Találatok a következő kifejezésre: Pozitív tesztem ez (249 db)

Hihetek a tesztnek? Van két pozitív tesztem, ez ugye azt jelenti, hogy baba van? !

Nem merek hinni a tesztnek, már pár hónapja próbálkozunk(Befolyásolhatja valami pl. neocitrán, mert tünetem semmi sincs). Meger?sítést várok csak. Dokihoz bejelentkeztem, de csak a hónap közepére kaptam id?pontot. Az nem túl kés??

Legjobb válasz: szia! hány hetes körül lennél? én is így vagyok, van 2 poz. tesztem, de én sem merek hinni, amíg nem néz meg az orvos. de nekem még korai lenne menni, mert ez az 5. hét. ha 7 hetes vagy, akkor nyomás a dokihoz! sok sikert!

szia! hány hetes körül lennél? én is így vagyok, van 2 poz. tesztem, de én sem merek hinni, amíg nem néz meg az orvos. de nekem még korai lenne menni, mert ez az 5. hét. ha 7 hetes vagy, akkor nyomás a dokihoz! sok sikert!
Igen persze, h hihetsz.ha meg késik akkor meg pláne.Attol függ, h mennyit késik ugy kell az orvoshoz is bejelentkezni.
egyáltalán nem túl késõ, addig lehet nem is látna semmit (most még biztos nem). szerintem hihetsz a 2 tesztnek. :)
ja, bocsi, msot látom a dokid idõpontot adott. nem késõ, mert a 12. hétig fontos, hogy orvoshoz, és védõnõhöz menj el.
A kérdező hozzászólása: 11 napja kellett volna megjönnie, de csak egy kevés vérzésem volt, 3 nap után teszteltem, az negatív lett, most hétvégén újra teszteltem, pozitívat. KÖSZI A GYORS VÁLASZOKAT! :)

Időn túli pozitív tesztek. Eddig még nem jártam így. Most viszont minden gyártó minden kipróbált tesztje pozitív lett. Ez normális dolog?

Tudom, hogy már nagyon sok kérdés volt ezügyben, de nem hagy nyugodni a kérdés s még nem szeretném senkivel sem megbeszélni, hogy pl férjem se élje bele addig magát. arról van szó, hogy múlt hónapban is teszteltem a menstruáció előtt, mert egy picit gyanus volt egy-két dolog és minden tesztem negatív lett (órák múlva is) és utána meg is jött. Most rosszabb...itt vagyok a menses előtt (mellfájdalom, haspuffadás, magas testhő, alhasi fájdalom...) meg a kíváncsiság...Csináltam egy tesztet először negatív...fél óra múlva pozitív. Ezután vettem egy másik tesztet másik gyártótól és egy másfajtát ugyanattól a gyártótól. A másik gyártós és a másfajta is pozitív lett, következetesen fél óra múlva (vastag rózsaszín-pirosas csík). Jelenleg itt vagyok 3 pozitív időn túli teszttel...még van 2 napom...és nagyon kíváncsi vagyok :) meg kell beszélnem valakivel :) Járt így valaki?

Legjobb válasz: Én nem jártam így, de úgy tudom, hogy az idõn túli eredmény nem számít. Ez rajta is van a teszteken.

Én nem jártam így, de úgy tudom, hogy az idõn túli eredmény nem számít. Ez rajta is van a teszteken.
Gratulálok!! Vigyázz magadra és persze a picire is!! Boldog babavárást!!
GRATULA!!!!
Gratula.:-)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel a digitális clearblue egyértelmûen kiírta, hogy pozitív (1-2 hetes). A lilly teszt is pozitív lett fél percen belül :) :)
A kérdező hozzászólása: Olyan jól esnek ezek a biztató gondolatok :) Köszönöm!!!
Nekem sorba vannak a negatív x-epil tesztjeim, egyik sem lett pozitív se idõn belül, se két napra rá!! Ma meg is jött:(
a noveremnek mensi kimaradasa utan is csak idon tuli pozi tesztjei voltak es mar megszuletett a gyonyoru kislanya:) tehat neked sem kell elkeseredned, ebbol meg lehet baba, nehany nap es kiderul
A kérdező hozzászólása: Mindenképp meg fogom írni :) Tényleg annyira rossz, hogy az ember lánya azt hinné, hogy mivel minden teszt ugyanazon az elven mûködik, egyforma választ ad...de nem. Rengeteg bejegyzést olvastam már, mindenki arra esküszik, ami neki bejött, csak sajnos ez nem következetesen hozza ugyanazt az eredményt :( Akármi lesz a dolog vége...tanulok belõle :) vagy nem használom többet ezt a két tesztet vagy elhiszem, hogy ha idõn túli, még jelenthet jót...vagy többet nem veszek idõ elõtt tesztet, mert akkor úgy sem fogom kibírni :)
Nekem pont ez a két teszt (xepil és clearblue) mindig pozi lesz idõn túl, de baba nincs. Majd írd meg mi lett a dolog vége.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudom én is, hogy nem kellene feleslegesen tesztelni, de a saját kíváncsiságomat nem könnyítette meg ez a fura helyzet és azért próbáltam ki egy másik tesztet is, ahol azt hittem egyértelmûbb lesz a válasz. Kétfajta x-epil volt és a clearblue. A múlthónapban egyik sem váltott át pozitívba 30 perc elteltével, mert mindegyiket összegyûjtve dobtam ki, amikor megjött. Még két napot kell várni....csak nehéz :)
Nekem az elsõ tesztemen idõn túl látszódott a csík, de irtó halványan. Inkább nem éltem bele magam, de utána 3 nappal teszteltem megint, akkor már idõn belül volt halvány és szépen lassan a napok során felerõsödött. De olyat még nem hallottam, hogy idõn túl erõs csík. Pár nap múlva tesztelj még. Egyszerre sok tesztet nincs értelme csinálni, hanem 1 tesztet minden második nap mondjuk.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!! ....még el sem merem hinni :)

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Azért kérdezem mert már értek csalódások.

Legjobb válasz: Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.

Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erõsödjön, és igaz, amit az elsõ írt:)
A kérdező hozzászólása: sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak? remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)
Igen babás vagy.Ennyi teszt nem tévedhet! Gratula.
nekem 4 napig halvány tesztem volt lilly, és itt a baba, neked is ott van ez tuti.. gratulálok, most már elhiheted.
Szia ma reggel én is + teszteltem Clear Blue val.Nem tudom mi van velem örülõk neki, csak most beparáztam.
babás vagy! Gratulálok! Rakd föl a tesztekröl a képet
Gratulálok! Küld felénk is a gólyát légysz légyszi légyszi!!!
Igen ez az jelenti terhes vagy.Gratulálok
gratulálok, ennyi teszt nem hazudik.
Gratulálok!!!! 3pozi az tuti pozi! Mennyi idõ után sikerült? Írnál nekünk pár bíztató sort vagy hogy miben volt másabb ez a hónap szerinted? Vagy küldenéd felénk is a gólyát? :) Jó egészséget és boldog babavárást!

Norculotot szedtem hogy megjöjönn a mensim. Meg is jött, na de ma halvány pozitív lett a terhességi tesztem. Ez, hogy lehet? Tényleg terhes vagyok? Csináltam tesztet amikor elkezdtem szedni a norculotot, akkor negatív volt! Hihetek a tesztnek?

Legjobb válasz: Én is szedtem, és ciklus miatt, meg is jött tõle rendesen. Közben babát akartunk, tudta is a doki, azt mondta teherbe eshetek mellette, nem gond, pozitív teszt esetén gondolom abba kell hagyni. Menj el orvoshoz, kérdezd meg!

Én is szedtem, és ciklus miatt, meg is jött tõle rendesen. Közben babát akartunk, tudta is a doki, azt mondta teherbe eshetek mellette, nem gond, pozitív teszt esetén gondolom abba kell hagyni. Menj el orvoshoz, kérdezd meg!

15 napja nincs menzim! Eddig mindig 28 napra megjött 11nappal ez elött volt egy pozitív tesztem!Voltam dokinál, ahol nem láttak semmit! Mi lehet? Én már nem értem ezt az egészet!

1 volt a HCG a véremben???Ez mire utal?Nem írt fel semmit,azt mondta 2hét múlva csináljak tesztet!Akkor lehet hogy mégis terhes vagyok,csak késöbb volt pém??Meg beágyazódás meg minden??Segítsetek!!Vélemények??

Legjobb válasz: Nekem az elõs terhességemnél az orvos azt mondta nem vagyok terhes, pedig minden tesztem pozítiv volt, csak még kicsi volt a baba.

Nekem az elõs terhességemnél az orvos azt mondta nem vagyok terhes, pedig minden tesztem pozítiv volt, csak még kicsi volt a baba.
Valamitõl csak nem jön meg. Szerintem babás vagy, csinálj egy másik tesztet, már erõsödnie kellett a hcg-nek. Ha negatív lesz, menj dokihoz és kideríti, hogy mitõl nem jön meg.
Szerintem is csinálj még egy tesztet, hogyha baba van annak is pozitívnak kell lennie. Sok sikert!
Mivel cisztád is van, lehet az okozta a HCG-t a szervezetedben. A HCG-nek elsõ héten már jóval többnek kell lennie mint 1. Amúgy igazuk van a többieknek, csinálj tesztet, ha negatív, akkor nem vagy terhes, ha pozotív akkor igen. Egyébként ez, hogy HCG 1 szerintem senki nem tudja, max egy orvos. Hívjad fel aki kezel, vagy egy kórházat és kérdezd meg, hátha ki tudnak okoskodni valamit. Hol volt cisztád, méh vagy petefészek?
A kérdező hozzászólása: Decemberben a petefészkemen!De az spontán felszívodott!Most nem láttak cisztát!

Mára nem vártam, szerencsére nem is jött meg. Reggel volt egy nagyon halvány pozitív tesztem (Clearblue)! Szerintetek ez babát jelent? Mikor csináljak megint tesztet?

Köszönöm.

Legjobb válasz: Igen, babát jelen. Várj pár napot, aztán csinálj még egyet. Az már erõsebb pozitív lesz. 2 hét múlva meg már orvoshoz is elmehetsz, akkor már látszik valami.

Igen, babát jelen. Várj pár napot, aztán csinálj még egyet. Az már erõsebb pozitív lesz. 2 hét múlva meg már orvoshoz is elmehetsz, akkor már látszik valami.
GRATULÁLOK! Hogy sikerült ilyen hamar megkapni a vérvétel eredményét?
Gratula!:) Én is elmentem a pozitív teszt után vérvételre is és nekem is kész volt aznap.
A kérdező hozzászólása: 4 évig dolgoztam kórházban, így azért könnyebb.:) Kolléganõm megszúrt és fél óra múlva megvolt az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gratut!:)
De jó, nagy gratula nektek:) ))
Hát így könnyû:) Az egyszerû fizetõ embernek meg várnia kell pár órát, mire kész van:) Gratula még egyszer!
Szia! Gratulálok és Boldog Babavárást kívánok! Mióta próbálkoztatok? Vigyázz Magatokra!:-)))
A kérdező hozzászólása: Tündér vagy, köszönöm szépen! Július óta nem szedem a gyógyszert, ez a volt 3. hónapunk, õ lesz a 2. babánk. A "nagy":) fiam 26 hónapos múlt. Õ a 2. hónapban fogant. Nálatok mi a helyzet?
Utolsó vagyok. Nekem van még idõm a nem vártig de nagyon reménykedem, hogy most már végre sikerül!Sajnos a pajzsmirigyemmel beteg vagyok, de végre sikerült beállítani a hormont és zöld utat engedélyeztek a babához!A múlt havim nagyon fura volt, egy héttel elõtte már barnáztam, nem volt meg annyi napig és nem volt olyan erõs mint szokott.Nem akarom magamnak bebeszélni a tüneteket de esténként meg most már napközben sem vagyok túl jól.De majd kiderül a nem vártnál, hogy sikerült e! Neked minden jót kívánok és örülök, hogy te azon szerencsések közé tartozol akiknek ilyen hamar sikerül a baba!:-) ( Ezt tiszta szívbõl mondom nincs benne semmi írígység!!!)
A kérdező hozzászólása: Nagyon jólesik, amit írsz, aranyos vagy!:) Ha van nálatok valami fejlemény, mindenképpen várom, hogy írj! Gondolok rád!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam vérvételen, az is terhességet mutatott!:)
Gratulálok, szerintem babát vársz! Csinálhatsz majd még egyet valamelyik reggel, hogy biztos legyél:) Aki ajánlotta a Qupidot, leírnám, hogy amikor nekem a ClearBlue és egy másik teszt is pozitív volt, akkor a Qupido negatívat mutatott, nekem nem vált be.
A kérdező hozzászólása: Tündérek vagytok, köszönöm szépen!
valószínû baba. 2-3 nap mulva ujra tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: De szuper lenne! Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!
De jó neked! Gratulálok!
Mutasd a tesztet!
A kérdező hozzászólása: Otthon lefényképezem, bár kétlem, hogy látszódna. Este megpróbálom felrakni!
A kérdező hozzászólása: A gratulációt köszönöm szépen!:)
Gratula és várjuk a képet :) )
A kérdező hozzászólása: Igyekszem majd, köszönöm!
Szia, a magyarorsztzágon kapható clearblue 50-es erõsségû, tehát ha csinálsz ma vagy holnap egy 10-es qupidót vagy 20-as gabrielt, vagy bármilyen 25-öst akkor az már mutatja erõsebben is.
Igen, az babat jelent!!!Gartulalok es sok egeszseget!!!!
Ígérem fogok írni, hogy mi újság van velünk sikerült-e de ha netán nem akkor is fogok jelentkezni!:-) Köszönöm, hogy gondolsz rám és, hogy drukkolsz ez jól esik!:-)

Kb 4-nappal ezelott csinaltam haromfajta terhessegi tesztet is mindeggyikbe volt ketto, es mind pozitiv lett. Ma megint vettem eggy tesztet a legolcsobbat a tescoba, es ezis pozitiv lett. Ez mar bisztos hogy babat varok?

Miert nincsen semmi terhessegi tunetem?Utolso menzim Augusztus 15-diken volt.Az baj ha megvagyok fazva?

Legjobb válasz: ... akkr már jó lenne, ha elhinnéd: TERHES VAGY! Gratulálok! A hõn áhitozott tünetek meg jönnek majd. Talán két hét múlva reggel, amikor nem tudsz majd felkelni, mert úgy forog az ágy, vagy akkor, amikor elmész egy büdi kuka mellett és felfordul a gyomrod. Boldog babavárást!!!

... akkr már jó lenne, ha elhinnéd: TERHES VAGY! Gratulálok! A hõn áhitozott tünetek meg jönnek majd. Talán két hét múlva reggel, amikor nem tudsz majd felkelni, mert úgy forog az ágy, vagy akkor, amikor elmész egy büdi kuka mellett és felfordul a gyomrod. Boldog babavárást!!!
Ne aggodj menj orvoshoz mivel a tesztek pozitivak lettek igy babát vársz gratula
Szerintem most már bõven elég a tesztekbõl!Nyugodj meg és örülj a babának!Menj el orvoshoz, hogy õ is megerõsítse! Gratulálok! 30 hetes pocis
Most már hanyagold a teszteket..ahhoz drága, hogy még ötvenet megcsinálj és akkor sem hinnéd el. Azért nincsenek terhességi tüneteid, mert vagy a szerencsésebbek közé tartozol, vagy csak a 7-8. hét körül fognak jelentkezni. Jelentkezz be egy dokihoz..és ne vegyél több tesztet, mások is eltartják a tesztgyárokat! Inkább spórolj helyette a következõkben fontos dolgokra. Ne gondold, hogy olyan jó mindennap összehányni a wc -t és környékét!!! Talán meg is úszod.
Gratulálok!! Ennyi teszt nem tévedhet!!! Nyugodj meg és élvezd ki! A tünetek meg jöhetnek még, hidd el! Nekem kb a 7. hét végén jelentkezett csak a hányás, hányinger, meg elõtte egy héttel szédülés. De anyum mesélte, hogy neki még ennyi sem volt! ha még nincs dokid, kezd el keresgélni! Én azt mondom, hogy kb 1 hét múlva menj csak, hogy lássa a doki a petezsákot. Neked jobb, ha már azt mondja, hogy mekkora a petezsák, és nem azt, hogy lehetséges, de nem látja még...
Na én is igy voltam mint te, igaz én csak két tesztet csinàltam, de akkor se hittem el! Mostmàr elhiszem, mert rosszul vagyok a szagoktol, majd leszakad a derekam, fàj a mellem, meg sorolhatnàm, de te is fogod még ezt tapasztalni. Elkezdheted a folsavat, meg az elevitet, ha nem tudsz , még dokihoz menni! Boldog babavàràst! 18 hetes kismama
Én nyolc különbözõ tesztet csináltam, végül az UH után hittem csak el, hogy igen...:-D Te is tuti az vagy, lassan irány a doki. 32 hetes kismama
Hidd el terhes vagy, de nyugi. És lassan mehetsz majd a dokihoz.

Már többször hallottam olyat ha valaki megálmodja a pozitív tesztet az is lesz, most is olvastam egyik hozzászólásnál, ez annyira fura, de velem is így volt, a tudatalattink üzen?

Legjobb válasz: Szia!Nem tudom mitol lehet ez, de én is 2 napja megálmodtam éjjel, hogy pozitívat teszteltem. Reggel csak azt hittem azért álmodtam ezt, mert már nagyon vágytunk egy babára, de ma reggel végre teszteltem és POZITIV lett. Tehát végre A JOISTEN megáldott minket egy csoppséggel. Gratulálok neked és jo egészséget mindkettotoknek.Boldog babavárást. :)

Szia!Nem tudom mitol lehet ez, de én is 2 napja megálmodtam éjjel, hogy pozitívat teszteltem. Reggel csak azt hittem azért álmodtam ezt, mert már nagyon vágytunk egy babára, de ma reggel végre teszteltem és POZITIV lett. Tehát végre A JOISTEN megáldott minket egy csoppséggel. Gratulálok neked és jo egészséget mindkettotoknek.Boldog babavárást. :)
Köszi, édes vagy! Legyen igazad! :) És neked is hasonló jókat! :) )
Én mondjuk nem pozitív tesztet álmodtam, hanem hogy kislányunk születik, már nevet is válsztottunk neki álmomban de nagyon élethû volt az egész. Rá 1 hónapra kiderült hogy terhes vagyok. Mosmtár a 32.hétben járunk és kislány, és az lesz a neve amit megálmodtam ugyanis a páromnak is tetszik.:) Szerintem tuti van benne vmi megérzés, vagy tudatalatti féle dolog.
Én is megálmodtam, és én jóval a mensi elõtt teszteltem elõször azt a halványat! Azt mondják ez amolyan ösztön, vagy tudatalatti. Hát most kíváncsi leszek, hogy majd azt is megálmodom-e, hogy fiú vagy lány lesz... Ha már egy hete késik tesztelj újra! Lehet, hogy késõbb fogant a baba, ezért lett az elsõ teszt még negatív!
A kérdező hozzászólása: Ja lefelejtettem, hogy Boldog Babavárást Mindenkinek!!!
De jó lenne! :) 1x a napokban én is ezt álmodtam. Nagyon halványan, de pozitív lett. Viszont még csak 1héttel vagyok mensi után, szóval várnom kell még, hogy tényleg beigazolódik-e az álom. Már egy éve szeretnénk...
Sziasztok. Elõször is gratulálok minden pozítivat tesztelõnek. Én is megálmodtam, majd késõbb azt is, hogy fiú lesz. Lehet, hogy ezek már az anyai megérzések. Minden jót! 31 hetes kismama.
Én is megálmodtam mielõtt teszteltem volna. Majd a menzi elõtti estén teszteltem és + lett!!! Biztos van benne valami. :) Sok boldogságot Mindenkinek! És jó álmokat!
Sziasztok! Csatlakozok azzal, hogy mi is babát szeretnénk, próbálkozunk is, a napokban egyfolytában a témával foglalkozok, tegnap éjjel én is azt álmodtam, hogy kislányom született és az lett a neve, amit valójában szeretnénk adni. Nekem még van egy hetem a tesztelésig, akkor azt mondjátok, hogy ez jelenthet valamit? Nagyon remélem, hogy tényleg és nem csak azért álmodtam, mert túl sokat foglalkozok a témával.
A kérdező hozzászólása: 3.válaszolónak! Jaaa már értem:) akkor sok sikert!! teljesüljön minden álmod!!
3.válaszoló vagyok. 1héttel vagyok mensi után, nem késik, hanem 1hete múlt el! Majd csak mostanában lesz pé. :)
Sziasztok!Én nem álmodtam, nekem a szobát "kellett" kifestenem, rá pár napra lett pozitív a teszt.
A kérdező hozzászólása: Szia! 1 héttel vagy menzi után? szerintem akkor már tesztelhetnél, én 1 nappal a menzi elõtt teszteltem halvány pozitívat, egy héttel utána pedig már erõsnek kellene lennie elvileg!
Hû... ez nem semmi...Nem bánnám, ha tényleg így lenne. Mert én meg azt álmodtam, ami tényleg igaz is, hogy az az atya, aki összeadott minket annak idején, imádkozik értünk, hogy sikerüljön a baba! Ezzel nem is foglalkoztam már 1 hónapja, és ma éjjel azt álmodtam, hogy ez az atya mondja, hogy másoknak is sikerült az õ közbenjárására, és nekünk is fog! És én erre sírva fakadtam! Reggel el is mondtam a páromnak, tisztán emlékszem most is az egész álomra... Hát, reméljük a legszebbeket!

Pozitív tesztem lett, ez mennyire biztos?

Ha v.ki mensi el?tt csinál tesztet amikor még nem kell megjönnie,akkor mennyire megbízható az eredmény?

Legjobb válasz: A pozitív, az pozitív. A két csík az két csík! Gratulálok! Boldog Babavárást! Mióta próbálkoztatok?

A pozitív, az pozitív. A két csík az két csík! Gratulálok! Boldog Babavárást! Mióta próbálkoztatok?
Szia!!!Én a menzesz után csináltam tesztet, de szerintem a teszt nagyon ritkán csal.Ha drágább tesztrõl van szó akkor teljessen megbízhatsz benne.
Ne ess az én hibámba :) , annyira nem akartam elhinni, hogy 3 nap alatt csináltam 9 tesztet, anyagi csõd! Ja és mind pozitív lett. BOldog babavárást! :)
Gratulálok!!!!!Remélem én is hamarosan ezt irhatom ide:) ) Milyen tüneteid voltak??
gratulálok!én is kíváncsi volnák a tüneteidre!légyszi írd meg!
Gratulálok! Írd meg milyen tüneteid voltak! Engem is érdekel, mint itt szerintem Mindenkit! Boldog Babavárást! Remélem nemsokára én is írhatom, hogy a tesztem pozi lett! szorítsatok nekem is! :)
A kérdező hozzászólása: a cicim az nagyon fáj már 2 hete, (így szokott mensinél is) de most késett szóval teszteltem.Amúgy olyan érzésem van mintha lázas lennék és a hasamba feszítõ érzésem van és olyan mintha megakarna jönni.Konkrétan én ezt érzem.
Szia, én sem akartam hinni az elsõnek, még kettõt csináltam, most 24 hetes vagyok. Szóval gratulálok :)
Mennyi idõvel teszteltél menzi elõtt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!