Találatok a következő kifejezésre: Pozitív tesztem ez mennyire (13 db)

Az tuti. Nekem is pozitív lett a gravi-val. Gratulálok.
100%!!!!!! Gratulálok, anyuka leszel! :) :) :)
Annyira tuti, hogy könnyen lehet, hogy már az elõzõ hónapban is terhes voltál a megjövõ menzesz ellenére is :) Nyomás egy ultrahangra, megnézetni, hogy jó helyen tapadt-e meg. Orvos egyelõre ne piszkáljon, most még felesleges.
Nekem is órára pontosan 28 napra jött meg, aztán volt egy 30 napos ciklusom, majd egy 32 napos, s a harmadik hónapban már nem jött meg:-) Gratula!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat:)
Igen babás vagy.Ennyi teszt nem tévedhet! Gratula.
nekem 4 napig halvány tesztem volt lilly, és itt a baba, neked is ott van ez tuti.. gratulálok, most már elhiheted.
Szia ma reggel én is + teszteltem Clear Blue val.Nem tudom mi van velem örülõk neki, csak most beparáztam.
babás vagy! Gratulálok! Rakd föl a tesztekröl a képet
Gratulálok! Küld felénk is a gólyát légysz légyszi légyszi!!!
Igen ez az jelenti terhes vagy.Gratulálok
gratulálok, ennyi teszt nem hazudik.
Gratulálok!!!! 3pozi az tuti pozi! Mennyi idõ után sikerült? Írnál nekünk pár bíztató sort vagy hogy miben volt másabb ez a hónap szerinted? Vagy küldenéd felénk is a gólyát? :) Jó egészséget és boldog babavárást!

Pozitív tesztem lett, ez mennyire biztos?

Ha v.ki mensi el?tt csinál tesztet amikor még nem kell megjönnie,akkor mennyire megbízható az eredmény?

Legjobb válasz: A pozitív, az pozitív. A két csík az két csík! Gratulálok! Boldog Babavárást! Mióta próbálkoztatok?

A pozitív, az pozitív. A két csík az két csík! Gratulálok! Boldog Babavárást! Mióta próbálkoztatok?
Szia!!!Én a menzesz után csináltam tesztet, de szerintem a teszt nagyon ritkán csal.Ha drágább tesztrõl van szó akkor teljessen megbízhatsz benne.
Ne ess az én hibámba :) , annyira nem akartam elhinni, hogy 3 nap alatt csináltam 9 tesztet, anyagi csõd! Ja és mind pozitív lett. BOldog babavárást! :)
Gratulálok!!!!!Remélem én is hamarosan ezt irhatom ide:) ) Milyen tüneteid voltak??
gratulálok!én is kíváncsi volnák a tüneteidre!légyszi írd meg!
Gratulálok! Írd meg milyen tüneteid voltak! Engem is érdekel, mint itt szerintem Mindenkit! Boldog Babavárást! Remélem nemsokára én is írhatom, hogy a tesztem pozi lett! szorítsatok nekem is! :)
A kérdező hozzászólása: a cicim az nagyon fáj már 2 hete, (így szokott mensinél is) de most késett szóval teszteltem.Amúgy olyan érzésem van mintha lázas lennék és a hasamba feszítõ érzésem van és olyan mintha megakarna jönni.Konkrétan én ezt érzem.
Szia, én sem akartam hinni az elsõnek, még kettõt csináltam, most 24 hetes vagyok. Szóval gratulálok :)
Mennyi idõvel teszteltél menzi elõtt?
Gratula :) ennel egyertelmubb nem is lehetne :) Mi lesz most?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát ha tényleg ennyire egyértelmû, akkor én vagyok most a világ legboldogabb embere!!!!!! :)
Gratula :-) ha 2 rendesen látható csík akkor elhiheted! Jó baba várást
:) )) akkor szuper. En is igy ereztem 23 hettel ezelott. Elso voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Képzeljétek az a bizonyos 2 csík olyan hamar megjelent hogy én csak pislogtam...de biztos ami biztos alapon elmegyek egy vérvételre, mert nem szeretnék pofára esni!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked elsõ! :) )
fals pozitív teszt nem nagyon van.. :) ha volt 2. csík akkor van hcg a pisiben, ebben a teszt nem téved. Felesleges a vérvétel, inkább várj 2 hetet onnan hogy meg kellett volna jönnie és akkor menj ultrahangra.
A kérdező hozzászólása: okés köszi.lehet hogy úgy lesz ahogy írtad! :)

Mennyire hihetek a pozitív tesztnek? Már három éve probálkozunk, de ma teszteltem egy erős pozitivat. Ez már tuti baba?

Legjobb válasz: Háááát GRATULÁLOK!!!!!!Anyuka leszel!!!A +teszt az +!!!Vigyázz magatokra!!!!:D 25hetes kismami

Háááát GRATULÁLOK!!!!!!Anyuka leszel!!!A +teszt az +!!!Vigyázz magatokra!!!!:D 25hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, édes vagy. Majd ki ugrom a bõrõmbõl!!!!!!
Nekünk is 3 év próbálkozás után jött össze, úgyhogy megértem az örömöd. Gratulálok, most kezdõdik életed legszebb, legcsodálatosabb része!:-) Egy 5 hónapos kislány boldog anyukája.
Kösziiiii:D Elpirulok!!!:) 25hetes kismami
hát ez bizony tényleg baba! nagyon örülök a boldogságodnak! mi is rajta vagyunk! vigyázz magatokra, és pihenj sokat az elsõ 3 hónapba!
Hát ez már bizti baba! Azért maradj a bõrödben! Nemcsak magad miatt, hanem a pici miatt is! Gratulálok! Boldog Babavárást! Remélem én is nemsokára megtapasztalom, hogy milyen is egy ilyen tesztet tartani a kezemben..... -)
remélem én is, esetleg van valamilyen tüneted? Mi is 3 éve probalkozunk, bárcsak nekem is meglenne már a dolog!
A kérdező hozzászólása: Hát éjjel, nappal pisilek, a hõm már vagy két hete 37 fölött van és a mellem az fáj de se hányás , se szédülés nincs. Ja és csajok , nagyon köszi mindenkinek!
Gratulalok, es nagyon sok boldogsagot, es jo egeszseget kivanok nektek.Remelem en is ezt erezhetem, holnap tesztelek.:)
Ez csak arra utal hogy magas a hcg szinted. nekem is nagyon eros volt mindket csik es csak egy baba lesz.
Azt hogy hányan vannak azt majd a doki megmondja.Magas a hcg azért eros +:) Gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! boldog babavárást mindenkinek

Ma reggel pozitív lett a One Step tesztem. Akkor biztos, hogy terhes vagyok? Mennyire megbízható ez a teszt?

Legjobb válasz: Ha + akkor tuti!Általába megbízhatóak a mai tesztek!Gratulálok!

Ha + akkor tuti!Általába megbízhatóak a mai tesztek!Gratulálok!
nekem anno azt mondták, hogy hamis + eredmény nincs.igaz, én is megcsináltam még 4 tesztet, mert nem akartam elhinni az eredményt.úgyhogy én is szívbõl gratulálok, vigyázz magatokra!
gratula neked! Mit nem adnék egy pozitív tesztért!!!!!!
One Step teszt az egyik legjobb (szerintem) Hidd csak el nyugodtan az eredményt, gratulálok:)
Én is gratulálok.Mikor teszteltél?Hanyadik ciklusnapodon?
Én 2 éve csinálom ezt.Azalatt egyszer sikerült nagyon halvány +tesztet produkálnom a doki azt mondta terhes vagyok el sem akartam hinni aztán rá 1 hétre megjött.Még most sem tudjuk h tényleg terhes voltam-e akkor csak nem tapadt meg rendesen?Na mindegy Én ezt csak azért irtam ha tuti ott a 2 csik akkor ott baba van!Gratula!(irigykedve)Vigyázz magatokra.
A kérdező hozzászólása: Ó, ha tudnád, én hányszor voltam így az elmúlt 13 hónapban! Két hete állapítottam meg, hogy az "internet szerint" mi már meddõnek számítunk. És most, hogy a saját szememmel láttam, nem is merem beleélni magam. Teljesen csak akkor fogom elhinni, ha doki is látott. Majd két hét múlva megyek.
A kérdező hozzászólása: Általában 28-30 napos ciklusaim vannak, és a 28. napon teszteltem. A csík pedig rendesen látszik, halványabb ugyan, mint a kontroll csík, de normálisan látszik, félhomályban is. És elég hamar ki is jött, nem kellett perceket várni:-)
A kérdező hozzászólása: Szívbõl köszönöm mindenkinek! Lassan kezdem elhinni! :-)
A kérdező hozzászólása: Ó, de jó, hogy ismét írtál! Most már sokkal nyugodtabb vagyok. :-)
Elsõ vagyok!Én csak egy tesztet csináltam és a + lett!Nem is gondolkoztam tovább ilyeneken, mert tudtam, hogy terhes vagyok!Nem jött meg, feszült a cicim!Szerintem akinek + az is marad!Aki meg azt mondja, hogy másnapra - lett az tuti, hogy csak szellem csíkot látott a + teszten!Nyugi!Kismama lettél!:-)21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-) Én még nem teljesen hiszem el, már több, mint egy éve próbálkozunk. Most meg olvastam olyat, hogy valakinek egyik nap 3 tesztje + lett, másnap 3 tesztje -, így egy kicsit megijedtem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és mielõbbi újbóli teherbeesést kívánok! :-)

Reggeli tesztem halványan pozitív lett. Azóta gyakorlatilag félóránként nézem hogy tényleg ott van-e a csík. Normális ez? Vagy ebbe fogok bele "örülni" És ha későn volt a pé a 24. napon akkor honnan számolják majd hogy mennyi idős a terheség?

Nov 12.-én jött meg és dec 5.-én volt ovu.Mikor menjek elöször dokihoz?Nem akarok túl korán, akkor mikor már lát valamit.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is alig látszott, elõször nem is láttam, kezdtem szomorú lenni, hogy megint nem sikerült. Negyed óra múlva megyek be a fürdõbe (ottfelejtettem a mosógépen), majd sikítozok a férjemnek, hogy terhes vagyok :) De két nap múlva, reggel, jól koncentrált vizelettel megismételtem és az már határozottan pozitív volt :D Most 15 hetes vagyok. Ismételj te is, de reggel, az a biztos, és ha terhes vagy, gratulálok :D

Szia! Nekem is alig látszott, elõször nem is láttam, kezdtem szomorú lenni, hogy megint nem sikerült. Negyed óra múlva megyek be a fürdõbe (ottfelejtettem a mosógépen), majd sikítozok a férjemnek, hogy terhes vagyok :) De két nap múlva, reggel, jól koncentrált vizelettel megismételtem és az már határozottan pozitív volt :D Most 15 hetes vagyok. Ismételj te is, de reggel, az a biztos, és ha terhes vagy, gratulálok :D
elözö vok. én nem tudom most pontosan hogy én is mennyi vok, de teljes lázban vagyok. amugy a poz.csik nem véletlenül van ott!!!
Várj egy pár napot (tudom nem könnyû) és tesztelj még egyet másféle teszttel. Aztán ha az is pozitiv lesz, hivhatod az orvost, hogy mikor menj! Drukkolok, de szerintem ha halvány akkor is pozitiv! :)
szia, A halvány csík is pozitív. Kb. 6-7 hetesen menj a dokihoz, akkor már látszik a pici is és szívhang is van... gratula..:) )
szia. Nekem is ez a történet.6napja nem jött meg. 4napja tesztelek, és még mindig halvány. a leg olcsobb teszten látszik a legjobban. gratula!! sok boldogságot a babához! Nektek is. Remélem......
A kérdező hozzászólása: Nem tudom olvasátok-e de tegnap lillyvel halvány, ma gabriellel halvány de a tegnapinál sokkal erösebb :) ))
Akkor ténylet GRATULÁLOK!!! :)
Gratulálok! Látod, nem éri meg parázni !!!

2 hete késik a melleim fájnak ez jelezni szokta ha megjön, vettem tesztet pozítivat mutat, mennyire megbízhtaó? és ha elszeretném vetetni mennyi időm van rá? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Egyértelmûen terhes vagy, de kérlek ne légy annyira felelõtlen, hogy a tanácsot egy internetes oldal ismeretlen, ebbõl következõen megbízhatatlan felhasználóitól várod. Menj el orvoshoz! A gyermeket pedig nem kell elvetetni, ha már egyszer megfogant...

Egyértelmûen terhes vagy, de kérlek ne légy annyira felelõtlen, hogy a tanácsot egy internetes oldal ismeretlen, ebbõl következõen megbízhatatlan felhasználóitól várod. Menj el orvoshoz! A gyermeket pedig nem kell elvetetni, ha már egyszer megfogant...
Menj orvoshoz. Õ megmondja, hogy mi a további teendõ, ha abortuszt akarsz. 12 hetes korig lehet elvetetni. Gondold meg, de ha nem tudod tisztességesen eltartani a picit, akkor inkább vetesd el.

Mennyi napig kell pozitívnak lenni az ovu tesztnek? Állítólag a pozi után 24 órával történik a tüszőrepedés. Ha 2 napig is vagy tovább pozi a teszt, melyik naptól számoljuk ezt a 24 órát?

Legjobb válasz: Az utána levõ 24-36 órán belül, és ezt nem tudni pontosan. Szerintem érdemes úgy számolni, mintha minden nap a kiinduló lenne. Nekem általában 2 napig volt +, volt egyszer 3 napig. Ha vezetsz görbét, akkor jobban be tudod lõni, mert az megmutatja, hogy mikor volt a tüszõrepedés. Az ovuteszt és a hõgörbe együtt nagyon hasznos.

Az utána levõ 24-36 órán belül, és ezt nem tudni pontosan. Szerintem érdemes úgy számolni, mintha minden nap a kiinduló lenne. Nekem általában 2 napig volt +, volt egyszer 3 napig. Ha vezetsz görbét, akkor jobban be tudod lõni, mert az megmutatja, hogy mikor volt a tüszõrepedés. Az ovuteszt és a hõgörbe együtt nagyon hasznos.
A kérdező hozzászólása: Köszike.Nem vezetek görbét. Neked sikerült már így a baba? Ilyenkor ha pozitív, nem árt ha minden nap akció van, nem?
Igen, nekem 2 gyerekem van, a másodiknál használtam ovutesztet és görbét is vezettem. Igen, érdemes gyakran együtt lenni amikor pozitív és az utána levõ elsõ negatív napon is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!