Találatok a következő kifejezésre: Pozitív tesztem ez mennyire biztos (2 db)

Pozitív tesztem lett, ez mennyire biztos?

Ha v.ki mensi el?tt csinál tesztet amikor még nem kell megjönnie,akkor mennyire megbízható az eredmény?

Legjobb válasz: A pozitív, az pozitív. A két csík az két csík! Gratulálok! Boldog Babavárást! Mióta próbálkoztatok?

A pozitív, az pozitív. A két csík az két csík! Gratulálok! Boldog Babavárást! Mióta próbálkoztatok?
Szia!!!Én a menzesz után csináltam tesztet, de szerintem a teszt nagyon ritkán csal.Ha drágább tesztrõl van szó akkor teljessen megbízhatsz benne.
Ne ess az én hibámba :) , annyira nem akartam elhinni, hogy 3 nap alatt csináltam 9 tesztet, anyagi csõd! Ja és mind pozitív lett. BOldog babavárást! :)
Gratulálok!!!!!Remélem én is hamarosan ezt irhatom ide:) ) Milyen tüneteid voltak??
gratulálok!én is kíváncsi volnák a tüneteidre!légyszi írd meg!
Gratulálok! Írd meg milyen tüneteid voltak! Engem is érdekel, mint itt szerintem Mindenkit! Boldog Babavárást! Remélem nemsokára én is írhatom, hogy a tesztem pozi lett! szorítsatok nekem is! :)
A kérdező hozzászólása: a cicim az nagyon fáj már 2 hete, (így szokott mensinél is) de most késett szóval teszteltem.Amúgy olyan érzésem van mintha lázas lennék és a hasamba feszítõ érzésem van és olyan mintha megakarna jönni.Konkrétan én ezt érzem.
Szia, én sem akartam hinni az elsõnek, még kettõt csináltam, most 24 hetes vagyok. Szóval gratulálok :)
Mennyi idõvel teszteltél menzi elõtt?

Ma reggel pozitív lett a One Step tesztem. Akkor biztos, hogy terhes vagyok? Mennyire megbízható ez a teszt?

Legjobb válasz: Ha + akkor tuti!Általába megbízhatóak a mai tesztek!Gratulálok!

Ha + akkor tuti!Általába megbízhatóak a mai tesztek!Gratulálok!
nekem anno azt mondták, hogy hamis + eredmény nincs.igaz, én is megcsináltam még 4 tesztet, mert nem akartam elhinni az eredményt.úgyhogy én is szívbõl gratulálok, vigyázz magatokra!
gratula neked! Mit nem adnék egy pozitív tesztért!!!!!!
One Step teszt az egyik legjobb (szerintem) Hidd csak el nyugodtan az eredményt, gratulálok:)
Én is gratulálok.Mikor teszteltél?Hanyadik ciklusnapodon?
Én 2 éve csinálom ezt.Azalatt egyszer sikerült nagyon halvány +tesztet produkálnom a doki azt mondta terhes vagyok el sem akartam hinni aztán rá 1 hétre megjött.Még most sem tudjuk h tényleg terhes voltam-e akkor csak nem tapadt meg rendesen?Na mindegy Én ezt csak azért irtam ha tuti ott a 2 csik akkor ott baba van!Gratula!(irigykedve)Vigyázz magatokra.
A kérdező hozzászólása: Ó, ha tudnád, én hányszor voltam így az elmúlt 13 hónapban! Két hete állapítottam meg, hogy az "internet szerint" mi már meddõnek számítunk. És most, hogy a saját szememmel láttam, nem is merem beleélni magam. Teljesen csak akkor fogom elhinni, ha doki is látott. Majd két hét múlva megyek.
A kérdező hozzászólása: Általában 28-30 napos ciklusaim vannak, és a 28. napon teszteltem. A csík pedig rendesen látszik, halványabb ugyan, mint a kontroll csík, de normálisan látszik, félhomályban is. És elég hamar ki is jött, nem kellett perceket várni:-)
A kérdező hozzászólása: Szívbõl köszönöm mindenkinek! Lassan kezdem elhinni! :-)
A kérdező hozzászólása: Ó, de jó, hogy ismét írtál! Most már sokkal nyugodtabb vagyok. :-)
Elsõ vagyok!Én csak egy tesztet csináltam és a + lett!Nem is gondolkoztam tovább ilyeneken, mert tudtam, hogy terhes vagyok!Nem jött meg, feszült a cicim!Szerintem akinek + az is marad!Aki meg azt mondja, hogy másnapra - lett az tuti, hogy csak szellem csíkot látott a + teszten!Nyugi!Kismama lettél!:-)21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-) Én még nem teljesen hiszem el, már több, mint egy éve próbálkozunk. Most meg olvastam olyat, hogy valakinek egyik nap 3 tesztje + lett, másnap 3 tesztje -, így egy kicsit megijedtem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és mielõbbi újbóli teherbeesést kívánok! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!