Találatok a következő kifejezésre: Pozitív lett tesztem. Mikor menjek (14 db)

Pozitív lett a tesztem. Mikor menjek orvoshoz? 2 hét múlva? Akkor már lesz szívműködés is?

Legjobb válasz: Elõször is szeretnék gratulálni. :) Igen, szerintem 2 hét múlva menj legkorábban, elõtte nem nagyon érdemes, bár úgy tudom, hogy más még késõbb megy. én 6hetesen voltam elõször, és szívhang is volt már uh-n. :) Boldog Babavárást! :)

Elõször is szeretnék gratulálni. :) Igen, szerintem 2 hét múlva menj legkorábban, elõtte nem nagyon érdemes, bár úgy tudom, hogy más még késõbb megy. én 6hetesen voltam elõször, és szívhang is volt már uh-n. :) Boldog Babavárást! :)
Szia. Én a pozitív teszt után négy hét múlva mentem akkor már volt szabályos petezsák és láttam a picur szívét. Kilenc hetes voltam. Nekem mindenki azt mondta ( babás barátnõk, háziorvos, védõnõ ismerõs), hogy pozitív teszt után három, négy hetet várjak és utána menjek dokihoz. Nehéz volt kivárni. 20 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Elevitet és folsavat már pár hete szedem, és palástfû teát is iszom pé óta. Felhívom azért a dokit és kérek 2 hét múlva egy idõpontot tõle. Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a gratulációkat! NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!! :D:D:D:D:D
Csatlakozom az utolsóhoz! Mindenképpen el kellene kezdeni szedni a folsavat és a terhesvitamint. Ha még nem szede, beszélj a dokival! Minden jót!
Szia! GRATULÁLOK! Igen, várjál még 2 hetet, mert akkora lesz már szívmûködése a picurkádnak! Addig hívd fel az orvosod, mert nekem a pozitív teszt után rögtön el kellett kezdenem szedni a Folsavat és az Elevitet. egy 9, 5 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! 2 napja késik és van 5 erõs pozitív tesztem. Akkor most 4 hetes vagyok ugye? Akkor 2 hét múlva kb 6 hetes leszek.
Ha ki tudod számolni, hogy mikor vagy úgy a 6. hét körül, akkor már érdemes elmenni! Én akkor voltam és nekem is volt már szívmûködés. Persze ettõl függetlenül lehet, hogy korábban mész és nem lesz még szívhang. Nem kell megijedni. Visszahívnak késõbb! Minden jót! És gratulálok! :)
Én 5h+3 naposan teszteltem csak és rá 2 hétre mentem orvoshoz. 37 hetes
szia. gratulalok.nekem 6+5 hetsen mar vert a szivecskeje. udv.14 hetes
Gratulálok:-) Én a tesztelés után 2 héttel mentem és akkor volt a babom 5 hetes.

Ma reggelre pozitiv lett a tesztem! Mikor menjek eloszor orvoshoz?

Kulfoldon elek,ha itt elmegyek orvoshoz es o ir fel vitamint,azt szedhetem nyugodtan vagy kuldessek ki magamnak?

Legjobb válasz: 6-7 hetesen érdemes elmenni.

6-7 hetesen érdemes elmenni.
Szia! En is kulfoldon elek. Nyugodtan elmehetsz most is az korzeti orvoshoz. O majd tovabb iranyit. Szerintem a vedonohoz, majd a vedono fog beutalni a korhazba ultrahangra. Melyik orszagban elsz? En is kulfoldon elek, itt is szuletett meg a kisfiam is.
gratulálok én elsõ u.h.-on ( sima hasi )4hetes voltam.10nap múlva szívhang is volt.
Gratula! Elsõ soron menj el a háziorvoshoz, és kérjél fájó torkodra valamit. Biztosan tud ajánlani, és nyugodtan említsd meg neki, hogy úgy néz ki terhes vagy. Lehet, hogy nem ajánl gyógyszert, teázni lehet. Én is betegen köztem a terhességem, egy nagyon komoly felfázással. És egyetértek az elsõ hsz-el 6-7 vagy 8 hetesen ráérsz elmenni nõdokihoz. Én elevitet szedtem terhességem alatt. Ezt már várható teherbeesés elõtt is el lehet kezdeni, mert recept nélkül kapható vitamin. jó babavárást!
Elõször is gratulálok :) Ha az életviteled engedi, várj kb 1 hetet, ha akkor mész a dokihoz- már igazolni fogja, hogy méhen belüli terhességrõl van szó:) Ez a legfontosabb, utána újab 1-2 hét és jön a pulzálás. Vitamint és folsavat szedjél! Most egyelõre csak a megvastagodott nyálkahártyát lehet látni a UH-n. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, kíméletlenül lebetegedtem. Köhögtem, dugultam, folytam- borzasztó volt. Hársfa méz és tea, illetve Stodal Syrup- remélem kapható ott is. Nehezen, de nekem is elmúlt. No, röviden ennyi :) Nagyon boldog babavárást Neked is!

Ha pozitív lett a tesztem, mikor menjek dokihoz? Várjak még pár hetet vagy már most mehetek?

4. hét közepén járok :)

Legjobb válasz: Szia. Szerintem még ráérsz, úgy 7.-8. hétig. Én 8 hetesen voltam, és akkorra már szívhangja is volt. 13 hetes kismama

Szia. Szerintem még ráérsz, úgy 7.-8. hétig. Én 8 hetesen voltam, és akkorra már szívhangja is volt. 13 hetes kismama
Szia! Én a kmaradt mensi után 2 héttel voltam, akkor a doki a hüvelyi UH.-on egy 5hetes+6napos terhességet látott, de szívhangot még nem. Most 20.-án megyek majd hozzá újra.
A kérdező hozzászólása: Hát ez komoly! :) Ezeken gondolom jobb minél elõbb túlesni! Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Az elsõ laborvizsgálat: vérvétel (ha jól emlékszem, 5 fiola vért vesznek le), ebbõl megnézik: vérkép, vércsoport meghatározás+ellenanyagszûrés, toxoplazma, hepatitis B, szifilisz. Vizelet vizsgálat, és EKG.
én írtam a laborvizsgálatosat. nekem volt: vizelet vérkép, toxoplazma, vércsoportmeghatározás.
utolsó elötti vagyok vizelet+vérkép elsõ lépésben
A kérdező hozzászólása: Milyen laborvizsgálatok vannak ilyenkor?
Én nem egészen egy héttel azután mentem, hogy elmaradt a mensim. Szerintem menj minél elõbb, legfeljebb uh-ra visszahív egy késõbbi idõpontban is. Viszont a laborvizsgálatokra, meg minden ilyesmire már el tudsz menni, ami szintén fontos!
gratulálok én amikor elõszõr voltam dokinál, hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg, és nem mellesleg megdícsért hogy egybõl mentem, hisz így mihamarabb kilehet szûrni az esetleges problémákat. 10nap múlva pedig már szívhangot is hallottunk. 29hetes kismama, sok boldogságot
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :) Jó, akkor várok még két hetet és akkor megyek!
Elvileg a kimaradt menstruáció után 2 héttel kell menni!
Én a 6.hetet javaslom, nekem akkor már szívhang is volt. De dönts belátásod szerint, akár már bejelentkezhetsz most is.
A kérdező hozzászólása: Szia! Érdekes, hogy ezt írtad, mert aztán végülis bejelentkeztem dokihoz, és úgy kaptam idõpontot, hogy pont 5 hetes 6 napos leszek! Reménykedtem, hogy már lesz szívhang is! :( Akkor neked a 20-i ultrahang izgalmas lesz! :)

Tegnap délután (31. nap) pozitív lett a tesztem. Mikor menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Gratula! Szerintem ha magánhoz jársz, hívd fel a dokid és majd õ megmondja, ha nem akkor szerintem 2 hete várj még vele.

Gratula! Szerintem ha magánhoz jársz, hívd fel a dokid és majd õ megmondja, ha nem akkor szerintem 2 hete várj még vele.
gratulálok minnél elõbb én amikor elõszõr voltam dokinál 4hetes terhességet állapított meg és meg lettem dícsérve, hogy egybõl mentem./ esetleges bajok mielõbbi kiszûrése végett / egy lelkiismeretes orvos nem fog elküldeni, hogy túl korán mentél, legfeljebb visszahív késõbbi idõpontra is. 28hetes kismama sok boldogságot
Megállapítható a terhesség orvosilag is , menj minnél elõbb , legfeljebb csak 2 hét múlva küld el uh-ra, mert addig még nem nagyon látnak fontos dolgokat, csak sejtetõket, ezért uh, csak 6 hetesen szokott lenni kb.
Nekem azt mondta a dokim, hogy 2 hét után, hisz addigra látszik, hogy a petezsákban van-e baba, és addigra szívhangja is lesz. Így nem kell kétszer fordulnod. És azalatt a 2 hét alatt, ha vigyázol magadra, nem lesz semmi baj.
Ha van turelmed varjal! En 5 hetes voltam, mikor elrohantam a dokimhoz(magan), es az 1ik szemem sirt a masik nevetett.Orultem, h tuti terhes vagyok, es viszont csalodott is mert hasi uh-n csak 6.5 mm-es petezsak es 1 picike potty latszott.A 8 hetes uh-n mar dobogott a szive!:o) Szerintem vard meg a 6 hetet, szamolj utanna, hisz mar 1 het alatt is olyan sokat no a baba , h az szinte elkepzelhetetlen! Gratulalok! Udv:9hetes es 5 napos pocaklakos kismami
"Az elsõ terhességi vizsgálatra az elsõ vérzéskimaradás után két héttel, a második vérzéskimaradáskor, vagy terhességi teszt pozitív eredményekor tanácsos jelentkezni."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Boldog babavárást mindenkinek!

Pozitív lett a tesztem. Mikor menjek első orvosi vizsgálatra?

5.hétben járok. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A 8. hét körül már látszik a szívverése is, de ez utánra ne halogasd - szerintem.

A 8. hét körül már látszik a szívverése is, de ez utánra ne halogasd - szerintem.
Gratulálok! 5.hétben nyugodtan mehetsz.azt nyilatkozta a múltkor egy neves nõgyógyász, hogy õ szeretné, ha minden nõ, miután kezében van a pozitív teszt indulna az orvoshoz. petezsák már mindenképp lesz, visszarendelnek 10nap múlva.én negyedik hétben mentem el. mégegyszer gratulálok :) 22hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedvesek vagytok! Nagyon izgulok, elsõ baba lesz.
Azt szokták mondani, hogy a kimaradt menstruáció után 2 héttel kell menni!Gratulálok!
Szerintem akár máris! Már meg tudják mondani a petezsák méretét! a szívhangot csak a 7.-8. hétben fogod hallani! 25 hetes kismama
kapd össze a cók-mókodat és nosza rajta indulás!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm a választ, de a kérdést 2008 márciusában írtam ki, a vizsgálat megvolt :) Sajnos az a baba elment, de azóta már született egy gyönyörû kislányom, 9 hónapos. Üdv: F.

Mi ez? Kb.2 hete pozitív lett a teszt. Másnap elmentem dokihoz, nem látott semmit, azt mondta, hogy 1 hét múlva menjek vissza. Akkor a kórházban csinálták meg a tesztet, ott is pozitív lett.

Mikor másodjára voltam az orvosnál akkor már vérzésem volt. Megvizsgált, uh-val is megnézett, azt mondta nincs semmi. Azóta is van pecsételés. Lehet mégis terhes vagyok? Lehet, hogy az 5-ik hét környékén még petezsák nem látható? Egyébként tüneteim nem igazán vannak. A vérzésem is nagyjából meg volt. Csak fura ez a pozitív teszt.

Legjobb válasz: Annyit tudok csak válaszolni, hogy pl. vetélés után a szervezetbõl nem rögtön ürül ki a HCG hormon (ami alapján a teszt mûködik) , ezért az még pozitivítást mutat. Remélem minden úgy alakul ahogyan te szeretenéd! ili

Annyit tudok csak válaszolni, hogy pl. vetélés után a szervezetbõl nem rögtön ürül ki a HCG hormon (ami alapján a teszt mûködik) , ezért az még pozitivítást mutat. Remélem minden úgy alakul ahogyan te szeretenéd! ili
Szia! Lehet, hogy megjön közben, ugyanis olvastam errõl egy cikket. Az állt benne, hogy terhesség ideje alatt is megjöhet, de nem a szokásos dolog jön, hanem egy barnásabb színû "folyadék". Ettõl nem kell félni, semmi gáz nincs vele. De a nõgyógyász jobban felvilágosíthat errõl az esetrõl. Am. a cikket az interneten találtam. Rem. segítettem.
Szia! Nekem egy kérésem lenne tõled, hogy amikor elmentél elõször dokihoz mit mondott? Mekkora volt a méhnyh. Mert nekem késik 10 napja a mensim, igaz tesztet nem csináltam, mert azt mondta a doki 9 napos késéssel, hogy a nyh csak 7 mm, ezért biztosan nem vagyok terhes. Én meg abban reménykedek, hogy csak nagyon kicsi a terhesség, de aztán lehet , hogy csalódás ér! Légyszi ha mondtak neked eredményt, ird meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
A kérdező hozzászólása: 2 hete amikor elõször voltam dokinál 15mm-es volt.

Kesett 3 napot, csinaltam ma egy tesztet es pozitív lett. Nagyon boldog vagyok. Ez már 100%? Ha igen, mit csinaljak? Mikor menjek orvoshoz? Mit egyek? Milyen vitamint szedjek? Es hogy mondjam meg a paromnak?

Mar keszulunk egy jo ideje a babara!De szeretnem felejthetetlene,romantikussa tenni!!!

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Azt, hogy a párodnak hogy mond meg, neked kell tudnod. Én mindig vele csináltam a tesztet, együtt izgultunk, gondoltam, így a jó, elvégre együtt csináltuk :-) Orvoshoz az ember rögtön elszaladna, de elvileg ráérsz, ha kb. két hetet késik a mensid. Mert még olyan icurka-picurka, hogy lehet, hogy nem is látszik, és akkor csak izgulsz. (De én se bírtam ki :-)) Szóval jó babavárást kívánok!

Elõször is gratulálok! Azt, hogy a párodnak hogy mond meg, neked kell tudnod. Én mindig vele csináltam a tesztet, együtt izgultunk, gondoltam, így a jó, elvégre együtt csináltuk :-) Orvoshoz az ember rögtön elszaladna, de elvileg ráérsz, ha kb. két hetet késik a mensid. Mert még olyan icurka-picurka, hogy lehet, hogy nem is látszik, és akkor csak izgulsz. (De én se bírtam ki :-)) Szóval jó babavárást kívánok!
Egy barátnõm ebédkor desszert helyett egy cumit tett az asztalra. :-) Egy hetet várhatsz a dokival, akkor már látni is lehet valamit az uh-n. A vitamin dologban elég eltérõek a vélemények, az elevitet nemigen javasolják ezen az oldalon. Ezt a dokiddal beszéld meg. Gratulálok, jó egészséget kívánonk nektek!
Szia! En is gratulalok! Szerintem csomagold be 1 kis ajandekdobozba a pozitiv tesztet, es ugy add at neki..:) sok sikert!
Szia!Gratulálok a babához!Nagyon irigyellek is érte és minden jót kívánok nektek!!!!! Menjetek el valahová vagy otthon egy finom vacsi után hallgassatok zanét stb.Vegyél valami apróságot a babának, elõkét, cipõcskét, stb., csomagold be, add neki és mondd, h erre hamarosan szüksége lesz a babátoknak.
Na majd megkapom, hogy én leszek a kérdésed megválaszolásának a fekete báránykája! Sajnos a teszt nem 100%, szerintem menje el 2 hét múlva a dokidhoz és ha õ is azt mondja, hogy igen, ott a babátok, akkor örülj neki! Nehogy csalódás érjen!! Szorítok, hogy minden rendben legyen és babás legyél!!
Csak hogy megnyugodj csinálj még egy tesztet, én 4 nap alatt 13-at csináltam. :) A párodnak pedig szerintem tök jó ötletet adtak az elõttem szólók, bár én nem bírtam ki és telefonon elmondtam, már bánom!:( Úgyhogy nagyon készülj rá, és tedd felejthetetlenné!
A negatív teszt az hazudhat, viszont a pozitív az nem!Persze én is csináltam másnap reggel mégegyet, hogy biztos legyek (nagyon halvány volt a második csík)! Szóval gratulálok!!!Nekem a teszt becsomagolása és átadása tetszik, az eredetibb, mint a megszokott cipõcske!:) Én a mensi elött 2 nappal csináltam az elsõ tesztet, mert a tüneteim megvoltak már és ct vizsgálatra kellett mennem!Ott megkérdezték terhes vagyok e, mire mondtam lehet, sõt!Így a ct elmaradt, délután teszteltem!Este a párom kérdezte mit mondtak a ct-n, így közöltem, hogy elmaradt, mert terhes vagyok!De én is a tesztet adtam volna neki, ha nem így alakul!:) 19 hetes kismama
Ha a terhességi teszt papírját elolvasod végig, figyelmesen, akkor ott szerepel, hogy a + tesz még nem jelenti azt, hogy babát vársz. (Lehet ciszta, vagy szerencsétlenebb esetben akár méhenkívüli terhesség is.)
SZia! Elõször is gratula. Ha a terhesség nem is 100% de 99% szerintem :) ) Kérj idõpontot ultrhangra, (nõgyógyásza válogatja, hogy ki mikor javasolja az utlrahangot, én olyanról is hallottam, hogy 8 hetes terhesség elõtt nem érdemes menni. Merthogy akkor már biztosan lehet a szívhangot észlelni. Szerintem próbálj meg kérni egy idõpontot tõle illetve ultrahangra, és akkor meglátod mit mond. Lehet, hogy azonnal berendel. Vitamin: Van több fajta terhesvitamin, Elevit, Gravida. Ezek nagyjából egyforma összetételûek, de nem olcsóak. Folsavat mindenképpen szedjél, azzal megelõzhetõ a nyitott hátgerinc. Enni sok gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiörlés gabonából készüt kenyeret. ne fûszerezz, fõleg ne sózz nagyon.

Juli 10én volt utolsó menszim 27én voltunk együtt ma aug.14én pozitiv lett a discolor+ teszt. Ez biztos? Amugy nagyon boldog vagyok! és akkor most hany hetesnek szamitok? Mikor menjek dokimhoz? Vegyek még egy tesztet a biztonsag kedvéért?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is Gratulálok! A teszt nem téved! De hogy megnyugodj és biztos legyél 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet ugyan ilyennel és ha sötétebb, tuti baba. Sajna volt már hogy én is +at teszteltem és mégis megjött. De remélem nálad minden rendben!!! Szerintem dokihoz a jövöhéten mehetsz, biztos látni fog már valamit. kb 5 hetes lehetsz. :D

Szia! Elõször is Gratulálok! A teszt nem téved! De hogy megnyugodj és biztos legyél 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet ugyan ilyennel és ha sötétebb, tuti baba. Sajna volt már hogy én is +at teszteltem és mégis megjött. De remélem nálad minden rendben!!! Szerintem dokihoz a jövöhéten mehetsz, biztos látni fog már valamit. kb 5 hetes lehetsz. :D
Gratulálok nektek, hogy pontosan mennyi idõs terhes vagy + a fejlõdési szakaszokat is nyomon tudd követni, menj rá a http://www.timermann.hu-ra, szerintem tök jó.
szió :) azt, hogy hany hetes vagy, az utolsó menzitõl számíts, mindegy, h mikor tortent a dolog. a dokihoz minél elõbb menj :) ) a vedonohoz eleg a 8. hét körül, vagy amikor a doki mondja szerintem még gy tesztet nyugodtan csinálj, max még nagyobb lesz az orom :) ) (mi le is fényképeztuk :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a valaszokat:)

Február 20-án megkellett volna jönnie, de nem jött meg. Csináltam tesztet mind a 2 pozitiv lett. Meddig várjak még? Mikor menjek orvoshoz?

A hasam nem kemény, bár kicsit nagyobb mind eddig!

Legjobb válasz: szia! Mikor nekem kiderült 5 napos késés után h terhes vagyok, másnap már mentem is a dokihoz.Akkor voltam 5 hetes, és csak a petezsák látszódott,de legalább már kizárták a méhen kivüli terhességet.Gratula, vigyázz magadra! 18 hetes kismama

szia! Mikor nekem kiderült 5 napos késés után h terhes vagyok, másnap már mentem is a dokihoz.Akkor voltam 5 hetes, és csak a petezsák látszódott, de legalább már kizárták a méhen kivüli terhességet.Gratula, vigyázz magadra! 18 hetes kismama
Én is 5 hetesen mentem el orvoshoz, nekem is a petezsák látszódott, a szívhangot kb. a 7. héten észlelik, ekkor kaptam papírt a terhességrõl. Szerintem várj még kb két hetet, de ha izgulsz, hogy méhen kívüli-e a terhesség, vagy ha görcsölsz akkor menj hamarabb! Sok boldogságot! Gratulálok! 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szijasztok!Semmi bajom, nagyon jól érzem magam, néha fáj a hasam, de semmi görcs.Még hányinger sem, csak mellfeszülés, fáradság.Meg a nadrágom szük.Kösz a válaszokat.Boldog baba várást.Üdv Zsuzsa
Szerintem is egy-két hét múlva mehetsz, a hasad biztos fel van fújódva, ez ilyenkor természetes.Gratulálok, szia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Szijasztok!Jó baba várást, és utána babázást!Üdv

Dec 20. -án volt utoljára mensim. Hete csináltam tesztet ami pozitiv lett, kb hány hetes lehetek, és mikor menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: nekem dec 23-án volt utoljára,csütörtökön még nem volt szívhang, 10 nap múlva kell visszamennem vagyis jövõ héten hétfõn, állítólag akkor már kell szívhangnak lennie, doki ezt mondta

nekem dec 23-án volt utoljára, csütörtökön még nem volt szívhang, 10 nap múlva kell visszamennem vagyis jövõ héten hétfõn, állítólag akkor már kell szívhangnak lennie, doki ezt mondta
A kérdező hozzászólása: akkor még várok én is , nem szeretnék korán menni.köszönöm a válaszod .
Dec. 20. volt az utolsó menstruációd elsõ napja? Ha igen akkor most vagy 6 hetes és 3 napos terhes, és kb. 2 hét múlva érdemes dokihoz menned, addigra már lesz szívhang is. (Hamarabb is mehetsz, de vissza fog hívni a doki 2 hét múlva ugyanúgy a szívhang miatt).
A kérdező hozzászólása: ja és mit mondtak kb hány hetes lehetsz?
6 hetes terhes vagy. Jövõ pénteken leszel 8 hetes, legkésõbb akkor érdemes elmenni, akkor már biztosan van szívhang is.
A kérdező hozzászólása: Igen dec-20 volt az elsõ napja, én is kb 2hét múlva szeretnék csak menni.
ma vagyok mensi szerint 6 hetes, petezsákot láttak, ami 9*4 mm-es volt akkor
Úgy már jó lesz, ha 2 hét múlva mész. Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, és viszont.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!