Találatok a következő kifejezésre: Pozitív teszt 37 (7 db)

Mi van olyankor, ha 22 napja fent van a hő 37-37.4 között és két pozitív teszt után a harmadik negatív lett?

Minden tünet megvan: nincs menzesz,de mindjárt megjön érzés, testápoló szer? folyás, rosszullét, gyakori fejfájás. Lehetek attól még babás? Miért babrált így ki a teszt velem?

Legjobb válasz: Vegyél még egy tesztet!!!!!:-))) Lehet hibás volt. Két pozitív az két pozitív!!! A harmadik ugyanolyan fajta volt???

Vegyél még egy tesztet!!!!!:-))) Lehet hibás volt. Két pozitív az két pozitív!!! A harmadik ugyanolyan fajta volt???

Pozitív teszt és 37 fokos hőmérséklet a 31. napon egyértelmű terhesség?

Ultrahangra csak 4 nap múlva tudok menni, de nagyon szeretném már tudni, terhes vagyok-e. Vezettem már 2 hónapja rendesen h?görbét, az e havin tisztán látszik a peteérésem, és már meg kellett volna jönnie. De a h?m még ma is emelkedett 1 tizedet. Így is kiderülhet még, hogy méhen kívüli, vagy nem életképes, vagy bármi más? Esetleg megnyugodhatok hogy babám lesz?

Legjobb válasz: A pozitív tesz általában biztos eredményt mutat. De az, hogy méhen kívüli -e vagy bármi gond lenne, csak a késõbbi orvosi vizsgálatok során derül ki. De ne aggódj ezen! Biztosan nem lesz semmi baj a babával. Elég korai lesz még az ultrahang, avlószínûleg vissza fognak rendelni egy-két hét múlva, én is túl korán mentem, és még nem volt megállapítható, hogy méhen kívüli -e, vagy hpgy hány baba van. Sok sikert!

A pozitív tesz általában biztos eredményt mutat. De az, hogy méhen kívüli -e vagy bármi gond lenne, csak a késõbbi orvosi vizsgálatok során derül ki. De ne aggódj ezen! Biztosan nem lesz semmi baj a babával. Elég korai lesz még az ultrahang, avlószínûleg vissza fognak rendelni egy-két hét múlva, én is túl korán mentem, és még nem volt megállapítható, hogy méhen kívüli -e, vagy hpgy hány baba van. Sok sikert!
Gratulálok! Szerintem nem kell azon aggódni, hogy méhen kívüli vagy hogy nem életképes. Ne is gondolj ilyenekre. Biztos, hogy makk egészséges az a baba! Mindig csak pozitívan dondolkozz, mert a babára is kihat!:)

Hogy lehet hogy a doki nem látott semmit a hüvelyi uh-n? Volt pozitív teszt, a hőm reggel ágyban 37, 0 néha émelygek, folyás nincs.

Ha felszívódott az vérzéssel járna? Vagy nem éreznék semmit? A tünetek meddig lennének meg (1-2 nap) egy felszívódás után? 7 hetes + 2 napos vagyok. 5 hetesen 5 mm-es petezsákot látott. Menjek egy másik orvoshoz? Volt már valaki így? Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Szia én is igy jártam januárba csak nekem késõbb a 12 hetes UH-án vették észre. Én sem véreztem,fájdogált a hasam meg a derekam de más jele nem volt! Nekem be kellett mennem a kórházba gyógy abortuszra. Neked mit mondtak? Nagyon sajnálom de még mindig jobb igy mintha késöbb vették volna észre!

Szia én is igy jártam januárba csak nekem késõbb a 12 hetes UH-án vették észre. Én sem véreztem, fájdogált a hasam meg a derekam de más jele nem volt! Nekem be kellett mennem a kórházba gyógy abortuszra. Neked mit mondtak? Nagyon sajnálom de még mindig jobb igy mintha késöbb vették volna észre!
Megnézetheted egy másik orvossal, de ha felszívódott az azt jelenti hogy a terhességi hormonok kiürültek a szervezetedbõl. Ennek tünetei nincsenek sajnos. :( Csinálj újra egy tesztet, és menj el egy másik dokihoz is!
A HCG szint egy vetélés után még akár 1-2 hétig is olyan magas lehet, mint egy élõ terheségnél, ezért nem érdemes újabb tesztet csinálnod.Ha a hüvelyi Uh-n nem látott embriót valószínû felszívódott.Nekem a második Missed Ab.-nál volt ez.Édemes lenne kérned egy teljes hormonvizsgálatot, amiben a progeszteronodat is megnézik.Sokszor ennek alacsony szintje a felelõs a korai terh. elhalásért.
A kérdező hozzászólása: Szedek Utrogestant. Nem lehet hogy olyan helyen van amit egy nem éppen legjobb orvos egy régebbi géppel nem vett észre? Lehetséges az ilyen?
7 hetesen már látszódnia kellene, illetve ilyenkor már szívhang is szokott lenni. Szerintem menj el egy másik dokihoz is, mert így csak feleslegesen idegeskedsz és nem tudsz biztosat. Fel a fejjel!

Clearblue és One minute teszt halványan pozitív lett. De a Corax negatív. A hőm 37 és mára nem vártam. Mikor teszteljek újra hogy tuti legyen (erős csík)?

Még nem merem elhinni mert kicsit fájdogál a hasam és mindíg azt hiszem mintha megjött volna. Folyásom egy hete nagyon sok, fehér volt de most szinte nincs. Csak aggaszt hogy fájdogál a hasam és a derekam. A cicim nem fáj csak olyan mintha kicsit csúcsosodott volna (így n?tt kicsit).

Legjobb válasz: Szia, a halvány pozitív is pozitív, nekem kb. késés napjától számítva az 5.napon lett erõsen pozitív, és végig görcsölt a hasam, mégse jött meg szerencsére! A hõd jó hogy fenn van, biztos babóca lesz!! Gratulálok!

Szia, a halvány pozitív is pozitív, nekem kb. késés napjától számítva az 5.napon lett erõsen pozitív, és végig görcsölt a hasam, mégse jött meg szerencsére! A hõd jó hogy fenn van, biztos babóca lesz!! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Akkor kb csütörtökön tesztelek újra. Remélem hogy nem fog megjönni. Nagyon rossz ez a bizonytalan érzés.
nem akarlak elkeseríteni, de én két hete jártam így.a corax pozitív lett.utána negatív.és majdnem 1 hét múlva megjött. de szorítok neked h babóca legyen.:)
A kérdező hozzászólása: De nekem a Corax negatív lett. Hát remélem azért még lehet baba belõle.
Szia! A CB és az One step sokkal megbízhatóbb mint az a ratyi corax!! Szóval graaatu!! :) Szerintem reggel neked válaszoltam egy másik kérdésben! :) Pusza! A.
Gratulálok a kisbabához! :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! Nagyon boldog vagyok. De azért pár nap múlva csinálok egy újat hogy tuti legyen!

Holnap nem kéne megjönnie és ma a mediLab Teszt pozitív lett. Hihetek neki? Nem csap be? A hasam szurkál, feszít, nincs folyásom (pedig szokott) a melleim fájnak és a hőm ma egy tizedet feljebb ment 37.2-re.

4 napja volt 2 csepp rózsaszín pötty a bugyin, azóta sincs semmi!

Legjobb válasz: Nem használtam még ezt a tesztet, de ha pozitív, szerintem hihetsz neki, végülis nem teszteltél annyival korábban. Azért javaslom, hogy 2-3 napo múlva csinálj még egy tesztet! Gratulálok!

Nem használtam még ezt a tesztet, de ha pozitív, szerintem hihetsz neki, végülis nem teszteltél annyival korábban. Azért javaslom, hogy 2-3 napo múlva csinálj még egy tesztet! Gratulálok!
Ha ilyen vastag kék csíkod lett, akkor nem fog megjönni. A tesztek a nagyon halvány csíkokkal szoktak néha becsapósak lenni. Elvileg megtörténhet, hogy a pozitív teszt ellenére megjön, de akkor felszívódik a baba, mert nem volt egészséges. De ilyenre ne is gondolj, gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm-köszönöm! :) :) :)
Gratulálok! :) ))
A kérdező hozzászólása: Csak egy kicsit halványabb mint a másik, nem az a nagyon halvány! Szép vastag kék, egy árnyalattal világosabb a C csíknál.
Nekem egyszer a nõgyógyászom azt mondta, hogy ha a teszt azt mutatja, hogy terhes vagyok, akkor terhes vagyok. :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek!!!! :) El sem hiszem!!! Olyan boldog vagyok, mert pcos vagyok és most állapotos?!?! :D:D:D:D
Gratula!!!De most már végképp ne költs tesztekre! :) Babás vagy!!! Üdv, 8 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy Clearbluet és egy Corax-t is, POZITÍV!! :D
nekem is azzal volt pozitív, már 2 nappal menszesz elõtt lehet vele tesztelni (rá is van írva), laboratóriumokban használják a Kórházakban, jó teszt. Aki terhes annak kimutatja és nyugi nem csap be! Engem sem csapott be és van egy 8 és fél hós kisfiunk :) Gratulálok!
Én is coraxot vettem annak idején és elsõre kimutatta a terhességet mikor meg kellett volna jönnie azóta most 21 hetes pocakos vagyok és kisfiú lesz most is épp bulizik odabennt.Gratulálok boldog baba várást kívánok sok egészséggel.
Igen, bistosan.
A kérdező hozzászólása: de most miert kell jonni az ovszerrel meg a ciklusommal ha egyszer nem errol kerdeztem?...nem ertem miert nem lehet normalisat valaszolni ha azt sem tudjatok mirol van szo...koszy a normalis valaszokat:*
A kérdező hozzászólása: 10-ediken kezdott 16 vege lett 20 lefekudtunk ra 2 het 3-adikan megjott......
Menzid után 4 nappal voltatok egyutt és rá 2 hetire megjott?Hány naposak a ciklusaid?
A gumióvszer olcsóbb mint minden aktus után 6-8 teszt.
A kérdező hozzászólása: bocsy! nem 6 hanem 3 :) ..valamiert ferre irtam
A kérdező hozzászólása: kezdem elejetol: a mensim utan 4 nappal voltunk egyutt, ra 2 hetre megjott a mensim, es mar 6 teszteltem de mind negativ lett.. de azert meg mindig aggodok nemhogy terhes vagyok.. ezert holnap is tesztelek egyett es holnap utan is..vagy esetleg mind2 holnap:)
IGEN.nem mondod hogy kibírtad, hogy ne csinálj egyet.
igen
A kérdező hozzászólása: teszteltem!!!...negativ!

23. napon erős pozitiv LH teszt esti pisiből, hőm 3napja 37. 0 PÉ-m a 15. napon volt. Figyeljem most 2naponta vagy naponta az LH-t? Erősődés esetén mikor csináljak HCG tesztet? 10es érzékenységűt.

Legjobb válasz: Szia! Tudom, hogy ez most nem hangzik túl jól, de mostanra én is rájöttem, hogy felesleges ezen ennyit parázni. Én is több tucat tesztet elhasználtam... Szerintem, ha a 29. napon csinálsz egy 10-es tesztet, az már kimutatja. Ha nem, akkor két nap múlva egy újabb tuti. Amikor nálunk végre összejött a babóca, 5 napja késett és 25-ösön egyértelmû csík volt du. Elég hosszú lesz az a 280 nap is hidd el, addig kösd le vmi mással a figyelmedet! 17heteske

Szia! Tudom, hogy ez most nem hangzik túl jól, de mostanra én is rájöttem, hogy felesleges ezen ennyit parázni. Én is több tucat tesztet elhasználtam... Szerintem, ha a 29. napon csinálsz egy 10-es tesztet, az már kimutatja. Ha nem, akkor két nap múlva egy újabb tuti. Amikor nálunk végre összejött a babóca, 5 napja késett és 25-ösön egyértelmû csík volt du. Elég hosszú lesz az a 280 nap is hidd el, addig kösd le vmi mással a figyelmedet! 17heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nagyon nehéz, és fontos is hogy minél hamarabb kiderüljön, mert pajzsmirigyes vagyok.De tudom, türelem türelem...:) Gratula a babához. Nevet talátatok már?
A kérdező hozzászólása: Baba volt, már nagyfiú:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!