Találatok a következő kifejezésre: Pozitív teszt mikor érdemes orvoshoz (5 db)

Nem várt második napján pozitív terhességi teszt után mikor érdemes orvoshoz menni?

Legjobb válasz: 2 hét! akkor már van szívhang! Mind a két terhességemmel akkor voltam!

2 hét! akkor már van szívhang! Mind a két terhességemmel akkor voltam!
A kérdező hozzászólása: Vagyis utolsó mensitõl számolva most vagyok a 4. héten , akkor még + 2 hét, vagyis 6 hetes korban. Köszi :)
Vagy 3 hét. Én is 2 héttel voltam a nemvárt után és mehetek vissza 10 nap múlva. Még csak a petezsák és a szikhólyag látható.
Igen, 6-7 hetesen! Elõbb! Van akinek már 6 hetesen van szívhang!

Nagyon halvány teszt csík is pozitív? Mikor érdemes orvoshoz menni?

31 napos ciklusaim vannak.Az esedékes menstruáció el?tt pár nappal még jelentkeztek a szokásos mell érzékenységek.Számításaim szerint 2-3 nappal menstruáció el?tt eshettem teherbe,már ha ez lehetséges.?

Legjobb válasz: Szia! Meg tudja mondani,szerintem baba van a dologban ennyi késés után. A halvány csík is csík! És nem mindig középidõben van az ovuláció, simán elõfordulhat teherbe esés, ezért nem biztos a naptár-módszer sem.

Szia! Meg tudja mondani, szerintem baba van a dologban ennyi késés után. A halvány csík is csík! És nem mindig középidõben van az ovuláció, simán elõfordulhat teherbe esés, ezért nem biztos a naptár-módszer sem.
Ugyanigy voltam én is, nekem nagyon halványan volt pozitiv, de én nem is csináltam több tesztet, mert tudtam, hogy terhes vagyok.A doki, már lehet látni fog szivhangot, de lehet, hogy csak megvastagodott méhnyálkahártyát.
Igen, a pozitív az pozitív :-)) Az orvos biztos meg tudja erõsíteni! A fogantatástól számított 14-15. napon nagyon jó ultrahang készülékkel már látható a petezsák (ekkor csak 1-2mm-es), viszont a megvastagodott méhnyálkahártya tuti látszik. Szívhang csak a fogantatást követõ kb. 25. naptól észlelhetõ. Mindenképp írd meg, mint látott az orvos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Azt mondta a doki, hogy nagy az esély rá hogy terhes vagyok.Vett kenetet, megnyomkodta a hasam, megnézte a mellem.Jövõ csütörtökre kaptam idõpontot, azt mondta addigra már lesz szívhang és akkor már biztos lesz minden.

Szombatra nem vártam a mensim, de pár napja kicsit barnázok és nem bírtam várni és teszteltem pozitív lett a teszt! Egy kicsit félek a barnázás miatt! Mikor érdemes orvoshoz mennem?

Legjobb válasz: szia! A barnázástól ne félj nem jelent semmi bajt,szerintem ráérsz két hét múlva dokihoz menni!!!Problémamentes szép babavárást kívánok!!!

szia! A barnázástól ne félj nem jelent semmi bajt, szerintem ráérsz két hét múlva dokihoz menni!!!Problémamentes szép babavárást kívánok!!!
Eloszor is gratulalok! En a helyedben jovo heten elmennek dokihoz, mar csak azert is h megnyugodjak...a barnazas nem minden esetben jelent rosszat...de szerintem jobb ha errol a doki nyugtat meg. Meg 1x gartulalok!!!! 20 hetes pocakos
Melyik tesztel teszteltél, hogy ilyen korán kimutatta mert nekem holnap kellene nem megjönnie és ha reggel nem lesz semmi szerintem én is tesztelek egyet...
Szerintem meg menj el minél elõbb orvoshoz! Tényleg nem minden esetben jelent rosszat a barnázás, de néha igen! Lehet például méhen kívül terhesség jele is! Biztos nincs semmi baj, de szerintem a maga megnyugtatása miatt is menj el orvoshoz!! És gratulálok a babához! :)
A kérdező hozzászólása: Gravi Hcg tesztet csináltam.
A kérdező hozzászólása: Hál Istennek a barnázás abba maradt!
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért mutatta ki ilyen hamar mert az volt a gyanúm hogy a múltkori mensim se az igazi volt lehet hogy már akkor teherbe eshettem?

Mikor érdemes orvoshoz mennem, ha a teszt pozitív?

Jan. 26-án jött meg utoljára valamivel rövidebb ideig mint szokott. Gyanús volt, ezért csináltam tesztet, ami negatív lett. Most hét elején elkezdett érzékeny lenni a mellbimbóm, ezért ismét teszteltem 19-én, valamint ma, ami er?s pozitívat jelez. Nem tudok ezek alapján számolni, mikor láthat már valamit a doki.

Legjobb válasz: Szia!Szerintem nyugodtan bejelentkezhetsz már hozzá ha gondolod.Én a mensi (ami aztán elmeredt) elött voltam 2 nappal,akkor már õ is megállapította a terhességet.De sürgõsnek nem sürgõs,akár várhatsz is még pár hetet,ahogy érzed.:)Grtaula a babához!:)

Szia!Szerintem nyugodtan bejelentkezhetsz már hozzá ha gondolod.Én a mensi (ami aztán elmeredt) elött voltam 2 nappal, akkor már õ is megállapította a terhességet.De sürgõsnek nem sürgõs, akár várhatsz is még pár hetet, ahogy érzed.:) Grtaula a babához!:)
Szia En 5 hetesen mentem eloszor, es akkor meg a petezsakot latta, engem 1 honap mulvara rendelt vissza, igys akkor mar 10 hetes kismama voltam. Azert jobb, h 6-7 heten mesz, emrt akkor mar lathatod is ahogy ver a babad szivecskeje. Boldog babavarast kivanok 11 hetes kismama
Szia, Elvileg a 8. hétttõl már látják az embriót, én is úgy mentem de a hivatalos a 12 hetes megjelenés:O) Sok sikert 15 hetes kismama

Pozitív teszt után mikor érdemes orvoshoz menni? Hány hetesen?

A mensi els? napjától számítva 5 hetes, 5 napos vagyok. Már érdemes elmennem dokihoz, vagy még nem fog látni semmit? Túl korán sem akarok, de túl kés?n sem. Szerintetek? Bocsi a hülye kérdésért, de mindenki mást mondd, és ez az els? babánk.

Legjobb válasz: Nekem is elsõ baba. Szóval én 6 hetesen mentem és már az uh kimutatta. Sok sikert:) 36 hetes kismami

Nekem is elsõ baba. Szóval én 6 hetesen mentem és már az uh kimutatta. Sok sikert:) 36 hetes kismami
Szia En 5 hetesen mentem, es nekem meg csak a petezsakot latta. Itt azt olvastam En is, h 6-7 hetesen erdemes, meret akkor mar a szivhangot is latni, hallani. Boldog babavarast kivanok. 11 hetes kismama
Sztem is ha betöltöd a 6 hetet, nyugodtan mehetsz, de 7-8 hetesen ha mész se késel le semmirõl, persze ki tud addig várni:-)) Boldog babavárást!
szia! az elsõ babámmal 6-7 hetesen mentem, a 2. al viszont már 8.hetet betöltöttük. :) Boldog babavárást ! :) 31 hetes kismama
Szia! Én 10 hetesen mentem elöször. Akkor már van szivhang is meg látod rendesen a babót! Arról nem beszélve hogy addig is pihenhetsz , nem kell orvoshoz járni.És igy nem piszkállnak annyit. 30 hetes kismama
Én 7 hetesen voltam, már a szívhangot is lehetett hallani.
Szia, én 5 hetesen voltam és csak a petezsák látszódott, és azt mondta a doki, hogy nem biztos, hogy lesz valami. Pár hét múlva kellett visszamennem, szörnyen sokat idegeskedtem, hogy lesz baba vagy nem. Persze azóta minden rendben, de másodszorra inkább késõbb mennék. 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Akkor számításaim szerint ráérek nyugodtan elmenni március elején. Köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!