Találatok a következő kifejezésre: Pozitív lett tesztem. Mikor (137 db)

Lett valakinek időntúli pozitív Corax tesztje? Mi lett a vége? Baba vagy mensi?

Tegnap délután csináltam, ma kellene megjönnie. Negatív volt, el is raktam, ma reggelre lett ott egy halvány csík. Mi lesz ebb?l?

Legjobb válasz: Nekem hasonló helyzetbõl van egy majdnem 8 éves lányom

Nekem hasonló helyzetbõl van egy majdnem 8 éves lányom
A kérdező hozzászólása: Tárgytalan, mert megjött.
Ebbõl még bármi lehet. Az idõn túli pozitív sajnos valójában negatív. De szerintem túl korán csináltad, várj még pár napot, ha nem jön meg.
Gratulálok! Nincs semmi gond. Reméljük, minden rendben megy most már!
Hûû, akkor ha jól értelemzem kb. 4-5 héttel a vetélés után már újra teherbe is eshettél? Biztos, hogy elment a baba?
Persze hogy lehetsz :) Szerintem akkor most viszonylag hamar menj dokihoz, az elõzõ vetélés miatt esetleg megtámogat egy kis hormonnal, hogy most minden rendben legyen.Nyilván amikor elvetéltél jól kitisztultál, fel újul a nyálkahártya ilyenkor könnyebb(lehet)újra a megtapadás, nem gond hogy nem menstruáltál, de ezt csak laikus "józanparasztiésszel" mondom, a doki mindent elmond!Gratulálok és minden jót kívánok!
Igen, és gratula, én is így lettem babás, a fiacskám már itt szunyókál mellettem. Én a spontán vetélés után voltam dokinál, azt mondta, hogy nem kell kihagyni, várakozni, olyan fiatal volt még a terhesség. Így ment minden tovább, de már nem jött meg .
Szia, Szívbõl jövõ gratula :) ) Nekem 01.21-én volt spontán vetélésem 6 hetesen és rögtön utána 02.23-án már pozitívat teszteltem, a 24. hét közepén járok!!
A kérdező hozzászólása: Hamar megyek dokihoz, holnapután estére be is irt, nehogy gondd legyen Köszi a biztatást, remélem minden rendben lesz, nagyon szeretnénk a picurt :)
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál :) MInden rendben van, már szivhangja is van a kicsinek :) Köszönöm a biztató szavakat
A legjobbakat....

Ma volt 7 napja, hogy késett reggel csináltam tesztet és pozitív lett. Ilyenkor mikor érdemes már dokihoz menni? Lát már ilyenkor valamit?

Legjobb válasz: Szia! Elöször is szívböl gratulálok! Szerintem kb. 2 hét múlva már mehetsz, nem tudom, mennyit kell nálatok várni egy idöpontra. De az orvos a 7. héten már a szívhangot is meg tudja állapítani! Így nem fog újra és újra visszarendelni.

Szia! Elöször is szívböl gratulálok! Szerintem kb. 2 hét múlva már mehetsz, nem tudom, mennyit kell nálatok várni egy idöpontra. De az orvos a 7. héten már a szívhangot is meg tudja állapítani! Így nem fog újra és újra visszarendelni.
Hány naposak a ciklusaid? Egyébként általában azt szokták mondani, hogy elég a 7-8. héten elmenni a nõgyógyászhoz, és továbbiakat úgyis egyénre szabottan mondja el.
Szívbõl gratulálok! Én csak 1 hónap múlva mentem orvoshoz és úgy sem látott sokat ezért elküldött vérvételre és 2 hét múlva ismét behívott. Akkor már látszott 8 hetesen! 12 hetes babás
Gartulálok ! Nekem is pozitiv lett a héten !!! Én jövõ héten kérek idõpontot és meglátom mire kapok ! Jó babavárást !! Kismami ::) )
Nagyon jó, hogy jönnek a POZITÍV tapasztalatok. Gratulálok mindenkinek.
Gratulálok a pozitivasoknak:-))))) Én 6hét+1nap voltam dokinál, már volt 5mm embrióm, szivdobogással.Nemsokára mehetsz dokihoz! Boldog, panaszmentes terhességet kívánok neked! 8hós kislány anyukája
Gratulálok, végre egy pozitív!
Ha már 1 egész hetet késett, akkor már 5 hetes vagy. Nekem 5 hetesen már egyértelmûen látta a doki a petezsákot (asszem 9 mm volt az átmérõje), benne az 1 mm-es embrióval. :-)
Nekem is a héten lett pozitív:) Én 12.-én megyek a dokimhoz.
Naná, hogy hihetsz, a barinõm is ma tesztelz pozitívat:) 2hét múlva már mehetsz is dokihoz:)
Hihetsz, es ket het mulva doki :) De ha birsz varni, es tutira akarsz szivhangot hallani mar, akkor 3 het.
Elõször mutatott pozítívat a tesz, már a köv.héten elmentem dokihoz, 7 hetes terhes voltam.
Elõzõ válaszoló vagyok.Csak annyi nekem nem volt semmi tünetem csak nem jött meg.Hál istennek a terhességem végéig nem is volt semmi bajom, még hányiger sem. Már 10 hetes a picifiam
Gratulálok! mI IS próbálkozunk... Remélem nekem is hamarosan lesz egy ilyen jó reggelem! :)
Jajj de jó gratulálok a pozitív tesztekhez!Én kettõnek már hinnék!Tüneteid ha vannak azoknak hihetsz!Nemsokára jelentkeznek a reggeli hányások:( de megéri!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azóta csináltam egy 3-ik tesztet is tegnap este és az is pozitív lett!! ma megyek a dokihoz!

Megjött a mesid, mégis terhes voltál? Mikor lett pozitív a teszted, honnan tudtad meg hogy terhes vagy? Milyen volt a vérzésed?

Legjobb válasz: Nálam ez volt. Mi a férjemmel úgy voltunk, hogy menzesz megjövetele elõtt egy pár nappal még lehet úgy szexelni hogy nem leszek terhes (legalábbis 3évig így volt) Meg is jött a mensim, de csak közti vérzés szerûen. Úgy gondoltam, biztos a stressz (karácsony volt,hajtás a mh-en) aztán rá 1hétre furcsa érzésem volt, gondoltam veszek 1 tesztet. Pozitív lett.

Nálam ez volt. Mi a férjemmel úgy voltunk, hogy menzesz megjövetele elõtt egy pár nappal még lehet úgy szexelni hogy nem leszek terhes (legalábbis 3évig így volt) Meg is jött a mensim, de csak közti vérzés szerûen. Úgy gondoltam, biztos a stressz (karácsony volt, hajtás a mh-en) aztán rá 1hétre furcsa érzésem volt, gondoltam veszek 1 tesztet. Pozitív lett.

Mensi elött egy héttel csináltam tesztet és halvány pozitiv lett. Most egy nappal az esedékes mesi elött megjött, de nem az anagy mennyiség ami szokott jönni és darabos. Csináltam ma még egy tesztet és az is halvány pozitiv lett. Most akkor mi lehet?

Legjobb válasz: Mindenképp menj dokihoz, mert eléggé vetélésgyanus ez a darabos dolog.. A második teszt pedig lehet pozotív akkor is mert a vetélés után a terhességi hormonok még fennmaradnak egy ideig..zóval doki és ott mondd el mi volt, mert szükség lehet egy tisztításra, de még az is lehet minden rendben van.

Mindenképp menj dokihoz, mert eléggé vetélésgyanus ez a darabos dolog.. A második teszt pedig lehet pozotív akkor is mert a vetélés után a terhességi hormonok még fennmaradnak egy ideig..zóval doki és ott mondd el mi volt, mert szükség lehet egy tisztításra, de még az is lehet minden rendben van.
Szerintem ha darabos, akkor valószínûleg elment a baba. Ne haragudj, de mensi elõtt egy héttel, szerintem korai volt tesztelni. Jobb megvárni, hogy megjön-e, és utánna is csak pár nappal tesztelni. Jártam már én is úgy, hogy 9 napot késett, csináltam tesztet, negatív lett. Esetleg majd ha elmúlik a mensid, menj el dokihoz, hogy nézzen meg. 2 gyerek anyukája
Szia! Elképzelhetõ, hogy kémiai terhességed volt, és a vérzéssel kiürült a szervezetedbõl. Nekem is ilyen volt június elején. Ilyenkor még az uh sem mutatja ki, csak a nagyon érzékeny tesztek. Ha többre vagy kíváncsi, akkor írd be a keresõbe, hogy kémiai terhesség. Remélem tudtam segíteni
szia! szerintem meg egyáltalán nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! nekem a szomszédom mind két terhességégnél menstruált még egy picit a pozitív teszt után! persze menj el dokihoz, hogy nézzen meg! sõt még egy olyat is mondok neked, hogy a barátnõm terhes, és elkezdett vérezni darabosan, és semmi baja nincs, annyi hogy egy pár napig szednie kellett a gyógyszert, a vérzés miatt! nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! nyugi, nem lesz semmi baj, amúgy is ha elvetéltél volna, akkor az erõs görccsel is jár! ja és én is egy héttel a mensi elõtt teszteltem, és már akkor kimutatta! szóval az sem volt korai! jó egészséget!
Szia! Az elõzõ válaszadónak:sajnos nem feltétel a vetéléshez az erõs görcs.Sajnos én tapasztaltam! Remélem minden rendben lesz! Szorítok!
Én sem görcsöltem, nem éreztem, hogy baj van, nem is jött meg. Mégis elhalt a baba a 8. héten, és mûtéti befejezés lett a vége. Azért szorítok, hogy ne legyen semmi baj.
ha halvány a második csík, akkoris pozitívat jelent csak kevesebb a HCG az függ a vizelet koncentrációjától, ha többet iszol akkor tuti halványabb lesz, az meg hogy utána eltûnik a csík az természetes lehet
Milyen az a kémiai terhesség? Amúgy biztos pozitív volt neki a teszt, mert halvány csík ott volt, hacsak elõtte nem rég voltál terhes, de elvileg szülés után nem szokott már kimutatható lenni a HCG, a halvány csík meg azt jelenti, hogy több a kelleténél, de nem sokkal. Az egyfajta betegség miatt is termelõdhet, nem csak terhesség, de ritka. Valszeg vetélés volt, de ha az elõzõ menzid egy hónapja volt, akkor ilyen hamar nem lehettél terhes úgy, hogy kimutassa a teszt, bár ki tudja. Lehet tényleg vetélés volt. Nem tudom mikor írtad ezt a kérdést és mi a helyzet azóta, de menj el dokihoz, a te érdeked, így megtudod mi a gond, és elkerülhetitek a további komplikációkat, nehogy szövõdménye legyen. De hallottam olyat is, hogy valaki csak beképzeli magának a második csíkot. Vagy állterhes, de az többnyire olyan nõknél fordul elõ, akik nagyon szeretnének babát, és nem olyanoknál akik rettegnek tõle. Puszi.

6 hetes terhes vagyok, két tesztet csináltam min a kettő pozitív lett, de az első nagyon halvány, kb 4 napja még nagyon feszültek a melleim, de mostanra semmi különöset nem érzek. Mit kellene ilyenkor éreznem?

Legjobb válasz: szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz,aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert,sok boldogságot

szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz, aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert, sok boldogságot
Szia!Ne aggódj, szerintem ha halványan kimutatta a csíkot, akkor tuti babód lesz, mert mikor én nem betegedtem meg, csináltunk párommal tesztet, és csak éppen hogy nagyon nagyon halványan, de ott volt a csíkocska, és most pedig már 23 hetes a maszatunk. Gratulálok!

Pozitív lett a tesztem, és sokak szerint lehet ciszta is. Mik a tünetei? és a gyulladt ciszta tünetei?

Legjobb válasz: Ha pozitív lett a teszted akkor terhes vagy. Egy cisztának többnyire nincsenek tünetei, rengeteg ember éli le úgy az életét, hogy ciszták jönnek, mennek benne (azaz kialakul, elmúlik) és észre sem veszi õket. Azokkal a cisztákkal kell foglalkozni, amelyik gondot okoz pl. elönt a vér, stb... de terhességi tüneteket nem fog okozni. Irány az orvos. Õ úgyis megnéz uh-val is.

Ha pozitív lett a teszted akkor terhes vagy. Egy cisztának többnyire nincsenek tünetei, rengeteg ember éli le úgy az életét, hogy ciszták jönnek, mennek benne (azaz kialakul, elmúlik) és észre sem veszi õket. Azokkal a cisztákkal kell foglalkozni, amelyik gondot okoz pl. elönt a vér, stb... de terhességi tüneteket nem fog okozni. Irány az orvos. Õ úgyis megnéz uh-val is.
Ha cisztád van attól nem lehet pozitív a teszted!Szóval terhes vagy!A ciszta fájdalmas, kellemetlen érzés!Menj el orvoshoz hogy megnézze mi van pontosan.Nem érdemes találgatni.
A kérdező hozzászólása: köszi:) terhességi tüneteim vannak, egész nap hányok, semmi nem marad meg bennem, csak a sós:) és a mellem is meg változott, szédülök.stb.:)
A terhességi teszt a HCG hormont mutatja ki, ami akkor termelõdik a nõ szervezetében, ha terhes , egyébként nincs. / Igaz rosszindulatú daganatok bizonyos típusaiban kimutatható, még férfiaknál is !!, de ott nem jelentkeznek a terhesség típusos tünetei :) / Gratulálok! Örülsz neki ?
A kérdező hozzászólása: Igen:) mert a párommal szeretnénk, és két hónapja vesztettük el az elsõt ami nagyon meg viselt minket. :( köszi a gratulációt és a választ:)
cisztától tuti nem lesz pozitív a teszt. Igy ha pozitív akkor az baba. Hülyeséget mondott az aki ezt a cisztsat mondta.
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát úgy láttszik valaki 2gyerek után nem tud enmyit:D biztos nem volt még cisztája:D

Délután barátnőmmel csináltunk egy terhességi teszte. Pozitív lett mit. Tegyünk?

Legjobb válasz: A terhességi teszt nagyon korai terhességet is ki tud mutatni,ezért nem biztos.Volt már olyan, aki csinált tesztet,pozitív lett, elment orvoshoz és ott közölték,hogy nem terhes.Mert a késõbbi életképtelen utódot a szervezet felismeri,és még sem lesz belõle baba.kilöki a szervezet,anélkül,hogy a nõ észrevenné.Többeknek okozott már így a teszt csalódást.Ezért mindenképp orvoshoz kéne menni,õ majd megmondja,hogy meg van-e vastagodva a nyálkahártya vagy sincs.De ha nem az elején vagytok,akkor tuti jót mutat a teszt,ha szeretnétek megtartani akkor azon, ha nem, akkor meg azon kell gondolkodni.Nagykorúak vagytok,fel tudjátok nevelni,van-e anyagi háttér,ki segít benne.stb stb

A terhességi teszt nagyon korai terhességet is ki tud mutatni, ezért nem biztos.Volt már olyan, aki csinált tesztet, pozitív lett, elment orvoshoz és ott közölték, hogy nem terhes.Mert a késõbbi életképtelen utódot a szervezet felismeri, és még sem lesz belõle baba.kilöki a szervezet, anélkül, hogy a nõ észrevenné.Többeknek okozott már így a teszt csalódást.Ezért mindenképp orvoshoz kéne menni, õ majd megmondja, hogy meg van-e vastagodva a nyálkahártya vagy sincs.De ha nem az elején vagytok, akkor tuti jót mutat a teszt, ha szeretnétek megtartani akkor azon, ha nem, akkor meg azon kell gondolkodni.Nagykorúak vagytok, fel tudjátok nevelni, van-e anyagi háttér, ki segít benne.stb stb
Menjetek el nõgyógyászhoz!!!!!!
Mivel barátnõd kiskorú, szülõi beleehyezés kell az abortuszhoz.De ifjúsági nõgyógyászatra el lehet menni szülõi kíséret nélkül is, és elég a szülõket akkor megijeszteni, ha az orvos beigazolja a tesztet.
Szar. A képlethez add hozzá, hogy 39.4-es lázam volt még mellette. Két napig nem aludtam, és azon fostam végig, hogy mi lesz. Viszont, ha még egyszer becsúszna, nyugodtabb lennék sokkal. A dokit viszont ne halogassátok, az a legfontosabb.
A kérdező hozzászólása: 00:12 milyen érzés? orvos még nem látta szoval eddig marha szar. remélem nem lesz semmi
ti úgy egyébként teljesen normálisak vagytok? Világosan leírta a kérdezõ: NINCSENEK olyan anyagi helyzetben, TANULNAK, sõt mi több, TÚL FIATALOK. Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy magasztos hülye dumák miatt (úristen, gyilkosság!!!) tönkre kellene tenniük az életüket? Ha nem tudjátok felnevelni, akkor vetessétek el. Legközelebb pedig ha félresikerül az aktus, használjatok 72 órás tablettát, bár inkább védekezzetek rendesen. Én nem azt mondom, hogy a gyerek játék és menjen havonta abortuszra. De megtörtént a baleset -ha valóban terhes- és az ésszerû megoldást kell választani. Ne tegyétek tönkre magatokat 18 évesen.
tegnap 22:30 Te is egyenes ember vagy. Gondolom soha nem válalod a felelöséget a teteidért.
Átérzem a szitut, mondjuk mi még a gumiszakadás után mentünk dokihoz, teszt már nem kellett szerencsére. A teszt viszont állítólag csak 14-17 nap után mutatja ki. Szóval, ez vagy hamis pozitív, vagy még az elõzõbõl van. Mindenképp nõgyógyász, és ha gebasz van, szülei. Szakadó gumis sztori okésnak tûnik, arra még talán nem is pöccennének be. ÉS A LEGFONTOSABB: NYUGI! Én is f*stam, el se tudom mondani, mennyire, de megoldódott, és nem vagyok apuka. Hál'istennek. 19F
Megnéztem a tegnap 21:35-ös hozzászóló által belinkelt "filmrészletet". Ma este vhogy amúgy sem volt jó kedvem, így aztán végképp nincs, de most még úgy érzem, nem tudom a látottakat feldolgozni, pedig már nem vagyok 18... Perpill ambivalens érzéseim vannak, és szomorú vagyok. (:-( Sajnálni nem foglak Kérdezõ, azzal nem mennétek semmire. Gúnyolni nem foglak, mert ha jót nem tudok, rosszat nem mondok, és mert így is éppen elegen teszik ezt. Kioktatni, lekezelni, alaposan "megmosni a fejedet", ... sztem azt már mások megtették. Valamire azonban mindenképp kíváncsi lennék, és szeretném, ha õszintén válaszolnál, Kérdezõ! -- Milyen érzés APÁNAK LENNI??? Erre a kérdésre a válaszod mindenképpen érdekelne, mindenféle cinizmus nélkül. EE
A kérdező hozzászólása: szerintem is ez lesz. csak találjunk egy normálisat. kösz hogy mondtad
Nehéz dolog az biztos, nem is kezdek el kötekedni, hogy vigyázhattatok volna jobban. Elöször nyomás az orvoshoz, aztán beszélni a szülökkel. A babát elvetetni úgy gondolom rossz ötlet, gyilkosság. Ha a kapcsolatotok nem is bírja ki, akkor is mind a kettötöknek felelösségteljesen kell majd viselkednie.
Baaah. :/ Szegények. Régen velünk is megesett ilyen, de én menszi elõtt voltam. Remélem nem várandós a barátnõd. De ha tényleg szeretitek egymást, akkor inkább tartsátok meg. Most nem hülyéskedek, 9 hónap alatt annak a babának mindent meg lehet spórolni... de a tanulás is fontos. :/ Gondolkodjatok el. Én nem szeretnék soha abortuszt, inkább kihordanám a babát. :)
esemény utáni...azért az kellett volna a szakadás után... de hát már mind1...NÕGYÓGYÁÁÁÁÁSZ!!!!!! szorítok:)
elvileg a HCG 6-7 nap után megjelenik, szal akk már lehet tesztet csinálni... mindenképp menjetek el nõgyógyászhoz, oda nem kell szülõ...akk már tudni fogtok biztosat is...
Van egy ötletem.A szülõknek azt kell mondani, hogy kiszakadt.Nem kell bevallani, hogy anélkül is együtt voltatok.Így nincs akkora piri, hogy eltiltanak tõle.Ez eszedbe se jutott?Légy kreatívabb egy kicsit!
Irány a TEsco babaruha osztály...
Orvos, minél elõbb.12 hetes koráig vetethetitek el, aztán már csak akkor veszik el, ha élettel összeegyeztethetetlen rendellenessége van, de akkor is asszem csak a 20. hétig.Mi is egyszer nem vigyáztunk, ennek az eredménye épp alszik és 10 hónapos.Mi sem szerettünk volna még babát, de dolgoztunk mindketten, van saját lakásunk, 28 és 30 évesek vagyunk, 7 éve együtt.Ha ezek nem lettek volna, akkor kizárt, hogy akár egyszer is nem védekeztünk volna.Nekem 14 nappal utána lett pozitív tesztem, a doki azt mondta, akkor ezt biztosra vehetem.A tesztek nem nagyon tévednek.Az pedig elég valószínû, hogy ez a gumiszakadás következménye, mert elvileg min. 10 nap kell, hogy kimutassa a teszt.Ha megnézik majd ultrahanggal és dobod a kis szíve, nagy erõre lesz szükségetek, ha el akarjátok vetetni.Abba az illúzióba meg ne hagyjátok magatokat ringatni, hogy békés boldog családként kizárólagos szülõi támogatással fel tudjátok nevelni.De ezt persze nektek kell tudni.Majd írd meg, mi a fejlemény.És még egyszer:doki, de gyorsan!
15:19 vagyok.Ha délutáni a teszt, az még neccesebb.Mert a reggeli vizelet "töményebb", az tartalmaz több hcg-t.Ha már du. is pozitív, szerintem készülj fel...
Még mindig azt mondom, hogy inkább az, mint a gyerek. Persze, nem kéne, stb... de gondolom, azóta úgyis megvigasztaltad. Keressetek másik nõgyógyászt, aki kedves vele, és minden oké lesz.
A kérdező hozzászólása: jó óké [email protected] le de enyire nem kelet volna. sírva jött ki csórikám
Az összes orvos konkrétan [email protected] Engem is [email protected] haverom anyja, hogy "XYkám, ezt azért nem néztem volna ki belõled, hogy a rendelõben találkozunk valaha.." (õ volt a nõgyógyász, akihez mentünk), de inkább egy orvosi [email protected]ás, mint egy gyerek, és a vele járó dolgok tizen-X évesen
A kérdező hozzászólása: az orvos konkrétan leba**ta
Látod, mondtam, hogy nyugi van. Örülök, hogy megúsztátok Ti is :) üdv, a "sorstárs" :D
Hali ismét! És az orvos mit mondott neki, amin kiakadt? A tegnapelõtt 15:28-asra is válaszolnál Kérdezõ? EE
A kérdező hozzászólása: mondtam neki hogy nem ártana orvoshoz menni, mert nem bízok a tesztben. nem akadt ki nagyon, inkább azon akadt ki amit az orvos mondott neki
Arra jó volt, hogy izgultál egy kicsit, és rájöttél, hogy nagy hülyeség nem védekezni.legközeleb ha ilyen van, 72 órást kell beszerezni gyorsan!Hogy mondtad el neki végül, hogy menjetek el dokihoz?Nem akadt ki? Így akkor a szülõket sem kellett idegesíteni, de ne legyen több ilyen.A szex a felnõttek játékszere.Ha ûzitek, viselkedjetek is felnõtten!
Örülök, hogy így alakult, jó tanulópénz volt.Ezek szerint nem volt szívhang vagy üres volt a petezsák...Mert a teszt azért nem gyakran hazudik.Legközelebb vigyázzatok!!!!!
A kérdező hozzászólása: délelött voltunk orvosnál azt mondta hogy nem lesz belõle semmi. ugyhogy kicsit megzavarodtam. de köszönjük a segítséget
Értem. Hogy most xar érzés, azon nem csodálkozom. Egy életre jó lecke ez mindkettõtöknek. Azért azt tudjátok, hogy a teszt nem helyettesíti az orvost. Ha van a bnõdnek saját nõgyógyásza (remélem legalább erre gondoltatok az intim kapcsolat elõtt), akkor fontos lenne kikérni a véleményét. Ugyanis az óra csak ketyeg, és minél tovább vártok a megoldással, annál rosszabb lesz mindenkinek. _ Hadd kérdezzem meg, szexuális felvilágosítást mind2töknek tartottak a suliban? Ha igen, arról is beszéltetek, mi a teendõ gumiszakadás esetén, ill. mi történhet, ha óvszer nélkül közösültök!? _ Mióta vagy együtt a barátnõddel? És mióta szexeltek? _ Vannak barátaitok ill. bárki (akhez tudtok fordulni ebben az esetben? _ A szüleitek -- feltételezem -- tudnak a kapcsolatotokról...igaz? Hogyan állnak hozzátok? _ Milyenek a szüleitek? Jó fejek? Meg lehet velük beszélni dolgokat, esetleg túl konzervatívak... stb.? _ Fogamzásgátló tabletta szedésén (bnõd) még nem gondolkodtatok? Mielõtt belevágtatok a kapcsolatba, nem voltatok el szûrésen ill. nõgyógyásznál? _ Egy hét telt el aktus után. Most komolyan, eddig mit csináltatok!? (az óra meg csak ketyeg... -.^) _ Van tervetek, hogyan másztok ki ebbõl a slamasztikából? EE
Lehet, hogy az elõzõtõl terhes.az abortuszra 3 hónap van, tudni kéne a gumikiszakadás mikor volt.
A terhességi teszt a túl korai terhességet is kimutatja, ahogy már az elsõ oldalon is kifejtettem.Azt is, amibõl végül nem is lesz mazgat.Ezért van, hogy sok nõ azt hiszi terhes, mert a szex után csinál egy tesztet.Aztámn kiderül, hogy mégse.A nõgyógyászok is ezt mondják, hogy a teszt a túl korait is...
A kérdező hozzászólása: gumi nélkül csak 1x de 1x kiszakadt még elõzõleg
Pedig megfogják tudni, mivel kiskorú.Szülõi beleegyezés nélkül nem veszik tõle el a babát.Én azt mondom megérdemled, hogy bûnhõdj.De a barátnõd is, aki megengedte, hogy gumi nékül berakd.Megemlegetitek egy életre.Tudod hány embernek nem lehet kisbabája, pedig szeretne??És évekig kell várnia rá!!!Ti meg ilyenekkel játszotok, hogy hátha nem esik teherbe...
A kérdező hozzászólása: gondoltuk hogy kicsi az esély 1 alkalomra mert mindenhol azt olvasni hogy nehéz teherbe esni, és igen megbántam nem is kicsit, ezt megtudnák a szülei el is tiltanák tölem
Épp elég.Nem szabadna ezzel játszani, de gondolom már te is megbántad.Nõgyógyász, szülõkkel leülni és abortusz.Persze pénzbe kerül.Nagy marhaság volt.
A kérdező hozzászólása: ez 1x nem védekeztünk
Miért nem védekeztetek ha nem akartok gyereket??
A kérdező hozzászólása: 21:08 hogy lehetsz ekkora bunkó?
A kérdező hozzászólása: na a bunkó megjegyzésekre nincs szükség
A kérdező hozzászólása: én 18. barátnõm 17 éves, én vagyok az apja, nem nagyon akarjuk megtartani, érdekesen jönne ki,
Nem gondolod, hogy kicsit több infóra lenne szükségünk a helyzet felméréséhez?...
Gratulálok a gyerekhez!
Jó babázást. Mit csináljatok?
Szegények! Tényleg sajnállak titeket! Tudom hogy féltek, de a szülõkkel beszélnetek kell mindenképp! Higgyétek ilyen esetben õk lehetnek a legnagyobb támaszok nem csak anyagilag, de lelkileg is! Kívánom a legjobbakat, és hogy oldódjon meg! 21L
Fessétek rózsaszínre a szobát, ha lány, ha fiú akkor kékre. Lehet spórolni pelenkára mert az kelleni fog dögive, tescoba szoktak lenni frankó akciót, csak ki kell fogni. Kell egy kiságy, de olyan anyagból, ami a kicsire nem ártalmas. Meg nem árt elolvasni egy két könyvet. Van rá 9 hónapotok.
Ez az igazi tanulópénz! Ne haragudj, de megérdemlitek! Egy élettel játszotok, miért nem fogjátok ezt fel? Nagyon buták vagytok, miért kell próbálgatni, ujjat húzni a sorssal? Ez nem lottó, hogy nyerek, vagy nem nyerek, lesz gyerek, vagy nem lesz gyerek... Ahogy kivettem a szavaidból, a lány szülei értelmesek lehetnek, ha úgy gondolod, hogy tiltás lenne a dologból, és teljesen igazuk is van! Ilyen felelõtlen lány közelébe én sem engednék fiút! Remélem egy életre megtanuljátok! Ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe: http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0 Remélem lesz hatása!
Egy héttel aktus után? Érdekes, hogy akkor pozitívat mutatott. Az érzékenyebb teszteknek is kell 10-14 nap....Biztos csak egyszer szexeltetek gumi nélkül?...
A kérdező hozzászólása: pont egy hét telt el az együtlét óta
hogy hogy mit tegyetek? örüljetek.
hát nappal az eset után csináltatok tesztet?
A kérdező hozzászólása: egyrészt anyagilag se ugyállunk én számitástechnikai mérnöknek tanulok másik meg hogy így is jóformán nálunk lakik barátnõm ugyogy már így is szûk a lakótelepi lakás
Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de ne reménykedjetek. Hibás pozitív teszt nem nagyon van. A teszt a HCG-t mutatja ki, ami csak terhesség esetén van a szervezetben.
Egyrészt sajnállak. Viszont ha nem egy ártatlan gyermek megölésérõl lenne szó, azt mondanám, megérdemlitek. Miért nem lehet normálisan védekezni? Nem vagyok amúgy abortusz ellenes, van mikor szükség van rá, történhetnek balesetek (pl. erõszak, vagy gumi szakadás). De ez csak a ti felelõtlenségetek. Szörnyû, hogy ilyenek az emberek:( Amúgy ha az anyagi helyzetetek engedi, és a szülõk támogatnak, akkor miért ne lehetne megtartani?
A kérdező hozzászólása: 21:41 ez azért drasztikus lenne. apjával eddig jóban voltunk amenyire tudtunk
A kérdező hozzászólása: köszi hogy kiáltál melletünk. eddig 1 tesztet csináltunk meg (gyógyszertári ismerõsön keresztül szereztük) remélem a második nem lesz pozitiv
változtass nevet, címet, csinálj arc plasztikát költözz el amerikába, és imátkozz, hogy a csajod apja nem kap el, mert akkor jaj neked-kitekeri a nyakad mert felcsináltad a lányát!!!!!:D
Én sajnállak titeket, és többi hozzászóló: gondolom rájött, hogy mennyire hülyék voltak, hogy nem védekeztek, nem kell lecs.szni érte, meg beszólni, hogy kék legyen a babaszoba stb. Most nem erre van szüksége, hanem segítségre, visszacsinálni már nem lehet. Szóval: -mikor történt az eset? -bele is élveztél? Nem biztos, hogy tényleg terhes, bár legtöbbször a + teszt nem téved, de megesik. Menjetek el minél elõbb nõgyógyászhoz, aki biztosat tud mondani. Mivel nem akarjátok megtartani és nincs 18 a lány, ezért a szülõknek szólni kell, szülõi engedély kell az abortuszhoz, amit a 12. hétig csinálnak. Még csináljatok egy tesztet, ha az is +, akkor valószínûleg teherbe esett a barátnõd. Most egyelõre nyugodjatok meg és gondolkozzatok éretten, ha már az aktus alatt nem tettétek! Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen:)
Az attól függ, hány éves vagy, van-e apja a gyereknek, milyen anyagi helyzetben állsz, stb.

Tanácstalan vagyok! Időn túl 2 qupido tesztem is pozitív lett! A tesztek csak úgy nem váltanak pozitívra ugye? Vagy ez a fajta teszt mindig pozitívvá változik időn túl? Én ezt nem értem! Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: De mennyi az az idõn túl? és szerinted nem lehetsz babás azért kételkedsz benne? Én quipidót csináltam a mostani babámmal, 10 napos terhesség volt és nagyon nagyon halvány szinte szintelen vonal lett, de vonal !! és valóban babás voltam már akkor (és vagyok is). 15 hetes

De mennyi az az idõn túl? és szerinted nem lehetsz babás azért kételkedsz benne? Én quipidót csináltam a mostani babámmal, 10 napos terhesség volt és nagyon nagyon halvány szinte szintelen vonal lett, de vonal !! és valóban babás voltam már akkor (és vagyok is). 15 hetes
Ha babas vagy, barmilyen teszt is az, ha halvanyan is de pozitiv eredmenyt mutat idon belul is. Nehany teszt elszinezodhet idon tul, nem veletlenul irjak ra, hogy bizonyos ido utan NE olvassuk le, mert nem a valos eredmenyt mutatja. Varj meg par napot, es csinalj ujra tesztet. Ha van pocaklakod, az kiderul par masodperc utan is! Sok sikert, drukkolok!
Szia!Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is már többször volt halvány poz tesztem igaz nekem sem 5 perc után!Kb. fél 1 órával késõbb és nincs még babám sajna!Azt meg nem hiszem el, hogy mindig elment a baba!
A kérdező hozzászólása: De 2 teszt is idõn túl poz. ez azért fura nem??
Figyu elmesélem velem mi történt!Ebben a ciklusban csináltam 2 Gabriel tesztet.Mindkettõ poz. lett idõn túl!Az egyik, vagyis a másodiknál a 2. csík elõször színtelen volt majd halvány lila lett!Mára nem vártam, de tegnap már barnáztam, a hõm is 0, 1 fokkal vissza esett.Igaz ma még nem vérzek, de múlt hóban is így kezdõdött!Hidd el nekem én lennék a legboldogabb a világon, ha jönne a drágánk!Mikorra nem várod?És nem kötekedni akarok veled, csak megakarlak kímélni egy eseteleges csalódástól!Ha 3 nap múlva erõsebb poz. akkor tévedtem és gratulálok!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy pontosan nem tudom kb 1 óra múlva néztem rá és jól látható csík lett!és a múltkorinál is pont így volt!
A kérdező hozzászólása: van egy régi tesztem ami negatív lett de az még 3 hónap után is negatív nem lett rajt 2. csík!Ezért nem értem!Már beleörülök!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!