Találatok a következő kifejezésre: Próbáljam meg hét múlva (4 db)

Próbáljam meg 1 hét múlva? Ha terhes lennék, 5 hetesen ki kellene, hogy mutassa a teszt, igaz?

Április 15-én volt utoljára menzim. Átlagba 34-36 naposak a ciklusaim. Már késik 3 napja, 5 napja pedig feszít lent a hasam, sokat járok ki éjjel pisilni, a mellem nagyon érzékeny, fáj, hányingerem van, émelygek, de nem reggel, hanem délutánonként. Ma reggel a Clearblue tesztem negatív lett. Mostanában nagyon sokszor megtréfáltak a tünetek és félek egy újabb csalódástól...

Legjobb válasz: Szerintem már ki kellene,hogy mutassa a teszt,de persze elõfordulhat,hogy alacsony a HCG szinted.És a menstruációd is kimaradt.Csinálj még egy tesztet pár nap múlva.Sok sikert!

Szerintem már ki kellene, hogy mutassa a teszt, de persze elõfordulhat, hogy alacsony a HCG szinted.És a menstruációd is kimaradt.Csinálj még egy tesztet pár nap múlva.Sok sikert!
Szia, szerntem is ki kell, hogy mutassa, ha abból indulsz kihogy a jobb és érzékenyebb tesztek már e nem várt mensi napján biztos eredményt mutatnak...sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bátorítást. Már nagyon el vagyok keseredve :-(, régóta próbálkozunk, nehezen hinném el, hogy sikerült, de minden tünetem olyan... Félek az újabb negatív csalódástól.
sajna ha ilyen késõn szokott megjönni akkor nembisztos hogy van peteérésed. mert nekem is igy jött meg és nemvolt. de ne csüggedj lehet hogy most éépne volt és babás avgy.
Szia! Nekem ápriis 17-én volt utoljára mensim és már a nem várt mensi elõtt egy nappal kimutatta a Clearblue hogy babás vagyok! De mindenki más! Szorítok!!!

5 és fél hónapos kislányomat elkezdtem almalével kóstoltatni, de úgy látom nemigazán ízlik neki. Próbáljak ki valami más ízt, vagy inkább várjak még egy kis időt, hátha az alma ízlik neki majd egy-két hét múlva?

Legjobb válasz: Az almalét a mi picink sem szerette. Õszibarack levet imádja. Reszelt almát kiköpte, de a barackot nem. Úgyhogy az almát mindig keverve kapta. 3 hós korában kezdtük, mert tápis baba. A fõzelékkel kicsit küzdöttünk, mert megszerette az édes ízt. Ha most kezdeném a hozzátáplálást, inkább a zöldségekkel kezdenék. 5 hós, és most sem eszi meg simán a fõzeléket, csak ha kis édes alma is van benne.... :)Egyszer itt a gyakorin olvastam egy hozzászólást, hogy már csak Magyarországon szokás gyümölccsel kezdeni a hozzátáplálést. Máshol zöldségekkel kezdik, akkor nem értettem, hogy miért, de most már értem :)

Az almalét a mi picink sem szerette. Õszibarack levet imádja. Reszelt almát kiköpte, de a barackot nem. Úgyhogy az almát mindig keverve kapta. 3 hós korában kezdtük, mert tápis baba. A fõzelékkel kicsit küzdöttünk, mert megszerette az édes ízt. Ha most kezdeném a hozzátáplálást, inkább a zöldségekkel kezdenék. 5 hós, és most sem eszi meg simán a fõzeléket, csak ha kis édes alma is van benne.... :) Egyszer itt a gyakorin olvastam egy hozzászólást, hogy már csak Magyarországon szokás gyümölccsel kezdeni a hozzátáplálést. Máshol zöldségekkel kezdik, akkor nem értettem, hogy miért, de most már értem :)
az alma savanyú. Próbáld meg az õszilevet. Én babáknak kapható babaitalt vettem, õsilevet meg sütõtöklevet, ezekkel kezdtem, imádta mindkettõt.

Két hét múlva lesz egy éves a fiam. Ilyen idős korban elfogadható még, hogy reggel 5-6 körül felkel, iszik kb.2.5 dl tápszert, majd visszaalszik 8ig? Vagy próbáljam még leszoktatni róla?

Legjobb válasz: Az én kisfiam dettó, ugyanezt csinálja, eszemben sincs leszoktatni róla. Mondjuk szerencsére nálunk apa már fent van ilyenkor, így Õ eteti, én pedig addig is tudok aludni/piheni.

Az én kisfiam dettó, ugyanezt csinálja, eszemben sincs leszoktatni róla. Mondjuk szerencsére nálunk apa már fent van ilyenkor, így Õ eteti, én pedig addig is tudok aludni/piheni.
Az én kisfiam 16 hónapos és még mindig visszaalszik reggeli után, ami általában 7 körül van. Este fél 8kor alszik el mindig, átalussza az éjszakát 8 hetes kora óta. Én hagyom, ha neki erre szüksége van akkor nem erõltetem hogy maradjon ébren, végülis nem rohanunk sehova reggelente. Szerintem nem baj. Sõt az én kisfiam emellett van hogy napi 2x is alszik másfél-két órát.
A lányom 15 hónapos koráig felkelt reggel 6 körül, megitta a tápszerét és aludt tovább 8-9-ig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok!
próbáld, hogy kihúzod a konektorból 5 percre
Nekünk is DIGI-nk van, mikor problémám volt vele aznap kijöttek, nem tudom miért vársz 1 hetet vele, szolj be ujra. Ha nem jönnek aznap még1x szolj be, ne hagyd öket , jöjjenek csak ki, ez a dolguk!
A DIGI-nél a legjobb tudásom szerint 3 nap a határ, hogy a bejelentés után kijöjjön a szerelõ. Ha nem ment ki hozzád, nyugodtan reklamálj náluk.
A kérdező hozzászólása: A konektorból kihúzást már próbáltam, de semmi változás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!