssel a hátam mögött, ahogy elõttem szólók is írták, tök egyéni.Nekem a méhen kívülinél megjött rendesen a havim, a másodiknál késett.De vannak olyan esetek, mint a 9 hetes szomszédasszony, hogy mint a könyvben van leírva, kimarad a vérzés, majd hányás és a többi tünet kezdõdik. Sajnos semmit nem lehet érezni, és tapasztalatból mondom, hogy nem is érdemes vele foglakozni ennyire, mert álterhességet is csinálhatsz magadnak, ha ennyire görcsölsz rajta, és folyamatosan figyeled magad.Törõdj a pároddal, ha a baba jönni akar, jelentkezni fog.Annyit érdemes még, ha eddig még nem csináltad, hogy mondjuk a ciklus.hu-ra regisztrálsz, és minden reggel feljegyzed az ébredési hõdet, mellette persze egy csomó mindent fel lehet még írni oda, a te döntésed, de ha esetleg netalán kérné a doki, akkor fel tudod neki mutatni.Ne görcsölj, és sok sikert.Egy öreg róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!