Találatok a következő kifejezésre: Pontosan mivel egy (798 db)

Nagyon le szeretnek fogyni, de nem tudom pontosan mit egyek. Adnatok tippeket hogy mit egyek?

Sziasztok! Szeretnék 5x enni,de nemtudom pontosan mit...kérem segitsetek ..

Aki árufeltöltőként dolgozik, válaszolna nekem arra, hogy pontosan mik egy árufeltöltő feladatai?

Ebben a munkakörben kaptam állást, de még soha nem dolgoztam benne és jó lenne róla többet tudni. Mondjuk egy kisebb áruházat vegyünk alapul.

Legjobb válasz: Mondjuk én diákként voltam, de elsõsorban az új árut kell a polcokra kihelyezni, illetve a már kint lévõket szépen elrendezni, ellenõrizni a szavatosságot, ha valami elfogyott, akkor a raktárból pótolni (akciós termék esetén fõleg), szemetet összeszedni a polcokról, és a vásárlóknak segíteni, ha nem találnak valamit.

Mondjuk én diákként voltam, de elsõsorban az új árut kell a polcokra kihelyezni, illetve a már kint lévõket szépen elrendezni, ellenõrizni a szavatosságot, ha valami elfogyott, akkor a raktárból pótolni (akciós termék esetén fõleg), szemetet összeszedni a polcokról, és a vásárlóknak segíteni, ha nem találnak valamit.
benne van a nevébe árufeltöltõ.. a raktárból ki kell vinned az árukat és a megfelelõ helyére felrakni.
Én a Tescoban vagyok éjszakás árufeltöltõ, de ez csak diákmunka. A feladat egyszerû, mûszak elején egy kis csoportba verõdik az adott részleg (száraz, non-food, friss áru stb) és megbeszélik, hogy ki melyik sort kapja, mit várnak el tõle a mûszak folyamán. Általában töltéssel kezdünk, kimegyünk a sorra amit kaptunk és megnézzük mibõl van készlethiány. Mindig balról jobbra, föntrõl lefelé haladunk a soron belül. A sorok modulokból, azon belül polcokból állnak. Vannak a polcok tetején ún. polctetõk, melyek a töltés megsegítésére vannak, hogy ne kelljen mindig visszamenni a raktárba, ha készlethiányt tapasztalsz. Elõször innen tölts, ha látod, hogy nincs a tetõn az adott hiány cikkbõl keresd meg a raktárban, ha raklapon van magasan kérj meg egy targoncást, hogy segítsen levenni. Kitolod a raklapot békával, vagy rollikocsival és kitöltögeted. Töltés után optikolás, más néven igazítás. Ez annyit jelent, hogy szépen elrendezed a termékeket, ami be van esve hátul a polcon azt elõre hozod, a csomagokat (pl 6os karton üdítõ) szikével kibontod, hogy a vásárló könnyedén ki tudjon venni belõle és ne õ bontogassa az ujjával. Hát kb ennyi, remélem segítettem valamit.
A kérdező hozzászólása: Kedves 4 - es, nagyon szépen köszönöm a részletes, lényegretörõ bemutatást, pont ilyen segítségre gondoltam. Persze, nyilván más lesz abban a boltban, ahova én megyek, mert az nem olyan nagy mint egy Tesco, és ahogy az eddigi vásárlásaim során láttam, az ott dolgozók csinálnak mást is, nem csak árufeltöltést, tehát nem kifejezetten árufeltöltõ a munkakörük mint Neked, de azért így is sokat segítettél, mert legalább nagyjából tudok az egészrõl valamit.
Írtam privátba! :)

Pontosan mi egy magasépítész munkája?

Legjobb válasz: http://www.bgeger.hu/html/szakmak/magasep.html A felsoroltak a szakképesítéssel BETÖLTHETÕ MUNKAKÖRÖK Google barátom 10 másodpercet szenvedett vele ;) :DD

http://www.bgeger.hu/html/szakmak/magasep.html A felsoroltak a szakképesítéssel BETÖLTHETÕ MUNKAKÖRÖK Google barátom 10 másodpercet szenvedett vele ;) :DD


Pontosan mit jelent a felügyelt tanulási modell? Pontos alatt egy precíz definíciót értek.

Legjobb válasz: Szerintem az ilyen mi-s infos dolgokhoz nem szokás pontos definíciókat adni, mert ezek csak 5letek, amiket a problémákhoz kell formálni. De pl innen az elsõ mondat: http://en.wikipedia.org/wiki/Supervised_learning Tehát egy olyan tanulási modell, amely címkézett tanuló adathalmazból készít függvényt.

Szerintem az ilyen mi-s infos dolgokhoz nem szokás pontos definíciókat adni, mert ezek csak 5letek, amiket a problémákhoz kell formálni. De pl innen az elsõ mondat: http://en.wikipedia.org/wiki/Supervised_learning Tehát egy olyan tanulási modell, amely címkézett tanuló adathalmazból készít függvényt.

Lányom most lett ételalergiás. Nem tudják megállapítani, hogy pontosan mire alergiás. Tud -e valaki egy jó orvost, vagy klinikát ahol rendesen kivizsgálnának a lányomat? NAGYON FONTOS! VÁROM AZ INFORMÁCIÓKAT! Mária

Legjobb válasz: Pontosan milyen tünetei vannak a lányodnak? Ha nem tudják megállapítani, hogy mire allergiás, akkor honnan tudják, hogy ételallergia okozza a tüneteket? Tudom, hogy pontosan nem ez volt a kérdés, de a tünetek ismeretében orvost is könnyebben tudnának a hozzászólók ajánlani.

Pontosan milyen tünetei vannak a lányodnak? Ha nem tudják megállapítani, hogy mire allergiás, akkor honnan tudják, hogy ételallergia okozza a tüneteket? Tudom, hogy pontosan nem ez volt a kérdés, de a tünetek ismeretében orvost is könnyebben tudnának a hozzászólók ajánlani.
Nézd meg ezt az oldalt .Lehet , hogy Étel Intolerancia? Az oldalon kiderül mi a különbség és ha úgy érzed van rá esély kérj a háziorvostól beutalót egy labor vizsgálatra. http://allergiaambulancia.hu/etelallergia.php?gclid=CIaI65Hr..

Ha egy lány azt mondja, vagy ugy gondolja, hogy : nemtudom mit akarok. Pontosan mit takar? Hogy szerelmes-e, vagy hogy nem biztos abban. Esetleg lehet hogy egy másik illető is tetszik neki? Lányok ez pontosan mit jelent?

Legjobb válasz: poontosaaan? mit tudom én. mindenkinek mást takarhat egyértelmû nem szerelmes beléd, de azért nem akar otthagyni, mert azért valamennyire jó vagy, de lehet nem akar komolyan belemenni a dologba, csak jól érezni magát, arra is vár, h te mit lépsz, ha kell neked ráhajthatsz így is, de lehet hogy nem is ér neked annyit, h küzdj érte, akkor õ is ink tovább állna, v genyó és igazából nem akar tõled semmit, bár akkor nem értem mit csûri csavarja a dolgot, vagy van egy másik srác a dologban, és nem tudja kit akar, vagy õt akarja, csak a srác foglalt, ezért nem tudja még, próbálja-e mással.. stb egy lány

poontosaaan? mit tudom én. mindenkinek mást takarhat egyértelmû nem szerelmes beléd, de azért nem akar otthagyni, mert azért valamennyire jó vagy, de lehet nem akar komolyan belemenni a dologba, csak jól érezni magát, arra is vár, h te mit lépsz, ha kell neked ráhajthatsz így is, de lehet hogy nem is ér neked annyit, h küzdj érte, akkor õ is ink tovább állna, v genyó és igazából nem akar tõled semmit, bár akkor nem értem mit csûri csavarja a dolgot, vagy van egy másik srác a dologban, és nem tudja kit akar, vagy õt akarja, csak a srác foglalt, ezért nem tudja még, próbálja-e mással.. stb egy lány
Várja a herceget, fehér lovon. Amikor ilyet hallok, akkor menekülök. H.lye p.csákkal nem kell foglalkozni :D
Az esetek nagy részében, hogy nem akar téged, de megbántani sem, így inkább ezt mondja és várja, hogy az egész elfelejtõdjön. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nem rólam van szóó, nincs kikötött személy ez egy ilyen általános kérdésem volt amit nem tudok, volt nekem ilyenem az egyik volt barátnõmnél...tartott 2 hónapig szóval minden bizonnyal a lány hozzászólónak köszönöm:) figyelni fogok erre a jövõben:)
"Ha egy lány azt mondja, vagy ugy gondolja, hogy : nemtudom mit akarok. Pontosan mit takar?" Azt, hogy szakítani fog veled, mert már un. "Esetleg lehet hogy egy másik illetõ is tetszik neki?" Igen, ez gyakori ok.
00:02 Ha egy nõ lelkizik, annak egyetlen jelentése van: nem tetszel neki kellõen. Ha a lelkizéshez további "tünetek" is járulnak, pl. elhúzódik tõled, akkor már közel a végkifejlet. Természetesen amikor egy lány "nem tudja, mit akar", akkor képes órákon át magyarázni, vagy oldalak tucatjain át leírni, hogy milyen "roppant bonyolult" dolgokat érez, ez azonban ne tévesszen meg, a nõk összesen kétféle állapotban lehetnek (1 vagy 0, 1 = bejössz neki, 0 = nem jössz be neki). Lelkizik, filozofál, nemtudjamitakar = 0. Sütit süt neked, vigyorog, úgy követ mindenhova, mint egy kiskutya, minden ócska poénodon viháncol = 1.
Kb azt, hogy amig nem talál jobbat, addig a semminél te is jobb vagy neki. Menekülj, páran már rács.sztünk az ielyenekre
az elsõ jól megmondta!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)

Mi egy irodavezető tevékenyési köre pontosan?

Legjobb válasz: szia, az a cégtõl függ, mekkora, hány munkatársa van. Tapasztalataim szerint u.a. mint bármelyik asszisztensé, vagy titkárnõé, de, ha többen vannak az irodában, akkor az irodavezetõ felelõs a többi munkatárs munkájáért is. A munka lehet bármilyen dokumentumszerkesztés, számlázás, iratkezelés, vagy akár kávéfõzés is. A részleteket mindig csak az adott cégtõl tudhatod meg pontosan. Ha munkát keresel, mindig kérdezd meg az interjún, hogy náluk ez pontosan mit takar, és, ha felvesznek, legyen benne a munkaköri leírásodban is, különben bármit rádsózhatnak!

szia, az a cégtõl függ, mekkora, hány munkatársa van. Tapasztalataim szerint u.a. mint bármelyik asszisztensé, vagy titkárnõé, de, ha többen vannak az irodában, akkor az irodavezetõ felelõs a többi munkatárs munkájáért is. A munka lehet bármilyen dokumentumszerkesztés, számlázás, iratkezelés, vagy akár kávéfõzés is. A részleteket mindig csak az adott cégtõl tudhatod meg pontosan. Ha munkát keresel, mindig kérdezd meg az interjún, hogy náluk ez pontosan mit takar, és, ha felvesznek, legyen benne a munkaköri leírásodban is, különben bármit rádsózhatnak!

Pontosan mikor kezdődik a New Yorkerben a nyári nagy leárazás? Kaptam egy olyan info-t, hogy jún.huszonvalahányadikán. Pontos dátumot tudtok?

Legjobb válasz: Én tegnap voltam a Váci utcában, mondjuk konkrétan a New Yorkert nem figyeltem, de a H&M-ben 700 forintért vannak már felsõk...táska 2000, saru 3000, szóval szerintem napok kérdése (ha még nem kezdõdött el). Bocsi, hogy nem pontos a dátum, de gondolom nagyjából egyszerre kezdik el :)

Én tegnap voltam a Váci utcában, mondjuk konkrétan a New Yorkert nem figyeltem, de a H&M-ben 700 forintért vannak már felsõk...táska 2000, saru 3000, szóval szerintem napok kérdése (ha még nem kezdõdött el). Bocsi, hogy nem pontos a dátum, de gondolom nagyjából egyszerre kezdik el :)
nem tudom de én már pénteken láttam elég olcsó dolgokat a pécsi New Yorkerben
én tegnap voltam a bp, árkádban lévõ new yorkerben, és mindenhol máshol már leárazás volt, de ott még nem! :S
Ez városonként eltérõ, szerintem menj be és kérdezd meg az eladót!

Egy orvoskongresszus szervező mit csinál pontosan;mit kell tanulni, hogy az lehessek és ez Magyarországon mennyire érné meg?

12.-es gimnazista vagyok és még nem tudom, hogy pontosan majd mit szeretnék tanulni/dolgozni(mindenképp biológiával/emberekkel kapcsolatos)és valaki múltkor megemlítette nekem ezt az orvoskongresszus szervezői szakmát ami nagyon megtetszett, de csak elég kevés információt találtam róla az interneten

Legjobb válasz: Elõször egy kérdés: Pontosan milyen szervezésre gondolsz? Összehívni az embereket? vagy magát a konferenciát megcsinálni (hangtechnikát, tolmácstechnikát meg ilyeneket)?

Elõször egy kérdés: Pontosan milyen szervezésre gondolsz? Összehívni az embereket? vagy magát a konferenciát megcsinálni (hangtechnikát, tolmácstechnikát meg ilyeneket)?
A kérdező hozzászólása: Emberek összehívása, program megszervezése inkább ez a része érdekelne
Akkor nem tudok segíteni. Abban tudtam volna tanácsot adni, hogy maga a gyûlés megszervezése (hang- fénytechnika meg ilyenek).
Rendezvényszervezõ tanfolyam: http://tanfolyam-kepzes.hu/rendezvenyszervezo-tanfolyam.html Ára 22500/hó (hat hónapon át) Érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e kb. olyan anyagi keresetért rendezvényszervezõnek lenni, amit egy sima adminisztrátornak is megfizetnek. Ajánlok egy cikket: Rendezvényszervezõk a pácban http://rhea.jobpilot.hu/palyacsucs/index.php/hirek/3691-pacb.. NÉz körbe a http://www.profession.hu oldalon. Nincsenek is állásajánlatok rendezvényszervezõknek! Nem találnál állást se. Ha meg kifogsz egyet, akkor akár tetszik a fizu akár nem, nem tudsz mást csinálni, mert nincsek állások.
Ha ilyen információt akarsz megtudni, akkor nem mindegy, hogy pontosan mire jelentkezel.
Igen, ennél a kérdésnél nem árt, ha tudjuk melyik szak is:)
párom mûszakin végzett, msc másféle mûszaki...elbeszélgetésen kérdeztek mindenfélét, hobbitól kezdve hogy középsuliban mit tanult és mostani melohelyen miket hasznosit, miért akar msc-re menni, miért kell a munkájához, meg elég sok hülyeséget is sztem (énis végzek félév mulva, megyek mscre, de tényleg kérdeztek hülyeségeket) amugy szerintem nem igazán számit hogy miket válaszolgatsz, pontok számítanak, hanyassal végeztél, milyen egyéb eredményeid voltak, de tényleg tudni kellene a szakot, mert ez ált müszakira igaz amit leirtam, lehet egy bölcsészen teljesen más, és nagyonis beleszámit hogy miket mondasz
a ME bölcsész mesterképzés felvételije kötetlen beszélgetés volt az addigi tanulmányokról, szakdogáról, kedvenc olvasmányélményekrõl (persze szakirodalom, nem ponyva) és hogy mit szeretne a mesterkép.sel kezdeni, miért jelentkezik rá
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Az utolsó válaszoló eltalálta, azért gondoltam, hogy nem számít, mert azt gondoltam sablon kérdéseket tesznek fel. Köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!