Találatok a következő kifejezésre: Pozitív teszt negatív teszt mit (58 db)

Pozitív teszt után negatív. Mikor fog jelentkezni a vérzés?

Legjobb válasz: ? Hát ezt mi sem tudjuk....Orvosnak kellene magad megmutatni, mert ha csak halvány pozi volt, akkor az nem is pozi volt, ha meg erõs 2. csíkod volt, és vetélsz, attól még pozi a teszt, ugyanis a hcg valamivel késõbb ürül ki a szervezetbõl.....Sajnos a halvány csíkra hajlamos sok ember pozit gondolni, meg itt is sokmindenkit biztatnak, hogy az pozitív teszt, pedig nem az.!

? Hát ezt mi sem tudjuk....Orvosnak kellene magad megmutatni, mert ha csak halvány pozi volt, akkor az nem is pozi volt, ha meg erõs 2. csíkod volt, és vetélsz, attól még pozi a teszt, ugyanis a hcg valamivel késõbb ürül ki a szervezetbõl.....Sajnos a halvány csíkra hajlamos sok ember pozit gondolni, meg itt is sokmindenkit biztatnak, hogy az pozitív teszt, pedig nem az.!
mikor teszteltél pozitívat?ha pozitívat teszteltél akkor biztos hogy terhes vagy.a másik teszt meg lehet nemvolt jó.csinálj még egyet.drukkolok
ja és egyik napról a másikra nem tûnik el a hcg a szervezetedbõl
Én mikor elkezdtem vérezni még pozitív volt a teszt és másnap is....

2 Teszt egyik pozitív másik negatív, ilyenkor mi van? Bőv. Lent.

Segítsetek kérlek. 2tesztet csináltam az egyik pozitív lett (clearblue) a másik negatív (one minute,mosolygós fejjel) Ilyenkor mi a teendő? Csináljak még tesztet? Szerintetek most mi van? :S Kb. 2-3 napja kellett volna megjönnie, elkezdett fájni a mellem mint az első babámnál, és megcsináltam a tesztet, de most nem tudom mi tévő legyek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Én a clearblue-nak hinnék. Nekem az pozi volt, x-epil negatív és terhes voltam. 3 hetes tündéri kisfiú anyukája.

Én a clearblue-nak hinnék. Nekem az pozi volt, x-epil negatív és terhes voltam. 3 hetes tündéri kisfiú anyukája.
Csinálj egy harmadik tesztet. Az lesz az igaz, amit az mutat.
Én mindkét gyereknél One Minute-t vettem, a pozitívja igaznak bizonyult. Nem tudom mennyi a hibaarányuk, de több hamis negatívról hallottam, mint pozitívról. Viszont van valami betegség, ami hamis pozitivat mutat, de remélem nem az! szerintem fordulj orvoshoz!
"Téves negatív teszt van, téves pozitív nincs" Hajaj, dehogynincs! Saját tapasztalat, de nem ezekkel, Maria Romed, és Medilab, és nem is egyszer. Úgyhogy elhiheted, hogy van téves pozitív. Kérdezõ, tesztlej két nap múlva reggel egy 10-essel (egyik sem az), és kiderül.
Szerintem is csinálj még egy tesztet! Bármikor megcsinálhatod, ha állapotos vagy, este is kimutatja! :)
A kérdező hozzászólása: A kislányom 14hónapos, nála az elsõ teszt a clearblue volt és ott halványan mutatta ki majd rá 1hétre megcsináltam a one minute tesztet és az 100%ra mutatta ki.Most is halványan mutatta ki. Nem az idõzítõs tesztet csináltam hanem a régit.
esetleg fel tudod tenni mindkettõ fényképét?
Téves negatív teszt van, téves pozitív nincs. Sztem csinálj holnap reggel elsõ vizeletbõl egy újabb clearblue tesztet. Megy a drukk:)
Csinálj egy harmadikat, de ha elmész dokihoz õ tudja tutira megmondani. A Clearblue hány hetest mutatott? Viszont Én One minute-t próbáltam mikor nem jött meg és pozitív volt, ami bejött hisz most 22 hónapos a kisfiam. Majd írj, hogy mi a helyzet! :D
A negatív teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes, csak azt, hogy nem olyan érzékeny a teszt. Tesztelj reggel elso vizeletbol, de szerintem van baba!
De nagyon jó, hogy este együtt voltatok és legyetek együtt ma is.
Ne "matekozzatok" annyit, inkább szeretkezzetek amennyiszer csak kívánjátok!

Pozitív és negatív teszt egyszerre? Most mi van? Baba vagy nem baba?

Vettem egy digitális tesztet. 11dpo-n vagyok, gondoltam megcsinálom. Kiírta a minusz jelet, ezután rendes kislány lévén, kiszedtem az elemet kidobás el?tt. Akkor látom, hogy a benne lév? csíkon viszont két vonalka van. Két bemártós csík volt benne, az egyiken egy vonal, a másikon pedig kett?. Most kicsit bizonytalan lettem.... Volt már ilyen valakinek? Mit jelent benne az a két papírka és miért duplacsíkos az egyik, ha nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet,mert ez nem megbízható.

Csinálj még egy tesztet, mert ez nem megbízható.
Volt már ilyen kérdés. A digitális tesztnél azt kell nézni, amit kiír. Tök mindegy, mi van benne.
Szerintem baba .
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Nem is nagyon számítottam másra. Gondoltam én, csak biztos, ami biztos rákérdeztem:) Hétvégén úgy is kiderül minden.
Szia! En decemberben ugyanigy szedszedtem. Az egyik csikon 2csik volt a masikon 1 csik. Utanna kerdeztem a gyartonal es az sajna negativ! De meg mensi elott teszteltel ezert sok esely van pozira! Nagyon szoritok!
A kérdező hozzászólása: Csinálok hétvégén, ha nem jön meg.. Addig is reménykedem:)
A kérdező hozzászólása: Jajj a képek lemaradta. Csak a duplacsíkos papírt fotóztam le http://kepfeltoltes.hu/130115/20130115094_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/130115/20130115094nn_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Olvastam Én is pár kérdést, de nagyon megosztottak az eredmények:) Nagyon várjuk már a babát, 2 éve. Kicsit bizakodok még, aztán veszek egy sima tesztet. Hátha...
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy nem száradás utáni, mivel rögtön szétszedtem kidobni.
Majd ird meg mi lett! Utolso voltam! Drukkkkkk! :-)

25. ciklusnapon szemmel látható pozitív teszt nagyon halványan.30. ciklusnapon negatív. Mi lehet a baj?

Az utóbbi időben 31.-33 napra jött meg. Most voltam pisilni és halvány rózsaszínes a hüvelyváladékom, de ez már így van 2 napja..... most néztem a 25.ciklusnapon csinált tesztet és látom a csíkot halványan de ott van. Amain viszont nincs semmi... :( Holnap ha nem jön meg normálisan elmegyek orvoshoz. van már két kisfiunk. szeretnénk 3.-at. volt már így valaki és ott volt a baba??

Legjobb válasz: Ezért nem érdemes még ilyen korán tesztelni. Várj egy kicsit és ha nem jön meg, akkor csinálj még egy tesztet. Orvos semmit nem fog látni, ha most mész el. Annyit fog mondani, hogy várjál még, mert valószínûleg csak egy megvastagodott méhnyálkahártya látszódik és abból még bármi lehet, baba és menzesz is. Nem hinném, hogy ilyen rövid idõ alatt megtörtént a beágyazódás aztán már el s ment a baba,ami magyarázná a korábbi pozitív és a mostani negatív tesztet. Inkább hibás lehetett a teszt és korán is végezted el. Én amúgy a nemvárt napján is csak nagyon halvány pozitívat teszteltem és akkor még nem is hittem abban, hogy sikerült a baba. Pár nap múlva már erõs lett a teszt, de az orvos az ultrahangon csak két hetes késéssel látta a babát. Ha továbbra sem jön meg és negatív a teszt, azért menj el orvoshoz. Sokan tapasztalnak amúgy rózsaszínes folyást a beágyazódás körül, szóval akár baba is lehet a dologban! Sok sikert a kistesóhoz! Remélem összejött! :)

Ezért nem érdemes még ilyen korán tesztelni. Várj egy kicsit és ha nem jön meg, akkor csinálj még egy tesztet. Orvos semmit nem fog látni, ha most mész el. Annyit fog mondani, hogy várjál még, mert valószínûleg csak egy megvastagodott méhnyálkahártya látszódik és abból még bármi lehet, baba és menzesz is. Nem hinném, hogy ilyen rövid idõ alatt megtörtént a beágyazódás aztán már el s ment a baba, ami magyarázná a korábbi pozitív és a mostani negatív tesztet. Inkább hibás lehetett a teszt és korán is végezted el. Én amúgy a nemvárt napján is csak nagyon halvány pozitívat teszteltem és akkor még nem is hittem abban, hogy sikerült a baba. Pár nap múlva már erõs lett a teszt, de az orvos az ultrahangon csak két hetes késéssel látta a babát. Ha továbbra sem jön meg és negatív a teszt, azért menj el orvoshoz. Sokan tapasztalnak amúgy rózsaszínes folyást a beágyazódás körül, szóval akár baba is lehet a dologban! Sok sikert a kistesóhoz! Remélem összejött! :)

Két pozitív teszt ciklus 24-25. napján érzékeny teszttel, 26. napon negatív, akkor most mi történt?

Annyira boldog voltam, de most megijedtem, hogy mégsincs kisbaba a dologban? De akkor miért lett kétszer pozitív a tesztem? Igaz utána már nem érzékennyel csináltam, ahogy ma reggel sem, az is negatív lett. Nem értem. Akkor már nincs esély a kisbabára? Kérlek segítsetek nekem!

Legjobb válasz: Nyugi! 1. minek tesztelsz ennyit? 2. Az hogy 24-25 nap gondolom 10-es teszttel volt pozi, még ne adjon okot aggódni arra, hogy 26. nap erõsebb teszttel negatív! Valakinek a 25ös teszt még menszi kimaradás után is csak napokkal mutatja ki a babát! NE tesztelj! Légy pozitív és várd ki a kövi tesztig a hogy legalább megjön e vagy nem! Tudom, nehéz várni én is sokat vártam a 2. babámra, de pont abba a hónapban lettem babás amikor már feladtam és sok más dolgom volt abba a hónapban!

Nyugi! 1. minek tesztelsz ennyit? 2. Az hogy 24-25 nap gondolom 10-es teszttel volt pozi, még ne adjon okot aggódni arra, hogy 26. nap erõsebb teszttel negatív! Valakinek a 25ös teszt még menszi kimaradás után is csak napokkal mutatja ki a babát! NE tesztelj! Légy pozitív és várd ki a kövi tesztig a hogy legalább megjön e vagy nem! Tudom, nehéz várni én is sokat vártam a 2. babámra, de pont abba a hónapban lettem babás amikor már feladtam és sok más dolgom volt abba a hónapban!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Hát nagyon nehéz, de nem tudok mást tenni, mint várni.
1. vagyok! Tényleg tudom hogy nehéz! Szerintem én is vagy 100 tesztet lõttem el tök feleslegesen mint kiderült, csak mert másnak már kimutatja elõbb is! :S De hidd el, ha tényleg ott a baba, pár nap és kimutatja! Drukkolok!
Én nemvárt napjától teszteltem 10essel és mind pozitív lett....Igaz elõttem 4 db 10eset és 1 25öset!:D Hajrá! :)
Szia! Nekem a nemvárt napján is csak olyan halvány volt a csík, hogy szinte nem is látszott. Most egy héttel késõbb már nem kell fürkészni. Ne aggódj, mert csak rosszabb vele.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm. De nem értem, akkor miért volt már két pozitív tesztem? És a kedd reggeli nem volt olyan halvány. Akkor már nem kéne kimutassa a 25-ös teszt is? Vagy közben elment a baba. És a melleim is borzasztóan fájnak, napról-napra jobban.
Mivel a 10-es nagyon érzékeny teszt, a 25-ös meg egyáltalán nem, így a 25-össel csak a kimaradt mensi után érdemes próbálkozni. Valakinek még akkor sincs elég HCG a szervezetében, hogy ki tudja mutatni! Ha 10-es teszt + lett, szerintem nincs ok az aggodalomra, csak várni kell, hogy termelõdjenek azok a hormonok, amik a 25-ös tesztel is + mutatnak! :)

Pozitív teszt után negatív teszt mit jelent?

Már írtam err?l pár napja, akkor még csak a pozitív eredményt csodáltam, mert korainak véltem, de a tünetek rendkívül er?sek voltak, és hát 2 csíkos lett. Aztán vártam pár napot, hogy biztosra menjek, akkor meg negatív lett a teszt. Elvileg nov. 26-án kéne megjönnie, így addig van remény, hogy még "ismét" fordul a kocka, de azért különös nem? Melyik teszt tévedhetett?

Legjobb válasz: A negativra tippelek,mert pozitiv irányban nem szokott tévedni a teszt. Lehet hogy a második teszt nem mûködött rendesen,igy nem tudta kimutatni a HCG-t. Drukkolok hogy 26.-án ne jöjjön a "havi vendéged"!

A negativra tippelek, mert pozitiv irányban nem szokott tévedni a teszt. Lehet hogy a második teszt nem mûködött rendesen, igy nem tudta kimutatni a HCG-t. Drukkolok hogy 26.-án ne jöjjön a "havi vendéged"!
Egy negatív a poz. után még nem jelent semmit. Csinál még 2-õt. De ha azok is negatívak, akkor nem vagy babás szerintem. Poz.vat csak akkor tud mutatni, ha a hormon tényleg ott van a szervezetedben. Ha esetleg még sem vagy már terhes, akkor valószínûleg felszívódott. Szóval, csinál még 2 tesztet, és várj! Ha megjön, akkor ne keseredj el, próbálkozzatok tovább! Ha meg nem jön meg, akkor irány a doki! Szorítok!!!
Kicsit korainak vélem a tesztelést.Én megértem, h babát akarsz, de nem véletlenül a kimaradt mensi után szoktak teszteni.Addigra lesz megfelelõ mennyiségû hcg a szervezetedben.Így azt kell, h mondjam, sem a pozitív, sem a negatív teszt nem jelent semmit sem.Ma még csak 19.e van!Van egy heted mensiig...hova kapkodsz?

Halvány pozitív teszt után egy negatív? Mit jelent?

Sziasztok! Holnap lesz 1hete hogy késik a havim.Ma csináltam délelött egy tesztet ami halvány második csìk volt.Délután csináltam mégegyet az pedig negatïv.Mostanában elég stresszes is vagyok megis vagyok fázva de ennyit késni nem szokott.Nincs tervben mégegy gyermek.Van egy 2,5éves lányom.Õt terveztük de most nem menne mégegy.Nemtudom hogy eshettem teherbe hisz vigyáztunk.Segítségeteket kérném hogy a halvány pozitív is pozitív?De ha terhes lennék kimutatta volna a délutáni is nemigaz?Egyik sem reggeli vizeletből volt.Legközelebb csak szerdän tudok tesztelni de addig megőrülök!:( Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A délutáni pisi sajnos nem igazán jó. Nekem is volt halvány tesztem reggel és délután meg nega volt. És mégis terhes voltam. Persze az is igaz, hogy akkor méhen kívüli volt, és két hétre a menszi után csináltam a tesztet, mert megint barnáztam és hányingerem volt. Aztán jött a döbbenet, hogy pozitív negatív, és így váltakozott, persze én is reggel és este is csináltam. Csinálj szerintem majd még tesztet, ha nem jön meg és attól függõen döntsd el mit csinálj. Nem mondom, hogy nálad is gond van, de ha egyszer egy pozitív volt az nem szokott utána tévedni... Inkább az szokott lenni, hogy esti pisibõl van nega és reggel pozitív halványan...

A délutáni pisi sajnos nem igazán jó. Nekem is volt halvány tesztem reggel és délután meg nega volt. És mégis terhes voltam. Persze az is igaz, hogy akkor méhen kívüli volt, és két hétre a menszi után csináltam a tesztet, mert megint barnáztam és hányingerem volt. Aztán jött a döbbenet, hogy pozitív negatív, és így váltakozott, persze én is reggel és este is csináltam. Csinálj szerintem majd még tesztet, ha nem jön meg és attól függõen döntsd el mit csinálj. Nem mondom, hogy nálad is gond van, de ha egyszer egy pozitív volt az nem szokott utána tévedni... Inkább az szokott lenni, hogy esti pisibõl van nega és reggel pozitív halványan...
Attól is függ, hogy mennyit ittál.Délelõtt még nem volt olyan híg a vizeleted, mint délután és mivel a délelõtti is még csak halványka volt, ezért nem is csodálkozom, hogy a délutáni negatívat mutatott.Holnapután tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, addigra duplázódik a hcg szint és erõsebb lesz a csík.Készülj arra lelkiekben, hogy terhes vagy és beszéljétek meg a férjeddel, hogy hogyan tovább.
1. A halvány + is +. 2. + után - teszt általában vetélést jelent, de szerintem nem 1 napon belül esik le a hormonszint. Szerintem szükséges lenne 2 nap múlva, reggeli vizeletbõl még egy tesztet csinálni.
Szia! Mi is kétszer jártunk már így, a halvány pozitív is pozitív, fõleg ha reggeli elsõ vizeletbõl van csinálva. Szóval szerintem is üljetek le a férjeddel és beszéljétek meg hogy most mit fogtok tenni, mert nagyon nagy valószínûséggel baba van a dologban. Délután tesztelni meg alapból nem szabad ennyire a lehetséges terhesség elején, mert esélytelen hogy pontos képet kapj az állapotodról. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõször is köszönöm szépen a válaszokat! Péntek délelött volt egy halvány pozitív tesztem.Délután negatív.Szombaton délelött volt megint egy negatív és ma a reggeli pisibõl is negatív.Azóta sem jött meg...mostmár nemtudom mivan:-/ Mint írtam sajnos nem vállalhatjuk a babát több okból kifolyólag.A legfontosabb az hogy 3x szétnyílt a császárhegem így 5éven belül nem vállalhatok babät ezért is vigyáztunk.
Hát, menj el dokihoz minél elõbb akkor. Ez így sajnos elég rosszul hangzik, ha megint volt pozitív teszt is. Lehet ciszta is a dologban, bár kétlem... vagy esetleg egy vetélés, ha nagyon halvány a teszt, de ha volt pozitív ott volt, van valami. De ne húzd a dokit nagyon, mert ha elveteted akkor jobb minél elõbb. Sajnálom, hogy ilyenen kell aggódnod...
A kérdező hozzászólása: Leg elõszöször volt halvány pozitív tesztem azóta csak negatív.Igen, tervezem hogy megyek dokihoz de csak az ünnepek után tudok.Eléggé aggaszt a dolog.Köszönöm a válaszokat mégegyszer!
Szia.remélem minnél elõbb látod és tudsz válaszolni, nekem totál teljesen ugyanígy voltak a tesztek, csak én szeretném a babát.Mi vvolt veled?Köszi

Ha az ovu teszt 1 napig pozitív, akkor (aznap) kell "akciózni", vagy az azt követő 1-2 negatív napon? Mikor a legesélyesebb?

Legjobb válasz: A pozitív napon vagy napokon, és az utolsó pozitívat követõ elsõ negatív napon a legesélyesebb!

A pozitív napon vagy napokon, és az utolsó pozitívat követõ elsõ negatív napon a legesélyesebb!
a pozitív napon és utána még 2 napig.Álltalában a pozitív napot követõ 24-36 órában a legesélyesebb a kiskatonák célba érése! :) Sok sikert Neked is! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem a pozitív nap utáni reggelen már 0, 3 fokkal megnõtt a hõm. Ilyenkor is esélyes még? Csak azért kérdezem, mert mi csak a pozitív napon voltunk együtt... :(
Jókor voltatok együtt! Max annyi, hogy ha az alacsony napon voltatok együtt, nem a 0, 3-del magasabb hõjûn, tehát épp a tüszõrepikor, akkor a fiúk érnek oda hamarabb... :)
A kérdező hozzászólása: Egy spontán vetéléssel a hátam mögött azt mondom, hogy teljesen mindegy, hogy milyen nemûek értek oda, csak az a léyneg, hogy ott legyen legalább 1 és egészséges babó fejlõdjön! :) Köszönöm a válaszokat!
Szerintem jókor voltatok együtt, hiszen a "kiskatonák" 24-48óráig várnak a petére! :-)

Első teszt pozitív, 2 nap múlva második teszt negatív, a tünetek meg vannak, akkor mi ez?

2 napja teszteltem egy iszonyatosan halvány pozitívat, ma reggel viszont negatív lett a teszt. 1 hete késik, múlt hét óta görcsölök, fájnak a melleim, többet eszek és gyenge rosszul léteim is vannak...akkor mi lehet ez?

Legjobb válasz: Csinálj egy 3.at. Valamelyik rossz volt. Valószinû h a negativ :)

Csinálj egy 3.at. Valamelyik rossz volt. Valószinû h a negativ :)
szerintem is csinálj még egy tesztet.de ha az egyik pozitív akkor terhes vagy
Azért itt már sok ilyen kérdės volt, és volt aki hasonlóan járt, mint Te. A nagyon halvány pozitív is volt, hogy nem valósat mutatott, de volt hogy igen Tesztelj egy harmadikat, az tuti jõ lesz. 28+5hkm
Valószínû, hogy a második teszt nem volt olyan érzékenységû, így a még kevés HCG-ét az nem mutatta ki. De ha ugyanaz a tesztfajta is volt, akkor is mindenképp csinálj 3.-kat, ha lehet, akkor egy másfajta teszttel.
Csinálj még egy utolsót, és annak higgy! Sajnos nagyon gyakori, hogy mégsem jön össze a baba, csak legtöbb esetben nem derül ki. Ha negatív lesz, vsz. hamarosan megjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!