Találatok a következő kifejezésre: Pozitív tesztnél terhesség (2 db)

Pozitív tesztnél 100%a terhesség? Lehet annyira vastag a hasfal, hogy a doki nem érek semmit? Kb 6 hetesen az Uh mennyit mutat?

Legjobb válasz: Szia! Én 6 hetesen voltam a dokinál, õ nem érzett semmit. Az uh mutatta meg biztosra a terhességet, de akkor még csak 23 mm átmérõjû petezsák látszódott. 2 hét múlva már vert a kis szíve is a babónak!

Szia! Én 6 hetesen voltam a dokinál, õ nem érzett semmit. Az uh mutatta meg biztosra a terhességet, de akkor még csak 23 mm átmérõjû petezsák látszódott. 2 hét múlva már vert a kis szíve is a babónak!
A doki kézzel csak a 7. héttõl tudja megállapítani a terhességet.6 hetesen még ne várj csodát, csak egy kis pacát fogsz látni, ami még csak a petezsák.
Én a 7.hét 2.napján voltam Uhn, és dobogott a kicsi szive, és 8mm volt az embrió.Pozitív tesztnél olyan 99%a terhesség.
En kedden rohantam a dokihoz, 2 pozitiv teszt utan, remeltem(pedig tudtam hogy nem fog sok mindent latni), hogy valami jo hirrel szolgal!hat azzal szolgalt, igen terhes vagyok!Csak a pete zsakot latt, mert meg olyan picike, meg 5 hetesek vagyunk....de azert nagyon boldog vagyok!:-) 6 hetesen mar tobbet kellene latnia....akat hasi akar huvelyi UH-val. Ha a teszted pozitiv akkor tuti pozitiv !ebben nagyon ritkan szokott tevedni!Olyanrol mar hallottunk itt is 100x hogy negativ es meg is terhes volt.Pl a baratnomnek a 2 honapos terhesseget sem mutatta ki! Boldog baba varast!
En 5 hetes es 2 napos voltam az elsi vizsgalatnal, tapintasra semmi, de uh-n gyonyoru petezsak volt :) 6 hetesen bizti latszik!
Szerintem is látszani fog, csak ne izguljj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.

Terhességi tesztnél nagyon halvány második csik pozitiv vagy negativ?

Legjobb válasz: Az általában pozitív szokott lenni. :) Mikor kellett volna megjönnie a menstruációdnak?

Az általában pozitív szokott lenni. :) Mikor kellett volna megjönnie a menstruációdnak?
A kérdező hozzászólása: Most a napokban..
Nekem 22 hetes a halvány csíkom, itt ficánkol a hasamban. :)
Pozitív, nekem is volt belõle kettõ, most pocaklakóm van helyette!
A halvány csík is csík, úgyhogy pozitív! :)
Akkor már érthetõ, hogy miért halvány. :) Gratula!!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ gyerekemnél is korán megcsináltam 3at is, az mind erõs csik volt. Most meg kettõ nagyon halvány. Igazából azért kérdezem, mert volt már, hogy nem voltam terhes és kijött rajta ilyen halvány csik...na de majd jövõhéten minden kiderül..köszi a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!