Találatok a következő kifejezésre: Popsiba mérve a baba normális (1 db)

Popsiba mérve mennyi a baba normális hőmérséklete?

Legjobb válasz: Helló! 37 fok felett hõemelkedésrõl beszélünk és van aki levon 5-öt, van aki nem, tehát, ha 37.5-öt mérsz és levonsz belõle, akkor az még elfogadható.

Helló! 37 fok felett hõemelkedésrõl beszélünk és van aki levon 5-öt, van aki nem, tehát, ha 37.5-öt mérsz és levonsz belõle, akkor az még elfogadható.
Popsiban mindenképpen le kell vonni 0, 5 fokot! A normál hõmérséklet levonva: 36-37 között van. E felett már hõemelkedés.
Sziasztok.Így igaz de nekünk azt mondta a gyerekorvos hogy ha nem éri el a láz a 38 fokot akkor ne adjunk semmit mert a szervezetet hagyni kell dolgozni.
Én 37, 4-tõl hallottam a hõemelkedést, és 38-tól a lázat. Alatta semmi teendõ...
Popsiba mérve 37, 4 a max. ami jó, mivel popsiba le kell vonni az 5 -öt, tehát 37, 4 nél 36, 9 a hõje. Az még ok. Ha levonva 37 az hõemelkedés, és azt szokták mondani hogy leszámolva 38-nál kell orvoshoz fordulni, ill lázat csillapítani. Addig igen hagyni kell kicsit hátha a szervezet leküzdi az adott betegséget. De ha hirtelen és gyorsan szalad fel a hõje akkor ajánlatos elõbb is orvoshoz vinni. Azért kell levonni az 5-öt mert a végbélben sokkal melegebb van mint a mi testhõmérsékletünk. Én mindig szoktam mondani az orvosnak hogy fenekébe mérve ennyi... vagy leszámolva ennyi.... De rá is szoktam általában kérdezni az orvosok, nehogy félreértsék egymást. Te is inkább mondjad hol mérted és úgy mennyi mint hogy elértsétek egymást. Persze 38 felett van ennek igazán nagy jelentõsége, de a kevesebbnél se árt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A jaróka már nem "divat"? Nektek van?

lassan időszerű lenne beszerezni egyet, de mostanában mindenhol azt olvasom, hogy nem egészséges, mert a babák korábban felállnak benne, mint kellene. De ha szabadon engedem a lakásban, akkor is belekapaszkodhat mindenbe. Nézegettem babakarámot is, de szerintem ez ugyanolyan, mint a járóka.
Én egyébként inkább a hideg padlótól féltem.

16

Picike copfot mivel köttök meg? Lehet kapni babáknak való hajgumit?

8

Van olyan, hogy kisgyermeknek (1, 5 éves) a füle mögött tapintható a nyirokcsomó?

Van egy a tarkóján hónapok óta,a doki szerint normális.Ma vettem észre,hogy a füle mögött van egy kis dudor,elmozdítható ugyan úgy,mint a takróján lévő is. Szóval a kérdésem :lehet a fül mögött is nyirokcsomó? Köszi

3

Miért csinálja ezt a kislányom?

Sziasztok lenne egy kérdésem! Van egy 16 hós lányom aki mostanába ezt csinálja hogy ha mondjuk neki fogja meg a kezünket akkor vagy neki áll sirni és leül vagy ha mi fogjuk meg a kezét akkor elengedi magát és mi tartjuk mert nem hajlandó a lábán állni és vigyorog. Ma annyira felidegelt de bántani nem akarom! Mit rontottunk el? Mit csinálhatnánk vele?

7

Nektek is nyugtalan ma a babátok/gyereketek?

Egész nap alig alszik 4hetes kislányom.Cicizne mindig.Mozdulni nem bírok mellőle mert sír,nyafog.

10

Kisbabás anyukák, mennyi időtök van magatokra?

Napi,heti vagy havi szinten.
Koszonom

9

Van itt még olyan akinek 9 hónap körüli babája izgalmi állapotban remeg?

Még 4 hónapos volt amikor voltunk neurológián vele mert akkor még szopizás közben is sokszor beremegett. Egy hónap múlva kontroll is volt , mindkétszer azt mondták szépen fejlődő egészséges baba csak érzékeny és ezért remeg de majd elhagyja. Most 9 hónapos és megint megemlítette a doktornő, hogy szerinte már múlnia kéne ennek a dolognak. A szopi közbeni el is tűnt viszont ha sír, fél, örül vagy nagyon akar valamit akkor remeg. Most elküldtek minket egy dévényeshez ,hogy ő is nézze meg. Nagyon aggódom. Van vagy volt valaki hasonló helyzetben? Ha kinőtte valakinél akkor mikorra ?

3

Tesóknak Tamás és Tamara?

Van egy 3,5 éves fiúnk, őt Tamásnak hívják.
Hugi egy hét múlva születik, a terhesség elejétől biztos voltam benne, hogy Tamara lesz, de most kicsit meginogtam.
Igazság szerint a Tamara becézésétől tartok egy kicsit: Tomi - Tami

Mit gondoltok? Van esetleg egyéb ötletetek a Tamara becézésére?

8

Olyan anyukák válaszára lennék kíváncsi, akinek a babája még kétszer alszik napközben.1- másfél év körüli babátok mennyit van ébren két alvás között?

Végigaludja az éjszakát?

7

Babylove Dm-es cumisüveg jó? Meg vagy vele elégedve?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!