Találatok a következő kifejezésre: Pozitív teszt mennyivel kell (8 db)

Lehetséges hogy az együttlét után két héttel sem mutatja ki a teszt a pozitiv eredmenyt? Mennyit kell meg várjak? A mensim két napot késett és ma teszteltem

Legjobb válasz: nyugi lehet!nem mindenki olyan szerencsés hogy már korán örülhet a jó hírnek!semmi sincs veszve!szerintem péntek körül tesztelj újra

nyugi lehet!nem mindenki olyan szerencsés hogy már korán örülhet a jó hírnek!semmi sincs veszve!szerintem péntek körül tesztelj újra
Ne izgulj, nekem a mensi elmaradása után 4 nappal lett halvány poz. tesztem reggeli vizeletbõl! Még lehetsz terhes, próbáld meg 2-3 nap múlva. Vannak egyéb tüneteid? Persze nem kötelezõ lenniük, de nálam a jellegzetes mellfájdalom megvolt. Drukkolok!

Nagy bajt csináltam azzal, hogy az itt olvasottak alapján elkezdtem inni a cickafark teát, de pont elv. akkor volt peteérésem? Ráadásul már 9 napja pozitiv az lh teszt. A palástfű teábol naponta mennyit kell inni és mikor?

Legjobb válasz: A kérdés elejét nem értem. Palástfû teát a ciklus második felében kell inni. 2x 2,5 dl a napi adag. Nekem az Lh teszt mindig csak 1 napig mutat pozitivat. Hanyadik napon tartasz most?

A kérdés elejét nem értem. Palástfû teát a ciklus második felében kell inni. 2x 2, 5 dl a napi adag. Nekem az Lh teszt mindig csak 1 napig mutat pozitivat. Hanyadik napon tartasz most?
Nem nem csináltál nagy bajt, ennyi teától még nem zakkan meg a szervezeted. A kérdés az volt, hogy a ciklusod hanyadik napján vagy? Amúgy a ciklusod elsõ felében, peteérésedig a cickafarkat idd, napi 1-2 alkalommal, sokan isszák napi 2-vel, én egyet ittam csak. Aztán a peteérés után palástfüvet, napi 1 elég. A napszak mindegy! Kinek mikor van ideje megcsinálni, és megiszogatni. mert a gyógynövényeket nem hirtelen felhörpinteni kell, hanem az a legjobb, ha kortyolgatod.
A kérdező hozzászólása: Tegnapelött ittam cickafark teát reggel, de akkor még nem tudtam, hogy ártalmas ha már esetleg terhes v.ki.Csak egyszer ittam 2 dlt.Miben hol járok?
A kérdező hozzászólása: Aug.30 .án jött meg, s 3 napig volt meg, a 4.nap már csak épp hogy ...Szept 5.e ota pozitiv a teszt. Köszönöm a segitséget!!!
Ha pozitív a teszted, szerintem inkább ne teázz már, vagy beszéld meg az orvosoddal, mit iszol. Az alábbi linken sok érdekeset olvashatsz, van benne szó róla a cickafark és palástfûteáról is: http://www.mamanet.hu/modules.php?file=print&name=News&sid=68 A cickáról sokat ír, és eltérnek a vélemények, beszéld meg orvosoddal, vagy ha van gyógynövényes bolt a közeledben, és megbízhatónak tünik az eladó vele. Én egyiket sem iszom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitséget!

Mennyire kell a pozitív tesztnek erősödnie? Mikor lesz kb egyforma erős a teszt és a kontroll csík?

Középidőben fogant babáról van szó.

Legjobb válasz: halvány csík is pozitív. :) Képet tudsz linkelni?

halvány csík is pozitív. :) Képet tudsz linkelni?
A kérdező hozzászólása: :) De jó, úgy örülök!
Ezek nagyon szép tesztek!
13-as vagyok és egy valamit elfelejtettem : GRATULÁLOK!!! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek is! :)
éééés még valami :D tüneted van már?
A kérdező hozzászólása: Fájnak, feszülnek a cicijeim, de nem vészes, és émelygek.
Mit meg nem adnek egy ilyen tesztert par nap mulva!:) Gratulalok! Vigyazzatok magatokra!:)
13-as vagyok! Nekem tegnap estibõl lett ilyen a tesztem! http://kepfeltoltes.hu/view/130301/tesztike_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Kedves 20-as! Sok sikert, szorítok!!! Kedves 13-as: Nekem is ilyesmi volt kedden. :) Elsõ baba?
akkor meg fõleg elhiheted a tesztnek amit mutat
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Nem, délelõttibõl, de ameddig tudtam visszatartottam, hogy elég "sûrû" legyen. Legalább 5-6 óráig nem pisiltem elõtte.
Ha a halványhoz képest pár nap múlva erõsödik, az már jó. Én, amikor nem akartam elhinni, hogy jön a baba, olyan 6 hétig csináltam vagy 5 tesztet. Az utolsón, az 5. hét végén, lett a két csík teljesen egyforma :-)
A kérdező hozzászólása: Látszani látszik, de azt hittem 3 nap késés után már ennél erõsebb lesz.
Ez indulásra tökéletesen elég is:)
A kérdező hozzászólása: Kedden teszteltem elõször. Az akkorihoz képest nem erõsödött olyan sokat. Igaz, 2 különbözõ márkájú teszt volt.
ha az a második vonal ott egy csík és nem a teszt vége, akkor ez egy tökéletes teszt :)
A kérdező hozzászólása: Az ott egy 2. csík. :) Nem kéne erõsebbnek lennie?
ez egy tökéletes pozitív teszt. :) a reggeli elsõ vizeletbõl csináltad?
O, ez tokeletes! Zebras teszt, gratulalok! :-)
13-as vagyok! 2.

Mennyi Utrogesztánt írtak fel, ha előzetes vetélés (ek) miatt kell szedned? Már teherbeesés előtt szedted, vagy csak a pozitív teszt után?

Melyik fajtát? Hüvelygolyó vagy a szájon át szedhetőt?

Legjobb válasz: Én nem utrogesztánt, hanem crinonet használtam. Ez ugyanúgy progeszteron tartalmú készítmény, mint az utro. Nekem a tüszõrepedést követõen kellett használni. Onnantól kell ugyanis támogatni a progit.

Én nem utrogesztánt, hanem crinonet használtam. Ez ugyanúgy progeszteron tartalmú készítmény, mint az utro. Nekem a tüszõrepedést követõen kellett használni. Onnantól kell ugyanis támogatni a progit.
Szia én Duphastont kaptam, pozi teszt után szedtem 2x1-et 12.hétig, utána 1 hétig 1x1-et. Kisfiam most 2, 5 éves, illetve a pocakomban a baba15 hetes :) 1 vetélésem és egy missed ab.ob volt a fiam elõtt, illetve a mostani terhesség elõtt.
szia, én most utrogestan kapszulát, és hüvelykapszulát is használok. A szájon át szedhetõbõl 3*1-et, a hüvelygolyóból 2*1-et. Pozitív teszt óta szedem, múlt hónapban volt egy kémiai terhességem.

Hellló! Az AFP értékem 2.43lett és a teszt szerint ez pozítív. Mennyire kell aggódjam? Már kisírtam a lelkemet is!

Legjobb válasz: Ne sírj! Annyira de annyira elavult vizsgálat az az afp. Én azért sírtam egy hétig, mert nekem meg nagyon alacsony lett. A védõnõ és az orvos is legyintett rá, azt mondta nem foglalkozunk vele. Ha van mellette két jó ultrahangod, akkor minden ok. Gondolom nem sokára mész a 19. vagy a 20. heti uh-ra. Az a mérvadó. Nem csináltattál kombinált tesztet? Az is megbízhatóbb. Nyugodj meg, én mondom!

Ne sírj! Annyira de annyira elavult vizsgálat az az afp. Én azért sírtam egy hétig, mert nekem meg nagyon alacsony lett. A védõnõ és az orvos is legyintett rá, azt mondta nem foglalkozunk vele. Ha van mellette két jó ultrahangod, akkor minden ok. Gondolom nem sokára mész a 19. vagy a 20. heti uh-ra. Az a mérvadó. Nem csináltattál kombinált tesztet? Az is megbízhatóbb. Nyugodj meg, én mondom!
Nyugodj meg! Elõször is, én úgy tudom, hogy 2, 5-ig jó. Másrészt, ahogy az elõttem lévõ is írta, nagyon elavult módszer, nyugaton már nem is használják. Annak idején integrált tesztet csináltattam, ami teljesen jó lett, de nekem meg alacsony volt az AFP-m. Én is sokat sírtam, pedig emellett az UH is jó volt. Elküldtek genetikai tanácsadásra, mert ez a protokoll. Ott meg azt mondták, nem is kellett volna elmennem, de azért csináltak egy UH-ot, azon is mindent rendben találtak. A kisbabám most 2, 5 hónapos! Szóval ne aggódj!
SZia! Ne aggódj!!!! Nekem 3, 2 volt a MOM értékem és én is végigsírtam 1 napot. Másnapra gyorsan sikerült idõpontot szereznem az Istenhegyi úti géndiagnosztikai központba. UH-on megnézték és SEMMI BAJA NEM VOLT A BABÁMNAK!!!! Áprilisban teljesen egészséges kislányom született!!!!!! Csupán rossz idõpontban vették le a vért. Ez már egy annyira megbízhatatlan vizsgálat, hogy Európában már csak itt nálunk használják. Szóval várd meg az UH eredményét, addig nyugodj meg!!! 22 hós kislány anyukája
nekem 2.73 volt az afp és sajna az én babám tényleg beteg volt. de ez nagyon ritka mert az afp nem valami megbizhato meg az is lehet hogy tényleg rossz idöben vették le. szerintem ne aggodj. nyugodj meg nem lesz semmi baj.
Egy ismerõsömnek is rossz lett az afp -- doki, védõnõ is mondta, nem kell foglalkozni az afp-vel: down-os baba született. Én aggódnék a helyedben, és azon nyomban mennék extra ultrahangra extra szakemberhez: Istenhegyi Klinika.
Utolsó! Neki csak az afp lett rossz, vagy az ultrahag is kimutatott valamit? Mert önmagában az afp nem mérvadó, fõleg ha mellette minden ok.
16, 54 vagyok: uh-n azt mondták a lánynak, hogy 20% hogy down-os lesz a baba. Nem csináltak több vizsgálatot.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat, megnyugtattak!Azóta voltam ultrahangon, ahol azt mondták, hogy durvább rendelleneség nem valószínû!Két hét múlva a biztonság kedvéért visszahívtak!De remélem akkor sem lesz gond! És azt is megtudtam, hogy kislányomlesz!
16, 54 vagyok! reméljük minden oké lesz! Szívbõl kívánom! Üdv

Pozitív teszt után mennyivel kell orvoshoz menni?

Legjobb válasz: Én két napra rá mentem is.(Akkor volt szabadidõm.) Én azt támogatom,h minél hamarabb.

Én két napra rá mentem is.(Akkor volt szabadidõm.) Én azt támogatom, h minél hamarabb.
Szerintem szamold ki, hogy nagyjabol mennyi idos terhes lehetsz, de ha elmarad a mensid, mar kapasbol 4 hetes vagy. Szerintem ugy nagyjabol 6 hetesen mar erdemes elmenni, mert elobb a doki sem biztos, hogy tud neked valamit is mondani. De persze ha elobb mesz, az sem gond, max visszarendel 2-3 het mulva.
Elsõ válaszadó véleményével osztozom.Minnél elõbb. Nekem az elsõ vizsgálatnál, ami hasi u.h. volt 4hetes terhességet állapított meg a doki és 10nappal késõbb már a szívhangját is hallottuk. Gratulálok 33hetes kismama
Minél hamarabb, mert már látható hogy a baba méhen belül helyezkedik-e el és ez nagyon fontos.
Szia! Sokan azt mondják, hogy 7 hetesen lehet csak hallani a baba szívhangját.Szerintem várd meg ezt az idõt!

Missed Ab. után mennyi idő kell a Hcg kiürüléséhez? 35 nappal a missed Ab. után pozitív a terhességi teszt! Normális ez? Menstruáció még nem volt azóta :- (

Legjobb válasz: Nem feltétlenül a teszt téved. Elõfordulhat, hogy utána volt pé, s emiatt nem jött meg a mensid, nem? Vagy védekeztetek? Ha nem, akkor nincs kizárva a terhesség, de erre valóban csak az orvos tud válaszolni.

Nem feltétlenül a teszt téved. Elõfordulhat, hogy utána volt pé, s emiatt nem jött meg a mensid, nem? Vagy védekeztetek? Ha nem, akkor nincs kizárva a terhesség, de erre valóban csak az orvos tud válaszolni.
Elõfordulhat terhesség? Voltatok együtt védekezés nélkül? Szerintem túl sokáig pozitív az a teszt.
Akkor viszont lehet, hogy ismét babás vagy. De látogasd meg a dokidat, hogy megállapíthassa pontosan, mi újság van.
szia. Nagyon nem normális hogy még mindig + a teszted szerintem sürgõsen menj vissza dokihoz. Nem rossz szándékból írtam , ne érts félre.
Ezt örömmel hallom!!! Gratulálok!!! :) Boldog babavárást! Remélem, én is hamarosan csatlakozhatok. :)
A kérdező hozzászólása: tegnap viszont pozitívat teszteltem :-)
Óh, nagyon sajnálom. :(( De fel a fejjel, leszünk mi még mamik sokszorosan is! ;)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem lett baba, hanem mégegy kaparás :-(
Utolsó vagyok. Végülis baba lett? Jól vagy? Nekem 1 hete volt missed ab-om... :(
1-2 hét alatt ki kell ürülnie a hcg-nek, bár attól is függ, hogy mekkora volt a babád... De lehet, hogy megint bab van! Akkor viszont, csak pozitívan! Tudja õ, mikor szabad a pálya, és akkor jön is! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõszöris köszönöm a válaszokat Voltunk együtt igen és egyszer nem védekeztünk. . .
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nagyon drukkolok Neked! :-)

Mennyi napig kell pozitívnak lenni az ovu tesztnek? Állítólag a pozi után 24 órával történik a tüszőrepedés. Ha 2 napig is vagy tovább pozi a teszt, melyik naptól számoljuk ezt a 24 órát?

Legjobb válasz: Az utána levõ 24-36 órán belül, és ezt nem tudni pontosan. Szerintem érdemes úgy számolni, mintha minden nap a kiinduló lenne. Nekem általában 2 napig volt +, volt egyszer 3 napig. Ha vezetsz görbét, akkor jobban be tudod lõni, mert az megmutatja, hogy mikor volt a tüszõrepedés. Az ovuteszt és a hõgörbe együtt nagyon hasznos.

Az utána levõ 24-36 órán belül, és ezt nem tudni pontosan. Szerintem érdemes úgy számolni, mintha minden nap a kiinduló lenne. Nekem általában 2 napig volt +, volt egyszer 3 napig. Ha vezetsz görbét, akkor jobban be tudod lõni, mert az megmutatja, hogy mikor volt a tüszõrepedés. Az ovuteszt és a hõgörbe együtt nagyon hasznos.
A kérdező hozzászólása: Köszike.Nem vezetek görbét. Neked sikerült már így a baba? Ilyenkor ha pozitív, nem árt ha minden nap akció van, nem?
Igen, nekem 2 gyerekem van, a másodiknál használtam ovutesztet és görbét is vezettem. Igen, érdemes gyakran együtt lenni amikor pozitív és az utána levõ elsõ negatív napon is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!