Találatok a következő kifejezésre: Próbáljam meg, hagyjam (20 db)

Megtudnám csinálni magamnak a hajhosszabbítást? Ha pl van keratinos hőillesztőm meg hajam hozzá akkor feltudom tenni otthon? Vagy ne is próbáljam meg hagyjam ezt a szakemberekre?

Legjobb válasz: Hagyd szakemberre. Magadnak nem látod a tincseket, nem úgy férsz hozzá, nem érdemes próbálkozni. Én még nem találkoztam olyan fodrásszal, aki maga rakta volna fel a haját.

Hagyd szakemberre. Magadnak nem látod a tincseket, nem úgy férsz hozzá, nem érdemes próbálkozni. Én még nem találkoztam olyan fodrásszal, aki maga rakta volna fel a haját.
nekem bnõm csinálta....hajvasaloval...és tökéletes lett:) de egyet mondok.....a hajnak nem tesz jot akkor sem, ha szakértõ csinálja..mert bnõmnek meg fodrász csinálta...ugyanúgy hiányozni fog a hajadbol:S 23L

Próbáljam meg, vagy hagyjak neki békét?

Szóval van egy Pécsi lány,én Kelet-szlovákiai vagyok.Ezzel a lánnyal neten ismerkedtem meg 3 hónapja,és mostanra elég vadító dolgokat ír,hogy mit tenne,ha lemennék Pécsre.Ezzel viszont van néhány probléma: - sem az én szüleim sem az övéi nem túl engedékenyek - az az 500 km sem kis akadály - ha lemegyek sem biztos, hogy betartja az ígéreteit Arról szeretném a véleményeteket kérni,hogy harcoljak a szülőkkel mindkét oldalon,hogy elnyerjem a bizalmuk és engedélyezzék az utat,mellé kockáztassam meg,hogy odavész a pénzem,mellé mikor megérkezek közömbös lesz, vagy pedig hagyjak neki békét,annak az egy találkozónak is,és hagyjam ki a lehetőséget (számomra nagy lehetőséget),csak hogy ne csalódjak... A lány 16 én 15.

Legjobb válasz: azért még elég fiatalok vagytok ehhez neten keresztül bármit mondhat, attól még nem biztos hogy komolyan is gondolja neked kell kitalálni, mit szeretnél és melyik lehetõség éri meg jobban de ez nem tûnik olyan késõbbiekben is jól mûködõ kapcsolatnak a távolság miatt

azért még elég fiatalok vagytok ehhez neten keresztül bármit mondhat, attól még nem biztos hogy komolyan is gondolja neked kell kitalálni, mit szeretnél és melyik lehetõség éri meg jobban de ez nem tûnik olyan késõbbiekben is jól mûködõ kapcsolatnak a távolság miatt
Errõl kérdezd meg anyádékat. Bár a távkapcsolat nem jó. Javaslok mindkettõtöknek egy közös nyári tábort félúton. Oda tutira elengednek titeket.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindkét választ, meglátjuk késõbb hogy áll a dolog, annak árnyékában döntök majd...A tábor megfordult már a fejemben, ez ingyenes, Magyarországot körbejárjuk, 2-3 nap Pécsett, viszont pályázni kell rá, amirõl lekéstem...jövõre megpróbálkozok vele, addig pedig megpróbálom eltüntetni a kétségeimet... :D
A kérdező hozzászólása: hehe édes jó Istenem de jó hogy nem mentem azonnal..kiderült velem játszott, közben összejött egy elég bunkó ismerõsömmel -.-" ... aki utólag olvassa és hasonló helyzetben van próbáljon szerezni biztosítékokat (pl.képeket) és ha túl szép hogy igaz legyen valószínû nem az, visszanézve talán elérhetõség csere után el kellett volna tûnnöm pár napra, mert ha hiányzol keres, így pedig picit feloszlik a rózsaszín köd és jobban rálátni az apró hibáira a hazudozásban. Egyébként ezután jött a maradjunk barátok szöveg én belementem egy kis idõre, most már állandóan azt beszéli hogy õ hogy szereti a parasztot(de azért alapfokú tisztelet megmaradt, szóval nem küldöm el a pödört szõrû édesanyjába) De nem bánom hogy megtörtént, tanultam belõle és utólag nevetek magamon +tény hogy belemenõsebb lány szóval van pár képem :P

Szakított velem a barátom és tegnap küldött egy üzenetet, hogy még szeret és nagyon megható volt . De nem tudom mi lenne a helyes lépés hagyjam vagy próbáljam meg újra? L/14

Legjobb válasz: Kérdés, hogy miért szakitott veled, és te mit érzel. Általában nem jó felmelegiteni egy kapcsolatot, de azért vannak kivételek. Ha rám hallgatsz, még nagyon fiatal vagy, inkább keress mást.

Kérdés, hogy miért szakitott veled, és te mit érzel. Általában nem jó felmelegiteni egy kapcsolatot, de azért vannak kivételek. Ha rám hallgatsz, még nagyon fiatal vagy, inkább keress mást.
Kezdeményezzen õ! Várasd még! Ha vissza akar kapni, úgyis jelentkezni fog! Ha futsz utána, fenn áll a veszélye, hogy ki fog használni és neked lesz megalázó a helyzet! Nem tudom, hogy volt-e szexuális kapcsolat köztetek! Ha igen, akkor lehet, hogy csak szexelni akar veled, amíg jó neki!
Kedves kislány! 14 évesen el is zavarhatod, vissza is fogadhatod. Még semmirõl sem vagy lekésve, és bízom benne ilyen kalandból lesz még legalább 20x részed. Boldog uj évet kívánok neked.
tini hóbort hogy 1 percbe szeretem a másikba nem és szakítok hagyd a fracba ez nem szerelem csak azt hiszed 14/l vagy jó szót mondnak már csúszik a bugyi.
A kérdező hozzászólása: Hát én még szeretem õt .
Nem ártana tudni, miért szakított veled. Ezt vedd figyelembe, mikor eldöntöd, hogy megbocsátasz-e neki. De ha igen, akkor hadd teperjen érted!! Vagy csak nincs kivel szilvesztereznie? Mert mondjuk mást akart elhívni de nem jött be? Ja, és ne SMS-ezgessen, hanem álljon eléd!!!!


Hagyjam vagy próbáljam meg még 1x?

Nyáron felvettem egy lányt msnre és nagyon jókat dumáltunk, de nem ért rá találkozni és ezt meg is mondtam neki aztán nagyon berágott és le is törölt msnr?l.

Legjobb válasz: "de nem ért rá találkozni és ezt meg is mondtam neki aztán nagyon berágott és le is törölt msnrõl. " Ezt hogy érted?

"de nem ért rá találkozni és ezt meg is mondtam neki aztán nagyon berágott és le is törölt msnrõl. " Ezt hogy érted?
A kérdező hozzászólása: Hát mondta hogy már akar találkozni, de épp vezetett és egész nyáron elfoglalt volt. ÉS én hülye voltam és nem értettem meg és kicsit bunkó voltam vele...szóval érted.
Szerintem már akkor amikor letörölt írnod kellett volna hogy bocs.. Most lejjebb adsz az arcszerkezetbõl, és magyarul megalázkodsz, és sûrûn kéred az elnézéseket.Viszont akkor nem leszel vele bunkó. Vagy pedig hagyd. Más szerintem nincs.
szerintem meg nem akart veled találkozni mert fõleg nyáron...ez nem lehet indok!! ennyi.. vagy pedig egy hülye p. én azt gondolom, h keress hozzád méltóbbat vagy ha nem tudod kitörlöni a fejedbõl akkor mondd meg neki a szándékaid és kérdezd meg h lát-e rátok esélyt...ha nem akkor: ctrl+del :) :)

Hagyjam a dolgokat megtörténni, és veszítsem el a szüzességem egy egyéjszakásban, vagy várjak még, és inkább elõbb próbáljak meg felszedni egy másik lányt?

Szóval 22 éves és szûz vagyok, és már nagyon ki szeretném próbálni a dolgot. Van egy lány, aki egy bombanõ, tetszem neki, de csak egy egyéjszakás kalandban lenne benne, és számomra sem egy túl vonzó személyiség. Rengeteg visszautasítást kaptam eddig, mert egyszerûen nem találok olyan lányt, aki hasonlóan látja a világot, mint én. Szóval olyat, aki megért.

Legjobb válasz: bombanõt nem találsz másikat.

bombanõt nem találsz másikat.
"bombanõkkel" különben sem kell több. De nem kizárt, hogy pocsék élmény lesz, egyéjszakásnál mindenki magával törõdik, tudja, hogy szûz vagy?
Szerintem túlgörcsölöd a témát, én 24 éves vagyok és szûz, a barátnõm már nem, de így sem fekszünk le, mert értékesnek tartjuk várni ezzel. Ha a szüzességedbõl a legjobbat akarod kihozni, várj egy olyan lányra aki ezt értékeli, és képes rá hogy tapintatosan, szeretettel vezessen be (vagy vezessétek be egymást). Eddig mindenki aki bevállalta az egyéjszakás szüzességelvesztést, de akár párkapcsolat elején is, de elkapkodva, mind megbánta. Szóval nem érdemes, pláne egy r*bancnak, bármennyire is bombanõ.
ki ne hagyd a bombanõt! õ mennyire tapasztalt? hány éves?
A kérdező hozzászólása: Már lerázott. kiderült, hogy csak ki akart röhögni. :(
jófej csaj...

Hagyjam, vagy próbáljam meg megszerezni? (lent az egész történet )

Van egy fiú, akit tegnap ismertem meg, ő 19, én 14. Nagyon kedves, aranyos, jó fej, cuki, stb.. volt, már számítottam valamire, mikor kiderült, hogy barátnője van. Eléggé csalódott lettem, ma bejelöltem facebookon, amint visszaigazolt, rám is írt és azóta beszélünk. Nyomult rám miközben barátnője van. Hogy is van ez?!

Legjobb válasz: maradj a kis seggeden még 14évesen!!!!

maradj a kis seggeden még 14évesen!!!!
Hát gondolj bele... barátnõje van, mégis mással flörtölget (jelen esetben veled), akkor tegyük fel, te lennél a barátnõje nem nagy az esélye, hogy mással ne kezdene ki..:) Amúgy ha még 19 évesen ilyeneket csinál, nem ért be a feje lágya :D
A kérdező hozzászólása: szakítófélben vannak, és mondta is , hogy tetszem neki, de ne is zavarjon:) egyébként mivel õ kezdett ki velem, nem pedig fordítva, megtennétek nekem azt az óriási szívességet, hogy nem beszéltek velem úgy, mint egy kutyával?:)
Egy kicsit álom világba élsz, nem gondolod? :D Megszerezni, ugyan már...csak párszor megfektetne, aztán mehetnél Isten hírével.
több okból sem javasolnám 1, õ elvileg már nagykorú, "felnõtt" (bár a viselkedése pont nem erre utal), te meg még gyerek 2, barátnõje van, de közben egy gyereket szédít (ez szted mit vetít elõre a jövõre nézvést?) 3, Ha már benne nincs tartás és gerincet még nyomokban sem tartalmaz, azért Te csak tartsd tiszteletben h neki kapcsolata van (persze, tudjuk, h táncba vinni aki maga is táncolni akar, de ez csak mentegetõzés azok számára, akik nem nézik ezt) Hát így is van ez.
És az miért fontos, hogy mikor tudtad meg? Ha ténylegesen is belemész ebbe a hülyeségbe, és "megszerzed" a plátói szerelmed, akkor jobb ha tudod, hogy az emberek szemében szajhának leszel elkönyvelve, ami igen szép jelzõ egy 14 éves kislánynak.
Ha 19 évesen 14 évessel foglalkozik, és barátnõje is van, akkor erkölcsileg egy nulla.
A kérdező hozzászólása: Húzzam meg magam?:) Ma délután tudtam meg de ne zavarjon. Normálisan nem lehetne válaszolni?:)
A kérdező hozzászólása: #1 majd én azt tudom, el lehet menni, ha nem tetszik valami, csókollak:* #2. JOJOJOJOOOO:D:D:DDDD
Húzd meg magad, és tartsd tiszteletben a párkapcsolatát. Egyszóval: KOPJ LE RÓLA!
Úgy van ez, hogy ki szeretne használni, a pasi bunkó. Még is milyen ember az, aki úgy flörtöl mással, hogy barátnõje van? Jó, biztos nem. Tehát vagy választasz: fejet ugrasz az ismeretlenbe, ami elég átlátszó, vagy keresel egy normális srácot...
SZEREZD MEG HÁT MIND!
ne általánosíts pls.

Mit kéne tennem, hagyjam vagy próbáljam meg újra?

Van egy lány akit szeretek. 2 éve majdnem összejöttem vele de sajnos elszúrtam nem mutattam ki eléggé, hogy mit szeretnék tőle. Összejött egy másik sráccal jártak 1,5 évig, nemrég szakítottat. De most nem tudom, hogy mit kéne tennem megint megpróbálni meghódítani mert nagyon jól elvoltunk régen is, és most is bár keveset találkozunk de ezt megoldanám.

Legjobb válasz: próbáld meg

próbáld meg
Nálam ugyanez a helyzet, csak én vagyok a lány... pár hónapja összejöttünk volna egy sráccal, de õ sem mutatta ki eléggé... aztán nekem lett más, vége lett, engem sem viselt meg... és tudom, hogy a fiú nagyon szeretne velem lenni, de nagyon ritkán találkozunk, és õ nem tudja, hogy én ugyanúgy érzek, ezért nem mer lépni... szóval én mindenképpen azt tanácsolnám, hogy próbáld meg (újra) meghódítani, mielõtt még késõ lenne.
8as most komolyan tudod , hogy mit érez irántad , te is ugyanígy vagy.... Akkor kérdésem a következõ: Mi a retekért nem mondod el neki és élnétek boldogan?
Te Brandon Sanderson nevét lopod?
A kérdező hozzászólása: Rendben! kösz Egyébként megnéztem akit mondtál. Az én nevem titka, hogy már sima Brandon volt ezért írtam oda az S-t semmi más. :) nem volt célom a névlopás.
Akkor repülj rá. Nem mondom hogy szurkolok mivel tojok rád meg az életedre de sok szerencsét azért kívánok.
A kérdező hozzászólása: Már több mint 1hónapja szakítottak. De túl tette magát rajta, vagyis nem volt igazán a betege. (nem bánta, hogy vége)
Nem tudod ki az? Nézzél csak utána. Kérdésre térve szerintem legyél ott neki de egyenlõre ne erõltesd a kapcsolatot maximum enyhe utalásokat tegyél rá.
A kérdező hozzászólása: Nem, azt se tudom ki az. De ez nem segít a kérdésemben!
a frissen szakított lányok nagyon veszélyesek...
Hát én is csak most tudtam meg, nemrég... azóta rajta vagyok , hogy meg tudjam beszélni vele, de mivel éjjel-nappal dolgozok, meg õ is, kicsit nehéz összehozni... egyébként meg mi a büdös francért kell lepontozni? nem mintha nem sz*rnám pont telibe, de akkoris mi a csecsért?

Szerintetek próbáljam meg visszahódítani v hagyjam a francba? (többi lent)

Egyik lány osztálytársammal nagyon jó barátok voltunk. egyik legjobb barátomnak tartottam. Beleszerettem. Õ eleinte tényleg csak barátként tekintett rám. Aztán végül összejöttünk. 3 hónapig voltunk együtt ami nem sok idő, főleg ugy h egyik része távkapcsolat volt. nagyon szerelmes vagyok belé. ö is szerelmes volt, de 2 hete még is szakított velem mert azt kezdte érezni h megint mint ha barátok lennénk. (amiben én is nagyon hibásnak érzem magam mert tényleg kezdtem vele ugy viselkedni mint mikor barátok voltunk szívattam ironizáltam viccelődtem vele de nagyon szeretem szerelmes vagyok még mindig. facebook üzenetben szakított velem mert nincs itthon M.O-on és azért igy mert nem akart tovább hitegetni h még mindig szerelmes(egyébként kb 1 hónap mulva fog hazajöni, addig nem is fogom látni). nagyon hiányzik mint barát is emg mint szerelmem . Megalázó módon SZINTE könyörögtem is neki h próbáljuk meg ujra de azt mondta h maradjunk csak barátok. Szerintetek próbáljam meg visszahódítani? És hogyan? Tegyek úgy mintha nem érdekelne és hátha felfog rám megint figyelni és talán rájön h még is szeret? vagy törődjek vele sokat esetleg hívjam el, vegyek neki vmit stb?

Legjobb válasz: hagyd, ha futsz utána az nem old meg semmit.

hagyd, ha futsz utána az nem old meg semmit.

Mit tegyek, próbáljam meg visszahódítani, vagy hagyjam őt?

Barátn?mmel megromlott a viszonyunk...

Legjobb válasz: Ha valóban fontos vagy neki,akkor most egy kis ideig ne keresd õt,ha úgy van,ahogy mondja,akkor majd õ fog téged keresni.Ha meg nem,akkor elgondolkodtató,ez a "fontos vagy nekem" dolog.

Ha valóban fontos vagy neki, akkor most egy kis ideig ne keresd õt, ha úgy van, ahogy mondja, akkor majd õ fog téged keresni.Ha meg nem, akkor elgondolkodtató, ez a "fontos vagy nekem" dolog.
Felejtõ.... De van egy tippem, amint eltûnsz a színrõl, õ fog keresni téged... de ne dõlj be, mert szerintem már nem szeret. (bocs...)
A kérdező hozzászólása: Azt mondta szeret meg fontos vagyok neki. Csak a szerelem múlik...
hát ha egy településen laktok vagy pl.:MSNen fent vagytok akkor megkérhetsz egy jó barátnõt hogy játsszátok el hogy jártok és akkor vagy rájön hogy szeret és nem akar elveszíteni vagy nem is fogja érdekelni és akkor 1értelmû mit kell tenned
nézd (16 éves diák vok szóval nincs nagy tapasztalatm) hagyni kell lesz ami lesz tiszta vizet öntötök a pohárba , elmondod a véleményeet õ is az õvét és onnantól már érezni fogod és azt kell tenned a többi meg rajtad áll.....
figyi! nekem is a pasim dobott és én még mindig szeretem!de õt nem érdekli!! én is tiszta vizet öntötem a pohárba és megpróbálom nem szerelembõl szeretni és elfogadni, hogy én nem vagyok az õ beszámitható csaja!!!

Mit lehet tenni akkor, ha buliban egy részeg lány odajön hozzám és csak úgy spontán lesmárol? Ellenkezzek vagy inkább hagyjam és próbáljam meg élvezni, mert az 'ellenállás hasztalan"?

Ha úgy jó keményen elkap és magához szorít. Megütni nem üthetem meg, mert mégiscsak lány.

Legjobb válasz: Nemi egyenjogúság van.

Nemi egyenjogúság van.
kitudja hány embert cumbázott le a elõtted a wc-ben :D
Visszasmárolod, és egy csendes zugban megdugod.
Inkább a hányása csorogjon az álladról mint más spermája a farkadról.
Hagyjad, perszeee!! :DD Aztán csöcsörészd meg, nyúlj a bugyijába, és vidd szobára! :)
Mivel az egyesnek igaza van, így a lány akkora tarkón baszást érdemel hogy csak úgy csattog a... ja meg egy bazi nagy rúgást a lába közé.
Keféld meg, de ne csókolózz vele, lehet, hogy elõtte hányt!
Szia ! Ez semmiképpen sem higénikus ! Szóval legközelebb legyen nálad szájfertõtlenitõ ! Vagy huzass vele gumit a nyelvére !
"Minden ellenállás hasztalan!" Egyébként azért kcisit rázós, mi van, ha épp valamelyik haverod farka járt elõtte a szájában?
Élvezd, mert ilyenbe nincs mindig részed! :D Am lehet fogadásból is, ezt már csak magamról is tom, mert én is képes vok ilyenekbe belemenni. :D
Elsõre szerintem annyira meglepõdnél hogy mindent elfelejtenél így hagynád. Én is jártam már így hogy egy számomra idegen csaj spontán lesmárolt, én meg mire észbe kaptam azt vettem észre hogy visszacsókolom. Igaz hogy akkor épp nem volt barátnõm, de a csajt lekoptattam inkább, mert egyrészt nem volt az esetem igaz hogy szép volt de nekem elég volt belõle. 2. színjózan voltam, mivel nem ihatok alkoholt így én buliba üdítõkön élek de így is jól elvagyok. Ez van sajnos de nem hiányzik az alkohol, és van mindig egy buliba legalább 1 olyan ember fõleg házibulikba aki képes rendet tenni ha elszabadulna a pokol, nem véletlen hívnak házibulikba meg kisebb szórakozóhelyekre rendfenntartónak a kidobók mellé, mert igaz nem vagyok olyan magas, de letudom nyugtatni az embereket erõszak nélkül, ha meg gáz van akkor segítenek a kidobók.
Oh, velem miért nem történik ilyen!? Mondjuk többet kéne buliba járkálnom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!