Találatok a következő kifejezésre: Pozitív teszt negatív teszt (288 db)

Szerintetek lehetek terhes? Terhességi tünetek, 1 pozitív, 1 negatív teszt.

26-án megjött, de sokkal gyengébben, és csak 3 napig tartott. 7-én teszteltem pozitívat, de 12-én negatív lett az újabb teszt. Ma er?s hányingerem van. Már egy ideje nem tudok rendesen enni (mindent?l undorodom). Állandóan aludnék. Pár napja s?r?bben járok pisilni. Köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Ha terhesség miatt volt kevesebb a vérzésed, akkor az már 6-7 hetes terhesség lenne, amit bõven kimutat már egy teszt. A pozitív teszt a ciklus szerint esedékes peteérés körül volt, ezért szerintem benne lehet a pakliban, hogy a szervezetben jelenlévõ LH hormonra adott keresztreakciót a terhességi teszt.

Ha terhesség miatt volt kevesebb a vérzésed, akkor az már 6-7 hetes terhesség lenne, amit bõven kimutat már egy teszt. A pozitív teszt a ciklus szerint esedékes peteérés körül volt, ezért szerintem benne lehet a pakliban, hogy a szervezetben jelenlévõ LH hormonra adott keresztreakciót a terhességi teszt.
Mindenképp csinálj még egy tesztet!!!
Hát várj szerintem pár napot, aztán csináltass még egy tesztet!Ha az pozitív lett akkor mindenféleképpen menj el nõdokihoz!
Én úgy emlékszem, hogy a negatív teszt az még lehet kamu, de ha egyszer pozitív (mármint úgy, hogy nem szedsz semmi HCG, meg ilyen befolyásoló hormontartalmú gyógyszert), akkor az 99, 9%, hogy baba!!!!:) ))))

Ez pozitív vagy negatív teszt? Kép és görbe csatolva.

http://kepfeltoltes.hu/view/091120/DSC01007_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: Ez clearblue? Nekem is így nézett ki, totál beindultunk, de pár nap múlva megjött... szerintem negatív.. Ha nem jön meg a mensid, ismételd meg 3 nap múlva!

Ez negatív. Tapasztalatból írom, a második ablakban + lenne, akkor pozitív.A papítjukon elég egyértelmûen rajta van, mikor pozi.
Ez clearblue? Nekem is így nézett ki, totál beindultunk, de pár nap múlva megjött... szerintem negatív.. Ha nem jön meg a mensid, ismételd meg 3 nap múlva!
Kedves utolsó! Az még jóval odébb van amkior elkezd nõni a méh.Lehet, hogy gyakrabban jársz mosdóba, de az még nem lehet a méh mérete miatt.Gondolj bele, ha terhes is vagy, akkor is még olyan pici, hogy a doki is csak késõbb láthatja ulrahangon. 19+4 km.
Szia! Nem ismerem a tesztet, de egész pozitívnak tûnik. Biztos, ami biztos, csinálj még egyet! Az eredménytõl függetlenül pedig keresd fel a nõgyógyászod. Lehet, hogy úton van a babátok... (Ne haragudj, hogy nem gratulálok, de nem szeretnék inni elõre a medve bõrére! Majd írj, hogy mi a helyzet!)
Szia! Én vagyok a "meglopott":D Semmi baj! Neked nagyon szép a görbéd.Mikorra is nem várod?
Mikor volt az utólsó mensid? Egyéb tünetek?
Én nem a meglopott vagyok. Neked mikor volt az utólsó mensid, nekem okt. 18 és mindig pontosan szokott jönni, és most nem jött, a tesztem ma reggel negatív lett. Nekem gyakran kell pisilnem járni és úgy érzem leszakad a petefészkem. Állítólag ez van, ha valaki teherbe esik, mert a méh mérete megváltozik (nõ), nyomja a húgyhólyagot. A melleim nem fájnak egyáltalán, pedig mensi idején majd leszakadnak. A tesztem negatív, lehetek terhes?
Szia, a tesztet, szerintem is pozi, gratulálok.Az enyém is ilyen halványka még, én is szerdára nem vártam.Nekem már 2 hcg tesztem is pozi.A beszólóval ne foglalkozz, sztem, csak épp megvan neki.:P Üdv:18 éves kismama.
A nevem lemaradt: Molli.
Nem ismerem ezt a tesztet, de ez nem szellemcsík!Ezen elég erõsen lehet látni, hogy a teszt pozitív!Gratulálok!Sok egészséget nektek és a családodnak! Szió
A csajszi nekem szólt be, ezért tartom jó ötletnek a beceneveket. Az én mensim okt. 18-án volt, a tesztem neg. lett ma reggel, nem szokott késni, kp. idõben voltunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Molli, igazad van. Babe:)
Jó ötlet lenne, ha a válaszolók valami becenevet hagynának maguk mögött és elkerülhetõek lennének a félreértések. Molli.
Ez totál negatív!
ez poritiv!!!!!!akár ki akár mit mond!!!!!!majd meglátod!
Ez a teszt teljes mértékben pozitív!Nagyítsátok ki és látszani fog!Egyértelmû!Csak még nagyon-nagyon pindurka az a babuci!Elsõ voltam!Gratulálok még1x!
Szia én is +nak látom majd irj hogy milyen lett a következö teszted . ÉN azért halkan GRATULÁLOK Kriszti
Szia, itt Molli ismét. Utánaolvastam. A HCG egy terhességi hormon, ami reggel a legmagasabb. Én napközben csináltam meg a tesztet, úgyhogy adhatott így nekem negatív eredményt (amennyiben korai a terhesség, mert még nincs elég hormon). Szerintem vegyél még egy tesztet és csinálj még egyet. Én is ezt csinálom, igaz én várok még pár napot biztos ami biztos alapon.
Szia kérdezõ! azt mondtad hétfõn megismétled a tesztet! nos? örülhetünk? :)
A kérdező hozzászólása: Jó Reggelt! Nem csináltam még tesztet ma, tegnap visszaesett 0, 2 fokot a hõm, de mára visszament: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. Most már totál bizonytalan vagyok. Talán holnap tesztelek. Ja és szombatra a CORAX-on már kicsit rózsaszínes volt a második csík. Dehogy mitõl......?? Azért szurkoljatok. Többiek hogy álltok?
Szia, itt Molli! Én ma beszéltem a dokimmal, mert nálam még mindig semmi, azt mondja még egy hetet kellene várni!!! (um.: okt. 18) Azért péntekre volt még nála hely, úgyhogy minden ki fog derülni!! Nálad egyéb tünetek? Én a mellein picit érzem. Mindenképpen tájékoztass mi újság nálad!!
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam, köszi, és már írtam is rá. Te nagyon aranyos vagy, és nem Téged pirítottlak le ám nehogy azt hidd. Köszi a válaszod.
Haliho! MOst olvasom itt a kommenteket. Én vagyok az aki az egyik reggeli kérdésedre azt mondta hogy 29. napon volt ovud. De nem én vagyok az, aki itt kommentet küldött korábban!!! MOst válaszoltam a ma reggeli kérdésedre. Nézd meg. üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi, Kedves Utolsó! Amúgy teljesen igazad van. Nagyon remélem, hogy követem a példádat. Nagyon kellemes és jó babavárást Neked.
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ! Köszi, de azért még ne szaladjunk ennyire elõre. Kedves Utolsó! Én is jártam már így augusztusba, és Nekem is megjött utána, de ma lett egy szellemcsíkos CORAX-om. Most várok hétfõig, mert a hõm alapján a mensinek még se híre se hamva. Köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Kedves "Meglopott"! Még egyszer bocsi. Szóval szerdára nem vártam, és az aznap reggeli tesztem néz így ki. A mai meg fehér szellemcsíkos. Tünetem semmi, csak az állandó éhség. Neked? Hát most aztán kaptunk jó meg rossz híreket is. Szerinted melyiknek higyjünk? Te is olyan bizonytalan vagy, mint Én?
Ha teherbe esik valaki, az egész méh megváltozik, a babán kívül van ott még egy-pár dolog. Ez a terhesség elsõ és harmadik trimeszterére vonatkozik, utána olvastam.
Hányszor kell még leírni neked, hogy a 29. napon volt peteérésed? Még 5 napod van a nemvártig. A teszt leírását meg alaposan olvasd el!!!
okt. 18-án volt a mensim, ma nov. 20 van!! Már 5 napot késik.
A kérdező hozzászólása: Hányszor kérdezzem még, hogy mibõl gondolod, hogy a 29. napon volt? Te vagy az egyedüli, aki ezt állítja, mert mások (velem együtt) azt mondják, hogy a 22. napon volt. Képzeld elolvastam a tesz leírását, de amint látod, nem vagyok egyedül a problémámmal. Érdekes, hogy a 29. napon már nem is volt tojcsis nyákom, de Te csak kötöd az ebet a karóhoz. DE MIBÕL GONDOLOD ÍGY? Már Én is sokat kérdeztem, de erre még mindig nem válaszoltál.
Ha kinagyítod a képet látni a pozitívat csak halványan!Szurkolok!Sztem erõsödni fog ez még!
szerintem te nem hozzám beszélsz.
"meglopott" Nem haragszom. Az már jó jel h szerdára nem vártad.Én is nagyon kajás vagyok.Én 28 ra nem várom, tehát van idõm s még korai volt a tesztelés is, csak eléggé fájnak a melleim és esténként furán érzem magam.Reménykedjünk...
Unalmas már a görbéd!!! És nem süllyedek le a szintedre, hogy válaszolok a naponta feltett 17 darab kérdésedre, úgyhogy más írta azt a választ, miszerint a 29. napodon volt a peteérés, és nem én! Ezt vedd tudomásul.
te takarítasz valahogy, hogy ennyire bunkó vagy?
Csinálj még egy tesztet szerintem.
miért kell mostanában mindig vitát szítania egy rossz akarónak? Ez ugyanaz az ember, vagy ennyi paraszt van ezen az oldalon? Akit idegesít a kérdés, az ne olvassa el, aki meg elolvassa mégis, az tisztelje már meg a kérdezõt, hogy NORMÁLISAN válaszol! Köszi! Amúgy kedves kérdezõ, én a nem várt után 4 nappal pont ilyen teszttel produkáltam ugyanilyen csíkot, mint te, és most már 5+5 hetes vagyok. Én csak azt tudom mondani, hogy várj 1-2 napot, és utána ismételd meg reggelibõl. Nekem 2 napra rá reggelibõl erõs pozitív lett! Drukkolok!
szia!lett babád?

Ez pozitív vagy negatív teszt? Nem vagyok biztos magamban.

Sajnos, nem sikerült túl jól a kép. A helyzet az, hogy ez egy ovuteszt (Corax márka). Kíváncsiságból csináltam és ma a képen látható eredményt kaptam. A valóságban már sötétebb lett a második csík az 5. percre, mint ahogy az itt látszódik. Ha majd sikerül feltöltenem a gépre a második képet, mindenképpen megosztom veletek.

Legjobb válasz: Kiegészíteném az elõttem szólókat,nem rosszindulatból,hanem mert én is ovu tesztezek 2 hónapja.Nekem amikor ilyen erõs volt a csíkom akkor már az a peteérést jelölte.Nekem 3 nap volt csíkos a teszt,egyszer ennél halványabb,egyszer olyan mint a tiéd (konkrét peteérés) és aztán utána nap meg már megint halvány.Szóval nem biztos hogy lesz ennél erõsebb a csíkod,bújjatok ágyba,és hajrá. :) Ja és elfelejtettem mondani,ma derült ki,hogy babát várok. :))))

Kiegészíteném az elõttem szólókat, nem rosszindulatból, hanem mert én is ovu tesztezek 2 hónapja.Nekem amikor ilyen erõs volt a csíkom akkor már az a peteérést jelölte.Nekem 3 nap volt csíkos a teszt, egyszer ennél halványabb, egyszer olyan mint a tiéd (konkrét peteérés) és aztán utána nap meg már megint halvány.Szóval nem biztos hogy lesz ennél erõsebb a csíkod, bújjatok ágyba, és hajrá. :) Ja és elfelejtettem mondani, ma derült ki, hogy babát várok. :) )))
Én ki tudtam szedni:) http://kephost.hu/image-E45D_4C76779E.jpg És szerintem pozitív! Halkan még, de gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Nem mûködik a kép. Egy perc. Megoldom valahogy.
Szerintem ez még mindig negatív.
Feltöltöm az egyik pozitívomat, nézd csak: http://kepfeltoltes.hu/view/100828/0210_www.kepfeltoltes.hu_.. Hányadik napodon is vagy?
Szia!Szerintem is negatív. Bár ez mindenkinél változhat.Nekem 25-én a 15.napon lett pozitív. Remélem sikerül.Ez a 3 hónapunk. Kép mellékelve.http://www.kepfeltoltes.hu/view/100829/F_nyk_pek-0092_www.ke..
A kérdező hozzászólása: Na végre van összehasonlítási alapom. Ez nagy valószínûséggel pozitív volt, ugyanis csináltam másnap is egy tesztet, majd utána is, és már csak halványodtak a tesztcsíkok. A tegnapinál alig lehetett már látni. Tehát összegezve, ez volt a legerõsebb csíkos tesztem. Szóval, van okunk reménykedni. :)
A kérdező hozzászólása: A ciklusom szerint ez pont a peteérés elõtti nap volt. Most ugyanis elcsúszott a ciklusom 30 naposra, elõtte a gyógyszer miatt 28 napos volt. Tehát az a ciklusom 14. napja volt. A 13. napon határozottan negatív volt a teszt, ugyanis halványabb volt a látott teszt második csíkjánál is a tesztcsíkom.
A kérdező hozzászólása: Kedves 17:45-ös! És mikorra várható a babád? Nagyon örülök, hogy ilyen kedves történeteket is hallani... Manapság sok helyen csak azt hallani, hogy a "gyerek nyûg" és feldobja az ember napját, ha valaki így örül egy babának. Vagy kettõnek. :)
17:45-ös vagyok!Jövõhéten szerdán megyek a nõgyógyászomhoz, és akkor már biztos lesz szívhang is. :) A terhességi kalkulátor szerint május 2-án születik majd, de tudjuk hogy ez csak egy hozzávetõleges adat.Ez azért vicces mert a kislányom április 21-én született, tehát szinte egyszerre lesz a szülinapjuk.Igen, sok embernek nyûg a gyereke, de akkor minek szült???Szerintem akkor kell szülni, amikor már úgy érzed, hogy minden vágyad a kicsi babóca, és akkor minden nehézségen átjutsz amit a gyereknevelés eléd tesz.Nekem az életem vágya a kislányom volt, és a szülés egy csoda.És hogy most ez megismétlõdik, nagyon boldoggá tesz. ;) Na ugye igazam volt, ezek szerint nem lett erõsebb csíkod.Nagyon-nagyon drukkolok neked, hamarosan kiderül, hogy lakik-e ott valaki. :) Írd majd meg légyszi!Gondolom nagyon nagy lesz az öröm, ha az derül ki hogy megfogant a baba.A kislányom, aki egy angyalka :) :http://kephost.hu/image-E61C_4C7C6219.jpg
A kérdező hozzászólása: Gyönyörû a kislányod! Gratulálok hozzá! Kb. ilyen lesz majd a mi kislányunk is, hiszen a párom is göndör hajú, barna nagy szemû! :) Tényleg angyalka! :) Nekem mostanság kéne megjönnie, amit nem nagyon szeretnék... :)
http://kepfeltoltes.hu/view/100914/F__nyk__p0407_2__www.kepf.. Sziasztok! Ez az én coraxom, megnéznétek?
A kérdező hozzászólása: Ez szép egyértelmû pozitív. :) Hajrá! Remélem, két hét múlva a másik is pozitív lesz! :) Feltétlenül írj! Várjuk a fejleményeket!
17:45-ös vagyok!Voltam dokinál, volt dobogó szívecske, és minden rendben van. :) Õ május 9-re írta ki a szülést, szerintem kicsit túlkalkulálta.Veled mi van kedves kérdezõ?!Ugye nem jött meg???Idõnként tudósíts ám....
A 17:45-ös vagyok!Köszike a gratulációt, nagyon boldog vagyok hogy használtam az ovu tesztet, és megint babás lehetek.Újfent azt tudom mondani a kétkedõknek, nem mindenkinek lesz a tesztcsíkja erõsebb a kontroll csíknál, lásd az én esetem.Halvány volt nagyon, és most itt a kis bébim a hasamban.Semmit nem vesztesz ha beiktattok plusz egy szeretkezést, de ha meg lekésel egy peteérést, akkor plusz egy hónap várakozás. :) Sok sikert, és majd ha összejött a bébike akkor írd meg, figyelem majd az oldalt!
A kérdező hozzászólása: Kedves 17:45-ös! Külön köszönöm a válaszodat és jó egészséget kívánok Nektek! Gratulálok a két csíkhoz! :)
Nem jó a link:) Pedig szeretnék segíteni neked:) Ügyeskedj ki valamit.
A kérdező hozzászólása: Na ma még kiokoskodom a dolgot... Megtréfált a net.
Jaj, most látom, hogy ez ovu teszt. Elnézést kérek:) Akkor még nincs, ez negatív. Majd tesztelj újra holnap és ahogy erõsödni fog a második vonal, úgy látni fogod, hogy közeledik a peteérés napja, és amikor majd a második csík erõsebb lesz, mint a kontroll, akkor aznap és másnap is próbálkozni kell:) Sok sikert a babához!
POZITÍV!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Sajnos, nem lett valami hiper-szuper a kép, az életben erõsebbek a vonalak, mind a kettõ. Megpróbálok egy jobb képet készíteni, de nem vagyok profi. Szerencsére már mûködik a kepfeltoltes.hu, így nem kell majd idegen oldallal bajlódni. Amiatt is kételkedtem, mivel az életben alig erõsebb a kontrollcsík... de a második vonal ennél azért erõsebb.
Egyértelmûen pozitív.Hajrá:) )
Dehogy pozitív, ezt nem értem miért írjátok. Ha pozitív lesz fel fogod ismerni.
Ez nem igaz, hogy pozitív. A teszt tájékoztatójába is bele van írva, hogy a teszt (T) csíknak erõsebbnek kell lennie (vagy ugyanolyan erõsnek), mint a kontroll (C) csíknak. Ha van csík, de halványabb az egyértelmûen negatív.
Ez még nem pozitív, tesztelj holnap is, és meglátod az már az lesz!
A kérdező hozzászólása: Sajnos, nem adja vissza jól a kép. Mind a két csík egyformán halovány. Viszont a halványságuk megegyezik. De úgy látom, Nektek is elég kérdéses. Mindenesetre köszönöm a segítséget! Holnap, ha minden rendben lesz vagy még ma, ha sikerülni fog, akkor a kepfeltoltes.hu-ra feltöltök egy jobb minõségû képet. Mert ez ma nagyon nem akar szuperálni.
A kérdező hozzászólása: Íme egy jobb minõségû kép! http://kepfeltoltes.hu/100826/93226828020100826480_www.kepfe..
A kérdező hozzászólása: Volt baba, de nem indult be a szíve. Azt mondta az orvos, hogy vár egy hetet, de közben "megjött". Nagyon kedves volt, mikor bementem hozzá, megvigasztalt, hogy ne aggódjak, mert valószínûleg eleve beteg lett volna és könnyebb, hogy így az elején derült ki a dolog, mintha késõbb. Ajánlotta a cicka-teát, hogy iszogassam és nyugodtan próbálkozhatunk, fel a fejjel. Neked pedig gratulálok! Mi nem adjuk fel, egyszer csak összejön! :) És van azóta valami új fejlemény? Én is nagyon várom a beszámolódat! :)

Szerintetek ez pozitív vagy negatív teszt? !

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Van ott valami de a kép tényleg nem a legjobb!! Élõben mit látsz?Ideõn belül jött ki?27hkm

Van ott valami de a kép tényleg nem a legjobb!! Élõben mit látsz?Ideõn belül jött ki?27hkm
Nekem egy halovány pozinak tûnik. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Idõn belül jött ki. Élõben jobban látszik. Esetleg még ez a kép van ami élesebb valamivel. [link]
gratulalok! ez pozitiv!
Halvány pozitív. Erõsödõ második csíkot kívánok neked!
Gratulálok! Szépen fog az erõsödni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nagyon remélem, hogy erõsödni fog, mert 4 éve várunk rá! :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130901/IMG_0168_1__www.kepfeltol.. Talán így
Én is látom a második csíkot! :)
szerintem is ott van :)
A kérdező hozzászólása: Akkor nemcsak én látom! :) pár napot várok és újra tesztelek! Reggelibõl! Remélem nem csalódom. Köszönöm nektek!
Én is mintha látnék ott valamit!
Én halvány pozitívnak látom, csinálj pár nappal késõbb is!
lájtosan pozitiv :)
+++++ :)
Betettem negatívba a képet, halványan de szerintem ott van a második csíkocska :)
Ez sztem egyértelmû negatív!Sajnálom!
Ez pozitív !!!!!! Grat ! ++++++

Pozitiv teszt, negativ UH. Van esely terhessegre? Tobbi lent.

1 hete, kedden csinaltam egy pozitiv terhessegi tesztet. tegnap elmentem dokihoz, megvizsgalt, elkuldott UH-ra egy papirral amire ez volt irva : rendesnel alig nagyobb uterus, szabad kismedence. Dg: Grav? a hasi ultrahangon nem lattak semmit. megneztek huvelyi UH-val is de azon sem. annyit mondtak ,h meg van vastagodva a mehnyalkahartyam. elkuldtek vervetelre egy papirral amin az allt mehen kivuli terhesseg. az UH-os papiron ez van: az ut-ban jelenleg ter. nem lathato. endm: 10 mm jobb ov. 35x32 mm bo.ov. 33x21 mm. penteken kell vissza mennem UH-ra. egyebkent juli 11 korul nem vartam es ugy szamoltam most lennek 6-7hetes de a ciklusaim eleg ossze-visszak . lehet hogy 1-2 hettel kesobb volt peteeresem. nagyon. vagyom a babara. :(

Legjobb válasz: Az uh leleted alapjan a petefeszkeid normalisak, es nem varsz babat. Legalabbis ezt jelenti az utolso diagn. Ketszer is megvizsgaltak, huvelyi UH-val is...99%, hogy itt nincs baba mehen belul. (remelhetoleg mehen kivul sincs) Sajnalom, de ne kenodj el, sikerulni fog!!

Az uh leleted alapjan a petefeszkeid normalisak, es nem varsz babat. Legalabbis ezt jelenti az utolso diagn. Ketszer is megvizsgaltak, huvelyi UH-val is...99%, hogy itt nincs baba mehen belul. (remelhetoleg mehen kivul sincs) Sajnalom, de ne kenodj el, sikerulni fog!!
szerintem is tesztelj most egyet, nem kell megvárnod a reggelt!:)
A teszt tényleg halvány! Tesztelj most egyet, hátha erõsödött!
Nem akarok nagyon beleokoskodni, de szerintem ez nem egy megvastagodott méhnyálkahártya.
nekem volt már 14-es megvastagodott méhnyálkahártyám és nem volt baba.
A kérdező hozzászólása: vettem egy tesztet, reggel megcainlom.. az a tuti! remelem ket csikos lesz es mehen beluli!!
nagyon drukkolok, gyere reggel azonnal a hírrel!
Ekkorának számolt terhességnél már mindegy mikor csinálod..:)
Teszteltél? 10 mm-es nyáklahártya normális méretû! Az nincs megvastagodva...! Nekem 4+4 hetesen 25 mm-es volt
Mi lett azóta?
Mi újság?:)
Én a helyedben elszaladnék most egy tesztért, mert az már tutira kimutatná...a leleted elkezdõdött biológiai terhességet feltételez, viszont, amit felraktál teszt, azt kapásból lenegatívoznám, ugyanis ilyenem nem egyszer volt...Abszolút nem mondanám pozitívnak a tesztedet......
Szerintem a méhen kívüli terhesség életveszélyes állapot, fõleg ha már 6-7 hetes is lehetne, nem engednének sehova a kórházból, és nagyon komoly fájdalmakkal is jár.Nem csak a protokoll miatt írták a vizsgálat kérõ papírodra, és inkább arról van szó hogy túl korai?
Figyi, nem kell elkenõdni a tesztet illetõen! Hogy nálam elõfordult, nem jelent semmit. Más a Gabrielre mondja, hogy milyen rossz és nekem az vált be. Tehát erre ne adj, csak én is próbálok lehetõségeket kínálni, hogy mi lehet a magyarázat. A te esetedben talán az lenne a legjobb, ha ugyanaz történt volna, amit én is írtam (fals pozitív). Szerintem az, hogy megtermékenyült a pete, még nem kimutatható teszt által. Ahhoz be kellett ágyazódnia. De ez csak az én véleményem. Amúgy a megvastagodott méhnyálkahártya nagyon jó eredmény lehetne, de tényleg látni kéne már a babát, ha méhen belül van.
Babát nem látnak a méhedben. Azért küldtek el vérvételre, mert ha az azt mutatná, hogy terhes vagy, akkor nagyon alaposan ki kell vizsgálniuk, mert akkor méhen kívül kezdett el fejlõdni. Most inkább abban reménykedj, hogy vagy 'A': extra késõn volt peteérésed, esetleg nem rég múltál 4 hetes, és akkor még valóban nem látnak ilyenkor semmit UH-n. És visszarendelnek két hét múlva UH-ra 'B': Vagy ha valóban 6 hetes vagy, akkor ne találjanak HCG-t a véredben, mert akkor viszont nagyon méhenkívüli gyanús.
A kérdező hozzászólása: es az nem lehet, hogy csak olyan korai terhesseghogy nem latszik meg UH-on? :(
De épp azt mondtam az 'A' lehetõségnél:) Mondjuk egy 4 hetes terhesség nem látszódik, csak a megvastagodott méhnyálkahártya. De ebben az esetben is kell lennie HCG-nek a véredben.
Mikor lesz kész a vérvétel eredmény? Mennyire volt pozitív a teszt? Halvány? Egyértelmû?
A kérdező hozzászólása: enteken megyek vissza uh-ra es ott lesz az eredmeny a gepben. a teszrol meg itt egy kep: http://kepfeltoltes.hu/view/130726/2013-07-26_09-03-41_343_w..
Ha jól értem ezt a tesztet egy hete csináltad. Tehát a teszt és az UH között eltelt egy hét. Az nem túl jó:( mondjuk ha tegnap csináltad volna, akkor még jó lenne. Egyértelmû pozitív egyébként, még ha nem is olyan erõs. Hát nagyon drukkolok neked, tényleg!
A kérdező hozzászólása: nagyon remenykedem :(( tegnap kicsit pityeregtem is , mert mar ugy beleeltem magam :(
Ezzel a teszttel volt már rossz tapasztalatom. Pozitívat mutatott, amíg más tesztek egyértelmû negatívat. Végül a többi teszt nyert, tényleg nem volt baba. Remélem, hogy nálad is ez a szitu és nem méhen kívül van a baba... :/
A kérdező hozzászólása: basszus :(
Azt írod, hogy 6-7 hetesnek számolod, azt már uh-n látni kéne, 7 hetesen szívhang is van. 4 hetesen természetesen nincs, de ha már 1 hete volt a pozi teszt, legalább 5 hetesnek kell lenned. Azt is el tudom képzelni, hogy tényleg megtermékenyült a pete, ettõl volt pozi a teszt, de hamarosan normál menstruációval kiürül.
Hogy vagy?

Pozitív és negatív teszt egyszerre? Most mi van? Baba vagy nem baba?

Vettem egy digitális tesztet. 11dpo-n vagyok, gondoltam megcsinálom. Kiírta a minusz jelet, ezután rendes kislány lévén, kiszedtem az elemet kidobás el?tt. Akkor látom, hogy a benne lév? csíkon viszont két vonalka van. Két bemártós csík volt benne, az egyiken egy vonal, a másikon pedig kett?. Most kicsit bizonytalan lettem.... Volt már ilyen valakinek? Mit jelent benne az a két papírka és miért duplacsíkos az egyik, ha nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet,mert ez nem megbízható.

Csinálj még egy tesztet, mert ez nem megbízható.
Volt már ilyen kérdés. A digitális tesztnél azt kell nézni, amit kiír. Tök mindegy, mi van benne.
Szerintem baba .
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Nem is nagyon számítottam másra. Gondoltam én, csak biztos, ami biztos rákérdeztem:) Hétvégén úgy is kiderül minden.
Szia! En decemberben ugyanigy szedszedtem. Az egyik csikon 2csik volt a masikon 1 csik. Utanna kerdeztem a gyartonal es az sajna negativ! De meg mensi elott teszteltel ezert sok esely van pozira! Nagyon szoritok!
A kérdező hozzászólása: Csinálok hétvégén, ha nem jön meg.. Addig is reménykedem:)
A kérdező hozzászólása: Jajj a képek lemaradta. Csak a duplacsíkos papírt fotóztam le http://kepfeltoltes.hu/130115/20130115094_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/130115/20130115094nn_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Olvastam Én is pár kérdést, de nagyon megosztottak az eredmények:) Nagyon várjuk már a babát, 2 éve. Kicsit bizakodok még, aztán veszek egy sima tesztet. Hátha...
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy nem száradás utáni, mivel rögtön szétszedtem kidobni.
Majd ird meg mi lett! Utolso voltam! Drukkkkkk! :-)

13. dpo-n egy pozitív+egy negatív teszt?

Ma vagyok a 13.dpo-n. Holnapra nem várom. Ma délután fél 2-kor csináltam egy 25-ös tesztet,ami halvány pozitívocska lett,de még mindig az!,majd este 6-kor már kb másfél percig nagyon halovány pozi,de már az is elt?nt...ugye ez azért lehet,mert a nap végére az a kevés hCG még kevesebb a vizeletemben? Tudom,hogy mindjárt holnap reggel lesz és a reggeli els?b?l b?vebben kiderül,de izgatott vagyok és szeretnék véleményeket,észrevételeket,tapasztalatokat T?letek! Tüneteim mellviszketés és olyan érzés,mintha bármelyik pillanatban megjönne a nemvárt. Ezenkívül semmi extra,az émelygést az idegességnek tudom be.

Legjobb válasz: Ja,azt még érdemes tudni,hogy elsõ adag Clostilbegyten vagyok túl,ami sikeresen "növesztett" nekem tüszõket és mellé szedek Bromocriptint.

A kérdező hozzászólása: Ja, azt még érdemes tudni, hogy elsõ adag Clostilbegyten vagyok túl, ami sikeresen "növesztett" nekem tüszõket és mellé szedek Bromocriptint.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt!:) Megmondom õszintén, hogy nem emlékszem semmi konkrét tünetre a 6.dpo környékén, mert eszembe se jutott, hogy elsõre sikerülhet! Emiatt nem is foglalkoztam a tünetekkel. Gondolom az egy év alatt Neked is volt annyiszor hányingered, meg mellfájásod, stb(amiket én személy szerint beképzeltem!)... Viszont amit feljegyzeteltem az az, hogy a 8. és 9.dpo-n hányingerem volt(amit nem beképzeltem!:P) Tudom, hogy nehéz várni, de ha 6.dpo-n vagy, akkor várj még 1hetet és tesztelj!:) Szorítok!;)
Szia! Tiszta szívbõl gratulálok! Nekem is ez az elsõ Clostis hónapom 1 év sikertelen próbálkozás után és szintén Bromot szedek, meg még Letroxot is. Még csak a 6. dpon vagyok de nagyon izgulok, nagyon reménykedem hogy most sikerült. 6.dpon vagy környékén éreztél valamit? Nekem most kezd rosszul esni a hason fekvés és napközben is érzem a melleimet. Eddig ilyen soha nem volt. Mégegyszer nagyon gratulálok, vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Bromot mire szeded?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Nagyon gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Ma reggeli elsõbõl halvány pozi, de már erõsebb, mint a tegnap délutáni!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:) Mi már 1 éve próbálkozunk, azóta majdnem mindenhol megfordultunk már és a fogamzás-teakeveréktõl kezdve a gyertyázáson át a barátcserjéig mindent kipróbáltunk. Most volt az elsõ Clostis kúrám, nem nagyon szeretnék többet!:P Holnap reggel az elsõ vizeletbõl csinálok egy tesztet és hétfõn-ha addig nem jön meg-akkor Clearblue-t. Addig gyakorlatilag kár beruházni egy drágább tesztre. Túl sok tesztet lõttem már el az 1 év alatt... Gratulálok a pozitívhoz!:)
Szia!Nekem 13 dpon negatív lett rá kettõ napra halvány pozitív és aznap vettem clearblue-t és az tutira kimutatta...igaz én azért ruháztam be erre a tesztre mert itt nincs olyan hogy halvány csík és már 7 hónapja várjuk a picit és azóta nem egy szellemcsíkos tesztem volt hogy azt hittem baba lesz
A kérdező hozzászólása: Júli 31-én megyek dokihoz. A tüneteim pedig azt hiszem kezdenek erõsödni! Hánynom kell, ez fõleg fõzés közben jött rám, az erõs illatok ingere által, valamint szédülök és mindig sírhatnékom van. Igen, ez már az lesz, amire vágyunk, tuti!!:) ))

Ez most pozitiv vagy negativ teszt? Megnezitek? (kep)

Elegge furcsalom en ezt a tesztet de gondoltam meg kerdezlek benneteket, hogy ez jelenthet e terhesseget. bar a ket csik elegge tavol van egymastol :S ! Kep link :

Legjobb válasz: 11 nap? akkor 3 napos terhes vagy, de a tüneteid már azelõtt megvoltak. így biztos, hogy nem a terhességtõl

11 nap? akkor 3 napos terhes vagy, de a tüneteid már azelõtt megvoltak. így biztos, hogy nem a terhességtõl
Pozinak látom!
A legbiztosabb ha megvárod hogy megjön e.Ha nem akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: rendben , köszönöm a segitseget es a valaszokat!
A teszt leírásához képest kb. jó helyen van a csík? Mert nekem volt hasonló, nagyon-nagyon korán kimutatta és ketten voltak... (Olyankor magasabb a hcg szint is.) De az is lehet, hogy az elõzõ mensi volt "hamis" nem?
A kérdező hozzászólása: A csik nincs jo helyen :S azert furcsaltam enis. tul messze van . Hat nem tudom.. :S :(
furcsa
Ezeknél a teszteknél sajnos van egy hibaforrás. Méghozzá a vizeletfelvevõ szivacsos anyag vége is rózsaszínes lesz/lehet. A kontroll csíkod megvan, de a másik csík, ami valóban túl messze van, csak a vizeletfelelvõ anyag elszínezõdése.
A kérdező hozzászólása: Igazad van szerintem is igy van, nem akartam le irni mert lehet hogy ez nem jelent semmit de , tegnap amikor csinaltam a kepeket eleg rossz minösegüek lettek ugye es mondom megprobalom lampa feny alatt is, es latszik a kis csikocska aminek eredetileg kellene latszodnia ha pozitiv a teszt. De annyira halvanyka , probaltam ma lefenykepezni mert nem dobtam el , de nem megy mert nem nagyon latszik. Viszont az elsö par oerben en nem vettem eszre ezt a csikot amikor a tesztet csinaltam. csak joval kesöbb mint irtam. mit gondolsz? szellem csik? vagy mi? Tudom igy leg furcsa de telleg ott van
A kérdező hozzászólása: * perben
A kérdező hozzászólása: izgatott vagyok xD bocsi a hibakert *PERCBEN
Szia! Nekem is ma pont ilyen lett a tesztem. Két erõteljes vonal, de egymástól távol.....Én sem tudom, most mi van!:S Gondolom csináltál másik tesztet is. Mi lett az eredmény?
szerintem tesztelj újra egy másfajta teszttel, az a biztos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szepen a tanacsokat es a valaszokat :) !
Elég homályos, de szerintem sem ott van, ahol kellene! Ez milyen teszt?
A kérdező hozzászólása: Persense a teszt neve. Külföldön elek itt vettem . nekem ugy tünik mintha negativ lenne :S
Hát én nem mondanám pozitívnak, legalábbis így kép alapján.Szerintem csinálj egy másikat.Mióta késik?Reggeli elsõbõl csináltad?
Szerintem ez negatív. Én bizony javaslom azt hogy várj néhány napot vegyél egy másfajta tesztet és azzal is nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Nem kesik , meg van egy kis idöm hogy megjöjjön.igazabol en nem merem a hömet es nem szamolok semmit. de azt az egyet tudom hogy mar egy hete görcsöl a hasam es nagyon faj a cicim. es nagyon erzekeny a mellbimbom.pedig meg 11 nap a menstruacioig. Alltalaban , söt mindig menszesz elött 4-5 nappal jelentkeznek a tünetek.de mar ez regebb ota tart .
A kérdező hozzászólása: reggeliböl csinaltam igen
nekem olyan, mintha hiányozna a controll csík, vagy más hol van? nem tudom, fura
A kérdező hozzászólása: nekem is nagyon furcsa ez az egesz, köszönöm a valaszokat , :)
Hát, szerintem negatív, de nekem is így indult a terhesség, elég korai tünetekkel. A kimaradt menstruáció napját követõ elsõ vizeletbõl csináltam tesztet, és az pozitív lett.
Mérd meg reggel, ébredés után a hõdet. HA 37 körül van, akkor terhes lehetsz. (nem kell ahoz minden nap mérni) 3 napos terhességet nem mutat ki egy teszt sem.
A kérdező hozzászólása: Negativ lett a masik teszt. te hogy alsz? sikerült?

Ovulációs tesztet használóktól szeretnék kérdezni? ! A pozitív nap (ok) utáni negatív tesz egyértelműen negatív szokott lenni?

Nekem 2 nap egyértelm? negatív után volt 2 nap egyértelm? pozitív, az 5. napon pedig se negatív, se pozitív, de inkább pozitívra emlékeztet? lett. Azt olvastam, kett?nél több pozitív nap hormonproblémára utalhat, ezért érdekelne, hogy másnál hogy is van ez.

Legjobb válasz: Nekem most három tökéletesen erõs pozitív napom volt, és utána nap pedig negatív, akkor is jól látható volt a második csík de picivel halványabban mint a kontrol tehát az már elvileg negatív. Nincs hormonbajom és semmi problémám, igazoltan uh- alapján is most volt a pém. Van olyan akinek egy két nappal a pozi ovu teszt után ismét pozi egy vagy két napig az azért van mert kiszabadult még egy pete ami idõközben ért meg, de ezután a progreszteron szint elkezd emelkedni ami lenyomja az ösztrogén szintet és nem lesz tovább pozi az ovu teszt, és hüvelyi szárazság következik.Akinek hormongondja van annak szinte középidõben négy öt napig is folyamatosan pozitív, a magas lh-szint miatt, és aki nem ért hozzá joggal hiheti azt, hogy ovulál , közben nem is reped meg a tüszõje.Szóval nyugi.

Nekem most három tökéletesen erõs pozitív napom volt, és utána nap pedig negatív, akkor is jól látható volt a második csík de picivel halványabban mint a kontrol tehát az már elvileg negatív. Nincs hormonbajom és semmi problémám, igazoltan uh- alapján is most volt a pém. Van olyan akinek egy két nappal a pozi ovu teszt után ismét pozi egy vagy két napig az azért van mert kiszabadult még egy pete ami idõközben ért meg, de ezután a progreszteron szint elkezd emelkedni ami lenyomja az ösztrogén szintet és nem lesz tovább pozi az ovu teszt, és hüvelyi szárazság következik.Akinek hormongondja van annak szinte középidõben négy öt napig is folyamatosan pozitív, a magas lh-szint miatt, és aki nem ért hozzá joggal hiheti azt, hogy ovulál , közben nem is reped meg a tüszõje.Szóval nyugi.
Igen, egyértelmûen halványabb a tesztcsík. Az negatív, ezt komolyan kell venni. Csak úgy +, ahogy le van írva. Nekem is 2 nap +, aztán halványabb.
Nekem volt 3 pozitív is egymás után, az utolsónál a tesztcsík sokkal erõsebb volt a kontrollnál. Én nem gondolom, hogy hormonprobléma lett volna. Viszont az elsõ negatív nap egyértelmûen negatív volt már. Mi az utolsó pozitív napon voltunk együtt és sikerült.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!