Találatok a következő kifejezésre: Pozitiv lett teszt. Ez (38 db)

Egy héttel a menstruáció elmaradása után a terhességi teszt csak halvány pozitív lett. Ugye ez nem jelent bajt?

Két tesztet is csináltam (Gabriel és Medi-lab)egy-egy nap eltéréssel a menstruáció után egy héttel,de mindegyik csak halványan lett pozitív! Amúgy pénteken megyek orvoshoz csak kiváncsi lennék a véleményetekre! A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Semmi bajt nem jelez. Csupán valószínûleg késõbb fogant a baba.

Semmi bajt nem jelez. Csupán valószínûleg késõbb fogant a baba.
Nekem is halvány volt elõször. Aztán 3 nappal késõbb csináltam újra az már erõsebb lett. Nem jelent semmi bajt.
Semmi gond! Lazíts és örülj! :) GRatulálok!
A halvány pozitív is pozitív, késõbb erõsebb lesz.Reggeli elsõ vizelettel csináltad?Pénteken UH-on a doki igazolni fogja.Gratulálok én is! 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Igen reggeli elsõ vizeletbõl csináltam! Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Remélem minden rendben lesz!

Okt. 17-én volt az utolsó mensim, 3 teszt pozitiv lett egy negativ hányingerem van a mellem érzékeny viszket fáj feszül. Tegnap óta kevés minimális barnázgatás rózsaszines fehéres valami. Mit jelent ez?

voltam az orvosnál a méhem meg van nagyobbodva vastagodva ami a picire utal szerinte!mivel hasi uh-t csinált de az nem olyan biztos mint ha hüvelyit csinált volna de én azt nem szeretném!ha a mensim lenne akkor már rendesen folynia kellene mert nekem általában b? vérzésem van. szerintetek bébi van a dologban? sajnos már volt egy vetélésem 6 hetesen!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami

Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami
Szia! Szerintem is baba van a dologban, és az úgy igaz, hogy ha egy teszt pozitív, akkor a szervezetedben jelen van már a hcg, a teszt nem hazudik. Fõleg nem 3! A hüvelyi uh-tól ne félj, nem kellemetlen, inkább nézd közben a monitort, fergeteges élmény vár Rád!
Szerintem is biztos a baba! Színes folyás elõfordulhat, nekem is volt az elején. Gratulálok!
Az elsõ tesztem pozitív a második negatív lett, vagyis nem igaz, hogy a teszt nem tévedhet, ezt már többen is alátámasztották itt. A barnázgatás normálisnak tekinthetõ ha nem kísérik fájdalmak, mert a szervezet olykor-olykor "megemlékezik" az egykori menzeszrõl, ilyen pecsételõ vérzés formájában, akár minden hónapban is. Én is azt gondolom, hogy terhes vagy, a tüneteid mindenképp emellett szólnak!!

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Azért kérdezem mert már értek csalódások.

Legjobb válasz: Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.

Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erõsödjön, és igaz, amit az elsõ írt:)
A kérdező hozzászólása: sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak? remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)

Mi lehet ez? Ma vagyok a ciklusom 28. napján, holnapra nem várom. Tegnap vettem jóstesztet, és tegnap erős pozitív lett, de ma reggel már csak halvány volt a teszt csík.Nem értem. Valaki tud segíteni?

Terhességi tesztet nem merek még venni.

Legjobb válasz: hát, a "terhességi tesztet nem merek még venni" nagy butaság... ha baba van, akkor lehet, hogy már örülhetnél most a pozitív hírnek... ha meg nincs, akkor úgyis meg fog jönni! nem a teszt pozitívsága vagy negatívsága teszi oda azt a babát, az egész már két hete eldõlt. tehát, ha kiváncsi vagy, irány a patika, és nem ovuteszt, hanem terhességi! én egyébként nem hiszek a jóstesztnek, a kimaradó mensinek és az ultrahangnak hinnék (bár már hihetnék...). megértek minden leendõ anyukát (én is ilyen voltam néhány hónapja), de ha ezen jór a nap 24 órájában az eszed, nem segít. ha egyszer baba lesz, együtt fogunk tölteni nagyon-nagyon hosszú idõt. hadd legyen ez a két hét csak az övé, olyan amirõl még nem tudunk, utána úgyis mindenrõl tudni fogunk (és tudni akarunk majd).

hát, a "terhességi tesztet nem merek még venni" nagy butaság... ha baba van, akkor lehet, hogy már örülhetnél most a pozitív hírnek... ha meg nincs, akkor úgyis meg fog jönni! nem a teszt pozitívsága vagy negatívsága teszi oda azt a babát, az egész már két hete eldõlt. tehát, ha kiváncsi vagy, irány a patika, és nem ovuteszt, hanem terhességi! én egyébként nem hiszek a jóstesztnek, a kimaradó mensinek és az ultrahangnak hinnék (bár már hihetnék...). megértek minden leendõ anyukát (én is ilyen voltam néhány hónapja), de ha ezen jór a nap 24 órájában az eszed, nem segít. ha egyszer baba lesz, együtt fogunk tölteni nagyon-nagyon hosszú idõt. hadd legyen ez a két hét csak az övé, olyan amirõl még nem tudunk, utána úgyis mindenrõl tudni fogunk (és tudni akarunk majd).
Szeretném megtudni, hogy mi az a jósteszt??Bocs, ha nem a kérdésedre válaszolók!!De még csak "kezdõ"vagyok!!!
ez engem is érdekelne! Ovu tesztet használtál??? vagy mit éprtesz jós teszt alatt?
Az ovuteszt jósként nem megbízható! Vegyél terhességi tesztet
A kérdező hozzászólása: Igen, ovutesztet használtam, és áll. a 26. naptól már ki tudja mutatni a terhességet, hamarabb ad eredményt mint a terhességi teszt, de csak 70%-os a megbízhatósága.
2009-06-23 11:32! Most néztem szét a régi kérdések között és az utolsó mondatod olyan szép, hogy majdnem sírva fakadtam. Igazad van, legyen csak az övé!:)

Mi ez? Kb.2 hete pozitív lett a teszt. Másnap elmentem dokihoz, nem látott semmit, azt mondta, hogy 1 hét múlva menjek vissza. Akkor a kórházban csinálták meg a tesztet, ott is pozitív lett.

Mikor másodjára voltam az orvosnál akkor már vérzésem volt. Megvizsgált, uh-val is megnézett, azt mondta nincs semmi. Azóta is van pecsételés. Lehet mégis terhes vagyok? Lehet, hogy az 5-ik hét környékén még petezsák nem látható? Egyébként tüneteim nem igazán vannak. A vérzésem is nagyjából meg volt. Csak fura ez a pozitív teszt.

Legjobb válasz: Annyit tudok csak válaszolni, hogy pl. vetélés után a szervezetbõl nem rögtön ürül ki a HCG hormon (ami alapján a teszt mûködik) , ezért az még pozitivítást mutat. Remélem minden úgy alakul ahogyan te szeretenéd! ili

Annyit tudok csak válaszolni, hogy pl. vetélés után a szervezetbõl nem rögtön ürül ki a HCG hormon (ami alapján a teszt mûködik) , ezért az még pozitivítást mutat. Remélem minden úgy alakul ahogyan te szeretenéd! ili
Szia! Lehet, hogy megjön közben, ugyanis olvastam errõl egy cikket. Az állt benne, hogy terhesség ideje alatt is megjöhet, de nem a szokásos dolog jön, hanem egy barnásabb színû "folyadék". Ettõl nem kell félni, semmi gáz nincs vele. De a nõgyógyász jobban felvilágosíthat errõl az esetrõl. Am. a cikket az interneten találtam. Rem. segítettem.
Szia! Nekem egy kérésem lenne tõled, hogy amikor elmentél elõször dokihoz mit mondott? Mekkora volt a méhnyh. Mert nekem késik 10 napja a mensim, igaz tesztet nem csináltam, mert azt mondta a doki 9 napos késéssel, hogy a nyh csak 7 mm, ezért biztosan nem vagyok terhes. Én meg abban reménykedek, hogy csak nagyon kicsi a terhesség, de aztán lehet , hogy csalódás ér! Légyszi ha mondtak neked eredményt, ird meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
A kérdező hozzászólása: 2 hete amikor elõször voltam dokinál 15mm-es volt.

Hogy is van ez!? Ha a prolaktin szint magas és elvileg nincs miatta pé. Attól még az lh teszt mutathat pozitívat v. akkor az is negatív!? Mert az lh tesztem pozitív lett! Köszi

Legjobb válasz: Lehet az LH teszt pozitív, mert az az a hormon, ami akkor termelõdik, ha a pete próbál érni, a magas prolaktin szint viszont a tüszõ megrepedését akadályozza, ha jól tudom.

Lehet az LH teszt pozitív, mert az az a hormon, ami akkor termelõdik, ha a pete próbál érni, a magas prolaktin szint viszont a tüszõ megrepedését akadályozza, ha jól tudom.
De lehet, hogy ez hülyeség (az elsõ válaszoló vagyok), nézz utána a babatervezõk otthona honlapon. Én is ezt fogom tenni.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI DE HA V.MIRE JUTOTTÁL ÍRJ MERT ÉN EZZEL KAPCSOLATBAN SEMMIT NEM TALÁLOK! VISZONT NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK!

Tanácstalan vagyok! Időn túl 2 qupido tesztem is pozitív lett! A tesztek csak úgy nem váltanak pozitívra ugye? Vagy ez a fajta teszt mindig pozitívvá változik időn túl? Én ezt nem értem! Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: A tesztek nagy része megbízható de a bitonság kedvéére miért nem csinálsz másfajta teszttel, pl.: Gabriella terhességi gyorsteszt, szerintem nagyon megbízható, nekem bevált, 28 hetes kismama:)

A tesztek nagy része megbízható de a bitonság kedvéére miért nem csinálsz másfajta teszttel, pl.: Gabriella terhességi gyorsteszt, szerintem nagyon megbízható, nekem bevált, 28 hetes kismama:)
Szia! Rá van irva a tesztekre hogy idön túl nem szabad figyelembe venni az eredményt! Erre nincs? Mennyi idö telt el?
Azért van feltüntetve a tájékoztatón hogy meddig kell leolvasni, ha nem lenne idõkorlát akkor nem írnák rá. Én is jártam így. Ez most negatív. Tesztelj pár nap múlva, ha idõn túl pozitív azt már elhiheted. De most ne ringasd magad hiú álmokba nehogy csalódj.
Nagyon halkan mondom, hogy a Qupido nekem is idõn túl lett pozitív, úgy 15-20 perc között talán. Õszintén szólva nem tudtam, hogy mit gondoljak. Aztán két nap múlva a Gravi hcg is pozitív volt már... Egyébként szerintem is az a megoldás, hogy csinálni kell egy másik fajta tesztet.

Tanácstalan vagyok! Időn túl 2 qupido tesztem is pozitív lett! A tesztek csak úgy nem váltanak pozitívra ugye? Vagy ez a fajta teszt mindig pozitívvá változik időn túl? Én ezt nem értem! Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: De mennyi az az idõn túl? és szerinted nem lehetsz babás azért kételkedsz benne? Én quipidót csináltam a mostani babámmal, 10 napos terhesség volt és nagyon nagyon halvány szinte szintelen vonal lett, de vonal !! és valóban babás voltam már akkor (és vagyok is). 15 hetes

De mennyi az az idõn túl? és szerinted nem lehetsz babás azért kételkedsz benne? Én quipidót csináltam a mostani babámmal, 10 napos terhesség volt és nagyon nagyon halvány szinte szintelen vonal lett, de vonal !! és valóban babás voltam már akkor (és vagyok is). 15 hetes
Ha babas vagy, barmilyen teszt is az, ha halvanyan is de pozitiv eredmenyt mutat idon belul is. Nehany teszt elszinezodhet idon tul, nem veletlenul irjak ra, hogy bizonyos ido utan NE olvassuk le, mert nem a valos eredmenyt mutatja. Varj meg par napot, es csinalj ujra tesztet. Ha van pocaklakod, az kiderul par masodperc utan is! Sok sikert, drukkolok!
Szia!Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is már többször volt halvány poz tesztem igaz nekem sem 5 perc után!Kb. fél 1 órával késõbb és nincs még babám sajna!Azt meg nem hiszem el, hogy mindig elment a baba!
A kérdező hozzászólása: De 2 teszt is idõn túl poz. ez azért fura nem??
Figyu elmesélem velem mi történt!Ebben a ciklusban csináltam 2 Gabriel tesztet.Mindkettõ poz. lett idõn túl!Az egyik, vagyis a másodiknál a 2. csík elõször színtelen volt majd halvány lila lett!Mára nem vártam, de tegnap már barnáztam, a hõm is 0, 1 fokkal vissza esett.Igaz ma még nem vérzek, de múlt hóban is így kezdõdött!Hidd el nekem én lennék a legboldogabb a világon, ha jönne a drágánk!Mikorra nem várod?És nem kötekedni akarok veled, csak megakarlak kímélni egy eseteleges csalódástól!Ha 3 nap múlva erõsebb poz. akkor tévedtem és gratulálok!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy pontosan nem tudom kb 1 óra múlva néztem rá és jól látható csík lett!és a múltkorinál is pont így volt!
A kérdező hozzászólása: van egy régi tesztem ami negatív lett de az még 3 hónap után is negatív nem lett rajt 2. csík!Ezért nem értem!Már beleörülök!

Az ovulációs teszt három napja, pont félidőben végre pozitiv lett, együtt is voltunk. Ma csináltam és még mindig ugyanolyan két egyforma erős csík jelenik meg. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Ez normális, csak annyit jelent hogy tessék 2 naponta szexelni!!!!!!:) Van akinek ilyen, van aki épp elkapja a pozitív tesztet. Az utolsó pozitív utáni 36 órán belül reped meg valószínûleg.

Ez normális, csak annyit jelent hogy tessék 2 naponta szexelni!!!!!!:) Van akinek ilyen, van aki épp elkapja a pozitív tesztet. Az utolsó pozitív utáni 36 órán belül reped meg valószínûleg.
egyébként normálisak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, igen normális, 28 naposak a ciklusaim.Megfogadva a tanácsodat "belehúzunk"! :-)

Pozitiv lett a teszt. Ez már biztosat jelent? Mikor menjek dokihoz?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ha minden rendben van akkor a 6. hét után érdemes felkeresni a dokit. Akkor már szinhang is szokott lenni. Ha pozitiv a teszt akkor az tuti terhességet jelent. Gratulálok!

Szia! Szerintem ha minden rendben van akkor a 6. hét után érdemes felkeresni a dokit. Akkor már szinhang is szokott lenni. Ha pozitiv a teszt akkor az tuti terhességet jelent. Gratulálok!
Gratulálok, tuti terhes vagy! Én is most csináltam nemrég pozitív tesztet. Én még várok egy hetet és megyek az orvoshoz.
Ha pozitív akkor már biztos.Orvoshoz szerintem is csak az 5. vagy 6. héten menj mert az elõtt még õ sem tudja megállapítani a terhességet.Gratulálok.
ha pozitív lett, 99% hogy terhes vagy.az az 1 % én vagyok.nekem 3 hónapja 2teszt is pozitív lett, mégse vagyok terhes.menj dokihoz és nem lesznek kételyeid.de szerintem nyugodtan elhiheted!!!az 1 %-ot már én kimerítettem.Gratulálok!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!