Találatok a következő kifejezésre: Popsiba mérve a baba (1 db)

Popsiba mérve mennyi a baba normális hőmérséklete?

Legjobb válasz: Helló! 37 fok felett hõemelkedésrõl beszélünk és van aki levon 5-öt, van aki nem, tehát, ha 37.5-öt mérsz és levonsz belõle, akkor az még elfogadható.

Helló! 37 fok felett hõemelkedésrõl beszélünk és van aki levon 5-öt, van aki nem, tehát, ha 37.5-öt mérsz és levonsz belõle, akkor az még elfogadható.
Popsiban mindenképpen le kell vonni 0, 5 fokot! A normál hõmérséklet levonva: 36-37 között van. E felett már hõemelkedés.
Sziasztok.Így igaz de nekünk azt mondta a gyerekorvos hogy ha nem éri el a láz a 38 fokot akkor ne adjunk semmit mert a szervezetet hagyni kell dolgozni.
Én 37, 4-tõl hallottam a hõemelkedést, és 38-tól a lázat. Alatta semmi teendõ...
Popsiba mérve 37, 4 a max. ami jó, mivel popsiba le kell vonni az 5 -öt, tehát 37, 4 nél 36, 9 a hõje. Az még ok. Ha levonva 37 az hõemelkedés, és azt szokták mondani hogy leszámolva 38-nál kell orvoshoz fordulni, ill lázat csillapítani. Addig igen hagyni kell kicsit hátha a szervezet leküzdi az adott betegséget. De ha hirtelen és gyorsan szalad fel a hõje akkor ajánlatos elõbb is orvoshoz vinni. Azért kell levonni az 5-öt mert a végbélben sokkal melegebb van mint a mi testhõmérsékletünk. Én mindig szoktam mondani az orvosnak hogy fenekébe mérve ennyi... vagy leszámolva ennyi.... De rá is szoktam általában kérdezni az orvosok, nehogy félreértsék egymást. Te is inkább mondjad hol mérted és úgy mennyi mint hogy elértsétek egymást. Persze 38 felett van ennek igazán nagy jelentõsége, de a kevesebbnél se árt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A lányom most 3 hónapos szopizik és még mindig naponta 5-6 szor van kakis pelus, normális ez?

7

8 hos babád mit eszik egy nap? Hogy néz ki a étkezése Kap e teát vagy vizet vagy csak anyatejet emellé?

én nem adok se teát se vizet csak anyatejet az ételek mellé

2

A FP Tanuló kutyusáról milyen negatív tapasztalatok van? Mennyi idős volt a gyermeked, mikor megvetted neki?

7

Ajánlanátok jó/szép zenélő-forgó játékot kiságyra? Olyat ami nem esik szét és szeretné a kisfiam? Van olyan amit nem vennél újra meg?

(aki tud linket is küldeni külön köszönöm__!)
köszi!

3

Beszélhetnénk sokadszorra is a tévézésről?

Kisfiam lassan 7 hónapos. Tudom, hogy még nagyon kicsi, de amikor csak ketten vagyunk, muszáj neki bekapcsolnom neki a tévét, különben sajnos nem tudok egy picit sem magammal vagy a háztartással foglalkozni. Hozzáteszem, nagyon jól eljátszik magában is, velem is. Én kimondottan szeretek vele játszani, mert már egyre értelmesebb, meg imádom azt is, amikor játék közben hozzám bújik :) de előfordul, mondjuk reggel, hogy kimegyek a fürdőbe, észreveszi, hogy nem vagyok ott, elkezd nyekeregni, és ilyenkor kicsit bekapcsolom neki a tévét arra a 10-15 percre, amíg elkészülök. Néha délután is megtörténik ez. A duck tv szokott menni, az kimondottan kisbabáknak van, nincs szöveg, csak zene meg színes figurák mennek ide-oda.

Azt szeretném kérdezni azoktól az anyukáktól, akiknek már nagyobbak a gyerekei, olyan 5-6 évesek, és hagyták kiskorukban, hogy nézzék a tévét, tapasztalnak-e valami elmaradást vagy bármi rosszat a gyermekeiken? Ugyanis azt olvastam, hogy 3 éves kor után jöhetnek elő a kiskori tévézés káros hatásai.

38

Üveg itatópoharat hol tudok venni újszülöttnek?

Arra az esetre, ha nem megy a szopizás. Arra a legörbülő szélűre gondolok.

3

Babám nagyon ordit az autóban-nincs valami jó ötletetek?

2 és fél hónapos-eszik elötte,tisztába rakom,akkor ébredt-és igy megyünk a tesóért-valahogy nem birja az autóutat.előre is kötöttem magamhoz-semmi nem jó.este még rosszabb a helyzet.

6

Bútorok mellet lépkedö babátoknak veszte téli csizmát kinntre majd a hóba, hidegbe?

Nemtudom hogy 2,3hónap mulva járni fog e annyira hogy vegyek neki kinti lábbeli.

5

15 hónapos kisfiamnak milyen karácsonyi ajándékot vegyek? Ti mit fogtok venni hasonló korú kisfiatoknak?

6

Fillikid Kiel Dog bundazsákról tapasztalatok? Megéri?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!