Találatok a következő kifejezésre: Pozitív teszt negatív (288 db)

Pozitiv teszt, negativ UH. Van esely terhessegre? Tobbi lent.

1 hete, kedden csinaltam egy pozitiv terhessegi tesztet. tegnap elmentem dokihoz, megvizsgalt, elkuldott UH-ra egy papirral amire ez volt irva : rendesnel alig nagyobb uterus, szabad kismedence. Dg: Grav? a hasi ultrahangon nem lattak semmit. megneztek huvelyi UH-val is de azon sem. annyit mondtak ,h meg van vastagodva a mehnyalkahartyam. elkuldtek vervetelre egy papirral amin az allt mehen kivuli terhesseg. az UH-os papiron ez van: az ut-ban jelenleg ter. nem lathato. endm: 10 mm jobb ov. 35x32 mm bo.ov. 33x21 mm. penteken kell vissza mennem UH-ra. egyebkent juli 11 korul nem vartam es ugy szamoltam most lennek 6-7hetes de a ciklusaim eleg ossze-visszak . lehet hogy 1-2 hettel kesobb volt peteeresem. nagyon. vagyom a babara. :(

Legjobb válasz: Az uh leleted alapjan a petefeszkeid normalisak, es nem varsz babat. Legalabbis ezt jelenti az utolso diagn. Ketszer is megvizsgaltak, huvelyi UH-val is...99%, hogy itt nincs baba mehen belul. (remelhetoleg mehen kivul sincs) Sajnalom, de ne kenodj el, sikerulni fog!!

Az uh leleted alapjan a petefeszkeid normalisak, es nem varsz babat. Legalabbis ezt jelenti az utolso diagn. Ketszer is megvizsgaltak, huvelyi UH-val is...99%, hogy itt nincs baba mehen belul. (remelhetoleg mehen kivul sincs) Sajnalom, de ne kenodj el, sikerulni fog!!
szerintem is tesztelj most egyet, nem kell megvárnod a reggelt!:)
A teszt tényleg halvány! Tesztelj most egyet, hátha erõsödött!
Nem akarok nagyon beleokoskodni, de szerintem ez nem egy megvastagodott méhnyálkahártya.
nekem volt már 14-es megvastagodott méhnyálkahártyám és nem volt baba.
A kérdező hozzászólása: vettem egy tesztet, reggel megcainlom.. az a tuti! remelem ket csikos lesz es mehen beluli!!
nagyon drukkolok, gyere reggel azonnal a hírrel!
Ekkorának számolt terhességnél már mindegy mikor csinálod..:)
Teszteltél? 10 mm-es nyáklahártya normális méretû! Az nincs megvastagodva...! Nekem 4+4 hetesen 25 mm-es volt
Mi lett azóta?
Mi újság?:)
Én a helyedben elszaladnék most egy tesztért, mert az már tutira kimutatná...a leleted elkezdõdött biológiai terhességet feltételez, viszont, amit felraktál teszt, azt kapásból lenegatívoznám, ugyanis ilyenem nem egyszer volt...Abszolút nem mondanám pozitívnak a tesztedet......
Szerintem a méhen kívüli terhesség életveszélyes állapot, fõleg ha már 6-7 hetes is lehetne, nem engednének sehova a kórházból, és nagyon komoly fájdalmakkal is jár.Nem csak a protokoll miatt írták a vizsgálat kérõ papírodra, és inkább arról van szó hogy túl korai?
Figyi, nem kell elkenõdni a tesztet illetõen! Hogy nálam elõfordult, nem jelent semmit. Más a Gabrielre mondja, hogy milyen rossz és nekem az vált be. Tehát erre ne adj, csak én is próbálok lehetõségeket kínálni, hogy mi lehet a magyarázat. A te esetedben talán az lenne a legjobb, ha ugyanaz történt volna, amit én is írtam (fals pozitív). Szerintem az, hogy megtermékenyült a pete, még nem kimutatható teszt által. Ahhoz be kellett ágyazódnia. De ez csak az én véleményem. Amúgy a megvastagodott méhnyálkahártya nagyon jó eredmény lehetne, de tényleg látni kéne már a babát, ha méhen belül van.
Babát nem látnak a méhedben. Azért küldtek el vérvételre, mert ha az azt mutatná, hogy terhes vagy, akkor nagyon alaposan ki kell vizsgálniuk, mert akkor méhen kívül kezdett el fejlõdni. Most inkább abban reménykedj, hogy vagy 'A': extra késõn volt peteérésed, esetleg nem rég múltál 4 hetes, és akkor még valóban nem látnak ilyenkor semmit UH-n. És visszarendelnek két hét múlva UH-ra 'B': Vagy ha valóban 6 hetes vagy, akkor ne találjanak HCG-t a véredben, mert akkor viszont nagyon méhenkívüli gyanús.
A kérdező hozzászólása: es az nem lehet, hogy csak olyan korai terhesseghogy nem latszik meg UH-on? :(
De épp azt mondtam az 'A' lehetõségnél:) Mondjuk egy 4 hetes terhesség nem látszódik, csak a megvastagodott méhnyálkahártya. De ebben az esetben is kell lennie HCG-nek a véredben.
Mikor lesz kész a vérvétel eredmény? Mennyire volt pozitív a teszt? Halvány? Egyértelmû?
A kérdező hozzászólása: enteken megyek vissza uh-ra es ott lesz az eredmeny a gepben. a teszrol meg itt egy kep: http://kepfeltoltes.hu/view/130726/2013-07-26_09-03-41_343_w..
Ha jól értem ezt a tesztet egy hete csináltad. Tehát a teszt és az UH között eltelt egy hét. Az nem túl jó:( mondjuk ha tegnap csináltad volna, akkor még jó lenne. Egyértelmû pozitív egyébként, még ha nem is olyan erõs. Hát nagyon drukkolok neked, tényleg!
A kérdező hozzászólása: nagyon remenykedem :(( tegnap kicsit pityeregtem is , mert mar ugy beleeltem magam :(
Ezzel a teszttel volt már rossz tapasztalatom. Pozitívat mutatott, amíg más tesztek egyértelmû negatívat. Végül a többi teszt nyert, tényleg nem volt baba. Remélem, hogy nálad is ez a szitu és nem méhen kívül van a baba... :/
A kérdező hozzászólása: basszus :(
Azt írod, hogy 6-7 hetesnek számolod, azt már uh-n látni kéne, 7 hetesen szívhang is van. 4 hetesen természetesen nincs, de ha már 1 hete volt a pozi teszt, legalább 5 hetesnek kell lenned. Azt is el tudom képzelni, hogy tényleg megtermékenyült a pete, ettõl volt pozi a teszt, de hamarosan normál menstruációval kiürül.
Hogy vagy?

25. ciklusnapon szemmel látható pozitív teszt nagyon halványan.30. ciklusnapon negatív. Mi lehet a baj?

Az utóbbi időben 31.-33 napra jött meg. Most voltam pisilni és halvány rózsaszínes a hüvelyváladékom, de ez már így van 2 napja..... most néztem a 25.ciklusnapon csinált tesztet és látom a csíkot halványan de ott van. Amain viszont nincs semmi... :( Holnap ha nem jön meg normálisan elmegyek orvoshoz. van már két kisfiunk. szeretnénk 3.-at. volt már így valaki és ott volt a baba??

Legjobb válasz: Ezért nem érdemes még ilyen korán tesztelni. Várj egy kicsit és ha nem jön meg, akkor csinálj még egy tesztet. Orvos semmit nem fog látni, ha most mész el. Annyit fog mondani, hogy várjál még, mert valószínûleg csak egy megvastagodott méhnyálkahártya látszódik és abból még bármi lehet, baba és menzesz is. Nem hinném, hogy ilyen rövid idõ alatt megtörtént a beágyazódás aztán már el s ment a baba,ami magyarázná a korábbi pozitív és a mostani negatív tesztet. Inkább hibás lehetett a teszt és korán is végezted el. Én amúgy a nemvárt napján is csak nagyon halvány pozitívat teszteltem és akkor még nem is hittem abban, hogy sikerült a baba. Pár nap múlva már erõs lett a teszt, de az orvos az ultrahangon csak két hetes késéssel látta a babát. Ha továbbra sem jön meg és negatív a teszt, azért menj el orvoshoz. Sokan tapasztalnak amúgy rózsaszínes folyást a beágyazódás körül, szóval akár baba is lehet a dologban! Sok sikert a kistesóhoz! Remélem összejött! :)

Ezért nem érdemes még ilyen korán tesztelni. Várj egy kicsit és ha nem jön meg, akkor csinálj még egy tesztet. Orvos semmit nem fog látni, ha most mész el. Annyit fog mondani, hogy várjál még, mert valószínûleg csak egy megvastagodott méhnyálkahártya látszódik és abból még bármi lehet, baba és menzesz is. Nem hinném, hogy ilyen rövid idõ alatt megtörtént a beágyazódás aztán már el s ment a baba, ami magyarázná a korábbi pozitív és a mostani negatív tesztet. Inkább hibás lehetett a teszt és korán is végezted el. Én amúgy a nemvárt napján is csak nagyon halvány pozitívat teszteltem és akkor még nem is hittem abban, hogy sikerült a baba. Pár nap múlva már erõs lett a teszt, de az orvos az ultrahangon csak két hetes késéssel látta a babát. Ha továbbra sem jön meg és negatív a teszt, azért menj el orvoshoz. Sokan tapasztalnak amúgy rózsaszínes folyást a beágyazódás körül, szóval akár baba is lehet a dologban! Sok sikert a kistesóhoz! Remélem összejött! :)

Két pozitív teszt ciklus 24-25. napján érzékeny teszttel, 26. napon negatív, akkor most mi történt?

Annyira boldog voltam, de most megijedtem, hogy mégsincs kisbaba a dologban? De akkor miért lett kétszer pozitív a tesztem? Igaz utána már nem érzékennyel csináltam, ahogy ma reggel sem, az is negatív lett. Nem értem. Akkor már nincs esély a kisbabára? Kérlek segítsetek nekem!

Legjobb válasz: Nyugi! 1. minek tesztelsz ennyit? 2. Az hogy 24-25 nap gondolom 10-es teszttel volt pozi, még ne adjon okot aggódni arra, hogy 26. nap erõsebb teszttel negatív! Valakinek a 25ös teszt még menszi kimaradás után is csak napokkal mutatja ki a babát! NE tesztelj! Légy pozitív és várd ki a kövi tesztig a hogy legalább megjön e vagy nem! Tudom, nehéz várni én is sokat vártam a 2. babámra, de pont abba a hónapban lettem babás amikor már feladtam és sok más dolgom volt abba a hónapban!

Nyugi! 1. minek tesztelsz ennyit? 2. Az hogy 24-25 nap gondolom 10-es teszttel volt pozi, még ne adjon okot aggódni arra, hogy 26. nap erõsebb teszttel negatív! Valakinek a 25ös teszt még menszi kimaradás után is csak napokkal mutatja ki a babát! NE tesztelj! Légy pozitív és várd ki a kövi tesztig a hogy legalább megjön e vagy nem! Tudom, nehéz várni én is sokat vártam a 2. babámra, de pont abba a hónapban lettem babás amikor már feladtam és sok más dolgom volt abba a hónapban!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Hát nagyon nehéz, de nem tudok mást tenni, mint várni.
1. vagyok! Tényleg tudom hogy nehéz! Szerintem én is vagy 100 tesztet lõttem el tök feleslegesen mint kiderült, csak mert másnak már kimutatja elõbb is! :S De hidd el, ha tényleg ott a baba, pár nap és kimutatja! Drukkolok!
Én nemvárt napjától teszteltem 10essel és mind pozitív lett....Igaz elõttem 4 db 10eset és 1 25öset!:D Hajrá! :)
Szia! Nekem a nemvárt napján is csak olyan halvány volt a csík, hogy szinte nem is látszott. Most egy héttel késõbb már nem kell fürkészni. Ne aggódj, mert csak rosszabb vele.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm. De nem értem, akkor miért volt már két pozitív tesztem? És a kedd reggeli nem volt olyan halvány. Akkor már nem kéne kimutassa a 25-ös teszt is? Vagy közben elment a baba. És a melleim is borzasztóan fájnak, napról-napra jobban.
Mivel a 10-es nagyon érzékeny teszt, a 25-ös meg egyáltalán nem, így a 25-össel csak a kimaradt mensi után érdemes próbálkozni. Valakinek még akkor sincs elég HCG a szervezetében, hogy ki tudja mutatni! Ha 10-es teszt + lett, szerintem nincs ok az aggodalomra, csak várni kell, hogy termelõdjenek azok a hormonok, amik a 25-ös tesztel is + mutatnak! :)

Pozitív teszt után negatív teszt mit jelent?

Már írtam err?l pár napja, akkor még csak a pozitív eredményt csodáltam, mert korainak véltem, de a tünetek rendkívül er?sek voltak, és hát 2 csíkos lett. Aztán vártam pár napot, hogy biztosra menjek, akkor meg negatív lett a teszt. Elvileg nov. 26-án kéne megjönnie, így addig van remény, hogy még "ismét" fordul a kocka, de azért különös nem? Melyik teszt tévedhetett?

Legjobb válasz: A negativra tippelek,mert pozitiv irányban nem szokott tévedni a teszt. Lehet hogy a második teszt nem mûködött rendesen,igy nem tudta kimutatni a HCG-t. Drukkolok hogy 26.-án ne jöjjön a "havi vendéged"!

A negativra tippelek, mert pozitiv irányban nem szokott tévedni a teszt. Lehet hogy a második teszt nem mûködött rendesen, igy nem tudta kimutatni a HCG-t. Drukkolok hogy 26.-án ne jöjjön a "havi vendéged"!
Egy negatív a poz. után még nem jelent semmit. Csinál még 2-õt. De ha azok is negatívak, akkor nem vagy babás szerintem. Poz.vat csak akkor tud mutatni, ha a hormon tényleg ott van a szervezetedben. Ha esetleg még sem vagy már terhes, akkor valószínûleg felszívódott. Szóval, csinál még 2 tesztet, és várj! Ha megjön, akkor ne keseredj el, próbálkozzatok tovább! Ha meg nem jön meg, akkor irány a doki! Szorítok!!!
Kicsit korainak vélem a tesztelést.Én megértem, h babát akarsz, de nem véletlenül a kimaradt mensi után szoktak teszteni.Addigra lesz megfelelõ mennyiségû hcg a szervezetedben.Így azt kell, h mondjam, sem a pozitív, sem a negatív teszt nem jelent semmit sem.Ma még csak 19.e van!Van egy heted mensiig...hova kapkodsz?

Hogy lehet az, hogy wondfo 10 es teszt negatív, clearblue teszt ami elvileg 50 es érzékenységű meg halvány pozitív?

4-5 napom van a nemvártig, mindkét tesztet nemrég csináltam...

Legjobb válasz: hamis negatívat mutathat a teszt, de a pozitív az mindig igaz.

hamis negatívat mutathat a teszt, de a pozitív az mindig igaz.
Gratulálok. 7-es válaszoló, azóta 17 heteske.
gratula
Gratulálok!!! :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom ki jár erre, de a teszt jó volt, teszteltem pár nap múlva mást és az is pozitív lett :)
A kérdező hozzászólása: hát akkor mégsem olyan jó ez CB..
A CB nekem is halvány pozitív lett a nem várt napján és nem volt baba... :(
Én két nappal a nemvárt elõtt teszteltem cb-val halvány pozit. 15hkm.
A kérdező hozzászólása: már van egy 2éves gyerkõcünk vele is a nemvárt elõtti napokban ugyanígy clearblueval teszteltem haloványka pozit, de nagyon halovány volt..
4-5 nappal a nem várt elõtt, hááát, elég korai a tesztelés. Én 3 nappal elõbb teszteltem 10-essel, annyira halvány lett, hogy el sem hittem. 2 nappal elõbb már jó volt.
A kérdező hozzászólása: õszinte legyek a clearblue is negatív lett csakhogy mérgemben szétszedtem és alatta 2 perc múlva jelent meg a második csík, de lehet hogy szétkentem az ujjamal és azért jelent meg a csík? hát gõzöm sincs.. tüneteim vannak szóval nem tudom megvárom szerintem a menszit aztán ha nem jön tesztelek...
Szia! Nem elkeseríteni akarlak, de nekem a clearblue, volt már halvány pozi, és nem voltam terhes. Szerintem mással próbáld meg. Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek !!!! :) ))

Halvány pozitív teszt után egy negatív? Mit jelent?

Sziasztok! Holnap lesz 1hete hogy késik a havim.Ma csináltam délelött egy tesztet ami halvány második csìk volt.Délután csináltam mégegyet az pedig negatïv.Mostanában elég stresszes is vagyok megis vagyok fázva de ennyit késni nem szokott.Nincs tervben mégegy gyermek.Van egy 2,5éves lányom.Õt terveztük de most nem menne mégegy.Nemtudom hogy eshettem teherbe hisz vigyáztunk.Segítségeteket kérném hogy a halvány pozitív is pozitív?De ha terhes lennék kimutatta volna a délutáni is nemigaz?Egyik sem reggeli vizeletből volt.Legközelebb csak szerdän tudok tesztelni de addig megőrülök!:( Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A délutáni pisi sajnos nem igazán jó. Nekem is volt halvány tesztem reggel és délután meg nega volt. És mégis terhes voltam. Persze az is igaz, hogy akkor méhen kívüli volt, és két hétre a menszi után csináltam a tesztet, mert megint barnáztam és hányingerem volt. Aztán jött a döbbenet, hogy pozitív negatív, és így váltakozott, persze én is reggel és este is csináltam. Csinálj szerintem majd még tesztet, ha nem jön meg és attól függõen döntsd el mit csinálj. Nem mondom, hogy nálad is gond van, de ha egyszer egy pozitív volt az nem szokott utána tévedni... Inkább az szokott lenni, hogy esti pisibõl van nega és reggel pozitív halványan...

A délutáni pisi sajnos nem igazán jó. Nekem is volt halvány tesztem reggel és délután meg nega volt. És mégis terhes voltam. Persze az is igaz, hogy akkor méhen kívüli volt, és két hétre a menszi után csináltam a tesztet, mert megint barnáztam és hányingerem volt. Aztán jött a döbbenet, hogy pozitív negatív, és így váltakozott, persze én is reggel és este is csináltam. Csinálj szerintem majd még tesztet, ha nem jön meg és attól függõen döntsd el mit csinálj. Nem mondom, hogy nálad is gond van, de ha egyszer egy pozitív volt az nem szokott utána tévedni... Inkább az szokott lenni, hogy esti pisibõl van nega és reggel pozitív halványan...
Attól is függ, hogy mennyit ittál.Délelõtt még nem volt olyan híg a vizeleted, mint délután és mivel a délelõtti is még csak halványka volt, ezért nem is csodálkozom, hogy a délutáni negatívat mutatott.Holnapután tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, addigra duplázódik a hcg szint és erõsebb lesz a csík.Készülj arra lelkiekben, hogy terhes vagy és beszéljétek meg a férjeddel, hogy hogyan tovább.
1. A halvány + is +. 2. + után - teszt általában vetélést jelent, de szerintem nem 1 napon belül esik le a hormonszint. Szerintem szükséges lenne 2 nap múlva, reggeli vizeletbõl még egy tesztet csinálni.
Szia! Mi is kétszer jártunk már így, a halvány pozitív is pozitív, fõleg ha reggeli elsõ vizeletbõl van csinálva. Szóval szerintem is üljetek le a férjeddel és beszéljétek meg hogy most mit fogtok tenni, mert nagyon nagy valószínûséggel baba van a dologban. Délután tesztelni meg alapból nem szabad ennyire a lehetséges terhesség elején, mert esélytelen hogy pontos képet kapj az állapotodról. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõször is köszönöm szépen a válaszokat! Péntek délelött volt egy halvány pozitív tesztem.Délután negatív.Szombaton délelött volt megint egy negatív és ma a reggeli pisibõl is negatív.Azóta sem jött meg...mostmár nemtudom mivan:-/ Mint írtam sajnos nem vállalhatjuk a babát több okból kifolyólag.A legfontosabb az hogy 3x szétnyílt a császárhegem így 5éven belül nem vállalhatok babät ezért is vigyáztunk.
Hát, menj el dokihoz minél elõbb akkor. Ez így sajnos elég rosszul hangzik, ha megint volt pozitív teszt is. Lehet ciszta is a dologban, bár kétlem... vagy esetleg egy vetélés, ha nagyon halvány a teszt, de ha volt pozitív ott volt, van valami. De ne húzd a dokit nagyon, mert ha elveteted akkor jobb minél elõbb. Sajnálom, hogy ilyenen kell aggódnod...
A kérdező hozzászólása: Leg elõszöször volt halvány pozitív tesztem azóta csak negatív.Igen, tervezem hogy megyek dokihoz de csak az ünnepek után tudok.Eléggé aggaszt a dolog.Köszönöm a válaszokat mégegyszer!
Szia.remélem minnél elõbb látod és tudsz válaszolni, nekem totál teljesen ugyanígy voltak a tesztek, csak én szeretném a babát.Mi vvolt veled?Köszi

Méhen kívüli terhesség illetve petefészek ciszta esetén pozitív vagy negatív eredményt ad a terhességi teszt? Mert mindig ráírják a tesztekre, hogy ezek befolyásolják az eredményt, de azt nem, hogy hogyan?

Legjobb válasz: Szia!A méhen kívüli terhességnél pozitív a teszt.A cisztánál elvileg nem lehet pozitív de én produkáltam 2éve azt ráadásul az 5 tesztbõl 3. pozitív lett.Ha nem vagy kismama akkor azért nem lehet pozitív mert nem termel a szervezet hcg hormont.

Szia!A méhen kívüli terhességnél pozitív a teszt.A cisztánál elvileg nem lehet pozitív de én produkáltam 2éve azt ráadásul az 5 tesztbõl 3. pozitív lett.Ha nem vagy kismama akkor azért nem lehet pozitív mert nem termel a szervezet hcg hormont.
Általában méhen kívüli terhesség esetén nem növekszik olyan ütemben a szervezetben a HCG mennyisége, mint normál terhesség esetén. Ezt a mennyiségi különbséget az itthoni tesztek nem mutatják ki. Nagyon ritkák a HCG-t termelõ daganatok illetve a cisztának is lehet olyan elváltozása amikor HCG-t termel. Igazából csak biztos ami biztos alapon van rajta a teszten ez a mondat. Elõfordulhat a fentiek miatt téves teszt eredmény, de az a valóságban nagyon ritka.
A méhen kívüli terhesség kezdetben ugyanolyan, mint egy normál terhesség. A teszt is ugyanúgy kimutatja. A tünetei is teljesen olyanok, mint egy egészséges terhességnek. Már csak akkor szoktak rájönni általában, amikor már baj van. Szerencsére a méhen kívüli terhesség nem gyakori jelenség. A cisztánál nem vagyok képben, arról nem sok mindent tudok neked írni, de remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mind3 választ!

LH teszt szakértők, pozitív vagy negatív nap az esélyesebb?

Nagyon pontosan kell eltalálnunk a pé-t, tehát nem birunk együtt lenni a pozitív majd a rá következ? negatív napon is (2 hét szünet és pont pé-kor kell együtt lenni,mivel kevés a spermium). Arra lennék kíváncsi, hogy mikor nagyobb a valószín?sége, hogy sikerül: utolsó pozitív vagy negatív napon?

Legjobb válasz: Mi a pozitív és az elsõ negatív napon is együtt voltunk, de szerintem az elsõ negatív nap a tuti. :)

Mi a pozitív és az elsõ negatív napon is együtt voltunk, de szerintem az elsõ negatív nap a tuti. :)
Nekem a negatív vált be, ez volt az elsõ hónap mikor használtam, csak a negatív napon tudtunk együtt lennei, szombaton pozitívat teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én is a negatív napra tippelek, de több helyen olvastam, hogy pozitív napon is jó, mivel akkor ott sorakoznak a kiskatonák és várják a petét. Legfeljebb megpróbáljuk egyik hónapban negatív napon, másik hónapban pozitív napon. Egy év várakozás után már 1-2 hónap nem a világ... Esetleg még valaki, aki leírná véleményét?
A kérdező hozzászólása: Akkor negativ napon elkapom apat :) Ki leszunk ehezve 2 het szunet utan :D Koszi a valaszokat!! :) )

Lehetséges hogy 10es teszt negativ aztán egy másik teszt mégis pozitiv?

Legjobb válasz: A 10-es a legérzékenyebb, ha az negatív, akkor (még) negatív. Vagyis lehet hogy korán teszteltél? Vérzés mikor volt esedékes és mikor csináltad a két tesztet?

A 10-es a legérzékenyebb, ha az negatív, akkor (még) negatív. Vagyis lehet hogy korán teszteltél? Vérzés mikor volt esedékes és mikor csináltad a két tesztet?
A kérdező hozzászólása: még reménykedem néha van meg akar jönni érzésem 2napja aztán elmulik holnap kéne megjönnie remélem nem fog
Nekem sem mutatta ki a 10es teszt, a 25 ös nemvàrt màsnapjàn lett halvàny + , amikor még a 10es mindig - volt...
Szia!Nem mindenkinek mutatja ki a nemvárt elõtt, ha babás.Attól is függ, hogy mikor volt a péd.Nekem egyik lányomnál sem lett pozi még a nemvárt napján sem....Kb.4 nappal a namvárt után volt halvány pozi a rossmann-os facelle..(szerintem nagyon megbízható teszt)és utána folyamatosan erõsödött.Szerintem korai volt a teszt, kívánom, hogy baba legyen a dologban :-)
A kérdező hozzászólása: mostmár erõs a gyanum, hogy tényleg nem jók ezek a 10es tesztek!holnap reggel csinálok egy másfajtát ha vasárnap reggelig nem jön meg!
Nekem a nem várt elõtt 2 nappal nega volt a 10-es teszt.A nem várt napján volt halvány pozi, rá 2 napra pedig erõs pozi.Nem mindenkinek egyformán választódik ki a hcg.Várj legalább a nem vártig, és akkor reggel tesztelj.Megy a drukk, és írd meg majd mi lett az eredmény!
Semmit nem ernek a 10es tesztek, tapasztalat. Nekem a vateras is es a draga gyogyszertari Valentin is negativ volt (nem egyet es nem kettot csinaltam), mas tesztek meg mar reg pozitivak voltak es terhes is voltam. Ugyhogy, ha van teszt, ami pozitiv, akkor terhes vagy. Ha ketelkedsz, ismeteld meg, csak ne a 10-essel.
A kérdező hozzászólása: sokan azt mondták, hogy a mensi elött kimutatja és a tájékoztatóban is ezt olvastam!!vagy nem mindenkinek?
Miért kéne kimutatnia? Simán lehetsz babás, korán teszteltél. Hétfõn tesztelj, vagy ha nem bírod, vasárnap reggel.
A kérdező hozzászólása: ma csináltam..vasárnap kéne megjönnie de ugy hallottam, hogy már ki kéne mutatnia ha lenne baba mensinek semmi jele szoktam érezni ha megjön
A kérdező hozzászólása: negaiv lett de még mindig nem jött meg kedden ujra tesztelek

Szerintetek lehetek terhes? Terhességi tünetek, 1 pozitív, 1 negatív teszt.

26-án megjött, de sokkal gyengébben, és csak 3 napig tartott. 7-én teszteltem pozitívat, de 12-én negatív lett az újabb teszt. Ma er?s hányingerem van. Már egy ideje nem tudok rendesen enni (mindent?l undorodom). Állandóan aludnék. Pár napja s?r?bben járok pisilni. Köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Ha terhesség miatt volt kevesebb a vérzésed, akkor az már 6-7 hetes terhesség lenne, amit bõven kimutat már egy teszt. A pozitív teszt a ciklus szerint esedékes peteérés körül volt, ezért szerintem benne lehet a pakliban, hogy a szervezetben jelenlévõ LH hormonra adott keresztreakciót a terhességi teszt.

Ha terhesség miatt volt kevesebb a vérzésed, akkor az már 6-7 hetes terhesség lenne, amit bõven kimutat már egy teszt. A pozitív teszt a ciklus szerint esedékes peteérés körül volt, ezért szerintem benne lehet a pakliban, hogy a szervezetben jelenlévõ LH hormonra adott keresztreakciót a terhességi teszt.
Mindenképp csinálj még egy tesztet!!!
Hát várj szerintem pár napot, aztán csináltass még egy tesztet!Ha az pozitív lett akkor mindenféleképpen menj el nõdokihoz!
Én úgy emlékszem, hogy a negatív teszt az még lehet kamu, de ha egyszer pozitív (mármint úgy, hogy nem szedsz semmi HCG, meg ilyen befolyásoló hormontartalmú gyógyszert), akkor az 99, 9%, hogy baba!!!!:) ))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!