Találatok a következő kifejezésre: Pozitiv lett tesztem. Ha 2 (6 db)

Ha mult hét szombaton (24-én) lett először pozitív a tesztem, február 2-án lát már valamit a doki?

A munkám miatt lenne ez nagyon fontos,mert 3 m?szakba járok,és nehéz fizikai álló munkát végzek.

Legjobb válasz: Igen, ha a babát nem is, de a petezsákot látni fogja a doki.:) NE EMELGESS!!! MOST fõleg ne! Vagy, ha muszáj emelgetned, kérj "betegszabit", amíg a doki meg nem vizsgál... Hogy hány hetes lehetsz, azt a doki megmondja majd, de ha a pozitív elõtt negatívat is teszteltél, akkor kb 2-3 hete lehetsz terhes maximum, ami "orvosilag" úgy 4-5 hetes terhességnek számít. (Látom, nem csak én nem tudok aludnia babás kérdéseim miatt, akihez Nálatok gratulálok!!!)

Igen, ha a babát nem is, de a petezsákot látni fogja a doki.:) NE EMELGESS!!! MOST fõleg ne! Vagy, ha muszáj emelgetned, kérj "betegszabit", amíg a doki meg nem vizsgál... Hogy hány hetes lehetsz, azt a doki megmondja majd, de ha a pozitív elõtt negatívat is teszteltél, akkor kb 2-3 hete lehetsz terhes maximum, ami "orvosilag" úgy 4-5 hetes terhességnek számít. (Látom, nem csak én nem tudok aludnia babás kérdéseim miatt, akihez Nálatok gratulálok!!!)
Tényleg ne emelgess, nehogy baj legyen!!!!!Az elején e legnagyobb a vetélés kockázata, úgyhogy vigyázz nagyon MAGATOKRA, és gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Felvetettem magam táppénzre, nehogy valami bajom (bajunk) legyen.Legalább pihenek.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Nektek a válaszokat!!!:-))
petezsákot már láttok, de szívhang még nem lesz, az majd max két hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Hellóka!Ma voltam dokinál és petezsákot láttunk.1 hét múlva kell visszamennem.Remélem akkor már többet látunk.:-)

Pozitiv lett a tesztem. Ha 2 het mulva is minden rendben lesz az UH-n tappenre kell mennem veszelyeztetett terhesseg miatt. A tappenz hogy kell intezni? Es havonta kapnám?

Legjobb válasz: Szia! Nekem kéthetente kell járnom a körzeti orvoshoz, õ adja a papírt, és azt kell leadnom a munkahelyemen, onnan pedig havonta utalják a pénzt. Remélem segítettem.

Szia! Nekem kéthetente kell járnom a körzeti orvoshoz, õ adja a papírt, és azt kell leadnom a munkahelyemen, onnan pedig havonta utalják a pénzt. Remélem segítettem.
Nálam ez úgy volt, hogy a nõgyógyász adott egy papírt amivel el kellett mennem a körzetihez és végül is õ írt ki és hozzá kellett visszamennem 2 hetente az igazolásért amit havonta leadtam a munkahelyemen, õk tovább küldték a TB-nek és a pénzt tõlük kaptam, hozzáteszem nem kis csúszással.

Ma 1 hete, hogy késik, a tesztem halvány pozitív lett, ebből lehet még baba? Ha 2 nap mulva tesztelek, akkor annak erősebbnek kell lennie? Vagy 3 nap mulva csináljak?

vagy lehet álpozitív?

Legjobb válasz: Halvány pozi is pozitív :) Gratulálok!! Teszel fel képet a tesztrõl?

Halvány pozi is pozitív :) Gratulálok!! Teszel fel képet a tesztrõl?
szerintem ez negatív...illetve nem látom a színét hogy rózsaszínes lenne
2 nap múlva csinálj még egyet, azon szerintem már erõsebb lesz a 2. csík :)
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor 2 nap mulva tesztelek. Ez szellemcsíknak minõsül?
Én értem amit mondasz..sajnos nekem is volt ilyen..ez negatívnak számít..a csíkod az szürke..és ezért látod negatívba is
Szia igen, az szellemcsík..csak azért szólok, hogy ne éld bele magad!!! Amúgy a gabrielekrõl általános tapasztalat, hogy késõbb mutatják a babát.Vegyél egy másik fajtájút, 20-as érzékenységût, vagy 10-est(bár az sem olyan biztos).Mondjuk gravi-hcg-t Medilabot felejtsd el..azzal is sok a negatív tapasztalat.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam negatívba, és ott is látszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, eddig még ilyen se volt, csak fehér, de nekem a gabriel az elõzõ terhességemet is mutatta, szombaton minden kiderül, egyépbként sem élem magam bele, 12. hétig még bármi lehet.
Szerintem is van ott egy csik. :) Tesztelj par nap mulva is, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de még kétkedve fogadom. De azért mégegyszer köszönöm
gratula mégegyszer! Sok egészséget Nektek!
A kérdező hozzászólása: Remélem! Majd megpróbálom, és megírom!
Pár óra múlva szerintem ezen is erõsebb lesz a csík. Legalábbis nekem ilyen volt, néhány óra múlva meg már jól kivehetõ. 2 nap múlva meg már rögtön szép erõs.
Ez bizony halvány de pozitiv!!!!Gratulálok!!!!Boldog baba várást és sok egészséget nektek!Egyébként szerinzem 2 nap múlva szép erös két csikos teszted lesz ha tesztelsz!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/101014/DSCF1908_www.kepfeltoltes.hu_...
Attól, hogy pár napja még negatív volt, lehetsz terhes! Akkor még nem volt annyi hcg a szervezetedben, hogy kimutassa! :D Küldd a képet! :D
A kérdező hozzászólása: Persze, majd készítek képet, csak kint maradt a fényképezõ a kocsiba, de mindjárt kimegyek érte. Azért gondoltam, hogy nincs mert már teszteltem korábban, és az negatív volt, és már annyit csalódtam ebbe az 1 hétben. :(
Ha késik és pozitívat mutat, hogy ne lehetne baba??? Lehet azért halvány, mert késõbb volt péd. 2 nap és tuti szép erõs pozitív lesz! Gratula!
sztem felesleges még egyet csinálni. nekem még mindig megvan a halvány csíkos tesztem.. a lányom 8éves :D

6 napja késik, csináltam tesztet ami pozitív lett, ma voltam orvosnál viszont ő nem lát semmit. Ha terhes lennék akkor minimum 2-3 hetesnek kellene most lennie peteéréstől számítva, annak hüvelyi ultrahangon már látszania kellene nem?

Legjobb válasz: Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.

Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató válaszokat, de 3 db pozitív teszt után és 2 negatív uh után megjött...szóval nincs baba...
szijja nekem november 1-jén volt meg utoljára és ma voltam nõdokinál aki 5 hetes terhességet állapított meg 6mmes petezsákkal és benne szikhólyaggal. És elmondom azt is h múlthéten pénteken is voltam dokinál mert 2 pozi tezstem lett és semmit nem láttak az ultrahangon, és látod azóta 3 nap telt el és ma már egy 6mmes petezsákot láttak:D
Én kimaradt mensi után 4 nappal mentem dokihoz ultrogestánért mert 2 misseden vagyok túl akkor nekem a megvastagodott nyálkahártyát és egy 4mm-es petezsákot látott belsõ uh-val. Egy hétre rá vagyis pénteken már hasival is látta akkor 5mm- volt.De akkor nekem azt mondta a doki, hogy késõbb volt az ovuláció azért ilyen kicsi még. Lehet nálad is így van és ha most vissza mész már fog látni valamit.
Nekem sem láttak semmit, pedig a tesztem pozitív volt. A doki szerint hamar mentem. Következõ héten már volt valami picike látható dolog, azutáni héten meg missed ab :( Már 5 hetes terhességet kell látni uh-n, vagy késõbb volt a peteérésed, és kisebb a terhesség mint gondolnád. Nálam a sima 25-ös teszt a nemvárt elõtt 4 nappal halványan de mutatta.
Lehet hogy korán van még azért nem látta.Ne aggodj biztos hogy pár hét mulva látszodni fog:)
Pontos választ nem tudok írni, csak azt, hogy én 3X voltam terhes és mindig az elmaradt menzesz alatt mentem és a petezsákot mindig látta.
Elsõ vagyok.Csütörtökön már biztos fog látni petezsákot ;)
A kérdező hozzászólása: Nekem se petezsákot se semmit nem lát....én is megyek vissza csütörtökön.
kb 5-6 hetes lehetsz. a sógornõm kb 5 hetes lehetett mikor a tesztet csinálta és pozitív lett neki de õneki sem láttak semmit.(január végére van kiírva) szerintem egy kicsit korán mentél uh-ra. az elmaradt utolsó menstruációtól kell számolni a heteket, nem a peteéréstõl.
Én az 5válaszoló vagyok.Nagyon sajnálom :-( Légy pozitív és próbálkozzatok tovább.Egyébként lehet, hogy terhes voltál, de közben fölszívódott.Sokszor elõfordul, csak nem tûnik föl.
Szia! Csinálj tesztet nyugodtan. Ha erõsebben mutat +at örülhetsz!Drukkolok!
Szia! Én a helyedben a 2 pozi tesztnek hinnék, és vetélés gyanújával azonnal elmennék a dokihoz, vagy ügyeletre, vagy aki ahol van... A szúrás lehet még a beágyazódástól, de lehet méhenkívüli is, az is gyakran jár 1-2 napos vérezgetéssel... Nem megijeszteni akarlak, de én a helyedben nem várnék. Max azt mondják, hogy soha nem is volt baba (de ezt kétlem), vagy megerõsítik, hogy sajnos elment, de alényeg, hogy ki kell zárni a méhenkívülit, mert ott a petevezetékek forognak kockán!
A kérdező hozzászólása: nem sozktam figylegetni magam, de ez most más helyzet ovlt
A kérdező hozzászólása: ráadásul bal oldalt alul szúr...
A kérdező hozzászólása: köszi, csak annyira rossz, már késett 1 hetet, 2 halvány + teszt, aztán megjön, 2 napig tart, meg még azt álmodtam, hogy terhes vok mégis....szóval minden passzolt.nem baj, legalább több alkalom lesz ebben a hónapban a próbálkozásra.és, hogy gyorsabban gyógyul az mit jeléent? én már nem értek semmit :(
ha rövid a menstruáció, de normális mennyiségû (ezalatt a rövid idõ alatt), az csak annyit jelent, hogy a méh nyálkahártyája hamarabb gyógyul, pontosabban hamarabb kezdõdik meg a regenerációs folyamat. ne aggódj, ezzel nincs baj... tudom, hogy nem segít, amikor az ember babát szeretne, én is hasonló vagyok. nekem mostanában mindig rövidebb (2 nap, utána már csak nyomokban), és mindig reménykedek. az UH szerint rendben van a nyálkahártya vastagságom, sõt...
A kérdező hozzászólása: közben vettem egy tesztet, de sajnos nega lett, akkor visoznt nem értem, miért csak 2 nap....
Szia! Csinálj tesztet nyugodtan, nekem volt olyan ismerõsöm, akinek még hónapokig volt mensije, és mégis terhes volt, egy ideig észre sem vette emiatt.
Volt. Sok esetet hallottam, hogy volt valamilyen vérzés. Amikor nem szokványos a mennyisége már lehet babára is gyanakodni. Drukkolok!
szia lett babád akkor?

Lehetek terhes ha már 2 hete késik és volt 2 halvány pozitív tesztem de tegnap negatív lett ismét?

Menzim még nem jött meg.Dokim megvastagodott méhnyálkahártyát látott 1 hete.Lehet hogy terhes vagyok negatív teszt ellenére?

Legjobb válasz: Én is vetélésre gondolok, sajnos!

A kérdező hozzászólása: Csütörtökön megyek vissza az orvoshoz.Veszek még egy tesztet addig egy 10-es érzékenységüt.Tiszta ideg vagyok hogy miért nem jön meg a menzim ha esetleg elvetéltem?
Én is vetélésre gondolok, sajnos!
Szia amikor nekem halvány pozi volt a tesztem, és mégis megjött, doki szerint spontán vetélés volt akkor a teszt még a mensi után is halvány volt, a hcg lassan ürül ki a szervezetbõl..szerintem csinálj másfajta tesztet!!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn fog megvizsgálni a doki.Csináltam tesztet imét negatív lett.Nagyon kíváncsi vagyok mi bajom?!
Értem:) húúú nagyon drukkolok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Nem mert rendeltem 10-es érzékenységût és valószínû csak holnap jön meg.Jártam 2 gyógyszertárban is és csak 25 -50-es volt.Lehet a 25-ös is már mutatná de ha már megrendeltem akkor várok.
Szió, csináltál azóta tesztet?
Nem lehet, hogy elvetéltél nagyon korán???
A kérdező hozzászólása: Meg a negatív teszt tegnap reggel volt a halvány pozitívak meg tegnap elött meg azelött reggel.
A kérdező hozzászólása: Oké de miért nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: Állítólag hormonzavar!Most szedem a meghozó gyógyszert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!