Találatok a következő kifejezésre: Pozitiv lett teszt (261 db)

Ha pozitiv lett a terhesegi tesztem tutira teherbe estem? Nagyon streszeltem a teszt elott. Legerzekenyebb tesztet vettem masnap teszteltem ujbol, szinten pozitiv lett az a teszt kimutatta azt is hogy elv.5 hetes vagyok? !

Legjobb válasz: Igen, a teszt csak a terhesség során termelõdõ hormonra reagál, tehát ha pozitív, akkor pozitív. Ha jól gondolom digitális Clearblue teszt, ugye? Egyébként akarod a gyereket?

Igen, a teszt csak a terhesség során termelõdõ hormonra reagál, tehát ha pozitív, akkor pozitív. Ha jól gondolom digitális Clearblue teszt, ugye? Egyébként akarod a gyereket?
A kérdező hozzászólása: kerlek valaszolj!
Hát, a vetélés egy olyan kérdés, ami megjósolhatatlan. Elvileg a 12. terhességi hétig mindenki rizikós, de abortuszt is csak 12. hétig lehet végezni. Én erre nem várnék, a vetélések inkább a következõ vérzés idejében következnek be. Amennyiben elvetélsz úgy nincs szükség abortuszra, és fizetned sem kell, egyedül azt kell megnézni, hogy kiürült-e a méhed, vagy maradt-e bent valami, nehogy véralvadási zavarod legyen, vagy bármi más, amit egy elhalt terhesség okozhat. Abortusz után pár óra múlva mozoghatsz és nem lesz gond, nem fog fájni.
Jajj nem is kérdeztem meg, hogy hány éves vagy. Mert ez is egy másabb helyzet. Amennyiben 18. életév alatt vagy, úgy szülõi beleegyezés kell az abortuszba, amennyiben a szülõk nem írják alá, nyugodtan menj a gyámhatóságra, majd õk aláírják. A 18. életévét be nem töltött személy korlátozottan cselekvõképesnek minõsül, tehát a 18. terhességig jogosult dönteni arról, hogy ki akarja-e hordani vagy sem.
A kérdező hozzászólása: elmultam :)
Akkor a 12. terhességi hétig van jogod errõl dönteni. Van még bármi kérdésed? Bármire szívesen válaszolok, amit tudok :)
A kérdező hozzászólása: a digitalis teszt akkor 100% igazat mutatott ugye? tudom mat valaszoltal ra, de nagyon hihtetlennek tartom :S 1 honapja fog kesni 7.en, nem elvezett el bennem elettarsam... es ezert a testet sem eroltettem de mar most idegesitett.. szoval holnap van legnagyobb esely az elvetelesre? olyan modszer nincs amitol elvetelhetnek , hogy ne kelljen abortusz? pl vmi kaja vagy akarmi ?:)
Nem, a terhességed csak orvos tudja megszakítani, az otthoni próbálkozásoknak általában nagyon súlyos egészségkárosodás a vége, egyébként is tilos beavatkozás, ne kísérletezz vele, magadat teszed vele kockára :( 1 hónapja késik? Tehát 4 hete? Akkor nem valószínû, hogy 5 hetes a terhesség, de megmondom neked hány hetes egy pillanat alatt. Az utolsó menstruációd elsõ napjától számítjuk és úgy kell a heteket számolni. Az eredmény pedig biztos. Valószínûleg nem sikerült idõben megszakítania az együttlétet, vagy egy korábbi aktusból maradhatott élõ hímivarsejt az elõváladékban.
A kérdező hozzászólása: igen 7.en kellett volna meg jonnie de 1. voltunk egyutt az elott 1 honapig nem, mert nem belfoldon dolgozik...
A kérdező hozzászólása: olvasgattam forumon sok olyan varandos holgy volt akik elveteltek... 5.het utan erre nagy esely van meg? es ha elvetelnek akkor is kellene abortusz? es abortusz utan hany napig nem tudok ugy mond mozogni..?
Ja, amennyiben volt már hüvelyi szülésed, abban az esetben csak a mûtét napján kell megjelenned a kórházban és nem is kell bent aludnod. Reggel bemész, kapsz egy hálóinget, mûtét és délután mehetsz is haza, vagy este.
A kérdező hozzászólása: nem ! anyagi problemak miatt nem ...
Hát, akkor nagyon sajnálom :( Ismered a teendõket?
Vannak olyan tesztek amelyek daganatos megbetegedésnél is pozitív erdményt adnak.
Ha valaki szervezetében HCG termelõ tumor van, azt kb. minden terhességi teszt kimutatja, de ez annyira extrém ritka betegség, hogy biztos vagyok benne, hogy nem errõl van szó. Nem véletlenül csinált tesztet a kérdezõ. Ha 5 hetes, akkor kb. 1 hete késik a vérzése. A daganatosoknak rendben van a vérzésük.
A kérdező hozzászólása: nincs daganat.. es a hanyinger jelen van... nogyogyaszhoz lesz az utam a heten, aztan sajnalatos modon abortusz, ha nincs mas teendo :S
Ez a két választás van. Abortusz vagy gyerek. Sajnálom :( Az orvos el fogja mondani a lehetséges lépéseket, de ha gondolod én is szívesen elmondom mi történik ezután.
A kérdező hozzászólása: ha megkerhetnelek reszletesen kerlek... ultrahang lesz nogyogyaszatnal? vagy mi hogy abortuszt is korul vazolnad kerlek.koszi.
Tehát bemész, valószínûleg UH-n még nem fog látni semmit, de talán jövõ héten már petezsákot láthat. Ezután ad róla egy papírt, igazolni fogja, hogy várandós vagy. Ezzel a papírral a helyi családsegítõbe kell elmenni, ahol elmondod, hogy nem szeretnéd kihordani a terhességet, és ugye nálad anyagi válsághelyzet áll fenn, tehát ez az indoka. Ezután kapsz egy csekket és 3 nap haladékot, hogy átgondold. Kb. 30 000 ft az abortusz. 3 nap múlva visszamész a befizetett csekkel, ha nem gondoltad meg magad és ezután az orvosod ad egy idõpontot a mûtétre. Amennyiben elsõ terhességed, vagy nem volt még hüvelyi szülésed csak császáros, akkor az aboruszt megelõzõ éjjelen kell befeküdnöd a kórházba és felhelyeznek egy úgynevezett lamináriát, ez tágítani fog, úgy néz ki, mint egy pálcika, tulajdonképp az is. Másnap pedig elvégzik a mûtétet. Ezt altatásban csinálják, nem fogsz érezni semmit. Mûtét után pár óráig még ott kell lenned, utána már haza is mehetsz.
December 7-én kellett volna, hogy megjöjjön? Akkor már látni fogja a doki ultrahangon. Ez megkönnyíti majd az abortuszt végzõ dolgát. Egyébként biztosan az abortusz mellett döntesz? A párod mit szól a gyerekhez? Vagy nem tud még róla?

Ma csináltam tesztet és pozitív lett! A cisztát is kimutatja a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Jó lett volna, ha tüneteket is írsz, ha van. Akkor biztosabbat tudnánk válaszolni. Így csak azt tudom mondani, hogy a tájékoztatón is rajta van, hogy egyes esetekben álpozitív eredményt mutathat a teszt ciszta miatt. Viszont , eddig még sosem hallottam arról, hogy valakinek is ciszta miatt lett pozitív eredménye. És én is érdeklõdtem, mert nekem volt is cisztám, negatív lett a tesztem, és akkor megkérdeztem errõl gyógyszerészt és orvost is. Õk azt mondták, hogy lehetetelen, hogy azért mutasson a teszt pozitívat, mert cisztám van... Szóval szerintem 99.9 %, hogy babás vagy! De minél elõbb menj orvoshoz, hogy a nõdoki is igazolja ezt! Sok sikert!

Szia! Jó lett volna, ha tüneteket is írsz, ha van. Akkor biztosabbat tudnánk válaszolni. Így csak azt tudom mondani, hogy a tájékoztatón is rajta van, hogy egyes esetekben álpozitív eredményt mutathat a teszt ciszta miatt. Viszont , eddig még sosem hallottam arról, hogy valakinek is ciszta miatt lett pozitív eredménye. És én is érdeklõdtem, mert nekem volt is cisztám, negatív lett a tesztem, és akkor megkérdeztem errõl gyógyszerészt és orvost is. Õk azt mondták, hogy lehetetelen, hogy azért mutasson a teszt pozitívat, mert cisztám van... Szóval szerintem 99.9 %, hogy babás vagy! De minél elõbb menj orvoshoz, hogy a nõdoki is igazolja ezt! Sok sikert!
Én is úgy hallotta, hogy ciszta esetén mutathat +at a teszt. De az orvos tudja ezt biztosan megmondani, úgyhogy keresd fel:-)
Mindenképp keresd fel a dokit, akár vannak tüneteid, akár nem. Drukkolok!
Nem kell egybõl cisztára gondolni, ha nincs okod rá. Menj orvoshoz, remélem inkább baba van a dologban! Persze csak ha te is szeretnéd! 5 hetes kismama

Par napja kesik mar nagyon szeretnenk gyereket de tesztet meg nem csinaltam, volt mar valakinek olyan hogy pozitiv lett a tesz es megsem volt terhes?

Legjobb válasz: "volt mar valakinek olyan hogy pozitiv lett a tesz es megsem volt terhes? " olyan nincs. van néhány becsapós teszt de inkább fordított eset fordul elõ hogy túl korán tesztelnek és még nincs elég HCG ezért negatívat mutat még. ha + a teszt akkor megvan a hormon amire reagál a teszt. de van hogy téved a teszt ezért annak nem kell 100% hinni . elég ritka amúgy. az ultrahang a biztos és a szívhang megléte . ha + is lesz a teszted amihez sok sikert !!! akkor kb. 6-7 hetes terhesen - teszt után jelentkezz be - fognak behívni uh.-ra és ott nyer bizonyosságot a várandósság.

"volt mar valakinek olyan hogy pozitiv lett a tesz es megsem volt terhes? " olyan nincs. van néhány becsapós teszt de inkább fordított eset fordul elõ hogy túl korán tesztelnek és még nincs elég HCG ezért negatívat mutat még. ha + a teszt akkor megvan a hormon amire reagál a teszt. de van hogy téved a teszt ezért annak nem kell 100% hinni . elég ritka amúgy. az ultrahang a biztos és a szívhang megléte . ha + is lesz a teszted amihez sok sikert !!! akkor kb. 6-7 hetes terhesen - teszt után jelentkezz be - fognak behívni uh.-ra és ott nyer bizonyosságot a várandósság.
Én még nem hallottam olyat. Fordított eset elképzelhetõ. De az hcg megemelkedett szintje terhességre utal. És a teszt csak akkor lesz pozitív, ha a szint elég magas.

Van itt olyan kismama (esetleg lombikos) aki nagyon korán elkezdte a tesztelést, aki minden nap tesztelt, és egyszer csak pozitív lett a teszt? Melyik napon lett először pozitív?

Legjobb válasz: En nem lombikos vagyok, viszont mivel nagyon szabalyos ciklusom van, pontosan homeroztem (amibol egy szabalyos trifazisos gorbe lett) es ovutesztet is hasznaltam, igy kb napra pontosan tudok mindent. Szoval nekem anno junius 3-an volt peteeresem, erre 6 napra ugrott fel meg jobban a hom, tehat valoszinuleg akkor volt beagyazodas es a beagyazodas utani 5. napon teszteltem nagyon halvany pozitivat. Ellotte valo nap meg negativ volt fixen. 7. napra mar kevesbe halvany pozitiv. Azaz a peteeres koveto 11. napon lett elso pozitiv tesztem.

En nem lombikos vagyok, viszont mivel nagyon szabalyos ciklusom van, pontosan homeroztem (amibol egy szabalyos trifazisos gorbe lett) es ovutesztet is hasznaltam, igy kb napra pontosan tudok mindent. Szoval nekem anno junius 3-an volt peteeresem, erre 6 napra ugrott fel meg jobban a hom, tehat valoszinuleg akkor volt beagyazodas es a beagyazodas utani 5. napon teszteltem nagyon halvany pozitivat. Ellotte valo nap meg negativ volt fixen. 7. napra mar kevesbe halvany pozitiv. Azaz a peteeres koveto 11. napon lett elso pozitiv tesztem.
Én mániákus tesztelõ voltam :) Szeptember 9-én peteérés utáni 9. napon lett halvány pozitív a tesztem. Tehát elég korán kimutatta. Ez egy 10-es érzékenységû teszt volt.
Nekem a nemvárt elõtt 4 nappal már halvány kétcsíkos volt.
A teherbeesésem után 15 nappal lett pozitív a teszt!
A nagylányom lombik baba. Vele a leszívás utáni 10. napon, tehát 10 dpo-n kezdtem tesztelni. Aznap még negatív volt a 10-esnek mondott teszt, másnapra viszont már halvány pozitív lett. Most is babát várok, õ spontán fogant. Hõmérõztem vele is, és a peteérés utáni 7. napon kezdtem tesztelni (7 dpo) szintén 10-es teszttel. Végül most is 11 dpo-n lett pozitív, de addig minden nap teszteltem. 24 h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.
Menstruáció kimaradása után 3 nappal még negatív volt, 4. napon reggel negatív, este csináltam egy ovulációs tesztet (jósteszt gyanánt) az este 10-kor halvány pozitív lett, rögtön csináltam egy terhességi tesztet, az is halvány pozitív lett...másnap ugyanolyan halvány volt, de napról-napra erõsödött.

Okt. 17-én volt az utolsó mensim, 3 teszt pozitiv lett egy negativ hányingerem van a mellem érzékeny viszket fáj feszül. Tegnap óta kevés minimális barnázgatás rózsaszines fehéres valami. Mit jelent ez?

voltam az orvosnál a méhem meg van nagyobbodva vastagodva ami a picire utal szerinte!mivel hasi uh-t csinált de az nem olyan biztos mint ha hüvelyit csinált volna de én azt nem szeretném!ha a mensim lenne akkor már rendesen folynia kellene mert nekem általában b? vérzésem van. szerintetek bébi van a dologban? sajnos már volt egy vetélésem 6 hetesen!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami

Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami
Szia! Szerintem is baba van a dologban, és az úgy igaz, hogy ha egy teszt pozitív, akkor a szervezetedben jelen van már a hcg, a teszt nem hazudik. Fõleg nem 3! A hüvelyi uh-tól ne félj, nem kellemetlen, inkább nézd közben a monitort, fergeteges élmény vár Rád!
Szerintem is biztos a baba! Színes folyás elõfordulhat, nekem is volt az elején. Gratulálok!
Az elsõ tesztem pozitív a második negatív lett, vagyis nem igaz, hogy a teszt nem tévedhet, ezt már többen is alátámasztották itt. A barnázgatás normálisnak tekinthetõ ha nem kísérik fájdalmak, mert a szervezet olykor-olykor "megemlékezik" az egykori menzeszrõl, ilyen pecsételõ vérzés formájában, akár minden hónapban is. Én is azt gondolom, hogy terhes vagy, a tüneteid mindenképp emellett szólnak!!
10.dpo teszvesz-es One Step ovuteszttel jósoltam, + lett, 11. napon a szintén One Step hcg teszt is halvány + lett.
dpo 12. napon Clearblue
Mensi elõtti reggelen lett erõs + a Clearblue.
10.dpo-n Clearblue
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket!

Babaaprojectbe kezdtűnk a párommal, nov.14. -én csináltam tesztet ami halvány pozitiv lett. Nagyon örűltem neki de sajna túl hamar mert 2 napra halványbarna folyásom volt másnap pedig megjött. Terhes voltam? A teszt neve medi-lab volt.

Legjobb válasz: Én pont ugyanígy jártam egy évvel ezelõtt. Pozitív lett a Medilab, viszont megjött. Hát nem egy megbízható teszt, már sok mindenkitõl hallottam, hogy téves pozitívat tesztelt vele.

Én pont ugyanígy jártam egy évvel ezelõtt. Pozitív lett a Medilab, viszont megjött. Hát nem egy megbízható teszt, már sok mindenkitõl hallottam, hogy téves pozitívat tesztelt vele.
Szia. Sajnálom hogy megjött. 2 lehetõség van, vagy volt baba csak nem maradt meg vagy átvágott a teszt. Egyszer menzi elõtti este teszteltem vele, pozitív lett (picit halványabb csak) és tényleg baba volt, nem jött meg. De elvetéltem 1 hétre rá. Aztán pár hónapja ismét halványan (de halványabban mint elõzõleg) pozitív lett, és csak késett a menzim. Voltam uh-n is a teszt után és baba vagy babára utaló dolog semmi. Még a nyálkahártya is elég vékony volt. Szóval nekem egyszer bevált egyszer nem ez a teszt. Ajánlom hogy legközelebb tesztelj mással! (Ja és nekem a Clearblue is folyton halványan pozitív pedig nincs baba-sajna)
szerintem 1 hétmulva tesztelj . én pont mosthalottam ilyet és baba lett belõle

Ha szerda este pozitív lett az ovu teszt, de csak ma reggel voltunk együtt az jó? És kedden. A teszt hétfőn és kedden is negatív volt. A hőm 1-1 fokkal ment fel a napokban. Nagyon nem akar jönni a baba.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze,hogy jó,de pé-d nem akkor van mikor pozitív,hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz,ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják,hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.

Persze, hogy jó, de pé-d nem akkor van mikor pozitív, hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz, ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják, hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.
Szeritnem nagyon jo. A keddi kiskatonak siman eleltek ma reggelig es most indult az ujabb roham. :) Szerintem ha lehetseges akkor azert legyetek egyutt holnap is. Holnapig elelnek a mai reggeli kiskatonak de azert lenne jo meg a holnap, hogyha netan kesobb reped meg a tuszo akkor legyen egy kis potlas holnaputanra. Remelem nem voltam tul bonyolult. :) Pozitiv tesztet kivanok neked a kozeljovoben!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

Clearblue és One minute teszt halványan pozitív lett. De a Corax negatív. A hőm 37 és mára nem vártam. Mikor teszteljek újra hogy tuti legyen (erős csík)?

Még nem merem elhinni mert kicsit fájdogál a hasam és mindíg azt hiszem mintha megjött volna. Folyásom egy hete nagyon sok, fehér volt de most szinte nincs. Csak aggaszt hogy fájdogál a hasam és a derekam. A cicim nem fáj csak olyan mintha kicsit csúcsosodott volna (így n?tt kicsit).

Legjobb válasz: Szia, a halvány pozitív is pozitív, nekem kb. késés napjától számítva az 5.napon lett erõsen pozitív, és végig görcsölt a hasam, mégse jött meg szerencsére! A hõd jó hogy fenn van, biztos babóca lesz!! Gratulálok!

Szia, a halvány pozitív is pozitív, nekem kb. késés napjától számítva az 5.napon lett erõsen pozitív, és végig görcsölt a hasam, mégse jött meg szerencsére! A hõd jó hogy fenn van, biztos babóca lesz!! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Akkor kb csütörtökön tesztelek újra. Remélem hogy nem fog megjönni. Nagyon rossz ez a bizonytalan érzés.
nem akarlak elkeseríteni, de én két hete jártam így.a corax pozitív lett.utána negatív.és majdnem 1 hét múlva megjött. de szorítok neked h babóca legyen.:)
A kérdező hozzászólása: De nekem a Corax negatív lett. Hát remélem azért még lehet baba belõle.
Szia! A CB és az One step sokkal megbízhatóbb mint az a ratyi corax!! Szóval graaatu!! :) Szerintem reggel neked válaszoltam egy másik kérdésben! :) Pusza! A.
Gratulálok a kisbabához! :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! Nagyon boldog vagyok. De azért pár nap múlva csinálok egy újat hogy tuti legyen!

Hány nap késés után lett pozitív a teszt?

Volt már olyan, hogy több mint egy hét után még negatív? Vagy lehet ilyen? 8 napja késik és negatív a teszt, de ha nincs baba miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Nekem volt, hogy egyszer 10 napot késett. Nagyon rástresszeltem a babavárásra, lehet, emiatt. Mikor terhes lettem, a nemvárt elõtt már 3 nappal pozitív lett a legolcsóbb vaterás teszt.

Nekem volt, hogy egyszer 10 napot késett. Nagyon rástresszeltem a babavárásra, lehet, emiatt. Mikor terhes lettem, a nemvárt elõtt már 3 nappal pozitív lett a legolcsóbb vaterás teszt.
Szia!!! Én kb 1-2hét után teszteltem és pozitív lett!! 3 tesztet is csináltam mert nem hittem a szememnek!!! De ha neked negatív, próbálj meg másik fajta tesztet mert lehet hogy az amit csináltál gyenge!!!Az is lehet hgy várnod kell még pár napod mert késõn volt peteérésed!!!
A kérdező hozzászólása: HCG-Line-al teszteltem
Elsõ terhességnél egy hét után mutatta ki, másodiknál meg a nemvárt napján már halvány pozi volt.
1 hét késés után mutatta ki!
Nemvart elott 3 nappal negativ volt, aztan a keses 4.napjan teszteltem es akkor mar pozitiv lett :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!